15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9357 Az a srác aki folyton kutyát rajzolt? Vagy nem is kutya inkább majom, kutyámajom. Én sajnáltam :) -
#9356 :D -
JackMeadow #9355 alregem :P -
#9354 ja, már elég uncsi -
#9353 stfu már. -
#9352 jaj, még visszasírjuk Cr3ativ3-ot :| -
#9351 -
JackMeadow #9350 mondjuk te egy kicsit sztem antipatikusabbakat szólsz be mint én... -
#9349 jólvan legyen magának igaza feneséges hencegMindenki fityfasz csak te vagy a gigamenő.Élj vele boldogan! -
JackMeadow #9348 dede -
#9347 Gyagyi vagy...
... Fityfasz, nemde Jack? -
#9346 nekem csak a színei nem tetszenek, amúgy jó. amugy összességében nekem se jön be, sry. -
JackMeadow #9345 "Ki nem fejti ki a véleményét soha csak odalöki,hogy ez szar..ez gagyi??Nem tudod?Segítek:Jack Meadow.más néven Ambrosia." ez kvára nem állja meg a helyét -
#9344 Nem. Az a baj, hogy te sem bírod a kritikád, pedig mindig ez az ellenérved... Saját magadra lősz az ilyen kommentekkel... -
#9343 Észrevételek:
a láncszemek valóban nem érnek össze, hívjuk művészi szabadságnak
az íve ha egy kibaneház aranyláncról van szó akkor ok
a bárány hogy gránát ez is művészi szabadság
az alak kidolgozása a környezethez képest elég gyenge
ami a legjobban zavar, hogy a fények össze-vissza vannak, alap helyzetben úgy gondolom, hogy jobb felülről jön, de ezt következetesen végig kéne vinni az egész képen az utolsó láncszemig, és ezzel együtt kiemelném az alakot kicsit a háttérből, hogy térbekerüljön.
a behajtott lába gázos, a térd háttrébb van a bokánál, ha külön megnézed csak azt a lábat, olyan mintha hátulról lenne.
-
#9342 ja és még valami:9313-as hosszászólásod.Akkor ne csodálkozz te nagyon ügyes ha osztanak..icipicit gondolkozz már el magadon!!!!!na csá -
#9341 na megint kezded b+??Hát ki a rák szokott fikázni orrba szájba mindenkit te iq majom???Ki nem fejti ki a véleményét soha csak odalöki,hogy ez szar..ez gagyi??Nem tudod?Segítek:Jack Meadow.más néven Ambrosia.És folyton te vagy felháborodva ha valakinek nem jön be a képed.Te voltál az is aki nem tudta elviselni,hogy a ratyibbnál-ratyibb képei nem nyertek a psw-n.És még te hírdeted,hogy:...."A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van" (H. T. Loutrec)"..annyira vicces és szánalmas vagy!...kiváncsi vagyok most miket fogsz erre írni!!B+ -
#9340 nem is hanem aki őket bírálja (te) xD -
#9339 A két "csak úgy van jól, ahogy én gondolom" emberke egymásra talált. Imádom, amikor fekete-fehér-igen-nem emberek belelendülnek és egymásnak bizonyítják, hogy a másik hülye :) -
Zsil #9338 teljesen félreértesz,mert hiperérzékeny vagy.mondjuk a linkhez képest tényleg jó a goblinsrrici.jó éjt!nincs harag? -
JackMeadow #9337 hagyd azt -
#9336 Nem rossz szerintem,csak a láncszemek így szétesnének,és a nyaklánc szemei meg lebegnek,azok sem érnek össze. -
Zsil #9335 basszus ez nem komoly ugye!...hány éves vagy? -
JackMeadow #9334 ideni -
JackMeadow #9333 egy goblinstrici
az egyiks zerkesztőnek készült ide: -
Zsil #9332 ok!amugy ki ez a tag,?érdekelne a story is
egy Rob Zombie boríton tudnám elképzelni.de azok azért erősebbek grafikailag -
#9331 az építő kritikához nem tartozik mondjuk a #9323 hozzá :) Ha meg nem tudsz építő kritikát írni mert fáradt vagy, akkor minek mondod el a véleményed? :) (nyilván ha később írnál rá valamit) Ha meg minden képre, ami nem tetszik, arra alapból nem írsz építő kritikát, az meg érdekes (szerintem) -
JackMeadow #9330 nem a kötelesség szót használnám.
Az ember alkot valamit ami nyilván tetszik neki, kiváncsi lennék arra h más mit gondol, ne teccen de azzal semire nem megyek ha csak azt irod meg. midnegy semmi értelme... -
Zsil #9329 ne legyél ilyen érzékeny,ha alkotsz akkor kötelességed elfogadni a más véleményét-mégha te nem is gondolod azt(saját péda)Azért nem részleteztem,mert összességében nekem nem tetszik
bocsánatot nem a véleményemért kértem,hanem ha esetleg megbántódnál--ez be is igazolodott.
én is rengeteg kritikát kaptam a suliba és most is,ha...
továbbra is selejtek tartom
hidd el ha jot küldesz,akkor megdicsérik(em) -
JackMeadow #9328 "véleményedért" meg ne kérjél bocsánatot, vagy ugy gondolod vagy nem. Sztem senki nem fog besértődni egy vadidegen kitudjakiház emberre -
JackMeadow #9327 AZ a baj h ide hányod azt h randa meg h izélestelen anélkül h megmagyaráznád h mért nem találod jónak az egy kalap szart sem ér szerintem, arra jó csak h nőjön a hszek száma, nem lehet komolyan venni. Arról nem beszélve h a "nekem személy szerint nem teccik" meg a "nagyon csúnya izléstelen" között mintha lenne egy kis különbség. biztos
h csak én spilázom túl de a már sokat emlegetet PSW topikban sem történik véleményezés csak "hű de kurva ugyivagy nyelvem a segedben" - típusu hszek. Nan is bazmeg beirja h lánc meg birka necces aztán lófasz -
Zsil #9326 nem fejtem ki,csak nem tetszik nekem személy szerint.boccs,nem megsértődni! -
JackMeadow #9325 ízlésteleeeeen? No erre nem számítottam, lenél szives kifejteni kívácsi vagyok!!! -
#9324 -
Zsil #9323 nagyon csúnya izléstelen kép! -
#9322 hé ne engem mondjál hanem egy profibbat xD -
#9321 nem nem pofára..csak egyszerűen nem tettszik a kép.Ha hiszed ha nem!(ha pofára osztályoztam volna akkor -10 pontot adok neki) -
#9320 pff... Pofára pontozás? Bezzeg ha nem Jack teszi be a képet akkor nem ezt mondtad volna, az tuti. Most őszintén, ha pl Aquir (ő volt legfelül azért vele példázok) teszi be akkor is csak egy kettest toltál volna rá? Nemhiszem... -
#9319 ki mondta, hogy a realisztikusság itt a cél? :) -
#9318 mert természetellenesen hajlik..meg olyan furi a báránynál.A háttér torzítás 1 pontmeg a szinek is 1 pont