Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Tudna nekem valaki rajzólni egy csigát ami kisé gyerekes de közben komoly is? Avatarnak szeretném majd használni meg logonak, és valami egyedit szeretnék, de engem nem áldotak meg jó rajztudásal.
Elöre is nagyon szépen köszi
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
^^
Hehe miutan bescanneltem eszrevettem, es pont ezt csinaltam... Jeee ez haladas 😄 Szoval akkor egy hibat eszrevettem en is. Az orr az telleg gazos. nem kerek, hanem valami keselyusre sikerult :S
terror.try.hu
az orr jobb oldala itt is gázos ,finomitani kéne ,a szája kissé fintorgós ,de azt kb 1mp kijavitani ,az árnyékok legsötétebb részéhez nyugodtan rakjál még sötétet ,a világos részeken meg radirozz vissza,sokkal jobban térben lesz. a lényeg hogy több tónust használj ,a háttérbe is lehetne átmenet, egész sötétbõl iindulva.
www.czekoart.hu
terror.try.hu

terror.try.hu
www.czekoart.hu
hat ezt mar eladtam, legkozelebb megprobalom.
mivel szoke, nem akartam sokat sotetiteni, mert akkor vilagit a haja :S
terror.try.hu
tetszik hogy nincs sok tónus az arcában és a hajban, a nyakon szerintem radirozz vissza ,hogy egyszinten legyen az arccal ,a száj konturját vedd vissza ,tonusokban gondolkozz ne vonalakban ,az orr jobboldali ive nem tul szerencsés ,ha ilyen is a valoságban .inkább csaljál, a szem alatti tonustól karikásak a szemei ,az sem tul jó, néhány érzékeny tonus elviselne még ,és pár helyen erõsebb tónust ,de sak kis részeken ,csak módjával😉
végül egy fasza hátteret kéne mögé rakni ami nagyon szépen kiemelné az alakot.
asszem ennyi😊
www.czekoart.hu
terror.try.hu
terror.try.hu

terror.try.hu
terror.try.hu
terror.try.hu
köszönöm szépen mégegyszer. (további munkákat a ps-es topikmba találja az akit érdekel.)
http://www.trust.com/products/default.aspx?section=support&item=14070
a saját software-ébe mûködik a nyomásérzékenység teszt. de Photoshopba (cs3 - cs2) hiába állítom a brush dynamics résznél, pen pressure az ecset erõsségének módját, kirak egy felkiálltójelet az legördülõ sáv mellé, és beszürkül a mögötte lévõ értékadó részleg...
valaki tudna segíteni... ?
Mi lenne a kérdés?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
kövire probáld ki a szines árnyékokat komplementer szinekkel és mégjoban élni fog a kép.
www.czekoart.hu
A bal oldali sziklafalon szerintem még érdemes lett volna az árnyaláson egy kicsit dolgozni, mert így nagyon laposnak tûnik.
A part szintkülönbségét is talán ezzel lehetett volna érzékeltetni. Jelenleg kicsit úgy tûnik, mintha néhányan térdig süllyedtek volna a homokban.
Elsõ olajos próbálkozáshoz képest szerintem nagyon jó lett. Csak így tovább!
Legújabb mûvem saját fénykép alapján. A Diamond Princess kishajót ábrázolja Cabo San Lucas partjainál. Egyébként pincérkedtem rajta 8 hónapot, azért festettem meg. Olajjal még sosem mázoltam, most próbáltam elõször.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
szvsz ne külön-külön figyelj az egyes részekre (pl. szem, száj, haj stb.), hanem együtt az egészre!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
terror.try.hu
terror.try.hu
terror.try.hu

terror.try.hu
http://n00bert.deviantart.com/gallery/
Valaki vélemény?