Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Viszont szerintem is bajos a melle. Pontosabban az árnyalása.
Ha megnézed, szerintem benned is felmerül a kérdés, honnan kap annyi fényt alulról? És a test többi része miért nem kap ugyan abból az irányból megvilágítást?
Tónusait nézve közel ugyan olyan világos az a bõrfelület, mint a háta vagy a karja.
Fotózásban ha azt szeretné elérni a fotós, hogy a modell leváljon a háttérrõl, akkor a fõfény mellett a modell háta mögé elhelyez egy ellenfényt. A fõfény okozta árnyékok lesznek a meghatározóak, az ellenfény pedig létrehoz egy halványabb, világos kontúrt. Itt is valami hasonló megoldást lett volna érdemes keresni, ha a test vonalait szeretnéd kihangsúlyozni.
téll.. errõl eflmerült egy kérdés.. ti mennyit rajzolgattatok, amire ennyire tudtaotk? (valakinek hamarabb megmegy a fejlõdés 😊)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A háttér photoshop mert nem volt kedvem annyit satírozni(Akárhogy próbálom nem birom kirakni a képet :S)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ugyan így a térbeli ábrázolás is fontos.
Vilppu tanította annak idején a Disney grafikusait, szóval a könyveit lapozgatni még nyelvtudás híján is több mint hasznos.
Andrew Loomis könyvei szintén hasznosak. A térábrázolással és mûvészi anatómiával is foglalkozik.
Lehet, hogy egyik sem mai darab, de szerintem vannak dolgok, amik nem évülnek el.
en csak ezt 'valósághû stílusban' tudok rajzolni.. szal 'fotorealisztikus" féleképp...az lenne a kérdésem hogy tudnátok e könyvet ajánlani az ilyen "tom&jerry" stílusra?... (kezdõ vagyok... anatómiát nemismerem jól.. mégis néha fasza rajz készül..néha pedig ramaty... na de ezt csak ui-nak szántam 😛)
A6 is elég. -.-
Nézegess aprón, néha találni újat is olcsón.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Tablet:
1, Nem kell olyan nagynak lennie, már az A4-es is lehet felesleges átlag felhasználás mellett.
2, Szerintem a Ceruza + (enyhe) Photoshop kombónál nincs jobb (vagyis amit te is rajzoltál). 😉
the world is mine
Nem tudjátok hol mérnek olcsó Wacom Intuos 4-est, A5 meretben? 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mivel még teljesen új vagyok az oldalon, szeretnék bemutatkozni.
26 éves, egy két és fél éves kislány apukája vagyok.
Kiskorom óta rajzolgatok, de komolyabban csak pár hónapja.
Szeretném bemutatni pár rajzomat.
Nem profi rajzok, ezért szívesen veszek építõ jellegû kritikákat, mivel én is tanulni szeretnék.