15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9637 Köszönöm:) -
#9636 igenjó -
Midas #9635 Nah egy ujabb kep a forrast betettem a ps-topicba ha erdekel valakit azt is en csinaltam persze :)
-
#9634 ajánlana valaki egy Rajzos könyvet? megpróbálnám letölteni vagy valami..gye lehet neten..:D -
#9633 egyébként az egészet 1 rotlingal csináltam. -
Jeeee nagyon pro rajz:D:D rád hallgatok!XD akkor mewgmondom a tanárnak...csak vicceltem. -
#9631 Áh de jó! :D -
Midas #9630 jo nagyon -
#9629 Köszönöm.
Nem tudom, sok gyakorlás talán:)
Amúgy rétegesen építkezem, elnagyoltan kemény ceruzával aztán szép lassan finomítom dolgozom ki egyre sötétebbel és a végén újra kemény ceruzával óvatosan összedolgozom.
Nah nem tudom mennyit tudtam ezzel segíteni, de én így csinálom:) -
#9628 Nagyon szép. A bundáját hogyan csinálod úgy, hogy bundának is néz ki?:) -
Bala10 #9627 -
#9626 És egy kép mert már rég raktam be:
-
#9625 A képekből kiindulva arra következtetek, hogy nincs különböző keménységű ceruzád, minden ugyan olyan tónusban van a képen, és ez a legnagyonn hibája a képnek.
A #9608 hátterét érdemes lenne összemosni a fehéret vissza radírozni és a sötét részkre újra rámenni, az összefogná, mert így vibrál az egész.
A #9607-nél nem mosnám össze a hátteret, ebből a képből a sötétek hiányoznak. -
#9624 A tanárnak üzenném, hogy egy FASZ és menjen el inkább utcát söpörni.
Én majdnem annyit rajzolok radírral, kézzel, zsebkendővel mint ceruzával. -
#9623 NEM!
Azt használsz egy mű elkészítésénél amit csak akarsz, ha a farkaddal akarsz festeni akkor azzal teszed, a lényeg, hogy úgy csináld ahogy neked jól esik. -
Midas #9622 Azt jol teszed ha csinalsz vazlatot, ha berogzodik az nem baj ha meg sokat rajzolsz akkor meg mar majd aranyosan is rajzolsz majd beall az is idovel. Amugy neztem pl van egy ket profi is akik mielott elkezdenek dolgozni bemelegitenek :)) Egyeneseket iveket rajzolnak hogy raaljon a kezuk a melora. -
#9621 igen vázlatot szoktam firkálni én is bár arányokkal nem szórakozok csak egy halvány vázlatot rajzolok és ha nem találom el akk előlről kezdem. -
#9620 nekem is ezt mondta a tanárom. ne hallgass rá. :C -
Midas #9619 Amugy az ujj nem rossz otlet habar en papirzsebkendot hasznalok altalaban vagy vatat :) Probald ki eleg durva dolgokat lehet vele muvelni. -
Midas #9618 Eleg sok konyv van rajzolasrol hogyan kezd el, arcot hogyan lehet stb.
Ezek azert jok hogy megtanuld a lepeseket az aranyokat, Mert az pl nem jo hogy elindulsz egyik sarokbol es haladsz a masik fele rajzolva mindent. Eloszor erdemes eldonteni mit hova akarsz aztan en mikor karaktert rajzolok akkor az szinte egy palcika ember eloszor bealitva a pozba amit akarok es azon indulok el aztan igy aranyos lesz az egesz. De mondom rengeteg konyv van technikakkal mindennel. -
#9617 Én ilyenről még nem is hallottam, biztos van aki így gondolja, de neked azzal nem kell foglalkoznod:P -
#9616 -
#9615 bár nekem segfejparaszt tanáraim voltak és aztmondta az egyik hogy ne radírozunk bele így fehér részt rajzolva, és ez megmaradt bennem sajnos. á nincs mentorom rajzból, csak zenéből. rajztanrt akarok, aki ismeri ezt a művészeti ágatXD -
Cyberdevil #9614 Egy csomó kép készült úgy h ujjal festették, szal sztem nem megalázó. :P -
Bala10 #9613 de -
#9612 Miért, mi az a művészet? -
#9611 nem a művészet megalázása az ujj használata?..:S -
#9610 Próbáld meg az ujjaddal összemosni a hátteret! Monopól radírral meg ki tudnád szedni a világos részeket. -
#9609 még gyakorolni kell:S de azért akarok nehezeket rajzolni hogy fejlődjek, de senki sem magyaráz technikákről, meg arról hogy pl mit kezdjek a háttérrelXD valami képzés nem ártana. -
#9608 -
#9607 jee
-
#9606 köszönöm:D kár már lejártak a pontjaimXD
az egyik Drizzt do urden akar lenni a sötét elf trilogy bukbólXD a ásik pedig tíarel arkangyal, a diablo 2ből:D -
Midas #9605 Thanks :) -
#9604 PS Topsecret ;) amúgy télleg jó a hangulata a képnek. -
Midas #9603 az köd lenne -
#9602 a felhő és a horizont bejövős, a víz kicsit furcsa, de ez személyes vélemény -
Midas #9601 Nagyon bealt a forum megint sehol egy rajz :)
-
#9600 Hazsnáld ezt -
#9599 jaigennem tölthetek fel képetXD pedig 2-t rajzoltamXD -
Drizzt'do urden, valamint
tyrael arkangyal 2.próbálkozás