Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
egy tipp nézd meg fejjel lefelé kb 2-3 méterrõl, rengeteghibát meglehet így találni rajzokon, fel sem tûnõ aprókat is

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
meg van könyv... 121 mega PDF-ben még nem olvastamvégig

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Na lesz jobbagyféltekes rajzolás nálunk is. 4 nap=35000 Ft...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Tudom hogy elbasztam a mellét, kicsit nagyítottam is rajta hogy azért csak már........XD Na szóval a mellét a végére hagytam és akkor már egy pár üveg sört elpusztítottam és akkor nem vettem észre az ilyen hibákat de majd orvosolom!lehet befejezem a hátteret ceruzával mert így nagyon gagyin néz ki.
Jó kép!
Viszont szerintem is bajos a melle. Pontosabban az árnyalása.
Ha megnézed, szerintem benned is felmerül a kérdés, honnan kap annyi fényt alulról? És a test többi része miért nem kap ugyan abból az irányból megvilágítást?
Tónusait nézve közel ugyan olyan világos az a bõrfelület, mint a háta vagy a karja.

Fotózásban ha azt szeretné elérni a fotós, hogy a modell leváljon a háttérrõl, akkor a fõfény mellett a modell háta mögé elhelyez egy ellenfényt. A fõfény okozta árnyékok lesznek a meghatározóak, az ellenfény pedig létrehoz egy halványabb, világos kontúrt. Itt is valami hasonló megoldást lett volna érdemes keresni, ha a test vonalait szeretnéd kihangsúlyozni.

a te rajzod jobban bejön mind eredeti (bár lehet azért mert a grafitrajzok számomra szebbek mint a színes ilyenolyan amolyan) 😊.. melle nem stillem csak a rajzodon nekem..de amugy.. nekem igen teccik... örülnék ha lenne idõm rá hogy annyit gyakoroljak hogy így tudjak..
téll.. errõl eflmerült egy kérdés.. ti mennyit rajzolgattatok, amire ennyire tudtaotk? (valakinek hamarabb megmegy a fejlõdés 😊)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

http://imagerz.com/QEQQW0tvAwIBUFNPQgVR itt az eredeti! Pár dolgot itt is lehagytam vagy leegyszerûsítettem!
Kovács legény
jáúlett
fotót is muti meg😊

www.czekoart.hu

Aquir
fuck yea! ez is jó lett :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

http://imagerz.com/QEQQWktvAwIBUFxPFwVR
A háttér photoshop mert nem volt kedvem annyit satírozni(Akárhogy próbálom nem birom kirakni a képet :S)
Aquir
firefox ->linkification

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS
Linkre ottvan az "url beszúrása". Ha meg beszúrod akkor közé bemásolod a direkt linket amit kiad feltöltés után

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

nemtudom hogy kell, vagy nem mûködik :s
theone91
*be

Amúgy nagyon jó lett!

theone91
Miért nem szúrod, vagy linkeled ba a képet?

http://imagerz.com/QEQTDUtvAwIBU1hMFwVR
köszönöm a választ 😊

Sajnos hasonló színvonalú magyar anyag nem járt nálam. A Vilppu könyveket meg ahogy mondtam "keresgélni" kell. Már nem tudom, hogy honnan vadásztam le annak idején, de általában a fájl megosztókon meg lehet találni õket.

ha esetleg nem tudsz magyart, segítenél (akár pm ben) hogy hol lelem meg a Villpu összes könyvét, mert csak a The Vilppu Drawing Manual-t találom..többi 9et nem.. :S

magyar nyelvût nem tudsz ajánlani?

Zocsi
The Vilppu Drawing Manual-t le lehet lõni torresszel! <#zavart1>

Zocsi
Thx! Egyelõre maradok akkor a kézi + PS kombónál, bár ez az egeres móka eléggé lefárasztja a csuklóm... 😄

Ezzel erõsen vitatkoznék! Szerintem még rajzfilmek esetében is kell és hasznos az anatómia. Még manga vagy anime figurák esetében is. Ha nem vízfejû torzszülötteket akarsz készíteni akkor az arányok megtartás szinte kötelezõ. Persze a stílushoz igazodva az arányokat itt-ott lehet némileg szabadabban kezelni.
Ugyan így a térbeli ábrázolás is fontos.

Régebben már javasoltam itt másoknak is, így neked is csak ajánlani tudom The Vilppu Drawing Manual és ennek a Drawing Animals részét. Szerintem kis keresgéléssel le tudod vadászni valahonnan a netrõl.
Vilppu tanította annak idején a Disney grafikusait, szóval a könyveit lapozgatni még nyelvtudás híján is több mint hasznos.
Andrew Loomis könyvei szintén hasznosak. A térábrázolással és mûvészi anatómiával is foglalkozik.
Lehet, hogy egyik sem mai darab, de szerintem vannak dolgok, amik nem évülnek el.

theone91
A rajzfilmes stílusnál nem elsõdleges fontosságú az anatómia.

Looooser
köszönöm, amint elkészül rakom is be ide 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hy
en csak ezt 'valósághû stílusban' tudok rajzolni.. szal 'fotorealisztikus" féleképp...az lenne a kérdésem hogy tudnátok e könyvet ajánlani az ilyen "tom&jerry" stílusra?... (kezdõ vagyok... anatómiát nemismerem jól.. mégis néha fasza rajz készül..néha pedig ramaty... na de ezt csak ui-nak szántam 😛)

SMGBAS

Ez kibaszott jó! Ügyesek
Bészf
hát igen az eléggé elcsúszott az elõtte lévõ kettõtõl

Korán keltem. Hol az arany?

theone91
A legeslegutolsó lövést már nem kellett volna.

Aquir

hen-tes
Good. :o
A6 is elég. -.-
Nézegess aprón, néha találni újat is olcsón.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

theone91
Igazad van. Ott van még a kettes pont... 😄😄😄

macselek
AZ A5ös az pont hogy fele akkora, mint az A4es.

theone91
Nekem bejövõs!

Tablet:
1, Nem kell olyan nagynak lennie, már az A4-es is lehet felesleges átlag felhasználás mellett.

2, Szerintem a Ceruza + (enyhe) Photoshop kombónál nincs jobb (vagyis amit te is rajzoltál). 😉

100k biztos van.

the world is mine

Zocsi
Hosszabb kihagyás után újfent firkálgattam egy kicsit, egy általam nagyra becsült festõ által inspirálva. Aztán ki akartam színezni, de rájöttem hogy nem adja annyira, meg sok meló is lett volna vele. Uh maradt az, ami. Boccs, a rossz minõségért, mobillal fotózva. Vélemény?

Nem tudjátok hol mérnek olcsó Wacom Intuos 4-est, A5 meretben? 😊

*mindkét
Jó minkét kép, de az elsõre voksolnék én is.Van hozzá érzéked!
SMGBAS
ver01

ver02

#10208 Elsõ tetszik (:

Rendben.Nekem homályosnak tûnik, talán a maszatolások miatt.Legközelebb megpróbálom határozottabb tónusokkal rajzolni.Azt is meg kell tanulnom, hogy mikor és hol használjak HB, 2B, 4B, 8B, F ceruzákat, grafitrudakat.
macselek
Nagyon világos az a baj vele. Használ puhább ceruzákat!

Egy újabb rajzom:
balee4
gyönyörû😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Köszi!Igen, a kis srácos képnél jöttem rá igazából, hogy az ember arcvonásai nem vonalakból, hanem inkább tónusokból és árnyékokból.Tanul az ember.Talán minden rajzom után észreveszek valamit, amin változtatni kellene.😊
Szija! szerintem nagyon jók a rajzok! Az arányok tök jók,Talán a második képen eltúloztad a kontúrozást!
Sziasztok!

Mivel még teljesen új vagyok az oldalon, szeretnék bemutatkozni.
26 éves, egy két és fél éves kislány apukája vagyok.
Kiskorom óta rajzolgatok, de komolyabban csak pár hónapja.
Szeretném bemutatni pár rajzomat.

Nem profi rajzok, ezért szívesen veszek építõ jellegû kritikákat, mivel én is tanulni szeretnék.