15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • LSL
    Sztem nem kell ekkora problémát csinálni ebből. Úgyse nagyon fog alkotni senki, ahogy PSW topikban sem mostanában. Tudom bagoly mondja
  • Aquir
    jah. ilyen negatívakkal mint a tied
  • Bala10
    sajnos. bármiben szeretnél indítani egy versenyt, akkor mindig csak a fikázás jön elő. nulla összetartás. szánalom. és ha valaki mégis megpróbálna rendezni valamit, akkor passzivitás, "ugyis csak vita lesz" meg "nekem így nem tetszik" hszekkel találkozik az ember.
  • SMGBAS
    Ezekhez csak ennyit

+Amúgy meg ha valaki beteszi a lábád PSW-be egy tablettel rajzolt képpel (vagy simán csak PS rajzzal) akkor egyből küldögetik ide az emberkék az emberkéket, szal...

#9419 Nemond, hogy az a 4 üzenet annyira zavaró...
  • JackMeadow
    ippen h csak felmerült a contest és már hiszti van, talán tényleg hagyni kéne a picsába (én is tabletel nyomulnék, ha nyomulnék)
  • hen-tes
    Te csak szerintem beszéled furcsán a magyart? :D
    Egy ps-Rajz egyáltalán nem jelenti azt, hogy abban vektorok, effektek, vagy bármi más humbug lenne, egyszerűen valaki megveszi a digitablat, mert és itt most személyes vélemény következik: egyszerűbb ezen gyakorolni, nem kell százmillió ceruza papír és egyébb kellék, ezen mindent meglehet próbálni, de ettől még ez ugyanúgy értékes lehet, dekésóvan, hagyjatokmár, egyáltalán mi a témája a contestnak:@
  • Looooser
    náll iottvnaszerintem, ésazért mertegy vektorokkal meghatározottrjz és egy kézelrajzoltrajzközött sok ülönbsévn, és itt semi yan nin bennemhg egszerű lenne aps, hisen én is tanulom
  • hen-tes
    De akkor miért is nem fér itt el a ps rajz?
    Eddig is linkeltek rengeteg rajzot ami psben készült, nem értem ezt a hirtelen kizárást, a bannerben is vannak rajzok ami ps-sel készültek - innentől kezdve.. persze azoké, hogy ti hirdettek egy kis háziversenyt a topikban, ami akár lehet csak papíros(drogos kurvák), de miért kéne kizárni a ps-t? :S
    Ha az teljes egészében rajz, és nem holmi fotómontúr, amire egyből rájön mindenki, akkor nem mind1?

Szóval nem vágom miért zárnád ki a PS rajzokat.
  • nan76
    bocs nem akartam a lelkedbe gázolni:(...csak azt mondtam annak van külön topikja...((én is ps-ezek,és tudom,hogy nem egyszerű ))
  • Bala10
    nem kell olyat belelátni a hszbe, ami nincs is ott.

amúgy egyet értek veled, a rajz az rajz, mindegy mivel rajzolják. :)
  • hen-tes
    Hát akkor hajrá, legalább nem kell törnöm magam.. meg amúgy is, ps-ben rajzolni, fúj de ocsmány dolog.. mintha ahoz nem kéne érteni, és a hülye vérpisti is megtudná csinálni..
    Nem gáz végülis, csak azért egy picit mélyen érintett..
  • theone91
    Ezt úgy mondod, mitha tőlem függene a dolog. Én csak azt mondom, hogy S.Z.E.R.I.N.T.E.M. nem kéne. Ez csak egy vélemény.

Feltehetően réteg-kontesztek lennének, és így is csekély az ide rajzolgatók száma.
  • Looooser
    most miértn lehetne itt is egy kisebb rajz verseny????? Logóműhelyben is szokott lennimeg sok áshelyen, egy ilyen ide is beleférne
  • theone91
    Szerintem nem kéne áttelepíteni a PS-topik habitusait ide.
  • Looooser
    hát azértekerülnek ide szépszeriel a ps-es alkotáok is , meg a drawpadosok is...
  • nan76
    a ps-nek van saját topickja..itt csak kézzel rajzolt cuccok lennének..én támogatom az 5 letet
  • Looooser
    nem rosszötet, csak akkor is két ágnak kell lenni, mertvalaki csak PS-elni tud mások megcsak sima rajzolás éa kettőt igazán egyáshoz mérni nem lehet
  • JackMeadow
    nincs kedvetek csinalni vmi contest szerűséget, feldobni egy témát és akkor mindekónki rajzoilgatna rá, pár napig v ameddig van rá kereslet
  • theone91
    Nem trollkodásból, de nincs saját topikja?
  • SMGBAS
    Mire te azt végignézed xD Húdevárom, hogy befejezzem már végre... Még kb 30 Z + 64 gt + moviek, specialok
  • hen-tes
    OFF

sima, z, gt, meg pár film mellé, azt hiszem 40 giga körül

ON
  • SMGBAS
    OFF
    sima+z+gt+m&s? Hámy DVD? (:
  • _Atti_
    szerintem jo az a lánc, pimpes... az a lényege..olyan mintha fonalra futtatott elemek lennének . az akár ilyen fura merev is lehet,a feszesen fűzött gyöngysör jut eszembe.
  • hen-tes
    OFF:
    Hétfőn kapom meg az összes részét. D:
  • SMGBAS
    Az... xD Azért jól elvagyunk itt xD
  • Aquir
    baby cell xD
  • SMGBAS
    Ez kérlekszépen Cell első alakja még a laborban (:
  • Aquir
    na és ott hol van ilyen? :)
  • SMGBAS
    Azért annál komolyabb. Kamehame mit mond? xD
  • Aquir
    Digimon xD
  • SMGBAS
    Kötelít xD
  • Aquir
    Pokémon xD
  • SMGBAS
    Nem.
  • W B
    ez egy Protoceratops?
  • SMGBAS

Nemnagy cucc csak nagy a pangás...
    Itt meg pár vázlatféleség, természetesen matekórai xD
    egy
    kettő
  • Kovács legény
    megérte:)

én is sokat másoltam, és a saját képeimhez 10000helyről "lopom" össze az ötleteket
  • SMGBAS
    Nem az, hogy másolta mert van nekem is olyan, hogy veszettül megtetszik egy kép és azt egy az egyben lelesem. Csak tudtam, hogy láttam már valahol és 4 nap keresgélés után megtaláltam egy DVD-n xD
  • theone91
    Ja. Értem.

Plagizál. Nambaj az, csak ne ennyire. :)
  • Aquir
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1077131653&no=9272]#9272[/URL]
  • theone91
    Pardon me?