Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
az 5. 6. oldalon kb belinkeltem ahonnan le lehet tölteni a jobbagyféltakés rajzolás könyvet kb 300oldal még nem olvastam el😊

www.czekoart.hu

Nem rossz a papucs, az nekem is tetszik.
Gondolkodtam én is a Jobb agyféltekés dolgon, de sajna nem volt rá keretem, így hát próbáltam magamat fejleszteni.
Stigmata
Elnézést a spammért, találtam a gépemen egy portrét amit kb egy éve csináltam ^^
Kép

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Stigmata
Még talán ez egy olyan kép ami valódinak akart tûnni, de szerintem ezt már beszúrtam régebben 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Stigmata
A medvés például elõtte készült 😄
Az igazság az, hogy realizmussal abszolúte nem probálkoztam a tanfolyam elõtt... ^^"
Ceruzarajzot esetleg ezt tudom mutatni ami jóval elõtte készült: kép
Ezt is képrõl másoltam, akárcsak a nénit.

Kovács legény
Jaja elötte is érdekel
a papucs tetszik a legjobban
a medvés képen nagyon elcsúsztak az arányok, pl a lovag lábai eszméletlenül kicsik

www.czekoart.hu

Engem az is érdekelne h milyen volt elõtte.

Stigmata
Kis bónuszként egy rajz amin most dolgozok, pár hete kedztem el ^^

Filctollal ill zseléstollal készülget 😊

Stigmata
Sziasztok!
A hétvégén elvégeztem a Jobb agyféltekes tanfolyamot kíváncsiságból (volt ismerõs, úgyhogy csak félig volt borsos az ára 😄), gondoltam megosztom mit mûveltem a tanfolyamon ill utána ^^

Cipõk

Gyûrött papír (sajnos nincs kész)

Néni egy újságból 😊

Aquir
istenem miért gyártanak ilyen ruhákat (a rajz nem rossz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mai rajzom:
Kovács legény
itt mindenki úgy kezdte, hogy hülye volt hozzá😊
de egy alap tudást könnyen és szórakoztatóan el lehet sajátítani ennek az oldalnak a segítségével: TUTORIAL.HU itt jobb oldali menüsorban kategóriáknál más okosságokat is találhatsz

www.czekoart.hu

Nagyon jó lett!!! Az a baj hogy én hülye vagyok a photoshophoz 😄
Looooser
köszönöm szépen

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Copy? Mire érted?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

hen-tes
Loál, van az a clone cucc a ps-ben, használd azt, és egybõl olyan lesz a végeredmény mint az eredeti.. 😛

Így sajnos elég kiábrándító tud lenni a képkopi. :C

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

SMGBAS
Igen, sajna még mindig egér. Úgy szoktam, hogy kiszedem az adott szín minden árnyalatát és onnan veszem vel és megcsinálom vele a képet nagyjából, utána ha azzal megvagyok, vagy egy adott résszel akkor új rétegen kifestem alatta a hézagokat és a felsõ "pöttyös" réteget elkenem/mosom. Aztán meg jöhetnek a részletek (:

Haj tényleg szar de helyhiány miatt nincs már meg a .psd szal nehezebb lesz megcsinálnom, de majd lehet nekiugrok.
Köszi (:

Még mindig nem szeretem a portré jellegû képeket de ha van szabad idõm és semmi más nem jut eszembe akkor azokat akiket tisztelek/nagy hatással voltak rám megpróbálom megcsinálni

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

hen-tes
Egérrel? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kovács legény
Jáúúúú!

A nyakához nehogy hozzányúlj igyí jó ahogy van, szörzet: szakál fasza, de a haja gáz egyelõre füst szerû vagy mintha tojással lenne bekenve😊 pár határozott mozdulat kéne bele.
az arca is teccik a szemcsi üvegére mehetne egy kis csillanás

www.czekoart.hu

SMGBAS

Aquir
szép impozáns

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS
(Y)

Looooser
teljes méreten pixeles, de ez lett az indián

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bens
néhol kicsit el van kapkodva, én még dolgoznék rajta, de sztem jó.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Sziasztok!

Mai anyagom:
http://images.netbag.hu/20091018/16082114470.jpg
Kovács legény
valóban a filc a legjobb szó rá
talán lehetne vonalasabb, a fõ gond hogy nincsennek gyûrõdések, nics esése a ruhának ettõl tûnik merevnek
nem tom hogx lehet megcsinálni ezt egérrel, de sok sikert hozzá😊

www.czekoart.hu

SMGBAS
Tudom, csak egérrel elég sz*r rajzolgatni. Próbálgatok különbözõ brushokat de valahogy ennél jobb nem sikerült még. (amúgy nekem olyan mintha mûanyag vagy filc anyaga lenne a ruhának xD) Majd próbálkozok mivel lehetne jobb hatást elérni (:

Jó lett csak szerintem a ruciját jobban kidolgozhatnád mert így olyan mintha az is fa lenne
Kovács legény
Pasztelesebb zöld jobban tetszik, ez az ikeás zöld vagy hogy hívjam nekem annyira nem tetszik, meg úgy alapból nem szaretem annyira a fényes dolgokat kivéva pár dolgot persze😊 de ez a saját véleményem😊

www.czekoart.hu

SMGBAS

SMGBAS
A zöld árnyalatával van gondod vagy alapból a zölddel?

Kovács legény
na ígymánsokkal jobb, bár nekem ez a zöld nem tecc annyira😊

www.czekoart.hu

Looooser
rendben, akkor valaki megspórolt nekem egy csomó sáv szélességet 😛

Zocsi
Azmilyenaz?

SMGBAS

Kovács legény
én a negatív formákat venném sötétre inkább,
nem rossz ez így csak kicsit lehetne kevésbé szögletes, valami folyósabbra gondolok mintha olajfolt lenne
rajzold át még egy párszor mire le nem egyszerûsödik anyira hogy tökéletes lesz

www.czekoart.hu

SMGBAS

SMGBAS
Köszi, de katptam linket privátban (:

LSL
azta nagypn jól kidolgoztad

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Kovács legény
aha pár évig

www.czekoart.hu

Looooser
yeah adolf bácsi, nagyon üt, szerintem jól meg van rajzolva

Looooser
most meghalt a gépem de ha megjavítottam akkor csinálj vmi FTP-t aztán add meg a nevet jelszót és feldobom rá

http://imagerz.com/QEQQXktvAwIBUV0fQAVR
morcosqtya
Miért nem megy át???? <#szomoru1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

morcosqtya
<#integet2>

SMGBAS
Valahogy átküldhetnéd 😄

tigeroo
(bár nemis annyira) off:

ábrázoló geometriát tanul valaki?
én tükörbe szoktam, az még jobb 😊