15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Midas
    senki nem szuletik tokeletesnek probalkozni kell aztan ha ossze raktal valamit es ugy gondolod jo feldobod :) nekem is van csomo trash munkam
  • bardocz
    Autóból max egy Ladát tudnék összerakni,és az is gagyi lenne,most meg csak ilyen épületrajzaim vannak még rajzóráról.Azt meg fölösleges lenne ide berakni,kb ugyan az,mint a lentebb lévő pár kocka,csak ki van dekorálva.
  • Aquir
    akkor gyerünk:)
  • Bala10
    akkor lássuk:)
  • Midas
    akkor hajra :)
  • Kovács legény
    akkor használd:)
  • bardocz
    Tudom mi az,hogy működik,és meg is tudom csinálni.Csak ez tegnap este már nem jutott eszembe:D
  • Kovács legény
    perspektívának nézz utána és nem lesz soha többet gondod.

• bardocz
    Kiszinezni nem fogom,mert akkor teljesen elrontanám :-) A hátulját harmadszorra sikerült ilyenre,az valahogy nekem nem áll össze:S
  • Midas
    Jo lesz ez foleg elsore kicsit vedd nagyobra hatul az ajto utan mert a hatso resz tul kicsi, kerekeket is nagyobithatod a kuloknel lehet arnyek kiszinezed jol fog kinezni.
  • bardocz
    Source

Először csinálok ilyet,hogy egy autót meg is akarok rendesen rajzolni,és nem csak valami ultragagyi.Igaz ennek is úgy elkúrtam a seggét,ahogy nem illik,de mindegy...
    [amúgy rajzra verset kell rajzolni,és mivel egy verset sem tdnék megrajzolni,így lett ez...
  • Midas
    Eleg komoly aki csinalja habar kar hogy ezekhez mindig valami lassu zene van.
    Igazabol nem tudnam megmondani pontosan one mert elkezdek valamit itt peldaul tudtam hogy tetovalt not szeretnek ehhez rengeteg tetovalast neztem utanna rajottem hogy ne is ember legyen akkor valtottam borszint aztan macska szemeket nezegettem. De ugy kb 6-8 orat mondanek ra.
    Amugy ha nincs rajztablad de szeretnel alkotni, akkor keress rajzokat vagy csinalhatsz is fotokbol stb. Es magnetic lasso-val korbe jelolgeted a reszeket es kitoltod aztan teszel ra arnyekot stb fenyeket nagyon jo dolgokat lehet vele csinalni kepregeny stilusban vagy pop art.
  • theone91

Mennyi munkaóra van benne?
  • Aquir
    egy kis homokozás magasabb fokon :)
  • Midas
    jaja jo kis rajz nekem spec nagyon bejonek a ceruza rajzok foleg amik ilyen kidolgozottak
  • htr93
    azért nézi a Bal kezét..éppen azon gondolkodik hogy miért nagyobb mint a bal.

Köszönöm:D:D^^
  • PJack
    ez nagyon jó :OO
  • Midas
    Egy ujabb kep akkor tollem is
  • Brinn
    a jobb karja mintha kicsit erős lenne. amúgy bejövős.
  • htr93
    másolt kép, az eredetiről van a logóm isXD
  • htr93

Tyrael akar lenni
  • Midas
    koszi es koszi Jaja tudom en is hogy nagyon gaz majd valamit kitalalok amit ra tudok tenni a kepekre csak nem akartam oket minden nelkul feltolteni, nehogy mashol szembe talakozak veluk :)
  • theone91
    Szép! Nagyon is. 5*

Szerintem tervezz egy logót, amit elhelyezel, valamely alsó sarokban. Ez a szöveg eléggé összképrombóló.
  • Aquir
    tecc :)
  • Midas
    sima olaj
    Kozbe elkeztem ugykodni egy viz alatti kepen meg nincs kesz de fogjuk ra

• Cyberdevil
    Az lenne a kérdésem h ezt mivel festetted a corel painteren belül, Artist's Oil vagy sima Oil?
  • Midas
    amugy van meg a wacom bamboo az sem rossz annyira es sokkal olcsobb, nagyon jo munkakat lattam vele. En is ugy vettem meg a intuost hogy valaki foltette hogy kiprobalta de nem jott be neki szoval egyszer vagy ketszer hasznalta szerencsem volt.
    Azzal jol elvoltam mire oda kerult mert mindig tok aranytalanra sikeredett :D az APU :)
  • Aquir
    hisz ezt mondtam xD
  • theone91
    Nyárra tervezem én is a vásárlását, amint lesz valami diákmeló. Amúgy az első képen, a bal oldalt az APU-ra sikerült ráismernem... ;)
  • Midas
    kossz :)
  • hungary27
    ez paintos nem google ban látam 1szer
  • Samurai84
    Véletlen sem. Ilyen szürkeárnyalatos, tehát fekete fehér szürke színek.
  • Looooser
    szines leyen, vagy azt majd te szeretnéd eldönteni a tetoválóval?
  • Samurai84
    Ok, a téma a köv. lenne: egy egészalakos japán gésa, kimonóban. Felette egy faág amelyről 47 virágszirmot fúj le a szél. A kinézete tradicionális legyen, mint a régi festményeken, nem ilyen modern manga/anime. Nem szexis lányt akarok, hanem a szépséget és az elmúlást kell hogy tükrözze a rajz.
  • Aquir
    jóak:)
  • Midas
    Meg egy kis matrix igerem tobb nem lesz :)

• Aquir
    ja akkor az az ott a bal oldalon:)
  • Midas
    matrix hetveget tartottam ez az a jelenet mikor betamadjak a hangart vagy mi az, nagyon megfogott az egesz.
    Es One eleg draga az igaz en ebayen vettem ajalom neked is ugy ha keresgelsz talalhatsz kb 60 ezer korul mashol ahogy neztem otthoni boltokat marmint magyarorszagon 100 ezer folott volt.
    De a tobbi tablet a kozelebe sem erhet nagyon erzekeny az egesz meg azt is erzekeli hogy dontod a tollat, volt masfele tabletem de eg es fold a kulonbseg.
  • theone91
    Eléggé borsos ára van, nem?
  • Lazarus
    zsír, mi ez? A terminátor emberek vs robotok jelenetére emlékeztet ^^