15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9397 Tudtam én, hogy láttam már azt (: -
#9396 Banya, the explosive delivery man -
#9395 elment priviben -
#9394 ez ki? nem a vinland saga-ból van ugye? -
#9393 Valaki nem menne át tablettel a kedvemért ezen, hogy valami ilyesmi stílusa legyen? Nem mostani rajz, de nagyon tetszik ez a stílus (orkké) és szívesen megnézném úgy. (: -
#9392 hol lehet venni ilyen filceket és mennyiért?
előre is kössz! -
#9391 hát mivel tegnap este még csak a makett volt kész, s ma helyeztem bele a környezetébe. A lapszéle igazándiból csak próbálkozások voltak:)
#9387: bme építészkara -
#9390 nekem ezek tetszenek(Y) -
#9389 Ok. -
#9388 Nekem tetszik, csak szomorú.
Nekem az jutott róla eszembe, hogy a makett a biztos pont, körülötte bizonytalan, szomorú minden.
Nem vagyok szakkritikus, bocs. -
Zsil #9387 melyik egyetemre? -
#9386 A maga stílusában jó, de a kép alján lévő maszatolás stílusidegen -
#9385 jó lett! -
#9384 Na tegnap megint semmi jó nem volt matekon: lapon
PS után:
-
#9383 -
#9382 Értem -
#9381 tetszik ez a spenótzöld xD -
#9380 makettet kellett tervezni természetes környezetbe, s grafikusan próbáltam prezentálni:)
amúgy egy kilátó, csak a környezet ment félre egy kicsit -
#9379 Mit ábrázol?
-
#9378 nah most volt időm végre leülni akvarellezni, hát vegyes érzelmek keringenek bennem:). Nem tudom, h bemerjem-e vinni az egyetemre, így inkább berakom ide
-
#9377 A nagyrésze tablet, de néha bemondta az unalmast (elég régi meg használt szegény), úgyhogy néhol egér :D -
#9376 Tablet, vagy egér? -
#9375 Köszi a tanácsot, mindenképp megfogadom :D -
#9374 Egy tanács: döntsd el honnan jön a fény és próbáld meg mindenhol a fényhez mérten árnyékolni. Ha a muksó háta mögül akkor a lila csajszi és az oszlop is vessen árnyékot végig a földön, nem kell hogy szuperkidolgozott legyen, csak odapacsmagolsz egy kis feketét érzékeltetve a teret :) -
#9373 A filctollazás után megpróbálkoztam valami mással, mégpedig festéssel (ditigális) ^^
Életem első "komolyabb" festménye. ^^' Vonalak nélkül még sosem próbáltam dolgozni. A háttérről tudom hogy nem a legkidolgozottabb, legközelebb több időt fordítok rá. :)
Képet stb-t nem használtam, a fejemből ment. :)
Nem szúrom be, ide katt. :) -
#9372 nem volt engedélyezve a tartalom,most már be van állítva,elvileg most jónak kell lennie. ^^ -
#9371 "Ezt az albumot csak a tulajdonosa tekintheti meg, miután bejelentkezett az oldalon." -
#9370 Köszi az észrevételeket és tanácsot,hát már eléggé rég rajzoltam most próbálkozom újra.
Ha esetleg még érdekel vkit itt van pár régebbi rajzom: Rajzaim
Szívesen fogadok ezekhez is észrevételeket! THX! ^_^ -
#9369 Anatómia:
hibás az egész
Kidolgozás:
Kusza az egész
sry de ez van:)
ha kedveled azt a stílust akkor tanulmányozd a régi képregényeidet és másolj belőlük sokat, csak így tudod megtanulni, hogy később magadtól tudd az anatómiát, a rövidüléseket és ennek a stílusnak a kidolgozását.
Kevesebb folttal sokkal hatásosabb képet lehet készíteni, nem kell túlspilázni. A lényeg, hogy gyakorold sokat és jó lesz:) -
#9368 hát igen,így tényleg egyben van az egész,ha nem én rajzoltam volna én sem tudnám elkülöníteni,majd később adok talán színt neki,úgy már kicsit jobb lex sztem,köszi! -
#9367 a fej az jó,nekem a többi testrésze eléggé kuszának tűnik.Olyan egybe van az egész..szvsz..de annyira nem rossz! -
#9366 Mai termés ^^
vélemény? -
#9365 Fényképről dolgoztam.
A kontrasztra pedig megintcsak azt tudom mondani hogy elég kicsi a színválasztékom. :( De nem adom fel, legközelebb akkor még erősebben árnyékolok :D -
JackMeadow #9364 nekem is az volt először furi a koponyan nem igazan van 3d hatása, vagy olyan furan néhol igen néhol nem -
#9363 az igazat megvalva nincs térhatása a képnek, vagyis össze-vissza van
fényképről dolgoztál vagy otthon kiraktad a koponyát az asztalra? -
#9362 A fogak nemnagyon jönnek be + lehetne kicsivel kontrasztosabb. (nekem így olyan mintha kiszívta volna a Nap) -
#9361 Köszi :) Jaja, 10%-os szürkétől 100%-ig (fekete). :) -
#9360 Jóféle! Különbötő erőséggű filcek? Vagyhogy? :D -
#9359 Sziasztok!
Ismét elővettem a filctollakat, és árnyékolás gyakorlás gyanánt alkottam egy koponyát :) Érdekes volt, sokmindent tanultam közben, kritikát szeretnék ^^
(a képminőség nem a legszebb, ugyanis nem fér bele a szkennerembe, úgyhogy lefényképeztem.)
-
Zsil #9358 nem láttam,de igy mint kutyamajom-jó ötlet(ahogy képzelem)