15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10317 Ez így van egyébként. :) Az egész tanfolyam azokra épít akik soha nem tudtak vagy nem gondoltak rá hogy rajzoljanak. A tanfolyamon ahol én voltam például volt egy nő aki soha életében pálcikafiguránál többet nem rajzolt. A tanfolyam végére egész ügyes arcképet csinált. :)
Attól még hogy megcsinálja valaki, vagy elolvassa a könyvet, nem lesz profi, és nem fog fotorealisztikus képet csinálni.. csupán kap egy kezdő lökést és ha folytatja meg gyakorol még a végén meg is tanul úgy rajzolni. :) -
#10316 Köszönöm a kedves kommentet. :) Megmutathatod esetleg ^^
Nem értem mért kell leszólni azt aki nem profi rajzoló... igenis van aki nulla tehetséggel, hobbiból csinálja, de te biztos jobban tudod ^^ -
Cyberdevil #10315 Ma mesélte egyik ismerősöm h ő isjár erre a tanfolyamra, döbbentem hallgattam. Alapból is jól tudott rajzolni, de szerinte ez jó mert így legalább gyakorol. Én ebből azt hozom le, sőt az egész jobb agyféltekés rajzolásból, hogy a gyakorlás ami leginkább fontos, az h jobb leszel-e tőle, ez olyan placebo dolog lehet. Kifizeted az xy összeget, és elhitetik veled h ez majd megtanít jól rajzolni, elhiszed, gyakorolsz napi 8 órát, és lám, ott az eredmény. Csak nem mindegy h mennyiért, inkább szenvedek tovább, mert nem tudok mondjuk gyakorolni, vagy járok másféle szakköre, de legalább utána tudom h megszenvedtem érte és tényleg tudok.Aztán lehet h hülyeségeket beszélek.... -
#10314 gondolom azoknak jók vmire akik nem tudnak egyáltalán rajzolni -
#10313 am nem toom,
de ha valaki alapjában jól tud rajzolni szerintem kapásból a jobb agyféltekéjét használja -
#10312 Minek fejlesztené tovább magát... Már nem tudná hová. -
#10311 Ha esetleg érdekel, itt a könyv :) -
JackMeadow #10310 ezt megodom a ballal is ezér kár pénz kiadni -
#10309 agyad vizuális részét használja ki, formákra és terekre bontod fel a képet vagy valami ilyesmi, ja meg leveti a berögzült gátlásokat. Googleba beírod kidob egy videot vmelyik műsorban tv2/rtlklub ban volt egy 10perces cucc erről ott elmagyarázzák pontosan, és tőccsed le a könyvet ott aztán meg minden levan írva -
Okaokas #10308 Mi az a jobbagyféltekés rajzolás?????????? Valaki elmagyarázná?? -
#10307 az 5. 6. oldalon kb belinkeltem ahonnan le lehet tölteni a jobbagyféltakés rajzolás könyvet kb 300oldal még nem olvastam el:) -
dady83 #10306 Nem rossz a papucs, az nekem is tetszik.
Gondolkodtam én is a Jobb agyféltekés dolgon, de sajna nem volt rá keretem, így hát próbáltam magamat fejleszteni. -
#10305 Elnézést a spammért, találtam a gépemen egy portrét amit kb egy éve csináltam ^^
Kép -
#10304 Még talán ez egy olyan kép ami valódinak akart tűnni, de szerintem ezt már beszúrtam régebben :) -
#10303 A medvés például előtte készült :D
Az igazság az, hogy realizmussal abszolúte nem probálkoztam a tanfolyam előtt... ^^"
Ceruzarajzot esetleg ezt tudom mutatni ami jóval előtte készült: kép
Ezt is képről másoltam, akárcsak a nénit. -
#10302 Jaja elötte is érdekel
a papucs tetszik a legjobban
a medvés képen nagyon elcsúsztak az arányok, pl a lovag lábai eszméletlenül kicsik -
Cyberdevil #10301 Engem az is érdekelne h milyen volt előtte. -
#10300 Kis bónuszként egy rajz amin most dolgozok, pár hete kedztem el ^^
Filctollal ill zseléstollal készülget :) -
#10299 Sziasztok!
A hétvégén elvégeztem a Jobb agyféltekes tanfolyamot kíváncsiságból (volt ismerős, úgyhogy csak félig volt borsos az ára :D), gondoltam megosztom mit műveltem a tanfolyamon ill utána ^^
Cipők
Gyűrött papír (sajnos nincs kész)
Néni egy újságból :) -
#10298 istenem miért gyártanak ilyen ruhákat (a rajz nem rossz :) -
dady83 #10297 -
dady83 #10296 Mai rajzom:
-
#10295 itt mindenki úgy kezdte, hogy hülye volt hozzá:)
de egy alap tudást könnyen és szórakoztatóan el lehet sajátítani ennek az oldalnak a segítségével: TUTORIAL.HU itt jobb oldali menüsorban kategóriáknál más okosságokat is találhatsz -
Okaokas #10294 Nagyon jó lett!!! Az a baj hogy én hülye vagyok a photoshophoz :D -
#10293 köszönöm szépen -
#10292 Copy? Mire érted? -
#10291 Loál, van az a clone cucc a ps-ben, használd azt, és egyből olyan lesz a végeredmény mint az eredeti.. :P
Így sajnos elég kiábrándító tud lenni a képkopi. :C -
#10290 Igen, sajna még mindig egér. Úgy szoktam, hogy kiszedem az adott szín minden árnyalatát és onnan veszem vel és megcsinálom vele a képet nagyjából, utána ha azzal megvagyok, vagy egy adott résszel akkor új rétegen kifestem alatta a hézagokat és a felső "pöttyös" réteget elkenem/mosom. Aztán meg jöhetnek a részletek (:
Haj tényleg szar de helyhiány miatt nincs már meg a .psd szal nehezebb lesz megcsinálnom, de majd lehet nekiugrok.
Köszi (:
Még mindig nem szeretem a portré jellegű képeket de ha van szabad időm és semmi más nem jut eszembe akkor azokat akiket tisztelek/nagy hatással voltak rám megpróbálom megcsinálni -
#10289 Egérrel? :o -
#10288 Jáúúúú!
A nyakához nehogy hozzányúlj igyí jó ahogy van, szörzet: szakál fasza, de a haja gáz egyelőre füst szerű vagy mintha tojással lenne bekenve:) pár határozott mozdulat kéne bele.
az arca is teccik a szemcsi üvegére mehetne egy kis csillanás -
#10287 Ruhával és a nyakával nem tököltem sokat, a lényeg az arca volt (meg meg is untam kicsit addigra) de hülyén nézett volna ki csak az arc Szőrzetet még mindig nem tudok értelmeset xD
-
#10286 szép impozáns -
#10285 (Y) -
#10284 teljes méreten pixeles, de ez lett az indián
-
#10283 néhol kicsit el van kapkodva, én még dolgoznék rajta, de sztem jó. -
dady83 #10282 Sziasztok!
Mai anyagom:
[imgw]http://images.netbag.hu/20091018/16082114470.jpg[/imgw] -
#10281 valóban a filc a legjobb szó rá
talán lehetne vonalasabb, a fő gond hogy nincsennek gyűrődések, nics esése a ruhának ettől tűnik merevnek
nem tom hogx lehet megcsinálni ezt egérrel, de sok sikert hozzá:) -
#10280 Tudom, csak egérrel elég sz*r rajzolgatni. Próbálgatok különböző brushokat de valahogy ennél jobb nem sikerült még. (amúgy nekem olyan mintha műanyag vagy filc anyaga lenne a ruhának xD) Majd próbálkozok mivel lehetne jobb hatást elérni (: -
Okaokas #10279 Jó lett csak szerintem a ruciját jobban kidolgozhatnád mert így olyan mintha az is fa lenne -
#10278 Pasztelesebb zöld jobban tetszik, ez az ikeás zöld vagy hogy hívjam nekem annyira nem tetszik, meg úgy alapból nem szaretem annyira a fényes dolgokat kivéva pár dolgot persze:) de ez a saját véleményem:)