15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Midas #9557 koszi; wacom intuos 3 a merete 6*8 as ami szerintem rajzolni legjobb. -
#9556 Nagyon bejövős! Milyen tableted van amúgy? -
Midas #9555 nah ja a corel nem photshop az olaj festek meg nem fenykepezo gep -
#9554 nemrossz. csak kicsit életlen a kép xD -
Midas #9553 corel painter
-
#9552 A sajtos puffancsos durca... :O -
#9551 Angelina Jolie nem gyenge...ráadásúl fejjel lefelé -
#9550 Ha kicsit keresgélsz itt akkor van Super size Me kép ketchup és krumpliból, Angelina Jolie asszem rúzzsal, Elvis chipsből, Bruce Lee kézzel festve, akkor
valami folyékony csokis cuccnak a reklámarca azza a folyékony csokis cuccal és még jópár xD
-
#9549 LoL... Úgy emlékeztem, hogy a humorosban láttam. Bocs. :D -
#9548 lol ezt én linkeltem 100 hsz-szel ezelőtt xD -
#9547 Hamburger -
#9546 xD -
#9545 Fülpiszka xD -
#9544 fogpiszka -
#9543 Bejövős! -
#9542 jah nem is rossz ötlet...
Samurai84: Írd le a témát, mi csinálunk pár rajzot, a te döntésed hozza majd meg a győztest... -
#9541 nah lehetne ez akár az első rajzverseny itt:) -
Samurai84 #9540 Hali.
Ha van közöttetek olyan, aki szeret és tud is rajzolni, és esetleg vállalná nekem egy rajz elkészítését - természetesen nem ingyen - az írjon: [email protected]
Röviden: a rajz később egy tetoválás lesz, ennek tükrében készül el.
Szürkeárnyalatos, tehát nem színes rajz.
A téma adott (elmondom mire gondoltam), a többit rád bízom.
-
#9539 tetszik!
de azért két dolgo lenne:)
-Az első lámpának nincs mélysége,nincs üveg hatása, kéne kis sötét még bele
-A szélvédők nagyon merevek, a hátsót leszámítva. -
#9538 szép munka -
#9537 nekem teetszik -
#9536 Unalmas volt a szakmai óra! Hát lerajzoltam ami a műhelyben állt. Vélemények?
-
#9535 Én általában, unalmas perceimben szoktam karaktereket "kigondolni", és amint papír és ceruza jut a kezembe, akkor azt lerajzolom. De sokszor elkezdek céltalanul firkálgatni, és általában jobb lesz az eredmény ilyenkor. -
#9534 Alakul, de két dolognak nézz jól utána:
- anatómia (pl a csaj válla a hátára került, miközben a csuklyás és a mellizommal csatlakoznia kéne, a csontokról már nem is beszélve:)
- testarány (szinte minden testrésznél vannak gikszerek) a testaránynál arra is figyelni kell, hogy milyen korosztályú és fajú embert rajzolsz.
Ezeket neten is megtalálod. -
#9533 figyi..szerintem nem nagy dolog leűlni egy üres rajzlap elé egy ceruzával és egy radírral,és elkezdeni firkálgatni...aztán ha valamit "meglátsz a firkálmányban" akkor elövenni egy másik lapot és már arra gondolva azt lerajzolni....aztán esetleg picit satírozgatni...árnyékolni...maszatolni....és hopp a végén csak kijön valami.Aztán azt félrerakni de ami jó azt beilleszteni a kövi rajzba...én legalábbis mindig így csináltam/om.az elején még a kockás újságból rajzoltam Placid és Múzót...:)(jah és a szájat a mai napig úgy rajzolom ahogy a Robotzsarú c. képregényből nyúltam:):)) -
#9532 Ja, és fénykép az eredeti rajzról, ugyanis a sznekkerem halott... -
#9531 Kb két hete készült
A férfi lábát igen levágták mielőtt valaki belekötne. :D
Egyébként kb 3dik ember rajzom teljesen fejből, próbáltam egyedi arcot csinálni nekik. :) -
#9530 Hihetőbb lenne, a link .jpg-re végződne... -
#9529 1 tőlem nem rabolsz
2 ezeknek miért nem csináltak már fórumot?
3 tanulj meg linkelni hogy ne lehssen észrevenni....
-
#9528 Van egy tippem hogy nemsokár lesz egy sárga tábla a neved mellett. -
Csaby01 #9527 Sziasztok
Én rajzoltam ezt. légyszi mondjatok véleményt
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Csaby01 -
#9526 ha nem vgyprokzére rajzolásbansúgok titkot ha kisebb képet akars A/4-esrerjzolni, akkor fogj egy a/5-ös lapot, rakd az A/4-e közepbe, rajzold körbe és rajzolj a négyzetbeés az se lesszbaj ha kimész a kiskockából... ha akarod mellékelek útmutaót, persze minden itt most csaka jószándékomból van írva... de ha belémkötsz.... -
#9525 dráma -
Cyberdevil #9524 Há nemigaz. Bejössz, beraksz 1 képet, a többiek elmondják róla a véleményüket, erre te: tudom a hibákat. Utána meg el kezdesz oltani mindenkit szinte mindenért. SZóval, légyszíves hagyd abba, ha nem tetszik ne gyere be, ennyi. Kössz. -
#9523 a farkad is jennára vered, azért mert fan vagy? -
#9522 ha nem tetszik hogy Jenna fan vagyok akkor kussoljál,nekem se tetszik a szarságaid.Főleg az aláírásaid....mégse kötök bele. -
#9521 Az utolsó sort nem akartam, aszhittem már kitöröltem... -
#9520 Kiváncsi lennék, hogy tudna-e önerőből kitalálni, majd lerajzolni karaktereket. Nem a Donald Kacsa Magazin legújabb számából kicopyzni "artwork"-öket...
"Dzsennna Fan"!... Jöhet erre a kommentre is a flém. Nagyon hidegen hagy, és nem is folytatom innen a vitát, nam akarom, hogy ez a topik is a PSW-topik sorsára jusson.
F*szparaszt és Popsibuksi... -
#9519 Neked is szép napot...
Keresd már meg azt a kommentet, mikor lelámáztalak... -
#9518 De vannak okos emberek, és célszerű hallgati rájuk. A rajzolásnál meg pláne. Velem is sokszor előfordult, hogy amire azt hittem hogy mestermű lett, azt fikázták mint az állat. Csak én nem pofáztam vissza, hanem megnéztem hogy mi az amit elk*rtam szerintük és megpróbáltam javítani.
Jahm igen, olyan viszont nincs hogy nem értek hozzá... Rajzolásnál nem érteni kell hanem próbálni. Majd ha el jutsz oda (ha elakarsz), hogy saját kútfőből rajzolsz embert, amint éppen valami mozgást végez, az még keményebb lesz, és ott már nem fogod meglátni a hibákat, és még sz*rabb lesz hallgatni a kritikákat.
Ezzel összességébe azt akarom mondani, hogy itt az emberek többsége nem azért kritizál, hogy téged ba**ogasson, hanem hogy észrevedd a hibáidat, és a következő rajzon már ne kövesd el őket...