Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben nem, és egy intuos 100k-ból tudja ugyanezt, csak nem közvetlenül a monitorra rajzolsz vele.. Szép, jó, de az ára.. 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
761.280Ft
nettó: 634.400Ft
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Üdvözlet!
www.czekoart.hu
A fixatívval az a gond hogy jóval drágább és büdösebb mint piacon megvenni a legolcsóbb gagyi illatosított hajlakkot ami szinte ugyan azt tudja.Most valami gagy nagydobozos 100Ft-os lakkom van és tök jól mûködik.
www.czekoart.hu
Üdvözlet!
Üdvözlet!
fixativot ajánlom-mûvészellátó-büdös mint a dög+klegény is jót mondott--
ezuton üdvözlöm!nem felejtem a segítséget,azóta vagyok neten"
Üdvözlet!
www.czekoart.hu
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
www.czekoart.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem sajna egy kaki Genius G-Pen 450-es tabletem van, ami 8 ezer szintén újonnan (kezdõtabletnek tökéletes)...
Ha nem szeretnéd, hogy torzuljanak a dolgok portrénál, akkor neked is azt tudom mondani, hogy méregetni kell folyamatosan.
www.czekoart.hu
www.Zsil-works.deviantart.com
Üdvözlet!
a kaméleont meg a neten találtam és onnan néztem magamnak...
Kislány.....
Hot rod......
A jó öreg ikarus....
Egy fél kész kaméleon, még vmi háteret kell neki adni
Kedvenc szuperhõsöm.....
Én és a szobatársam.....érdekesen
mellékelem pár rajzom....és komoly kritikákat kérek/várok!..köszönöm
mindenkinek jo rajzolást
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
<#smile>#smile>٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Amúgy már sok ember keres nekem valami szép Turult. 😊
Lehet a fél net? 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.