Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nicci
http://www.sg.hu/galeria.php?status=modkep&kepnev=11364845041158071916.jpg&torol=on&galeria=asdf
és így?

Kovács legény
nekem még mindig nem jó, majd otthon megnézem ,valszeg a cégnél minden levan tiltva ,ez a gond😞

www.czekoart.hu

Aquir
elég rajzfilmszerû, azaz nem rossz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
This album is temporarily unavailable. We are aware of the issue and are working hard to resolve it. Thank you for your patience! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nicci
jó reggelt 😊 vagy már délelõttöt? 😛

http://i94.photobucket.com/albums/l108/nicci1989/DSC00738.jpg
remélem így megjelenik mindenkinek.

Fantos: köszi 😊

Kovács legény
Nem jelenik meg😞

És reggeltet mindenkinek!

www.czekoart.hu

SilverBird
Újra itt a reggel!

*Inkább mindenki gyűlöljön, minthogy színészkednem kelljen bárki szeretetéért.*

Fantos
szerintem aranyos lett

Nicci
téli maci

egy kis téli hangulat 😊
(még nagyon amatõr vagyok 😄 )

cr3ativ3
ennek örülök 😊

BUÉK 2k8

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

teccik 😊

cr3ativ3
azt már magasból lesz*rom... 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

ja, nem. szurikáta bocs... milyen rég voltál itt <#nevetes1>

legalább nem mongúz...

cr3ativ3
Az nem baj, ha benézek hozzátok, egy pöppet?
Hát nem változott semmi XD ennek örtülök...

Tessék itt van egy, had bõvüljön a tápig szép képekkel:

Aquir
ezt én is láttam, és megmosolyogtam 😊

Kovács legény
Most találtam a neten😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
ti is nekem
ugyanugy nem veszem észre én sem a hibákat a saját munkámon,amit ti egybõl kiszurtok. De ez nem is csoda ha órákig szugerálja az ember ugyanazt a képet😊

www.czekoart.hu

TIBI
huh, miket észre nem veszel... jó más véleményét olvasni, mert saját munkán néha egetverõen nagy hibát sem veszek észre... Kössz, Te nagy segítség vagy 😊

^^

Kovács legény
nem kell túljutni rajta,ha ezt szereted, csak tökéletesig(ami nincs) fejleszteni.
A képpel kapcsban:
a rendezõi jobb melle lent van és nagy,nincs jó helyen inkább tûnik nagy púpnak, a ruháját is lehetne azon az oldalon beljebb szabni hogy kiemelje a csípõjét
a jobb keze sem stimmel, az alkar vastagabb a felkarnál és a váll nem kapcsolodik rendesen a testhez ha a bal oldalt veszem alapnak
az hogy csak 3 tónus van a képen itt nem zavar,kimondottan tetszik

www.czekoart.hu

TIBI
Én még mindig a mangás korszakomat élem... :S (remélem egyszer túljutok rajta)

^^

Kovács legény
a kompozicionál leginkább arra gondoltam, hogy túl messze vannak egymástól az alakok, és a környezetük sem vezetik rájuk a figyelmet. Egy az egyben a fotót vitted át a vászonra, és anyukákra,rokonokra nem szabad hallgatni!😄

www.czekoart.hu

KG21
igen, tudtam hogy nem szerencsés ez a belógó pálma, meg a piros póló felirattal, de anyám ragaszkodott ehhez a képhez. Kissé összecsaptam, máskor jobban ügyelek mihez kezdek hozzá

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kovács legény
nekem a kompozició nem okés és a szinek is nyersek. Aláfestés szinten van, remélem nem sértõdsz meg, én sem tudok nagyon festeni, csak azt mondom amit a mesterem nekem anno😊
Igéretes, amit csinálsz, csak a kompozicót és a szineket tudatosabban kell kiválasztani.
Vettem direkt egy rakat könyvet, amiben levannak ezek irva, elég sokat segítettek.

www.czekoart.hu

Kovács legény
hát ez kéész😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
remélem azért, hogy a többiekre is ráismersz😄

www.czekoart.hu

KG21
Ezt ajándékba festettem tesómnak. Nem vittem túlzásba a kidolgozást, de azért tetszett neki

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Aquir
nem ezekre a hülye nyulakra emlékeztet? 😊

<#wow1><#eljen><#vigyor3>

a maci olyan ismerõs...<#fejvakaras>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
leguccsó rajzom:

www.czekoart.hu

Kovács legény
beiglit már zabálom, a fenyõfa meg még nem karifa😊

www.czekoart.hu

hen-tes
Rajzoltok fenyõfát meg bejglit. :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

^^. tita!

Kovács legény
profilomban megtalálod az msncímemet majd vegyél fel, oszt lökd a képet ha kitaláltad.

www.czekoart.hu

<#puszi>kösz 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
küldesz képet, hogy mit szeretnél(bármit) és megkapod ajcsiba, majd Gáboron keresztül megkapod

www.czekoart.hu

<#sir>

Kovács legény
jövõhéten rakok be uj rajzot,addig pihenek😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
már a megrendelõnél van😊

www.czekoart.hu

ezt megkaphatom?<#vigyor3>

<#eljen>

Kovács legény
lehalt a topic:/
egy makkás rajzom

www.czekoart.hu

Nem tudom, hogy milyen fényképezõgépet használsz, de akad néhány dolog, amire érdemes rajzok/képek fotózásánál figyelni.
Talán a legfontosabb, hogy a "film" síkja és a rajzlap síkja legyenek egymással teljesen párhuzamosak. Ha van rá mód érdemes állványt használni. (Ha kevés a fény és hosszú záridõt kell használnod, akkor ez amúgy is szükséges lehet.)
Ha zoomos géped van érdemes észben tartani, hogy a zoom tartomány szélsõ értékeinél a legerõsebb az objektív torzítása.
A rajz megvilágításához pedig érdemes minél több, semleges fehér, szórt fényforrást használni. Derítéshez néhány fehér rajzlap is megfelelõ lehet. A lényeg az, hogy egyenletes legyen a fény eloszlása a felületen.

No igen, hozott anyag... ;o)
Amúgy szívesen! Ha rajzolni nem is rajzolgatok mostanában, azért még szívesen leírom a véleményem, hátha segít. Magamból kiindulva tudom, hogy néha az ember a saját munkáiban nem veszi észre a legnyilvánvalóbb hibákat sem.

Kovács legény
#8210 Valóban telibevakuzták a kölköt, és a PS-ben próbáltam levelsel,meg még valamivel aminek nemtom a nevét😊 variálni utólag,ez sikerült😊
#8211 a kislány szemei kb ilyenek ,csak fotózásnál torzult a kép, PS-el meg nem tudtam nagyon variálni annyira szar lett a fotó
sajnos fényképölésnél elvesznek a tónusok a részletek😞
#8212 a fotón pont igy néznek ki, elég szerencsétlenül alulról fotózták õket
sajnos a megrendeléseknél nem mondhatom hogy csináljanak normális képeket magukról és csak azt rajzolom le aki,ami tetszik😊
és köszönöm a kritikákat<#worship>

www.czekoart.hu

Ennél a képnél a férfi ajakai és a kissrác szemei nem okésak. Az alakjuk, arányuk és a formájuk szerintem nem helyes.
Persze nem tudom, hogy milyen lehetett az eredeti anyag...

Itt úgy érzem, hogy a kislány szemei túl közel kerültek egymáshoz és valahogy a formájuk sem stimmel.

Szinte minden digitális fotón lehet és néha kell is utómunkát végezni. (Csak errõl sokan megfeledkeznek.)
Ha PS-t használsz, akkor ajánlom figyelmedbe a Levels eszközt. Legtöbbször auto opcióval is sokat javít a kép tónusain, de akár kézzel is elvégezhetõek a beállítások. A hatása kb. olyan, mintha egy szürke fátylat húznának le a képrõl.
Ez után jöhet a leméretezés, ha szükséges.
Az utolsó lépés a kép elmentése elõtt pedig mindig egy kis élesítés legyen. Bármilyen utómunkát is végzel a képen, lágyulni fognak a vonalai, ezért érdemes vagy a Sharpen vagy az Unsharp Mask használatával élesíteni rajta. (Persze mint mindenre, erre is igaz az, hogy csak mértékkel.)
Ha a kép netre kerül, akkor 800x600-as felbontás és 80-85%-os minõségû jpg általában elég szokott lenni.

Ez a kép tetszik, de nekem valahogy öregnek tûnik a baba arca. Talán érdemes lett volna egy kicsit lágyabb vonalakat használni a részleteknél.
(Bár lehet, hogy ez az eredeti fotó hibája is. Ha jól sejtem szembõl telibe vakuzták a gyereket, így semilyen árnyék nem keletkezett az arc környékén és a kép némileg lapos lett.)

Kovács legény
és még ez is hétvégi😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
fotozásnál elmásztak a dolgok😞 de már nem tom ujra lekapni

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez pénteki

www.czekoart.hu