Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Hát nem sürgõs, elég lesz tegnapra ha rájaérsz. De jó lesz két hét mulva is. Akkor jön a cimbi cimbije. 😄DD
Nagyon keresek, kutatok, nem találtam még nekem is tetszõ mintát, mert nem akarok olyant, amin csak egy Turul van és ennyi. Valami igazán jót keresek.
Vagy nézd át légyszi a rajzaidat, hátha van olyan, ami nekem való. Gondolj bele, lehet az egyik rajzód, egy emberi börbe lesz belevarrva 😄DDD De ez most komoly!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kovács legény
mikorra kellene?
április közepéig nem lesz idõm utána bármit persze

www.czekoart.hu

Kovács legény
köszönöm
van szerencsére, 100biztos van már de az összeset nem rakom azért be ide😊

www.czekoart.hu

Zerénd
Mindegy, mert belátom, abból nem nagyon lehetne kihozni valamit.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

ezt el is felejtettem<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Nyuszifül drága kisköcsögöm! Bala topikjába linkeltem egy képet. Egész pontosan itt.
Tudnál é nekem rajzolni egy eszméletlen jó Turul madarat tetoválási mintának?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

cenobite
Úgy látom nem nagyon unatkoztok, van felkérés bõven. 😊 Szép rajzok! <#eljen>

gamertag: kenobita

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez már másik család😊

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

ügyibügyi^^

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
a 11es valóban durva volt fõleg, hogy ezekrõl az emberekrõl kellett még másik 5képet csinálni

www.czekoart.hu

LSL
ÁÁ ennek nagyon bejön a hangulata. Fény árnyék játék a képen, hirtelen olyan érzésem lett, hogy nyár van 😊 De a többi is megdöbbentõen részletes. De ien csoport portrét nem szívesen csinálnék, Egy arccal is rengeteget tudok szutykolni, nem hogy 11-el :S Szép munka, jöhet még belõle ha akad

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

nan76
Középen a néni az olyan mint ms doubtfire😊😊😊..amúgy az összesen lehidaltam!!Giga grat hozzá!!!<#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Kovács legény
nah majd jön még😊

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény
errõl szar lett a fotó, keresek majd másikat

www.czekoart.hu

Kovács legény
Asszony rajzolta kb egy éve, nemtom pontosan mennyi idõ volt, 6-8óra szerintem

www.czekoart.hu

Kancsal a katona szájjába csutora

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

theone91
😮

Hány óra van benne?

SMGBAS
Hidd el xD
Amúgy ezek nem mostani rajzok ugye?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

nan76
ez hihhetetlen!!!!!<#wow1><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Már nem 1x volt belinkelve olyan munka amit nem "MI" rajzoltunk. Egyébként az ilyen munkákat tanulmányozva "MI" is jobban fogunk tudni rajzolni.

Tanulmányozd a topik címét: "Rajzok, amiket TI rajzoltatok."

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

LSL
Vááá hagyjátok már lógva!!! Nem azért van szét cseszve a topik, mert õ beír, hanem mert jön 3-4 emberke, aki õt szidja. Meg fog változni, ha írsz neki bármit is? NEM! Mindegy milyen stílusban, és mennyire értelmesen fogalmazol vele szembe ilyen marad. KÉSZ! Ha nem bírod a stílusát olvasás nélkül hagy ki a hsz-ét! Úgysem sem fogsz olyan okosat mondani, hogy elhúzzon innen végre, vagy visszavegyen az arcából. Akkor meg minek szét floodolni a helyet???

Kép, hogy ne csak ez legyen a téma:

whizzywhizzer munkája deviantról, nekem nem volt idõm rajzolni...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

mert ha csak fele annyi képet tennél, mint amennyit pofázol, akkor kapnál azokra is kommenteket. de mivel csak a fos jön a szádból, így csak azokra tudunk reagálni.

bocs a veszõt pontnak vettem 😊

cenobite
Én csak erre a két topicra vonatkozólag írtam le a véleményem. Írtam is, hogy természetesen lövésem sincs milyen topic-okat látogatsz.

honnan tudod h melyik topikokban jelenek meg? szted ösz visz 2 topikot látogatok meg te ott láttál kommentet

JCSR biztos vagyok benne h nagy a tapasztalatod, én biztos vagyok benne h nem örülnék neki ha a kancsalságom enyire hangsúlyos lenne egyképen

barnie1990
Ez eszméletlen jó. <#wow1>

Zene nélkül mit érek én?

cenobite
Pártatlan vagyok a vita terén, de - mint szemlélõ - az tûnik fel, hogy ahol Jack megjelenik és annak írásos nyoma is marad, ott nem mindig örvend túl nagy népszerûségnek. (PS topic, meg most ez is, többi topicot nem tudom)
Magánvélemény: talán nem véletlenül.

No offense!

Kovács legény
Na hogy kékep is legyenek
Párom rajza:

www.czekoart.hu

Kovács legény
még kész szerencse, hogy én döntöm el, hogy mit és milyen mértékben módosítok egy képen.
Elhiheted, hogy nem ez az elsõ portré amit megrendelésre készítettem, így van valamicske fogalmam arról, hogy mi az ami tetszik a megrendelõnek

www.czekoart.hu

Kovács legény
Neked kéne önkritikát gyakorolnod esetleg, nem véletlenül utálnak ki mindenhonnan.
Ezért kértelek meg szépen(csak kevésbé cizelláltan), hogy ne kezd itt is a hülyeséged, nem kéne szétcseszni ezt a topicot is...
Keress olyan fórumot ahol kiváncsiak rád

www.czekoart.hu

theone91
Támogatom.

theone91
"...erre ti folyton engem ócsároltok"

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LSL
Csináljatok egy Utáljuk JackMeadow topikot és folytassátok. Unom már, hogy a két kedvenc topikom errõl szól....

SMGBAS
Jaja. (: Amúgy nem én csináltam hanem egy weblapot csicskáztattam, hogy csinálja meg. xD
Amúgy ez lenne az. Kicsit pixeles, de már nem volt szívem belenyúlni... (amúgy saját.)

#9214<#wilting> Pont azt, mondja, hogy ha õ kritizál akkor képeket, és nem a gazdáit.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Lazarus
Látszik hogy csak rá van rakva egy pixeles figura a halvány képekre. pedig magukat a képkockákat kellene úgy átkontraszt/brightnessezni hogy együtt egy képet formáljanak, de azért jóak 😊
theone91
Igen. Kritizálunk. Téged.

A kritikát pedig nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van, ugyebár.

Bulykin
😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

SMGBAS

érdekes h anyiszor halotam már h nekem nincs mire pofáznom, meg h mekora szar vok, én még senkivel s e személyeskedtem, csak a képekrõl beszéltem(ha jó emlékszem) erre ti folyton engem ócsároltok

Klegény: Kérlek szépen fikázzad a képeimet!

SMGBAS
*agyad (esetleg... xD)

nan76
bõlcset szóltál ismét!Talán azért veri mindenki a fa**át mert van mire..(nem úgy mint neked)Te most arra vagy kemény mert 1*nyertél egy tabletet..nagy ügy..na jó ez úgy is értelmetlen dolog mert annyi anyad sincs mint egy kimosott szivacsnak,úgyhogy én befejeztem ..(fityfasz)

theone91
Mellesleg te vagy az aki raklapszám zabálja a birkózófost.