15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • hen-tes
    Fotó? Itt bukott el a dolog végérvényesen.
    Lánc: hol ilyen egy lánc már.. Ez egy lánc!
  • JackMeadow
    bárány, hagyomány h kézigránát :P mér vices a lánc? téglafal fotó, kifejtenéd azt a 2 pontot
  • nan76
    az az izé gondolom egy juh akar lenni de akkor miért olyan mint egy kézigránát??..a lánc meg tényleg vicces...a téglafal is saját?Összeségében adnék rá 2 pontot a 10-ből
  • hen-tes
    A lánc vicces..
  • JackMeadow
    na lehet osztani apjuk
  • Looooser
    bocs csak sz*r a billenytűzetem
  • theone91
    Igen, az az A6-os Bamboo, aminek szintén jó a minósége, viszont az egy gazdaságos, otthoni felhasználás céljára gyártott erősen butított tablet. Az Intous-t inkább stúdiókban használják (minőségre Cintiq, ám egy monitor+Intous kombóval olcsóbban ki lehet jönni). Amúgy a tabletek felbontásfüggetlenek, minden felbontáson gond nélkül mennek.

[Csak megjegyezném, hogy kicsit figyelj a helyesírásra, mert a szóközök és a mondatvégi pontok hiánya eléggé érthetetlenné teszi a szöveget...]
  • Looooser
    ugyan ottrajzfelületre 216,5 x 135,3 mm majdnem ugyan akkora csak ez A6os 22 990 - 32 220 Ft között biztos melehet btyköli hogy agyobb felbontásúképere is múkodjon
  • SMGBAS
    Hát asszem veszek kettőt. Ti is kértek? xD
  • theone91
    Én az Intous árát is sokallom (Százezer az A5-ös... :O), akármely méretben nézzük. Jó persze tényleg minőségi, sőt a legeslegjobb a kategóriájában, de ennyiért maradok a sztenderd papír+ceruza felállásban.
  • hen-tes
    Ha havonta keresel 500ezret a rajzaiddal, akkor természetesen megéri. :D
    Különben nem, és egy intuos 100k-ból tudja ugyanezt, csak nem közvetlenül a monitorra rajzolsz vele.. Szép, jó, de az ára.. :D
  • theone91
    Van 12"-es is, de még mindig 300-400 ezer között mozog.
  • Misi az ezredes
    Igen ilyenről én is ámodtam.. De az ára milyatt valahogy meggondoltam magam.

761.280Ft
    nettó: 634.400Ft
  • Falcon87
    Látjátok? Ez hozáállás!
  • SMGBAS
    Hát ez még csak gondolati szinten van. Jó lenne először kipróbálni, hogy hogy is műkszik etc. De maajd. (: Amúgy egy ilyesmi mennyi körül mozog, és megéri-e? Nagyon kéne valami értelmes
  • JackMeadow
    sztem mindeképpen wacom, abból csak a bamboorol tudok nyilatkozni, remek kis szerkezet, volt szerencsém találkozni egy geniusstablettel is, senkinek nem ajánlom...
  • Zsil
    ok!igaz
  • Kovács legény
    na de Macselek nem szénnel rajzolt hanem grafittal amit viszont nem lehet szénnel kombinálni.
  • Kovács legény
    pasztelnél nem gáz szerintem a színváltozás, ad neki egy kis mélységet, mint olajfestésnél a lazúr. Persze nek tökig kell nyomni neki hogy összefollyon az egész:)
    A fixatívval az a gond hogy jóval drágább és büdösebb mint piacon megvenni a legolcsóbb gagyi illatosított hajlakkot ami szinte ugyan azt tudja.Most valami gagy nagydobozos 100Ft-os lakkom van és tök jól működik.
  • Zsil
    végre pörög a forum
  • Zsil
    +vegyestechnika javasolt:szén+pittkréta v valami ragaszkodóbb anyag",mivel a szén ugye képlékeny,gyakran a nagy sötéteket,krétával rakom
  • macselek #9296
    Neked is
  • macselek #9295
    Köszi
  • Zsil
    ha paszel,akkor megváltozik a szin kissé a lakktól,érdemes nem fixálni,hanem ovatosan egyből keretezni,ha...
    fixativot ajánlom-művészellátó-büdös mint a dög+klegény is jót mondott--
    ezuton üdvözlöm!nem felejtem a segítséget,azóta vagyok neten"
  • Kovács legény
    hajlakk! ne túl közelről mert tócsát hagyhat és 3-4* ismételd meg száradás után,jah és a rajz fektetve legyen
  • macselek #9292
    Van egy rajzom, amin elég sok grafit van, és kenődik, mivel fújjam le hogy megmaradjon?
  • SMGBAS
    Hát először valami szutyok kéne mert kitudja mennyire tetszik meg a dolog... Mondju mostanában egyre többet rajzolok PC-n és 100, hogy könnyeb tablettel mint egérrel b*szakodni. (: Hát majd még kiderül.
  • Kovács legény
    Haverom vett 19colos grafikus monitort 100.000Ft körül minden irányba dönthető fektethető, majd megkérdezem hogy hívhják a nevét és tolok be képeket róla, hátha érdekel valakit.
  • Willenbrock
    Szerintem nem kéne...
  • Aquir
    tetszenek a rajzaid
  • theone91
    Speckó tollat, ami szinkronban van a tablettel. Lehet, hogy más Genius tabletek tolla is működik vele, nem próbáltam.
  • theone91
    Azaz.
  • Lazarus
    csak speckó tollal, legalábbis az én wacomom
  • SMGBAS
    Ilyen? Amúgy ezekhez lehet más eszközt is használni vagy csak a specko tollat?
  • theone91
    Nem a legjobb a minősége, kényelmetlen domború kerete van, a toll néha érzéketlen, a tablet csomószor rajzolás közben standy-ba áll, de ezek emellet kezdésnek nem rossz, ilyen áron.
  • SMGBAS
    A tieddel mi bajod van?
  • theone91
    Csakis Wacomot (talán a Bamboo-t) tudnám ajánlani, aminek most egy kicsit felkúszott az ára... 17 körül van Pixmania-n.

Nekem sajna egy kaki Genius G-Pen 450-es tabletem van, ami 8 ezer szintén újonnan (kezdőtabletnek tökéletes)...
  • SMGBAS
    Kb mennyibe vannak a tabletek? olyan A5-ös méretűre gondolok (:
  • Kovács legény
    Jók ezek GRAT!
    Ha nem szeretnéd, hogy torzuljanak a dolgok portrénál, akkor neked is azt tudom mondani, hogy méregetni kell folyamatosan.
  • Zsil
    grat!de a busz kereke kitört?

www.Zsil-works.deviantart.com