15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9117 köszönöm neked is, és a térbeli elhelyezése tényleg érdekes lett kissé a hegedűnek a karom most jelen pillanatban még szélesítés alatt áll most 38-as de a nyárig szeretném elérni a 42-st és majd akkor mehet rá a tetkó és akkor egy teljes felkarosba tervezem, még jelen pillanatban nem tudom hogy hol és mikor csináltatom, de ha helyzet lesz akkor minden féleképpen szólok -
#9116 Köszike tényleg sokat baszkódtam a 'linkeléssel' amúgy körülbelül olyan 4-5 óra intenzív megmeredős totális káoszba merülős eszméletlen nagy rajzolás volt -
#9115 Nemsemmi (: -
#9114 Köszi :) -
#9113 Grat a tablethez és kellemes időtöltést vele! :) -
#9112 Igaz... xD -
#9111 ebay -
ktomi22 #9110 #9098 - pls aki tudja... -
#9109 abszolut jóféle
egyedül a hegedű defektes egy kicsit:)
nemtom mekkora a karod, de ilyen kicsiben nemtom mennyire látszódna ennyi sírkövön a felirat.
Szívesen megcsinálnám neked de egyelőre nincs rá időm, szerencsére kiállításokra készülök(reklám helye:D)
kb áprilisban megtudnám csinálni ha jó még akkor neked.
-
#9108 megérte emnnyit szenvedni a linkeléssel klassz lett grat hozzá. mennyi idő volt? -
#9107 Ökörködtem a friss bamboommal :)
-
#9106 [/IMG] -
#9105 köszike bár nem tudom fog-e működni de remélem ha csak nem én vagyok a totál balfasz a Rajz -
#9104 ide töltsd fel
SMG: TheOne is ide rakta a a tabletes rajzát. Amúgy meg már ha kép készül róla, tehát digitális szóval már pc-s -
#9103 na jó feladom szar szar szar ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#9102 hmmm ez a tiptoppic.cjb.hu valahogy nem szereti a rajzaimat nem tudom meg mutizni ÁÁÁÁÁÁÁ vagy mégis? -
#9101 huppsz bocsika a linket meg kihagytam de most itt van [img=http://tiptoppic.cjb.hu/files/mp9br28x6lzy9k6bxceg_thumb.jpg][/url]]A RAJZ :D -
#9100 helló emberek van egy elképzelésem ami egy jobb felkaros tetkó lenne az elképzelés ez lenne:
annyi változtatás lenne még rajta hogy a háttérben lévő sírköveken régi rock legendák nevei szerepelnének születési ill halálozási dátummal, de még nem vagyok magamban annyira biztos hogy saját rajzot varrassak magamra, ha valaki lát benne valami hibát kérem szóljon előre is thx -
NeoPS #9099 Ide is feltölthetitek a rajzaitokat akár privátban is: http://tiptoppic.cjb.hu -
ktomi22 #9098 ize.. nem tud valaki olyan weboldalt ahol közzé lehet tenni ceruzarajzokat? de nem olyat mind a deviatart, hanem ahol el lehet adni a képeket... de ceruzarajzokat..szal értitek, olyan mint a stockphoto..csak ceruzarjzokra? nah ? valaki? jo lenne, mert sok rajjzal rendelkezek..és sok olyan van amit ha ugyvan el is adnám.. -
#9097 De akkor az már megint PC rajz lenne... (: -
#9096 De akkor miért mobillal? Ha máshogy nem megy PS-ben rajzold át pentool-al -
Ebbe benne van vagy 5 órám... -
#9094 -
#9093 :D -
#9092 Golyóstollal és filcel rajzolni olyan mint diablo2-zni hardcore módban :> -
#9091 bármit csinálhatsz csak ne félj:D
ha elrontod na bumm, tanulsz az esetből és a következő jobb lesz -
#9090 Rendben, köszönöm. :)
Sajnos meg vagyok szorítva színügyileg, habár tény hogy a legsötétebbeket nem használtam... "Félek" nagyon erős árnyékokat használni néhol. :)
De a következőnél mindenképp erős árnyékokat próbálok majd. -
#9089 jaja tónusban gyenge, kéne még vagy 2-3 álnyalat -
#9088 Arányok/forma teljesen jó, csak hiányzik róla az árnyékolás -
#9087 Sziasztok!
Már régóta nézegetem a topicot, és végre összeszedtem egy kis bátorságot hogy megmutassak valamit :)
Mai alkotás, első realizmus próbálkozásom, filctollal meg pláne ^^ Nagyon szívesen fogadok építő jellegő kritikát, szeretnék minél többet kihozni szeretett filceimből :)
Ez lenne a rajz -
#9086 *foglalkozz -
#9085 a szájával golalkoz még egy kicsit nekem ez ami most szemet szúrt -
#9084 -
Bala10 #9083 -
#9082 oksi, bár a kettő nem zárja ki egymást:) -
#9081 Köszönöm:) -
#9080 Egyelőre csak próbálgatom magam, hogy melyik is a nekem való. De én bőven megelégedek a rajzolással, ezt szeretném fejleszteni a jövőben. (: -
#9079 ilyet kérnék a hátamra :) -
#9078 Nekem nagyon bejön! :)