Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TIBI
Én kritizálni nem tudok, mivel mérföldekkel rosszabb vagyok mint Te, de #8204 kivételével mind nagyon jó... #8204-en a fejük olyan torz lett, mintha fogyatékosak lennének...

^^

Kovács legény
ez is hétvégi termés

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez is tegnapi, rohadt szar a fotó róla:/
jólenne tudni hogy kompakt szar digifényképelõvel hogy lehet jól fotozni rajzot

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez a tegnapi

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez most lett kész

www.czekoart.hu

Kovács legény
ezt múlthéten rajzoltam ,elvileg lesz róla majd jobb fotó is

www.czekoart.hu

screty
Kérekszépen véleményt, kiforratlan vagyok , azt h tehetségtelen-e azt ti mondjátok meg! 😊 elõre is köszönöm

Kovács legény
a nagyon távoli részeken a képen látható homályra gondoltam ,a közelebbinél meg az elnagyolt nem annyira hangsújos halványabb rakzolásra.

www.czekoart.hu

TIBI
Ilyen homályos féle dologra gondoltál (azért ilyen mert Photoshop) vagy arra hogy kissé elnagyolt nehezebben kivehetõ halvány alakokat rajzoljak? Am kössz a kritikát 😉

^^

Kovács legény
a háttérben lévõ másodrangú dolgokat nem kell kidolgozni annyira kevesebb és világosabb tónussal kell rajzolni õket a mégtávolabb részknél méginkább és homályisítani is ké.

www.czekoart.hu

TIBI
igen én is ezt látom benne hibának, az egész olyan 2D-s lapnak hat... de valahogy nincs olyan térlátásom, hogy észrevegyem mi a hiba és hogy tegyem jobbá :S

^^

Kovács legény
nem értek a mangához ,de ami szerintem itt is érvényes😊
az alak nem válik el a háttértõl, ugyanolyan tónusban van és néhol a háttér jobban kivan dolgozva mint csaj.

www.czekoart.hu

TIBI
Szégyenkezve, de én is megmutatom mai rajzom... Egyszerû is meg manga is, de én szeretem a mangát, talán pont az egyszerûsége miatt...

^^

PJack
második verzió.
igazából alig változtattam rajta, csak levettem a színeit, így nem tûnik olyan koszosnak, meg kontrasztosabb is.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kovács legény
minnyá tolok fel pár nyú pikcsört

www.czekoart.hu

Kovács legény
kritizálni nagyon😄

www.czekoart.hu

miket tudsz te. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
Igy már jobb sokkal ,még egy kis árnyékot lehetne berakni az arca bal oldalához, a járomcsont felsõ ivénél, hogy jobban forduljon az arca.
Más tényleg nincsen😄

www.czekoart.hu

KG21
kösz az instrukciókat, javítottam kicsit

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kovács legény
faxa!<#eljen>
-a hajába mehetne még sötét
-a felsõ ajka közepénél van egy sötét folt ami zavaró
-a nyaka bal íve túl világos, gondolom igy néz ki a képen,ahogy megfeszül az in, de rajzban nem túl szerencsés
-és a ruhája baloldali kivágásának az íve nem találkozik, ahol belóg a haj ott elmászott kissé és igy olyan hatást kelt mintha rossz helyen lenne a válla
😊

www.czekoart.hu

KG21
még nem adtam oda, szal rámehetek még a hajára

LSL
Szép <#eljen> csak a haján javíthattál volna, hogy szálak jobban látszanak.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

KG21
kis portré ajándékba

Kovács legény
A héten rakok be képeket én is, hétvégén csináltam 8 rajzot

www.czekoart.hu

Kovács legény
A vélemyényem:
Kezdésnek, naggyon tetszik a légies hangulata
a vállai sajnos nincsennek jó hejen, és az ajkát is lejjebb rajzoltad egy picikét.

www.czekoart.hu

Kovács legény
Nah hi ,lejárt a kényszerpihim😄

www.czekoart.hu

_Atti_
második szája furcsa...(engem ijeszt) elvan csuszva szerintem

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ha a hajat és a testet levennéd, csak az arc és a kéz maradna akkor tök jó lenne
a felsõtesttel az a baj hogy egyrészt arányaiban nem igazodik a fejhez és a kézhez, tehát kissebb mint kéne lennie, keskeny a válla, másrészt az egészet eltoltad balra föl, olyan mintha a bal kulcscsontjából nõne a feje. és akkora csuklyásizma van hogy szakítja a 2007-es szaknévsort
bár most hogy így megnézem a haja jó lett, nincs azzal semmi gond, meg a fej/kéz arány is jó
tehát vidd lejjebb meg jobbra azt a testet és jó lesz
MrSpock
Jólenne ez,csak nekem hiányérzetem van:-(
Olyan mintha kész az arc,és gyorsan elnagyoljuk a többit,mert nincskedvem már pepecselni vele,pedig itt még nemlettvolna plusz sok idõ.Azthiszem ha megpróbálnád az egész képet teljesen részletességgel megrajzolni,és nemcsak az arcot,akkor mégjobb lehetne.
Bár lehet ez a stílusod,meg így mûvészibbnek hat.
/Az én technikám,hogy megcsinálom az arcot,felületesen,ha hasonlít(néha szokott)majd jön az igazi meló a részletek kidolgozása.Ezt szeretem legjobban akkor tudok belemerülni:-).Persze volt,hogy egybõl részletesen csináltam,de attól függ,hogy mekkora,és milyen lesz esetleg az elmaszatolódási ráta:-)./
Csak így tovább!<#eljen>

Go Jeff Go!!!!

PJack
nemtetszik.

ne kimeljetek...

terror.try.hu

MrSpock
Nemrosszak,de gondolom nemsok ideig készítetted.
Olyan mûvésziek:-)Majd jöhetnek a következõk is!
Nekem is megkellene mozgatnom egy kicsit az ujjaimat:-)

Go Jeff Go!!!!

LSL
Kicsit mintha torzak lennének, így elsõ ránézésre, de a tónusozásod nagyon tetszik

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

utobbi idoben a jobbak...

terror.try.hu

Olyan, mint Gwyneth Paltrow. Jó. (Y)

MrSpock
Egyébként köszönöm az elismerõ szavakat,és ahogy elnézem te sem vagy egy kezdõ:-)Lehet kicsit tréningezem,csak kisebben,és részletekre megyek:-)De majd a többirõl is rakok be képet,csak legyen nappal,hogy letudjam nézhetõen fotózni.Ja meg hely kellene ahol összerakhatom,lehet az elõszobában:-)

Go Jeff Go!!!!

Kovács legény
Akkor nagyon megkérlek😊

www.czekoart.hu

MrSpock
Ritkán,csak ha nagyon megkérnek akkor,pedig tudom kellene,bár Mostanában tervezgetem,hogy ismét nekifogok.
Ezeket is úgy rajzoltam,hogy elõtte vagy 3 évig ceruzátsem fogtam,majd ezek után mostanáig,kb 5 év.Érdekes,hogy nem gyakaroltam,és mégis sokkal jobbak lettek a rajzok az évek alatt:-)
Egyébként sima asztalon,meg földön rajzoltam,vagyis ott csak akkor amikor illesztéseknél kellett,na meg ehhez akért nemártott méricskélni is:-)
Érdekes mert elõször csak A4-eseket csináltam,azután A3,majd A2,és már nemtaláltam nagy kihívást benne,és kipróbáltam mégnagyobban.:-)
Volt amikor beléptek a szobámba,és ránéztek a falra kiakadtak:-)Mind a falon volt,fullratöltötte a szobát:-)Néha még én is elcsodálkoztam,hogy én csináltam mindet.De képesvoltam napi 15 órát is rajzolni amikor belemerültem,fogyott is a cerka ekkora méreteknél:-)
Persze már csak pár van meg,elajándékoztam sokat:-)

Go Jeff Go!!!!

Kovács legény
már nem is rajzolsz?

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez is teccik<#eljen>

www.czekoart.hu

Kovács legény
4db A0? az szép ,nekem B0 volt a legnagyobb ,tervezem én is nagyobb képek készitését,valszeg a szoba ajtó lesz a rajztábla😊
És nagyon jó a kép ,jó lenne élõben is látni.

www.czekoart.hu

MrSpock
Mégegy kép,ez már sajna ismét mobillal,mert csak a2-s,és annyira nemlett rossz minõségû:-)

Go Jeff Go!!!!

Fantos
úristen 😄

MrSpock
Iggen az is nagyon jó:-)azthiszem valahol a dobozkámban nekem is ottvan egy olyan kis szivacsos sminkelõspálcika:-)
Ez már jobb kép lett..pár kattintásig életetleheltem ccd-hibás gépembe:-)Sajna a többit már nemtudtam lefotózni:-(

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Egy nagyméretû rajzom,már elég régi,kb 5-6 éves.akkoriban sokat rajzolgattam.4db a0-ból van összeillesztve,ráment egy egész napom mire készlett:-)De nemezvolt a legnagyobb:-)

Go Jeff Go!!!!

TIBI
köszönöm a tippeket^^ megint... 😊

^^

PJack
😄

Kovács legény
a fülpiszkát én is probáltam ,de csikos szemetet csinál a vatta amit soha a büdös életbe nem tudok eltüntetni ,de találtam helyette jobbat ,a nõi smink készletekben van olyan bizbasz mint a fülpiszka ,csak lapos és szivacs a vége ,gondolom a szemre használják <#nemtudom>😊

www.czekoart.hu

MrSpock
Én is papirzsepivel szoktam,de ha mondjuk nagyonkishelyen kell finoman akkor néha egyszerû fülpiszkálót használok.:-)
És tényleg a szénceruza+grafit nemjó párosítás,nekemsem jött be.
Jó sötét cerka,és eldörzsölni,lehet többször is emgismételni,a megfelelõ sötét eléréséhez.

Go Jeff Go!!!!

Kovács legény
elkell dörzsölni pl zsepivel ,vagy szén ceruzát kell használni ,de azt nem lehet vegyiteni a grafit cerkával mert csunya hatást keltenek egymás mellett

www.czekoart.hu