Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
Nana. Én megrpóbáltam vele normálisan beszélni pm-ben elmagyarázni pár dolgot, hogy miért baszogatja mindenki (gy: a kiírthatatlan szórmók miatt) de csak kifogások és elzárkózások voltak a válaszai. Továbbiakban csak önmarcangolásban gazdag életet tudok neked kívánni "Creatív"

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

macselek
Szerintem is..

Fantos
nemtom de a levélben van valami....

<#wilting>
Könnyeimmel küzdöttem, míg e pár sort olvastam. Mekkora veszteség, hogy egy ilyen remek alkotó ily korán eltávozott köreinkbõl. <#rinya>

U.i.:
Remélem Hawaii-on a cápák már éhesek... <#vigyor1>

"Ui.: Én és a faszom egy hétig Hawaii-on pihen 😊" D:::

Loál János
<#szomoru2>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Gondoltam, berakom ide, hogy ti is lássátok. Tomsolo-nak írta privátba cr3ativ3. Tomsolo meg betette az überláma privát üzenetes topikba.

"Feladó: cr3ativ3
Elküldve: 2007. 07. 06. 02:04
Tárgy: re: Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál
Amúgy is el akartam menni errõl az átkozott fórumról.
Eddig ALIG kaptam NORMÁLIS választ a kérdéseimre - tisztelet a kivételnek - arról a teves rajzok topicról nem is beszélve...
Ott is csak az volt a bûnöm hogy kérdezni mertem. Szóval errõl ennyit. Kurvanagyot csalódtam ebben a fórumban az itt töltött idõ alatt...

Szóval, lehet már nyugodtan bant adni, ez úgyis már az utolsó postom volt ezen a kurva fórumon. Lehet jönni reklamálni...

Úgyhogy errõl ennyit.
Soha vissza nem látásra!

Ui.: Én és a faszom egy hétig Hawaii-on pihen 😊"

mondjuk tudom h nem mentseg, de a kep bliccel keszult. Tudom tudom azert van a ceruza h rajzoljak vele, nem azert h masoljak...tom tom

terror.try.hu

jó lesz de az orrának csak egy kontúr kell, nincs akkora oldalfény hogy ekkora árnyéka legyen
motyodlee
ne tom milyen képrõl dolgoztál, de én az orrán még dolgoznék egy kicsit

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Aquir
<#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dzsuvajoe
cip lött

minek kursz rá akkora terror feliratot, aki akarj a az ugyis levágja róla, igy meg kicsit belerondit az összkéépbe... Vazze

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

velemeny?

terror.try.hu

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Aquir
páj😊 :| 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

motyodlee
ejj
helo

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

dzsuvajoe
<#eljen>

eredeti képet megmutatod?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

hen-tes
-fav, sziasztok. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Aquir
jólett😊

Kovács legény
köszönöm ,
ha minden jól megy ,egyre több melot kapunk és több képet tok majd berakni😊
remélem egyszer elkezdem a saját képeimet is, van egy csomó ötletem ,csak halogatom mindig😞

www.czekoart.hu

motyodlee
szép lett

Lazarus
Hát ez igencsak jól sikerült, nagyon tetszik! 😊
Kovács legény
noh a legujjabb termésünk

www.czekoart.hu

macselek
Ezt szerény személyem is indokolatlannak érzi.😊

cr3ativ3
Hát b'meg már!
Ti mondtátok próbáljak ki valami mást! Tessék! Itt van!
Erre meg?
Nektek ez nem jó.

Ha tetszik elõrõl el lehet kezdeni az egészet, legalább benne lesz megint a top10-be... Csak tessék!

Azt hittem legalább értelmes emberek vannak itt, hát tévedtem.
ÚGYHOGY A FASZOMAT MÁR EBBE A KURVA FÓRUMBA!!!

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

motyodlee
igazad van...

Fantos
muszáj elörõl kezdeni?

motyodlee
indok nem ártana...

cr3ativ3
... hát ti is mind

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Kovács legény
ennyi vagy...

(kéne ide házigizda)

www.czekoart.hu

motyodlee
jól van fiam hülye vagy

cr3ativ3
... akkor viszont A KURVA ANYÁTOK!

motyodlee
jól gondoltad

Kovács legény
gondolhattad volna

www.czekoart.hu

cr3ativ3
Nem, ez nem Vuk, de hasonlít rá.

Gondolhattam volna, hogy nem kell berakni...

Kovács legény
Gondolom Vuk ,arra meg nem hasonlit

www.czekoart.hu

hen-tes
Téma. :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

cr3ativ3
na XD

ÖÖÖ építõ jellegû kritikát esetleg tud valaki mondani?

ez jó
róka
cr3ativ3

vixo
THX!
Sajnos amikor még gépre raktam õket még nem volt scannerem,azóta meg még nem scanneltem be õket.

PJack
hû, de sok rajz:o
jóak bár elég homályosak...

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Fantos
Én ezt így rajzoltam le:
WORMS

motyodlee
látszik, hogy szereted a képregényeket 😊

hen-tes
Hát az, hogy jó sok.

vixo
Nah,ennyi lenne,ezek a képek még tavaly készültek.
Mi a véleményetek róluk? 😊

vixo

vixo

vixo

vixo