15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Bala10
    Hello mindenki,

egy kéréssel fordulnék hozzátok.Hamarosan Megrendezésre kerül az első Tavaszi BC2 Conquest Kupa és szükségünk lenne 3 kupára(arany, ezüst, bronz színben). Ha valakinek volna kedve és ideje megrajzolni nekünk, azt megköszönnénk. a kupa végleges mérete 150x200px lesz, szóval egy egyszerű vonalvezetésű, de látványos kupára lenne szükségünk, amit a nyertes klános szívesen kitennének a honlapjukra. :)
    Ha szerdáig el tudná készíteni nekünk valaki, az nagyon jó lenne.

példa, de nem követendő:

Köszönjük előre is.
  • Kovács legény
    Jó az ötlet, a kidolgozás is tetszik nagyon de az anatómia csapnivaló
  • lightjack
    nem, nem vagyok régi tag, nem rég regeltem, de régóta figyelek rajzos videókat h tanulni tudjak belőlük... de mondja már meg vki h miat használ a ThePortraitArt!!!!!!! köszkösz
  • tenkenorman
    miaz hogy fél nyolckor senki sem posztol?
  • Okaokas
  • Okaokas
  • tenkenorman
    látom megtaláltad a mindentbelét, vagy már régi tag vagy?:)
  • lightjack
    nem tudja valaki hogy a The Portrait Art csávó(YouTUbe-n nézzétek meg a videóit, nagyon profi) milyen szénceruzát használ? mert én derwnent charcoal szénceruzával próbálkoztam de azzal lehetetlen mert morzsolódik emg minden szar.... neki a videóban nincs ilyen szal vmilyen más ceruzát használ...ha tudja vki h mifélét az írj meg légyszi! nah köszkösz
  • skodatuning
    Aquir:Köszi!
    Lightjack:Na majd kipróbálom!
  • lightjack
    jól néz ki... a háttér sztem vmi darkos legyen mert a rajz hangulata is eléggé darkos...
  • dady83

75%-os munka, eddig.
    Szeretnék infókat gyűjteni tőletek is, hogy mi legyen a háttér.Több oldalon megkérdezem, majd amelyiket a legtöbben ajánlják, megpróbálom megvalósítani.
  • Aquir
    tetszik
  • lightjack
    Blu-Tack(gyurmaragasztó)...szinte mind1ik papír-írószer boltban lehet kapni, és kiválóan lehet használni arra, hogy a sötétebb területekről grafitot távolítsunk el, mivel felszedi azt, így ott fehérebb lesz.
  • skodatuning
    Hello!
    én nemrég kezdtem el rajzolgatni komolyabban,és a fórumra is nemrég leltem rá.
    Itt a legfrisebb rajzom,igaz ez még nincs teljesen kész:

Lightjack: A radír mellet az a kék gyurma az micsoda?
  • lightjack
    jah és még annyit kérdeznék, hogy látta e valamelyikőtök a ThePortraitArt videóit a jútubon??? milyen eszközöket használ?? odaírta hogy Charcoal pencil, azt vágom hogy mi, van is Derwentből, de az enyém nem olyan mint az övé és nem is teljesen arra van amit ő csinál sztem...szal heeelp aki tudja hogy pontosan miket használ. köszkösz!!
  • lightjack
    nah itt vannak az eszközök amiket ehhez a rajzhoz használtam:

http://burianart.deviantart.com/art/eszkozok4-160346870
    http://burianart.deviantart.com/art/eszkozok3-160346741
    http://burianart.deviantart.com/art/eszkozok2-160346603
    http://burianart.deviantart.com/art/eszkozok-160346255

a 3. képe kicsit homályos...azon 1 rotring van + 1 progresso 2B-s
  • dady83
    Tényleg szépen dolgozol.Én is kíváncsi lennék az eszközeidre.:D
  • lightjack
    köszkösz=) őő hát ez egy jó kis módszer amit vmi külföldi csávótól tanultam. a lényege az, hogy 1 finom, lecsiszolt hegyű tűvel véseteket csinálsz a lapra, így amikor átmész rajta grafittal, az fehéren marad. persze ez egyáltalán nem azt jelent hogy ennyi az egész. különböző mennyiségű grafitot kell felvinni a különböző helyekre, el kell azt kenni, néhol kiradírozni stb. szal eléggé melós dolog...soksok türelem kell hozzá, és jópár eszköz. ha kell akkor feltöltök róla képeket h miket használok hozzá...
  • stonesour
    Ez hihetetlen jó. Mivel lett rajzolva? :D
  • n3whous3
    gyönyörű :)
  • lightjack
    huh ez elég nehéz, mivel az üvegen megtörik a fény és a mögötte lévő rész máshogy látszik valójában...csináld meg a kompozíciót élőben, akkor talán könnyebb lesz.

http://burianart.deviantart.com/art/Tiger-160236710

nézzétek meg...vélemény??
  • nonicks
    ilyesmi vagyis ilyen zsúfolt forgástest kompozíciós rajz
  • lightjack
    http://burianart.deviantart.com/art/Tiger-160236710

csáócsáó nézzéték meg és értékeljetek! ty
  • lightjack
    ööö ezt most akkor hogyan is gondolod? az üvegek egymást fedik? v egymás mellet vannak? és mi az furcsa stílus? próbál meg leírni, vagy tegéyl be 1 képet 1 hasonló rajzról...
  • nonicks
    vagyis ilyen forgástest rajz szerűség
  • nonicks
    segítség kellene olyat kellene rajzolnom amin üvegek vagy flakonok egybe esnek(egybe érnek) és ilyen furcsa stílusba van rajzol és valami alapot keresek de nem találok(hogy hogyan is néz ki az ilyen)
  • stonesour
    Hát valami olyasmi, de nem feltétlenül a dark knightból
  • lightjack
    csáócsáó. hát nem is tudom. a rajz nemrossz, de ki lehetett volna dolgozni sokkal részletesebben. am ez a Joker akar lenni a Batman:The Dark Knight-ból??
    majd írjatok az én képemről is véleményt pls. téháiksz.nah szépnapot!!!
  • stonesour
    Na itt van. Vélemény? :(
  • stonesour
    Miért nem jó? :@
  • stonesour
  • stonesour

szénceruzával. Milyen?
  • lightjack
    persze hogy akik hogy ha nem törlöd ki a szüneteket a linkben. és azér nem engedi mert nem enged linkeket betenni. töröld ki a space-eket és akkor máris jó lesz
  • Misi az ezredes
    Más képmegosztót használsz akkor jó.. Amúgy a link kaki
  • lightjack
    hali! sajna nem tudom hogyan megmutatni a rajzom mert sem linkelni sem feltölteni nem enged:S nemtom hogy rakjam fel:S:S:S

htt p:/ /kepf eltoltes.hu/ 1004 09/K_p_163_w ww.kepfeltoltes. hu_. jpg

nah így jólesz szétvagdostam a linket így engedte. majd nézzétek meg, kicsi munkával gyorsan összerakható a link, pls értékeljétek.. köcce
  • Looooser
    de nem írta hogy milyen comicot akar.... azt hittem hogy Rage Guy-osat XD
  • theone91
    Azért nem mindegy milyen stílushoz akarod használni. Egyszerű hárompaneles, rajzfilmszerű képregényhez jó, de mondjuk comic-book szerűhöz már kevésbé. De ez szigorúan csak az én véleményem... :)
  • Looooser
    adobe illustrator: tanuld, használd....
  • Misi az ezredes
    Tutorialt kerestem találtam is. Nem is sok oldalas cirka 140 oldal ennek háromnegyedét a képek teszik ki ugyanis korrekt leírást is tartalmaz. Igaz angol ami némi akadályokat gördíthet elém, de nekikezdek és remélhetőleg előbb vagy utóbb mutogatható kinézetű képregényekkel boldogíthatlak titeket és másokat. ( Inkább előbb :) )
  • theone91
    Szerintem neked képregény készítéséhez szükséges tutorial kéne.

Amúgy meg ez a Manga Stúdió lényegében egy csakis rajzolásra butított Photoshop. Csak rá kell nézni.