Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és így?
www.czekoart.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://i94.photobucket.com/albums/l108/nicci1989/DSC00738.jpg
remélem így megjelenik mindenkinek.
Fantos: köszi 😊
*Inkább mindenki gyűlöljön, minthogy színészkednem kelljen bárki szeretetéért.*
BUÉK 2k8
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Hát nem változott semmi XD ennek örtülök...
Tessék itt van egy, had bõvüljön a tápig szép képekkel:

ugyanugy nem veszem észre én sem a hibákat a saját munkámon,amit ti egybõl kiszurtok. De ez nem is csoda ha órákig szugerálja az ember ugyanazt a képet😊
www.czekoart.hu
^^
A képpel kapcsban:
a rendezõi jobb melle lent van és nagy,nincs jó helyen inkább tûnik nagy púpnak, a ruháját is lehetne azon az oldalon beljebb szabni hogy kiemelje a csípõjét
a jobb keze sem stimmel, az alkar vastagabb a felkarnál és a váll nem kapcsolodik rendesen a testhez ha a bal oldalt veszem alapnak
az hogy csak 3 tónus van a képen itt nem zavar,kimondottan tetszik
www.czekoart.hu
^^
www.czekoart.hu
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Igéretes, amit csinálsz, csak a kompozicót és a szineket tudatosabban kell kiválasztani.
Vettem direkt egy rakat könyvet, amiben levannak ezek irva, elég sokat segítettek.
www.czekoart.hu

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
a maci olyan ismerõs...<#fejvakaras>#fejvakaras>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
www.czekoart.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.czekoart.hu
<#eljen>#eljen>
Talán a legfontosabb, hogy a "film" síkja és a rajzlap síkja legyenek egymással teljesen párhuzamosak. Ha van rá mód érdemes állványt használni. (Ha kevés a fény és hosszú záridõt kell használnod, akkor ez amúgy is szükséges lehet.)
Ha zoomos géped van érdemes észben tartani, hogy a zoom tartomány szélsõ értékeinél a legerõsebb az objektív torzítása.
A rajz megvilágításához pedig érdemes minél több, semleges fehér, szórt fényforrást használni. Derítéshez néhány fehér rajzlap is megfelelõ lehet. A lényeg az, hogy egyenletes legyen a fény eloszlása a felületen.
Amúgy szívesen! Ha rajzolni nem is rajzolgatok mostanában, azért még szívesen leírom a véleményem, hátha segít. Magamból kiindulva tudom, hogy néha az ember a saját munkáiban nem veszi észre a legnyilvánvalóbb hibákat sem.
#8211 a kislány szemei kb ilyenek ,csak fotózásnál torzult a kép, PS-el meg nem tudtam nagyon variálni annyira szar lett a fotó
sajnos fényképölésnél elvesznek a tónusok a részletek😞
#8212 a fotón pont igy néznek ki, elég szerencsétlenül alulról fotózták õket
sajnos a megrendeléseknél nem mondhatom hogy csináljanak normális képeket magukról és csak azt rajzolom le aki,ami tetszik😊
és köszönöm a kritikákat<#worship>#worship>
www.czekoart.hu
Persze nem tudom, hogy milyen lehetett az eredeti anyag...
Szinte minden digitális fotón lehet és néha kell is utómunkát végezni. (Csak errõl sokan megfeledkeznek.)
Ha PS-t használsz, akkor ajánlom figyelmedbe a Levels eszközt. Legtöbbször auto opcióval is sokat javít a kép tónusain, de akár kézzel is elvégezhetõek a beállítások. A hatása kb. olyan, mintha egy szürke fátylat húznának le a képrõl.
Ez után jöhet a leméretezés, ha szükséges.
Az utolsó lépés a kép elmentése elõtt pedig mindig egy kis élesítés legyen. Bármilyen utómunkát is végzel a képen, lágyulni fognak a vonalai, ezért érdemes vagy a Sharpen vagy az Unsharp Mask használatával élesíteni rajta. (Persze mint mindenre, erre is igaz az, hogy csak mértékkel.)
Ha a kép netre kerül, akkor 800x600-as felbontás és 80-85%-os minõségû jpg általában elég szokott lenni.
(Bár lehet, hogy ez az eredeti fotó hibája is. Ha jól sejtem szembõl telibe vakuzták a gyereket, így semilyen árnyék nem keletkezett az arc környékén és a kép némileg lapos lett.)