Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^
jólenne tudni hogy kompakt szar digifényképelõvel hogy lehet jól fotozni rajzot

www.czekoart.hu

www.czekoart.hu
^^
www.czekoart.hu
^^
az alak nem válik el a háttértõl, ugyanolyan tónusban van és néhol a háttér jobban kivan dolgozva mint csaj.
www.czekoart.hu
^^
igazából alig változtattam rajta, csak levettem a színeit, így nem tûnik olyan koszosnak, meg kontrasztosabb is.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Más tényleg nincsen😄
www.czekoart.hu
-a hajába mehetne még sötét
-a felsõ ajka közepénél van egy sötét folt ami zavaró
-a nyaka bal íve túl világos, gondolom igy néz ki a képen,ahogy megfeszül az in, de rajzban nem túl szerencsés
-és a ruhája baloldali kivágásának az íve nem találkozik, ahol belóg a haj ott elmászott kissé és igy olyan hatást kelt mintha rossz helyen lenne a válla
😊
www.czekoart.hu
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Kezdésnek, naggyon tetszik a légies hangulata
a vállai sajnos nincsennek jó hejen, és az ajkát is lejjebb rajzoltad egy picikét.
www.czekoart.hu
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
a felsõtesttel az a baj hogy egyrészt arányaiban nem igazodik a fejhez és a kézhez, tehát kissebb mint kéne lennie, keskeny a válla, másrészt az egészet eltoltad balra föl, olyan mintha a bal kulcscsontjából nõne a feje. és akkora csuklyásizma van hogy szakítja a 2007-es szaknévsort
bár most hogy így megnézem a haja jó lett, nincs azzal semmi gond, meg a fej/kéz arány is jó
tehát vidd lejjebb meg jobbra azt a testet és jó lesz
Olyan mintha kész az arc,és gyorsan elnagyoljuk a többit,mert nincskedvem már pepecselni vele,pedig itt még nemlettvolna plusz sok idõ.Azthiszem ha megpróbálnád az egész képet teljesen részletességgel megrajzolni,és nemcsak az arcot,akkor mégjobb lehetne.
Bár lehet ez a stílusod,meg így mûvészibbnek hat.
/Az én technikám,hogy megcsinálom az arcot,felületesen,ha hasonlít(néha szokott)majd jön az igazi meló a részletek kidolgozása.Ezt szeretem legjobban akkor tudok belemerülni:-).Persze volt,hogy egybõl részletesen csináltam,de attól függ,hogy mekkora,és milyen lesz esetleg az elmaszatolódási ráta:-)./
Csak így tovább!<#eljen>#eljen>
Go Jeff Go!!!!

terror.try.hu
Olyan mûvésziek:-)Majd jöhetnek a következõk is!
Nekem is megkellene mozgatnom egy kicsit az ujjaimat:-)
Go Jeff Go!!!!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

terror.try.hu
Go Jeff Go!!!!
Ezeket is úgy rajzoltam,hogy elõtte vagy 3 évig ceruzátsem fogtam,majd ezek után mostanáig,kb 5 év.Érdekes,hogy nem gyakaroltam,és mégis sokkal jobbak lettek a rajzok az évek alatt:-)
Egyébként sima asztalon,meg földön rajzoltam,vagyis ott csak akkor amikor illesztéseknél kellett,na meg ehhez akért nemártott méricskélni is:-)
Érdekes mert elõször csak A4-eseket csináltam,azután A3,majd A2,és már nemtaláltam nagy kihívást benne,és kipróbáltam mégnagyobban.:-)
Volt amikor beléptek a szobámba,és ránéztek a falra kiakadtak:-)Mind a falon volt,fullratöltötte a szobát:-)Néha még én is elcsodálkoztam,hogy én csináltam mindet.De képesvoltam napi 15 órát is rajzolni amikor belemerültem,fogyott is a cerka ekkora méreteknél:-)
Persze már csak pár van meg,elajándékoztam sokat:-)
Go Jeff Go!!!!
És nagyon jó a kép ,jó lenne élõben is látni.
www.czekoart.hu

Go Jeff Go!!!!
Ez már jobb kép lett..pár kattintásig életetleheltem ccd-hibás gépembe:-)Sajna a többit már nemtudtam lefotózni:-(
Go Jeff Go!!!!

Go Jeff Go!!!!
www.czekoart.hu
És tényleg a szénceruza+grafit nemjó párosítás,nekemsem jött be.
Jó sötét cerka,és eldörzsölni,lehet többször is emgismételni,a megfelelõ sötét eléréséhez.
Go Jeff Go!!!!