15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10357 Ne vedd meg, véleményem szerint. Az ilyenek rontják az egyenest, gyorsan húzva sokszögesednek a ívek, pattog (értsd: EKG-szerű vonalak hébe-hóba)... Ugyan ezek a problémák nem fordulnak elő olyan sűrűn, de az anyagminőség állandó probléma lehet: Könnyen törő kábel és erősen karcolódó felület stb...
Gyűjts még hozzá, egy Wacomra.
(U.I.: Ennél a márkánál még a Trust és a Genius is jobb... :D) -
#10356 Csak a pangás miatt (nem mostani)
-
#10355 10-et megér? -
Okaokas #10354 Kinek milyen a stílusa......Nekem pl. jobban bejönnek a fényképszerű rajzok. "Mindenki másképp csinálja" :D -
#10353 Héló ne mondja ilyen csúnya dolgokat a kemény cerkákról:)
igenis kellenek azok is, finom részleteket az alapozást, és a lágy tómusokat csak azzokkal lehet megcsinálni. -
#10352 nem az volt a cél hogy élethű legyen
egyébként eléggé viszolygok a maszatolástól, sztem megöli a rajz hangulatát. egy rajz legyen rajz, ne fénykép.. -
Okaokas #10351 Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!! csak én kicsit elmaszatolnám és nem csinálnék ilyen erős kontúrt hanem sötétebb hátteret és tök élethű lenne!!!!!!!!!!Grat Én segg hülye vok a ceruzákhoz én csak szénnel szoktam rajzolni!Pedig mostmár illő lenne megtanulnom hogy milyen típusu cerka milyen. ha valaki tudna ebben segíteni......:D -
dady83 #10350 Rendben van.Az a baj, hogy tartok az erős színtől, pedig tudom, hogy úgy mutatna rendesen.
Talán azért világosabb, mert a kép is ilyen világos, amiről másolok.
A szem és a száj valahogy tényleg nem illik a képbe, de nem csinálom még rég óta.
Van 4B ceruza, 4B grafitrúd, F ceruza.Szerezzek be akkor 8B -s dolgokat?
JackMeadow: milyen a szigód?:) -
#10349 kutya -
#10348 hb, b, 2b nem valók rajzolni. nagyon látszik a rajzaidon hogy túl kemény a grafit. -
JackMeadow #10347 tökre hasonlit az alairasunk... :P kis gyerek rajzolásásnál ovastosan a száj meg a szemek megerősítésével meg pillanatok alatt gyerek kurvát rajzolsz, nálad még nem olyan vészes de azért kicsit nekem furcsa -
#10346 akkor told fel egészen 8B-ig a palettát:) -
dady83 #10345 Okaokas:
Köszönöm!Igen kicsit tényleg kapkodósra vettem a rajzot, én is így látom.
:)
Bens:
HB, 2 1/2 HB, 2B (70%-ban), 4B (csak kevés helyen). -
#10344 milyen ceruzával rajzolsz? -
Okaokas #10343 Jó lett csak a szeme túl sötét a többihez képest vagyis túl világos a többi :D meg kicsit elkapkottad a füle fölötti részt!(szerintem) De ezek egyszerűen javíthatók az arányok nagyon jók! Összességében nagyon tetszik csak még egy kicsit dolgozni kell rajta Grat! -
dady83 #10342 Tegnapi alkotásom
-
#10341 igazából képregényhez készül és csak levettem a vonalakat. viszont most látom, hogy bent felejtettem a rácsos réteget.... ott repül a lépcső teteje mellett :P
a gyújtástér, meg csak parázslik :D -
#10340 fasza lesz ez
két dolgot hiányolok csupán
az egyik a fókusz, néhol lehtne mégjobban kidolgozni
a másik a tűz nem ég a gyújtástérben -
#10339 ehh
-
#10338 IMG]http://i33.tinypic.com/8xpjrs.jpg[/IMG]
Végre kezdek hozzá szokni a wacom bamboohoz :) Igen volt referencia (kazán), és nem nem csak össze firkáltam azt. -
#10337 Sziasztok keressük amatőr vagy profi rajzművészek jelentkezését, akik szívesen látnák saját vagy akár gyermekük rajzait a rajzokvilaga honlapon. Megjelenés anonim vagy névvel elérhetőséggel.
Móri Ildikó -
#10336 Képt! :@
[felszólít] -
JackMeadow #10335 gyuh de kva nagy lett :) kicsitben szebb :P -
JackMeadow #10334 -
JackMeadow #10333 A muffok ezekszerint teccenek :) -
JackMeadow #10332 Szegényes az emberek fantáziája mért nbem növeszthetne hajat, kurva hideg vanaz ürben
Tényleg nagy
ő béla, azért sirt mer átmnet egy kamio a kedvenc békáján
azér h jól lássad :) -
#10331 Miért kell ilyen erős kontúrral megjeleníteni az ajkat? -
#10330 UFO-t még nem láttam hajjal ábrázolva.
A koponya orrnyerge túl nagy.
Ki az? Miért sírta ki a szemét? Elkenődött a sminkje. -
JackMeadow #10329 fukk : egy csuf kölök
Profil koponya
Felismeritek? :SP
AKtuális kedvencek
-
JackMeadow #10328
AKtuális kedvencek talan megérdemelnek teljes képet: suliban készültek:P
-
JackMeadow #10327 lőttem pár képet a mobilommal:
-
JackMeadow #10326 Értem :) -
#10325 Ezek szerint elkerüli a figyelmedet a lényeg.
A tanfolyam olyan módszert tanít, NÉGY NAP alatt, amit - sok gyakorlással persze - olyan szintre fejleszthetsz magadban, amivel képes leszel akár teljesen fotorealisztikus rajzokat csinálni. Rajztanár keze alatt, mire idáig eljutsz, az jó esetben PÁR ÉV. Hát ha ez nem éri meg azt a 30-35ezer Forintot, akkor nemtommi. :)
Rendkívül látványos a fejlődés az átlag alatti rajkézséggel "megáldott" embereknél, de az évek óta rajzoló grafikus is szerezhet új tapasztalatot, amivel még tovább fejlesztheti képességeit, vagy stílusán finomíthat, esetleg letisztázódhat benne, vagy tudatossá válhat az, amit addig csak ösztönből csinált.
Nálunk volt egy rajzos lány, aki alapból nagyon ügyes volt, hiszen évekig tanulta, neki pl. a 4. nap végére tökéletesen ment a fotorealisztikus rajz, amin ő is elcsodálkozott rendesen.
Ui.: nem vagyok reklámember, csak megcsináltam a tanfolyamot, és kurvára tetszett, az eredmény meg még annál is jobban. -
#10324 mint írták alább, ez elsősorba azoknak szól akik soha a büdös éetben nem tanultak rajzolni, nem is tudnak de szeretnének megtanulni. Ez a tanfolyam pár nap alatt ad egy erős alapot. Ennyi, egyértelmű, hogy senkiből nem lesz 3nap alatt profi. -
JackMeadow #10323 dobok egykét rajzot amint meglesz a fényképezőm, nem szóltalak le csak sztem nem ér megy annyi pénzt, bár nem tudom mennyire udtal előtte rajzolni. Talan egy maszek rajztanár is elhozott volna idáig. Én se vagyok különsöebben nagy spíler de sztemezeket meg tudnám rajzolni -
#10322 uhh elmesélni nem igen tudom
pl ha már írtam a hajat, szobrász tanár szakmájából kiindulva:) ugy magyarázta el, hogy fogjam fel úgy mint egy tömböt,mintha faragnék, a hajszálazás a legvégéra maradjon. -
#10321 Mesélhetnél ezek közül egykét technikát, már ha egyáltalán le lehet írni az ilyet, anélkül hogy tudsz mutatni rá példát :)
Stigmata: Ne foglalkozz Jack-el... Photosop munkákból szabadult át. Mind2 helyen megmutatta, hogy az arca nagyobb mint a tudása :D [nem flame kezdésért írta] -
#10320 azé:D -
#10319 ok -
#10318 ha lenne pénzem én is elmennék így marad majd a könyv, pedig nem vagyok nullaszinten.
mindíg jó új dolgokat tanulni még akkor is ha esetleg alapból úgy csinálod, jó ha tudatosan teszed azt esetleg csak egy apróságnak tűnő dolgot tanulsz csak, ami sokat jelenthet később.
Pl pár alkalommal a szobrászmester helyettesített rajzórán és neki köszönhetem hogy tudok hajat rajzolni. Eddig nyolc ember tanított rajzolni festeni és mindegyiktől rengeteg más új dolgot tanultam