Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Pedig az utóbbi idõk legjobb találmánya 😊
ronihun
oké köszi😊(de utálom a torrentet😄)

...

VRSDM
könyvek vannak. de van kb. 8giga ebook-om is, nem konkrét árnyékolós, de van bennük azis, 😉 torrenten keresgélj 😉

u dont have to listen anybody else but me

ronihun
Amugy nincs vmi oldal ahol az árnyékolást meg a gyûrödéseket meg lehet tanulni nem vagyok benne vmi profi:S

...

ronihun
ez komoly 😄

...

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tobacco
Sziasztok.

Tudna nekem valaki rajzólni egy csigát ami kisé gyerekes de közben komoly is? Avatarnak szeretném majd használni meg logonak, és valami egyedit szeretnék, de engem nem áldotak meg jó rajztudásal.

Elöre is nagyon szépen köszi

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

a szája kissé fintorgós ,de azt kb 1mp kijavitani ,az árnyékok legsötétebb részéhez nyugodtan rakjál még sötétet ,a világos részeken meg radirozz vissza,sokkal jobban térben lesz.
^^
Hehe miutan bescanneltem eszrevettem, es pont ezt csinaltam... Jeee ez haladas 😄 Szoval akkor egy hibat eszrevettem en is. Az orr az telleg gazos. nem kerek, hanem valami keselyusre sikerult :S

terror.try.hu

Kovács legény
jólesz ,remélem ez még nálad van😊
az orr jobb oldala itt is gázos ,finomitani kéne ,a szája kissé fintorgós ,de azt kb 1mp kijavitani ,az árnyékok legsötétebb részéhez nyugodtan rakjál még sötétet ,a világos részeken meg radirozz vissza,sokkal jobban térben lesz. a lényeg hogy több tónust használj ,a háttérbe is lehetne átmenet, egész sötétbõl iindulva.

www.czekoart.hu

na itt mereszebben arnyekoltam...

terror.try.hu

terror.try.hu

Kovács legény
a nõknél jobb a kevés tónus ,mert fiatalit ,a ráncokat élbõl elkell felejteni ,a mimikai ráncokat is csak finoman szabad ,kivéve ha egy igazán idõs nõrõl akarsz egy jó karakteres rajzot késziteni.

www.czekoart.hu

kosz, ezt kertem 😊
hat ezt mar eladtam, legkozelebb megprobalom.
mivel szoke, nem akartam sokat sotetiteni, mert akkor vilagit a haja :S

terror.try.hu

Kovács legény
szerintem
tetszik hogy nincs sok tónus az arcában és a hajban, a nyakon szerintem radirozz vissza ,hogy egyszinten legyen az arccal ,a száj konturját vedd vissza ,tonusokban gondolkozz ne vonalakban ,az orr jobboldali ive nem tul szerencsés ,ha ilyen is a valoságban .inkább csaljál, a szem alatti tonustól karikásak a szemei ,az sem tul jó, néhány érzékeny tonus elviselne még ,és pár helyen erõsebb tónust ,de sak kis részeken ,csak módjával😉
végül egy fasza hátteret kéne mögé rakni ami nagyon szépen kiemelné az alakot.
asszem ennyi😊

www.czekoart.hu

hat elkelne par jotanacs.

terror.try.hu

Kovács legény
ezt még fejleszted?

www.czekoart.hu

PJack
jézusom<#idiota>

xd

terror.try.hu

dugnám

terror.try.hu

terror.try.hu

ez telleg allat...teccik

terror.try.hu

macselek
Tényleg szép, nekem is tetszik😊

PJack
szép(Y)

PJack
😄

VRSDM
az nem megy oda ... <#wow3>

dzsuvajoe
😉 szép volt 😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

és akit nem? 😞

VRSDM
na megy ez ...
köszönöm szépen mégegyszer. (további munkákat a ps-es topikmba találja az akit érdekel.)

VRSDM
köszönöm szépen
<#worship>

VRSDM
2napja hozta meg a futár, a TRUST TB-4200-as táblám, olvasgattam itt vissza, hogy szidtátok hogy mocsok egy tábla, egyenlõre nekem nincs bajom vele... de a kérdés

a saját software-ébe mûködik a nyomásérzékenység teszt. de Photoshopba (cs3 - cs2) hiába állítom a brush dynamics résznél, pen pressure az ecset erõsségének módját, kirak egy felkiálltójelet az legördülõ sáv mellé, és beszürkül a mögötte lévõ értékadó részleg...

valaki tudna segíteni... ?

Nekem van, de mostanában nem nagyon rajzolgatok. (Egyéb kreatív tevékenység viszi el a szabadidõm java részét...)
Mi lenne a kérdés?

VRSDM
megkérdezhetném hogy ki használ innen digitális táblát? némi segítségre lenne szükségem. köszönöm elõre is.

Aquir
tetszik!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KG21
köszönöm az építõ kritikákat, mindeképpen megfogadom õket

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kovács legény
gratula,jólett!
kövire probáld ki a szines árnyékokat komplementer szinekkel és mégjoban élni fog a kép.

www.czekoart.hu

cenobite
Tényleg jó lett, gratula!

gamertag: kenobita

Tetszetõs kép.
A bal oldali sziklafalon szerintem még érdemes lett volna az árnyaláson egy kicsit dolgozni, mert így nagyon laposnak tûnik.
A part szintkülönbségét is talán ezzel lehetett volna érzékeltetni. Jelenleg kicsit úgy tûnik, mintha néhányan térdig süllyedtek volna a homokban.
Elsõ olajos próbálkozáshoz képest szerintem nagyon jó lett. Csak így tovább!

Lazarus
Nagyon hangulatos lett, grat 😊
PJack
wáóh, nagyon jó lett<#eljen>

KG21
üdv mûvésztársak! 😊

Legújabb mûvem saját fénykép alapján. A Diamond Princess kishajót ábrázolja Cabo San Lucas partjainál. Egyébként pincérkedtem rajta 8 hónapot, azért festettem meg. Olajjal még sosem mázoltam, most próbáltam elõször.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

PJack
nemjó! próbálsz realisztikusan ábrázolni, de nem megy.
szvsz ne külön-külön figyelj az egyes részekre (pl. szem, száj, haj stb.), hanem együtt az egészre!

dzsuvajoe
Sztem még neki semeleg nõies az arca😊 lehet h direkt😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

bocs kicsit ingerult vagyok 😄 tegnap elszalt a hdm minden adatommal :S

terror.try.hu

pfff a world wide manias tokom... cuppanjon ra aki meg nem allt at..

terror.try.hu

a http://mindentbele.hu/ nem mukszik? :S

terror.try.hu

terror.try.hu

<#wave>
http://n00bert.deviantart.com/gallery/
Valaki vélemény?