15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • SMGBAS
    Tudtam én, hogy láttam már azt (:
  • SMGBAS
    Banya, the explosive delivery man
  • LSL
    elment priviben
  • Aquir
    ez ki? nem a vinland saga-ból van ugye?
  • SMGBAS
    Valaki nem menne át tablettel a kedvemért ezen, hogy valami ilyesmi stílusa legyen? Nem mostani rajz, de nagyon tetszik ez a stílus (orkké) és szívesen megnézném úgy. (:
  • RATCUSTOM
    hol lehet venni ilyen filceket és mennyiért?
    előre is kössz!
  • David2
    hát mivel tegnap este még csak a makett volt kész, s ma helyeztem bele a környezetébe. A lapszéle igazándiból csak próbálkozások voltak:)

#9387: bme építészkara
  • hungary27
    nekem ezek tetszenek(Y)
  • SMGBAS
    Ok.
  • Anaid
    Nekem tetszik, csak szomorú.
    Nekem az jutott róla eszembe, hogy a makett a biztos pont, körülötte bizonytalan, szomorú minden.
    Nem vagyok szakkritikus, bocs.
  • Zsil
    melyik egyetemre?
  • Kovács legény
    A maga stílusában jó, de a kép alján lévő maszatolás stílusidegen
  • cenobite
    jó lett!
  • SMGBAS
    Na tegnap megint semmi jó nem volt matekon: lapon
    PS után:
  • DJ RX7
  • SMGBAS
    Értem
  • Aquir
    tetszik ez a spenótzöld xD
  • David2
    makettet kellett tervezni természetes környezetbe, s grafikusan próbáltam prezentálni:)

amúgy egy kilátó, csak a környezet ment félre egy kicsit
  • SMGBAS
    Mit ábrázol?
  • David2
    nah most volt időm végre leülni akvarellezni, hát vegyes érzelmek keringenek bennem:). Nem tudom, h bemerjem-e vinni az egyetemre, így inkább berakom ide

• Stigmata
    A nagyrésze tablet, de néha bemondta az unalmast (elég régi meg használt szegény), úgyhogy néhol egér :D
  • theone91
    Tablet, vagy egér?
  • Stigmata
    Köszi a tanácsot, mindenképp megfogadom :D
  • Lazarus
    Egy tanács: döntsd el honnan jön a fény és próbáld meg mindenhol a fényhez mérten árnyékolni. Ha a muksó háta mögül akkor a lila csajszi és az oszlop is vessen árnyékot végig a földön, nem kell hogy szuperkidolgozott legyen, csak odapacsmagolsz egy kis feketét érzékeltetve a teret :)
  • Stigmata
    A filctollazás után megpróbálkoztam valami mással, mégpedig festéssel (ditigális) ^^
    Életem első "komolyabb" festménye. ^^' Vonalak nélkül még sosem próbáltam dolgozni. A háttérről tudom hogy nem a legkidolgozottabb, legközelebb több időt fordítok rá. :)
    Képet stb-t nem használtam, a fejemből ment. :)

Nem szúrom be, ide katt. :)
  • vixo
    nem volt engedélyezve a tartalom,most már be van állítva,elvileg most jónak kell lennie. ^^
  • Kovács legény
    "Ezt az albumot csak a tulajdonosa tekintheti meg, miután bejelentkezett az oldalon."
  • vixo
    Köszi az észrevételeket és tanácsot,hát már eléggé rég rajzoltam most próbálkozom újra.
    Ha esetleg még érdekel vkit itt van pár régebbi rajzom: Rajzaim
    Szívesen fogadok ezekhez is észrevételeket! THX! ^_^
  • Kovács legény
    Anatómia:
    hibás az egész
    Kidolgozás:
    Kusza az egész

sry de ez van:)
    ha kedveled azt a stílust akkor tanulmányozd a régi képregényeidet és másolj belőlük sokat, csak így tudod megtanulni, hogy később magadtól tudd az anatómiát, a rövidüléseket és ennek a stílusnak a kidolgozását.
    Kevesebb folttal sokkal hatásosabb képet lehet készíteni, nem kell túlspilázni. A lényeg, hogy gyakorold sokat és jó lesz:)
  • vixo
    hát igen,így tényleg egyben van az egész,ha nem én rajzoltam volna én sem tudnám elkülöníteni,majd később adok talán színt neki,úgy már kicsit jobb lex sztem,köszi!
  • nan76
    a fej az jó,nekem a többi testrésze eléggé kuszának tűnik.Olyan egybe van az egész..szvsz..de annyira nem rossz!
  • vixo
    Mai termés ^^

vélemény?
  • Stigmata
    Fényképről dolgoztam.
    A kontrasztra pedig megintcsak azt tudom mondani hogy elég kicsi a színválasztékom. :( De nem adom fel, legközelebb akkor még erősebben árnyékolok :D
  • JackMeadow
    nekem is az volt először furi a koponyan nem igazan van 3d hatása, vagy olyan furan néhol igen néhol nem
  • Kovács legény
    az igazat megvalva nincs térhatása a képnek, vagyis össze-vissza van
    fényképről dolgoztál vagy otthon kiraktad a koponyát az asztalra?
  • SMGBAS
    A fogak nemnagyon jönnek be + lehetne kicsivel kontrasztosabb. (nekem így olyan mintha kiszívta volna a Nap)
  • Stigmata
    Köszi :) Jaja, 10%-os szürkétől 100%-ig (fekete). :)
  • theone91
    Jóféle! Különbötő erőséggű filcek? Vagyhogy? :D
  • Stigmata
    Sziasztok!

Ismét elővettem a filctollakat, és árnyékolás gyakorlás gyanánt alkottam egy koponyát :) Érdekes volt, sokmindent tanultam közben, kritikát szeretnék ^^
    (a képminőség nem a legszebb, ugyanis nem fér bele a szkennerembe, úgyhogy lefényképeztem.)

• Zsil
    nem láttam,de igy mint kutyamajom-jó ötlet(ahogy képzelem)