Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
Gondolkodtam én is a Jobb agyféltekés dolgon, de sajna nem volt rá keretem, így hát próbáltam magamat fejleszteni.
Kép
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Az igazság az, hogy realizmussal abszolúte nem probálkoztam a tanfolyam elõtt... ^^"
Ceruzarajzot esetleg ezt tudom mutatni ami jóval elõtte készült: kép
Ezt is képrõl másoltam, akárcsak a nénit.
a papucs tetszik a legjobban
a medvés képen nagyon elcsúsztak az arányok, pl a lovag lábai eszméletlenül kicsik
www.czekoart.hu
Filctollal ill zseléstollal készülget 😊
A hétvégén elvégeztem a Jobb agyféltekes tanfolyamot kíváncsiságból (volt ismerõs, úgyhogy csak félig volt borsos az ára 😄), gondoltam megosztom mit mûveltem a tanfolyamon ill utána ^^
Cipõk
Gyûrött papír (sajnos nincs kész)
Néni egy újságból 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

de egy alap tudást könnyen és szórakoztatóan el lehet sajátítani ennek az oldalnak a segítségével: TUTORIAL.HU itt jobb oldali menüsorban kategóriáknál más okosságokat is találhatsz
www.czekoart.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Így sajnos elég kiábrándító tud lenni a képkopi. :C
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Haj tényleg szar de helyhiány miatt nincs már meg a .psd szal nehezebb lesz megcsinálnom, de majd lehet nekiugrok.
Köszi (:
Még mindig nem szeretem a portré jellegû képeket de ha van szabad idõm és semmi más nem jut eszembe akkor azokat akiket tisztelek/nagy hatással voltak rám megpróbálom megcsinálni
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A nyakához nehogy hozzányúlj igyí jó ahogy van, szörzet: szakál fasza, de a haja gáz egyelõre füst szerû vagy mintha tojással lenne bekenve😊 pár határozott mozdulat kéne bele.
az arca is teccik a szemcsi üvegére mehetne egy kis csillanás
www.czekoart.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Mai anyagom:
talán lehetne vonalasabb, a fõ gond hogy nincsennek gyûrõdések, nics esése a ruhának ettõl tûnik merevnek
nem tom hogx lehet megcsinálni ezt egérrel, de sok sikert hozzá😊
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
nem rossz ez így csak kicsit lehetne kevésbé szögletes, valami folyósabbra gondolok mintha olajfolt lenne
rajzold át még egy párszor mire le nem egyszerûsödik anyira hogy tökéletes lesz
www.czekoart.hu
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.