Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Maradjunk annyiban, hogy nagy a szád, és örülj, hogy KLegény nem fikázza a képeidet.

annyira nemértem h itt is meg a PSW topikban is midneki azzal veri a faszát h mennyi idõ lkészíteni meg mennyi fáradtság, mér kell izzadtságszag ahhoz h valamit értékelni tudjatok. Tehetség? Tehetségbõl alkotni nem nagy tudomány, az isteni adomány...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

birkozószar reggeliztél te is... kurva jó h szegény kölöknek az a karaktere h kancsal, sztem attól is fel lehetne meg simerni h egyensen állna a szeme, vagy annyira jellegtelen?

vóltam márit jópárszor csak nyomát nem hagytam,

NANCI látom nagyon megtecet ez a figyfasz, ismételgesd csak ha annyira tecik (gollamgollam) , tudok én hejjesen irni h van hozá kedvem egyet se aggódja

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

theone91
"de az emberek nem szeretik látni a saját hibáikat"

Így már kezdelek megérteni...

...Nemigaz

nan76
<#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Lazarus
<#eljen>
Kovács legény
mindíg javítok minden hibán de ha teljesen eltünteted akkro elveszíti a karakterét a figura, nem rajzolhatsz Pamela Andersont egy szottyat öregasszonyból...
És miután elõször vagy itt a topicban és már kezded a hülyeséged szerintem még most húzz innen a faszba mert senki nem kiváncsi rád...

www.czekoart.hu

nan76
"oszt".."h alapból"."sikeredet".."érelmû"...ha már kritizálsz valakit te ugribugri akkor legalább a minimális helyesírást gyakorold elõtte..szóval ki is a "fityfasz?..Ez az egyik..a másik..ha picit is tudnál olvasni akkor rájönnél a korlátolt agyaddal,hogy ez nem a szóljuk le az elõttünk írót-topik hanem "rajzok" topik..A harmadik pedig lehet,hogy a kis srác így néz ki a való életben és nem azt kéne nézni,hogy milyen hanem a rajzot..hogy mennyi idõ és fáradtság egy ilyet elkészíteni.Jah és tehetség!!!Ami sajnos neked egy fikarcnyi sincs ezért csak kritizálsz..na csááá...(fityfasz)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Lazarus
"egyszer megkérték hogy faragja ki egy öregember fejét, egy húsvér 60 éves ember fejét. azt mondta úgy, hogy nem ismeri az embert, nem tudja lefaragni. nem külsõleg nem ismeri, belsõleg. habár tudtommal nem is találkozott vele, kapott róla képeket és az alapján sikerült megcsinálnia."
És ezzel mit akartál mondani? Képtelen vagyok kihámozni belõle a konklúziót -_-
PJack
igen, mondjuk nem teljesen értek veled egyet, de énsem tudom miért jó ha embereket hihetetlen precízen és szépen, valóságosan lerajzolnak. jó persze szép és ügyes munka, nem is merném kétségbe vonni, de arra ott a fényképezõgép. képzelõerõ meg így nem is kell hozzá.
apám szobrász és csak olyan figurákat készít, amiket õ talál ki. egyszer megkérték hogy faragja ki egy öregember fejét, egy húsvér 60 éves ember fejét. azt mondta úgy, hogy nem ismeri az embert, nem tudja lefaragni. nem külsõleg nem ismeri, belsõleg. habár tudtommal nem is találkozott vele, kapott róla képeket és az alapján sikerült megcsinálnia.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

vixo

az egy dolog h alapból ilyen, de az emberek nem szeretik látni a saját hibáikat, medig tartott volna pár milivel odébb rakni ésa kor az anyja apja v akinek készült nem azt látja h milyen kancsó a gyermeke. Az a szép abban h rajzolsz h tudsz változtatni a valóságon mer nem egy gép vagy... de ki tudja mért csináltad ugy mintha egy fényképezõ gép lennél

Kovács legény
a kölök alapból ilyen a képen, ettõl függetlenül vannak hibái a képnek

www.czekoart.hu

theone91
"Egyetlen képemmel tudotk baszogatni ami tény h szar lett..."

Konkrétan a galériádat linkeltem, és tökéletesen tudsz mellébeszélni... Fityfasz.

ha már kenyered a fonetikus írás ako a jacket is irjad már ugy mer ebbe a kettõségbe belezavarodok XD fityfasz

ha szar egy kép akkor szar, nem tök midnegy h az mondja meg aki tud rajzolni vagy az aki nem tud, tény oszt kész. Egyetlen képemmel tudotk baszogatni ami tény h szar lett, elsõ tablet...

LSL
Elég h a PSW topik csak errõl szól, itt nem kéne. (Attól függetlenül, hogy egyet értek)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

theone91
Máskülönben az aláírását bírom... Nagyon nem bírja a kritikát, szegény. (de persze másokat szarráolt).

Na mindegy. Hagyjuk.

theone91
Egy félkész tablettel mûvelt kalóz volt, igen jót nevettem rajta... Már szerintem réges-rég lepucolta a netrõl.

SMGBAS
Most nem rád céloztam, de nemegyszer elõjött ez a kalózos cucc (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

nan76
én meg se említettem semmilyen kalózos képet..nekem speciel JackMidóAmbrózia ellen van kifogásom mint ember!Ennyi

SMGBAS
Hol a rákba láttok ti kalózt?? Már a PSW-ben se vágtam, hogy mivel próbáljátok csesztetni. Segítsetek már, nehogy hülyén haljak meg...
Amúgy a kisgyerekbe tényleg van valami, de ettõl függetlenül f*szák lettek.
#9182 Jó ez a spagettikönyök 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

theone91
LoL... A PSW-topic után itt rontod a levegõt. Igaza van Nan-nak és szánalom amit már mûvelsz. És a kalózos képed még mindig kísért, sõt: Ezek után egy életfogytig csukva tartanám a pofikám...

nan76
Fele annyira tudnál csak rajzólni,mint amekkora a p**ád te lennél az új Leonardó..tényleg csak fikázni tudsz..Grat!!!<#taps><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

igen kicsit kancsóra sikeredet szegény pára, mint vmi csökkent érelmû

theone91
Az egészet temperával csináltam... Hát nem az én stílusom... :\

Bocs, a szar képminõségért, holnapra tudok jobbat is.

PJack
gyerek hogy bandzsít már 😄 xD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

LSL
Priviben esetleg elküldhetnéd a linkjét. Érdekelne

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Stigmata
Huh a pacis nagyon gyönyörû! 😊

Filctolakkal gyakoroltam a tónusozást, viszont most digitálisan alkottam ^^ Fórumra készült avatarnak eredetileg, azért ilyen kicsi, meg jelentéktelen a háttér ^^'

Egy szerepjátékos karakterem portréja.

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Kovács legény
Köszönöm😊
hétfõn rakok még párat, van még pacis is😊 az aktot nem merem berakni valszeg nem örülne a modell😞 pedig arra büszke vagyok nagyon bár egy kicsit Boris Vallejos lett egy adag szecesszióval.

www.czekoart.hu

LSL
ÁÁÁ valami eszméletlen jók! A lónak a kidolgozása... Az árnyékolások, hajak. Nagyon jók. Én mindig vért izzadok, te meg megoldod egyszerûbben. Mint pl a lovas kép hátterében a fák. nem azon van a hangsúly, és mégis jól néz ki, hogy csak párhuzamos vonalak kuszasága, ami végül kiadja, amit látni kell. Van még mit tanulnom 😊

Aquir
szépek😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nan76
<#eljen><#eljen>

Kovács legény
és egy másik jó szar lett róla a fotó:/

www.czekoart.hu

Kovács legény
sry sok volt a meló😊
ezt a párommal közösen csináltuk megrendelésre:

www.czekoart.hu

LSL
Nekem fõleg ötleteim, be nem fejezett képem, és fene nagy lustaságom van :S

SMGBAS
Nekem van még rajzom, de ígyis túlbuzgónak érzem már magam... :/
xD

LSL
A nép képet akar :|

SMGBAS
11,5 óra...
xD

LSL
9 óra telt el, meddig tart a minnyá? 😊

Kovács legény
az elõttem szólokat tudnám ismételni pluszban, tónusokban kéne még gazdagítani

www.czekoart.hu

Kovács legény
naaa, néha pörögnek itt az események😊
minnyá rakok be két képet aztán remélhetõen lekapkodom a géprõl a többit és adagolom szépen lassan a többit😊

www.czekoart.hu

SMGBAS
Ja! Értem xD<#idiota>

nem, ennél sokkal nagyobb
most csak úgy pörög a topik
SMGBAS
Amúgy itt mindig ilyen pangás volt?

SMGBAS
A szakállán nem tetszik valami + #9161, de aamúgy bejön. (:

LSL
A flakon lehetne nagyobb, meg a zseb is kicsit elcsúszott, de amúgy tetszik a stílusa 😊

Subakka
Üdv mindenki!
Már egy ideje figyelem ezt a fórumot és gondoltam h most hozzáadok én is vmit. Ez az elsõ "komolyabb" rajzom amit megmerek mutatni 😄

jöhetnek a vélemények 😊

&#3232;_&#3232;

Kovács legény
akkor legyen vizes amikor felragasztod te😊
aztán ha megszáradt lehet rajzolni rá, de vizesen is kipróbálhatod

www.czekoart.hu

David2
hát, a ceruza doboz hátuljára száraz papírra száraz ceruzával van javasolva, aztán jöhet a maszatolás. Mind1 bizonyára próbálkozni kell, csak ne lenne olyan drága hozzá a papíros elpancsolni😄

de hát mindennek meg kell fizetni a tanulópénzét

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!