Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
Ökörködtem a friss bamboommal 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dark Messiah
[/img]

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Dark Messiah
köszike bár nem tudom fog-e mûködni de remélem ha csak nem én vagyok a totál balfasz <#idiota><#nemtudom> a Rajz

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

LSL
ide töltsd fel

SMG: TheOne is ide rakta a a tabletes rajzát. Amúgy meg már ha kép készül róla, tehát digitális szóval már pc-s<#idiota>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dark Messiah
na jó feladom szar szar szar ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#mf2><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Dark Messiah
hmmm ez a tiptoppic.cjb.hu valahogy nem szereti a rajzaimat nem tudom meg mutizni ÁÁÁÁÁÁÁ vagy mégis?

Dark Messiah
huppsz bocsika a linket meg kihagytam <#banplz><#banplz><#zavart1><#zavart1><#zavart1> de most itt van [url=http://]A RAJZ 😄

Dark Messiah
helló emberek van egy elképzelésem ami egy jobb felkaros tetkó lenne az elképzelés ez lenne:
annyi változtatás lenne még rajta hogy a háttérben lévõ sírköveken régi rock legendák nevei szerepelnének születési ill halálozási dátummal, de még nem vagyok magamban annyira biztos hogy saját rajzot varrassak magamra, ha valaki lát benne valami hibát kérem szóljon elõre is thx <#whatever><#rolleyes><#zavart1>

Ide is feltölthetitek a rajzaitokat akár privátban is: http://tiptoppic.cjb.hu

ize.. nem tud valaki olyan weboldalt ahol közzé lehet tenni ceruzarajzokat? de nem olyat mind a deviatart, hanem ahol el lehet adni a képeket... de ceruzarajzokat..szal értitek, olyan mint a stockphoto..csak ceruzarjzokra? nah ? valaki? jo lenne, mert sok rajjzal rendelkezek..és sok olyan van amit ha ugyvan el is adnám..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

SMGBAS
De akkor az már megint PC rajz lenne... (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

LSL
De akkor miért mobillal? Ha máshogy nem megy PS-ben rajzold át pentool-al

SMGBAS

Ebbe benne van vagy 5 órám...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS

Kovács legény
😄

www.czekoart.hu

Lazarus
Golyóstollal és filcel rajzolni olyan mint diablo2-zni hardcore módban :>
Kovács legény
bármit csinálhatsz csak ne félj😄
ha elrontod na bumm, tanulsz az esetbõl és a következõ jobb lesz

www.czekoart.hu

Stigmata
Rendben, köszönöm. 😊
Sajnos meg vagyok szorítva színügyileg, habár tény hogy a legsötétebbeket nem használtam... "Félek" nagyon erõs árnyékokat használni néhol. 😊
De a következõnél mindenképp erõs árnyékokat próbálok majd.

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Kovács legény
jaja tónusban gyenge, kéne még vagy 2-3 álnyalat

www.czekoart.hu

Lazarus
Arányok/forma teljesen jó, csak hiányzik róla az árnyékolás
Stigmata
Sziasztok!
Már régóta nézegetem a topicot, és végre összeszedtem egy kis bátorságot hogy megmutassak valamit 😊

Mai alkotás, elsõ realizmus próbálkozásom, filctollal meg pláne ^^ Nagyon szívesen fogadok építõ jellegõ kritikát, szeretnék minél többet kihozni szeretett filceimbõl 😊

Ez lenne a rajz

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Looooser
*foglalkozz

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
a szájával golalkoz még egy kicsit nekem ez ami most szemet szúrt

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hen-tes
<#smile>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

<#wow1><#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
oksi, bár a kettõ nem zárja ki egymást😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
Köszönöm😊

www.czekoart.hu

SMGBAS
Egyelõre csak próbálgatom magam, hogy melyik is a nekem való. De én bõven megelégedek a rajzolással, ezt szeretném fejleszteni a jövõben. (:

Misi az ezredes
ilyet kérnék a hátamra 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

barnie1990
Nekem nagyon bejön! 😊

Zene nélkül mit érek én?

Kovács legény
nemrég összedobtam én is egy horrór képet vagy mit, elvileg tetkó lesz belõle

a fej az adott volt csak a száján módosítottam

www.czekoart.hu

Kovács legény
ha szereted ezt a stílust akkor érdemes lenne kipróbálnod a linómetszést meg a monotípiát. Ezek otthon is végezhetó technikák, szerintem biztos élveznéd.

www.czekoart.hu

SMGBAS
Dawn of the Dead-hez készített borító (eredetileg a film zene CD-jén borító és kb 2*2 centis képrõl néztem)

Rajzlapos verzió (:

Kovács legény
😄

www.czekoart.hu

Mayer
Igen jópár helyen borul a dolog, de átneveztem conceptre így nem kell hasonlítania 😄

www.gaborhertelendy.com

Kovács legény
nah így már jobban látszik min kéne alakítani.

rajzon az álla csúcsosabb és az álkapcsot is lecsaptad, jobb oldalt a járomcsonthoz menjen árnyék mert eltünt, a szemöldök mehet feljebb picit és nagyobb ívben a száját meg újra kell rajzolni, teljesen elmásztak az ívek.

www.czekoart.hu

Mayer
Köszönöm!

Bala: ezzel a shadeléssel már nagyon bután nézett ki az a haj 😊

KLegény: legyen 😊

htr93: Hát semmi extra. Egyszerûen meg lett rajzolva, mondjuk lehetne hozzá írni egy kis tutorialt, de annyira nem jó hogy idõt szánjak rá, meg szerintem találsz ennél sokkal szofisztikáltabb hajakról oktatóanyogot....vagy nem nagyon van ilyen?

SMG: Vigyori bejövõs ... Anime 4ever.

www.gaborhertelendy.com

Kovács legény
ha nincs elkézelés akkor csak firkálok ami olyan is
amúgy meg vázlatokat csinálok felvázolok kidolgozom és kiegészítem részletekkel, néha csak akkor jön

www.czekoart.hu

Kovács legény
<#eljen>
na mostmár rakd be az eredeti fotót is😊

www.czekoart.hu

<#eljen>
bár az elõzõn a haj jobban tetszett 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SMGBAS
Mindkettõ saját, csak tavaly karácsonyra kaptam meg a PS-t és egy-két rajzomat kiszíneztem (:

macselek
Átrajzoltad az eredetit, vagy referenciának használtad? Amúgy jó lett.

PJack
mestermunka <#wow2>(a maga stílusában, ami kurvajó) elismerésem. szép lett<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Aquir
ez nagyon jó!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS

theone91
*oldalt

theone91
Nem, oldalr, a "Saját Galéria" menüpont.

htr93
wáá istenem A haját hogyan csináltad?<#worship><#worship>

Smicy2
<#eljen><#eljen><#eljen>

Charade GTti

htr93
arra gondolsz ahova elvileg magamról kell képeket felrakni?