Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yo

Üdvözlet!

Kovács legény
Ha nem láttam volna az elsõ verziót azt mondanám jóóóó, de így azt mondom én is, hogy az elsõ jobb.

www.czekoart.hu

Looooser
az elsõ verzió jobbb :-/ már bocs

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mayer
hehe. akkor mégegyszer 😊

www.gaborhertelendy.com

Mayer
persze most akkor képként 😊

www.gaborhertelendy.com

Mayer
Nem vagyok de regisztrálok majd mindneképpen.

nah meg update. cickók+ test igazítva + részletek hozzáadva. Az arcon is sokminden változott. Leginkább az orr a szignifikáns.

http://www.gaborhertelendy.com/lil2.jpg

www.gaborhertelendy.com

LSL
Scanner se mindig jó 😞 #8988-on van fél óra PS, de még így is szörnyen néz ki az eredetihez képest...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

SMGBAS
Ez nem mostani, kb 06-07-es. Az elsõ az eredeti, még tollal csináltam, direkt invertálva h megnézzem mennyire nehéz úgy rajzolni...

...hát eléggé xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Hát mivel nincs szkennelem ezért telefonnal lett lefényképezve...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Aquir
király =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hungary27
szép hogy hivják?
theone91
Szuper! Csak egy kicsit homályos.

SMGBAS
Sziasztok

theone91
Amúgy regelve vagy DeviantArt-on? Ajánlanám... 😊

Ha, így rákeresel, remek tutorokat találhatsz!

Mayer
Hehe köszi.

Lazarus: Stan Smith, A rajzolás iskolája. Bár a stílus nem a könyvbõl való, de az arányolási technika egyik része és az anatómia, etc igen. + google.

www.gaborhertelendy.com

Lazarus
Stílusos, mi a könyv címe?
Misi az ezredes
Hehe szép a dekoltázsa !

Amm.. én pont ezeket a rajzokat szeretem szerintem tökéletes nincs túlságosan kidolgozva.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Mayer
Sziasztok,

Rajzoltam egy portrét a barátnõmrõl. Egy könyvbõl tanulok rajzolni úgyhogy tessék segíteni ha van kedvetek, mert rámfér ^^

www.gaborhertelendy.com

LSL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

DJ RX7
1. rajzon a jobb felsõ oldalt a hajzat, homlok nem túl ritka? gondolom szándékosan csináltad így csak kicsit így nagy a kontraszt az arca és a haja között, de egyébkét faja.
2. is nagyon király. ami zavar az kicsit a fül feletti folt.
<#eljen>

:3

Looooser
jó képek, tetszenek! Draw pad-dal csináltad õket???

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nekem nagyon tetszik
Subakka
érdekes <#wow2><#hehe> am sztem nemrosz

&#3232;_&#3232;

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Zocsi
Nem baszogtatás, de én pl sima rotring Tikky 20-30-40es radírokat használok. Tapasztalatom szerint a legjobb a 30-as (közepes keménységû). Egy ilyen radír ára kb. 60 Ft egy papírboltban... szal nem egy nagy tétel.
Láttam, hogy valaki ajánlotta a monopol radírt. Az is jó, bár én spec. nem szeretem... De egy próbát mindenképp megér. Elõször fura lesz, de rengeteg technikához lehet haszn.. (szén, pit, pasztell, grafit... stb).
Füzettel kapcs. én is csak annyit tudnék mondani, hogy ha áldozol rá egy picit, akkor sima füzetbe rajzolj! Nagyon ront a minõségen, hogy ott vannak a csíkok. Ha kellenek viszonyításhoz, akkor húzd meg te õket halványan ceruzával. Ennek elõnye, hogy utólag kiradírozható (bár én szeretem ha látszanak a szerkesztõ vonalak). Továbbá idõvel kialakulhat egy sajátos arányérzék, viszonyítási pontok keresése a témán belül... stb.
Próbálgasd magad, mert a rajzolás pont errõl szól! Ne elégedj meg egy bevált módszerrel, igyekezz fejlõdni. Próbálj ki új tónusozási technikákat, más grafikai eszközöket (pl. tûfilc, ecsetfilc, pasztellceruza...)!

DJ RX7
szerintem bármelyik festékboltban tudnak neked adni, vagy praktiker, baumaxx (vagy hogy kell leírni), obi.

Looooser
sokan mondták már hogy fessem ki csak egy a probléma, a grafttal, és a szénnel éppen hogy csak tudok bánni festeni áhh dehogy..... lakk-spray és ilyet hol tudok beszerezni?
---
pasztelkrétával falra még nyáron csináltam:

hát ez a hernyó az Alíz Csoda országban mesébõl lett kirajzolva, pontosabban egy youtube-os videóból ki printscreenelt képrõl XD a kréta elmázolása nem lett a legjobb, de hát az anyag sem bírta amivel dörgöltem, és a kezem se....

elsõ pasztel krétás rajzom...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

nan76
jahhh...minden topickbe benyom egy linket erról az oldalról.....

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Én ezt rajzolgattam órán sajnos a kockás füzet kicsit rontott az összhatáson ezért a kockás lapot kiretusáltam ..

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

PJack
igen, felûnt már...

sweech
csak a képfeltöltõt reklámozza, ezt csinálja már egy ideje -.-

PJack
nem olyan nagy szám ez, most nemazér.

macleod2005
Grafit nem kopik le, ha nincs piszkálva.
De ha mégis fixálni akarod, akkor talán a lakk-spray lenne a jó, bár nem tudom hogy megtapad e a falon.
(vagy ha van még türelmed, akkor csináld meg festékkel, annak van tartása, és még durvábban nézne ki)

MrSpock
Ez kb úgynéz ki,hogy fotó a kézrõl,majd egy kis photoshop,és utánna rárajzolni grafittal a bárdos emberkét.Nah persze ha minden csak rajz akkor tényleg jó:-)

Go Jeff Go!!!!

Na ez már nem semmi! Ehhez már tudni kell! vááááááoooooo

vixo

Misi az ezredes
Ja!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Aquir
Ezt deviantarton találtam.. elég.. hát ö.. sajátságos a stílus, de a kidolgozása tök jó nem? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dejók! (Y)

Looooser
élõben sokkal sötétebb, csak fojtott vakuval fényképeztem, mert ha teljes vakut nyomtam volna a szeme meg az orra fénylett volna :S

DJ RX7
király lett (Y)!
tónusokon nem kéne erõsíteni picit? (bár lehet ez csak a fotó miatt látszik nekem, hogy gyengén van tónusozva)

Aquir
jóas lett 😊

Looooser
a fülhallgatóm 😄

sweech
fejhallgatónak tûn :o

Szép, de mi az a cucc a nyakadban?
Looooser
ezt rajzoltam a szobám falára pár hétig tartott napi pár óra rajzolással a második kép a méretei miatt van felrakva (170 magas vok) valaki tudna javasolni valami jó fixálót, ami késöbb nem látszódik meg, de nem is engedi hogy a grafit lejöjjön a falról?

Aquir

mit jelent h lol?

Üdvözlet!

Lazarus
Érzed az iróniát? 😊