Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon keresek, kutatok, nem találtam még nekem is tetszõ mintát, mert nem akarok olyant, amin csak egy Turul van és ennyi. Valami igazán jót keresek.
Vagy nézd át légyszi a rajzaidat, hátha van olyan, ami nekem való. Gondolj bele, lehet az egyik rajzód, egy emberi börbe lesz belevarrva 😄DDD De ez most komoly!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
van szerencsére, 100biztos van már de az összeset nem rakom azért be ide😊
www.czekoart.hu
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Tudnál é nekem rajzolni egy eszméletlen jó Turul madarat tetoválási mintának?
gamertag: kenobita
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.czekoart.hu
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Amúgy ezek nem mostani rajzok ugye?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Kép, hogy ne csak ez legyen a téma:
whizzywhizzer munkája deviantról, nekem nem volt idõm rajzolni...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
JCSR biztos vagyok benne h nagy a tapasztalatod, én biztos vagyok benne h nem örülnék neki ha a kancsalságom enyire hangsúlyos lenne egyképen
Magánvélemény: talán nem véletlenül.
No offense!
Elhiheted, hogy nem ez az elsõ portré amit megrendelésre készítettem, így van valamicske fogalmam arról, hogy mi az ami tetszik a megrendelõnek
www.czekoart.hu
Ezért kértelek meg szépen(csak kevésbé cizelláltan), hogy ne kezd itt is a hülyeséged, nem kéne szétcseszni ezt a topicot is...
Keress olyan fórumot ahol kiváncsiak rád
www.czekoart.hu
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amúgy ez lenne az. Kicsit pixeles, de már nem volt szívem belenyúlni... (amúgy saját.)
#9214<#wilting>#wilting> Pont azt, mondja, hogy ha õ kritizál akkor képeket, és nem a gazdáit.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kritikát pedig nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van, ugyebár.
Klegény: Kérlek szépen fikázzad a képeimet!