15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9277 Türelem rajz(t)terem, nemde? -
Presidentzola #9276 A fekete részek alkoholos tűfilcel vannak szinezve...
a kaméleont meg a neten találtam és onnan néztem magamnak...
-
#9275 A 2. képen mivel van meg csinálva a fekete rész? Az a kaméleon DA-ról lested? Amúgy nekem is tetszenek (: -
Mirk #9274 Jók. -
Presidentzola #9273 http://kepfeltolto.hu/i/?369648&t=img
Kislány.....
Hot rod......
A jó öreg ikarus.... -
Presidentzola #9272
Egy fél kész kaméleon, még vmi háteret kell neki adni
Kedvenc szuperhősöm.....
Én és a szobatársam.....érdekesen -
Presidentzola #9271 Kollégista vagyok és próbáltam a kolit ábrázolni kicsit másképp.....
-
Presidentzola #9270 -
Presidentzola #9269 http://kepfeltolto.hu/i/?369644&t=img -
Presidentzola #9268 sziasztok! elképedve látom h egyesek milyen hihetetlen módon tudnak alkotni......én sosem tanultam igazán rajzolni, csak az általános iskolai rajz órákon tanultam amit tudok....de ez roppant kevés...szeretnék embereket rajzolni csak mindig torz képet készitek , ha tudnátok vmi jo könyvet, vagy weblapot szivesen venném..
mellékelem pár rajzom....és komoly kritikákat kérek/várok!..köszönöm
mindenkinek jo rajzolást -
#9267 a kis hungarista..
egyébként a rajz klurvajó lett, riszpekt. -
#9266 Ez nagyon tetszik! -
#9265 Jó, az ényémében :) -
Bala10 #9264 sztem beszéljük meg másik topikban, de miért?:D -
#9263 Ezt alapból kilőttem. -
Bala10 #9262 -
#9261 Öszintén megaszondom neked, drágának találom a mostani tetoválási árakat, de ez most olyan teszkós gazdaságos ákcijós lenne, mert anyagot kell csak kifizetnem.
Amúgy már sok ember keres nekem valami szép Turult. :)
Lehet a fél net? :D -
#9260 B34 :D -
Bala10 #9259 pár jólsikerült:D -
#9258 nemrég raktam be egy képet amiből tetkó lesz, úgyhogy ezzel nem hatsz meg
májusig várjál pls és csinálok egy faszát, addig gondolkozom persze rajta, meg te is mit szeretnél -
#9257 Hát nem sürgős, elég lesz tegnapra ha rájaérsz. De jó lesz két hét mulva is. Akkor jön a cimbi cimbije. :DDD
Nagyon keresek, kutatok, nem találtam még nekem is tetsző mintát, mert nem akarok olyant, amin csak egy Turul van és ennyi. Valami igazán jót keresek.
Vagy nézd át légyszi a rajzaidat, hátha van olyan, ami nekem való. Gondolj bele, lehet az egyik rajzód, egy emberi börbe lesz belevarrva :DDDD De ez most komoly! -
#9256 mikorra kellene?
április közepéig nem lesz időm utána bármit persze -
#9255 köszönöm
van szerencsére, 100biztos van már de az összeset nem rakom azért be ide:) -
#9254 Mindegy, mert belátom, abból nem nagyon lehetne kihozni valamit. -
Bala10 #9253 ezt el is felejtettem -
#9252 Nyuszifül drága kisköcsögöm! Bala topikjába linkeltem egy képet. Egész pontosan itt.
Tudnál é nekem rajzolni egy eszméletlen jó Turul madarat tetoválási mintának? -
#9251 Úgy látom nem nagyon unatkoztok, van felkérés bőven. :) Szép rajzok! -
#9250 -
#9249 ez már másik család:)
-
#9248 -
#9247 -
Bala10 #9246 ügyibügyi^^ -
#9245 a 11es valóban durva volt főleg, hogy ezekről az emberekről kellett még másik 5képet csinálni -
#9244 ÁÁ ennek nagyon bejön a hangulata. Fény árnyék játék a képen, hirtelen olyan érzésem lett, hogy nyár van :) De a többi is megdöbbentően részletes. De ien csoport portrét nem szívesen csinálnék, Egy arccal is rengeteget tudok szutykolni, nem hogy 11-el :S Szép munka, jöhet még belőle ha akad -
#9243 Középen a néni az olyan mint ms doubtfire:):):)..amúgy az összesen lehidaltam!!Giga grat hozzá!!! -
#9242 nah majd jön még:) -
#9241 -
#9240 -
#9239 -
#9238 erről szar lett a fotó, keresek majd másikat