8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #4237 na ez most mi volt? tuttommal mindenki suliban van! megin forcibly ami nem is az úgy láccik! mission közepén vok szal gyors vissza! -
alicenorbie #4236 én full 6 slottal szeretném ezt már rég elterveztem! -
alicenorbie #4235 de igen! regeneration! thx! hát akkor olyanom nem lesz! :(
ezekbe a bedzsekbe meg belfulladtam! asse tom mi van! annyi van mint az állat! a missionosok egy részét meg magamtól már meg sem szerezhetem mert túl magas a szintem hogy megkapjam az adoot missiont! de nagyon eccerű mer csak be kell állnom egy low lvl csapatba examplerként és ennyi! most hanyagolom inkább a bageteket azt maj átnézem rendesen mer ez iszonyat sok! na megyek missionözni vagy totolni! maj kiderül hogy alakul! coh! -
Bobekold #4234 Endurance-al nekem is tele volt a tököm lett staminám, de még kellett 5 slot bele így is. -
chefshift #4233 Kösz a képregény linket már nézegetem is ezerrel . Quick recovery nem scrapper másodlagos képesség ? -
alicenorbie #4232 azt tudom mit jelent! :) csak stamina nekem mindenképp kell de quick recoveryvel együtt lenne az igazi mer iszonyatosan lecsökkanti a 2 együtt a end recoveri idejét! nem badged vadász csak szeretem az ilyen titkos cuccokat és szeretek mindent megcsinálni 100%osan! -
Bobekold #4231 badget vadász lettél? Én meg XP sajna :-( -
Bobekold #4230 gyors helyreállítás de még én se találkoztam vele -
alicenorbie #4229 majd lassan megyek csak most nézem miket kéne csinálnom meg milyen bedzseket tudnék összeszedni! össze kell írnom mert nem akarok játék közben átváltani a weboldalra -
alicenorbie #4228 mi az a quick recovery? -
Bobekold #4227 ja értem, én max 1-ig mert másnap meló meg odaírtad mész, megnéztem aztán nem voltál igyekezz, mert ha jön az amcsi friendcsaj akkor megyek jegelni a mobokat Liberty-re. :-) -
alicenorbie #4226 persze guardian! ott az aláírásban! én általában éjjel jáccom egészen reggelig meg néha amikor még tok nap közben! -
Bobekold #4225 Egyáltalán COH-ba vagy orangest nem a Lineage 2 -be ? LOL :-) -
Bobekold #4224 Egyáltalán a Guardian-on vagytok ? sose látom orangest-et -
alicenorbie #4223 röhögés? mondom nem tok jól angolul! :)
na most aztán ebből csak azt nem tuttam meg hogy jáccik e vki vagy sem! :)))
nem kriptónia te! az max egy női név lehetne! kripton a bolygó neve! szuperhősök terén nem ismerek kegyelmet! :)
ha már itt tartunk itt egy link amit szerintem mindenki ismer de ha mégsem az nagy hiba volna szal: http://kepregeny.net/
különösen figyelmetekbe ajánlom a spawn című műremeket a kedvenc képregényemet!
egyébként híment áttették a batman of the future helyére és a hímen helyén meg a transzformersz van a tunamiban! csak hogy tuggyátok! :)
nem válaszoltál múltkor hogy hány éves vagy chef! és hugi? :)
közben meg rájöttem hogy most nem írtad tehát amint mondtál azok szerint nem jáccol! de most melegem van jáccani! coholni csak 100%os formában szabad! :) de lassan akkor belendül orangest és ha jó lesz az az oldal amivel második csodád folyamán ajándékoztál meg minket mint ahogy prométeusz adá a tűz fényét és melegét az embereknek jó szívűsége bizonyságául... mit akartam írni ebben a mondatban? ja megvan! na akkor megyek bedzseket gyűjteni! :))) -
chefshift #4222 Ja és hugi csak reggel játszik ugyhogy ha én játszok akkor ugyis írok, ha meg nincs semmi akkor menjél csak Ali. Ha mégis játszanék és kirugsz ugyis írok forumra. -
chefshift #4221 Ali te egy állat vagy :DDD. *icsbe nemtunk teamelni pedig ahogy nézem biztos szakadnánk a röhögéstöl. Még egy csoda ?? hmmm ... majd kitalálok valamit
Ja asszem Zuperman Kriptoniai neve Kálel.
MR_No_name tenyleg, hogy töntötél mert ne felejtsük el, hogy csak kipróbálni adtam ^^ -
alicenorbie #4220 az m2n meg a süni és barátai című nagyon tanulságos bábfilm megy! :) -
alicenorbie #4219 és mi van ha az afrikaiak szeretnek úgy élni ahogy élnek? gondollj bele mi lenne ha a tevehajcsárok meg hasonló eccerűen élő embereknek adót kéne fizetniük! teljesen hülyeség! nem lehet drasztikusan változtatni kultúrákon! ott az emberek nagy része teljesen máshogy él! persze vannak nagy városok meg felhőkarcolók de az csak az egyik oldal! szal ez teljességgel lehetetlen és nagyon rossz ötlet! -
alicenorbie #4218 retkes fórum! nem tom átírni az aláírásom lvl 11re! -
#4217 Abból a pémzből egész Afrikát fel lehetne zárkóztatni... -
alicenorbie #4216 egyébként szupermen kriptoni neve kálel! -
alicenorbie #4215 látta vki a fókuszt hogy mi van dubajban??? hát nem semmi! annyira durva hogy szinte hihetetlen! hogy mér nem tuttam én oda születni? nagyon húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúzós! de az hogy koralzátonyt rendelhecc katalógusból az viszi a pálmát! na meg hogy naponta egy 1 kilós aranyrudat rejtenek el a korallzátonyak valamelyikén hogy ezzel ösztönözzék sportolásra a jónépet! de hogy 3 nap alatt elátták a 10ezer házat az nem semmi! és ez csak az egyik hatalmas szigetcsoport! van még 2! köztük egy világtérképpel ami még az űrből is láccik! és persze magyarország nincs rajta! :)
na ez elég off téma volt! :) aki ennél offabbat ír az jutalomban részesül! :) -
alicenorbie #4214 ej hát már! pont most szart be az az oldal amit chef belinkelt! a fene egy meg a kutya meg a macska az meg rúgja meg! na akkor húzok tévézni! :( -
alicenorbie #4213 ja csak most nézem a személyi ragot vagy mit kaleb hozzászólásában! "adjuk el"! kis sunyi pénzsóvár! :))) bár ha te adod el akkor jogos a többes szám! kapsz 10%ot! :) most jut eszembe még meg se írtam! :) -
alicenorbie #4212 na most gondolkozom hátha van még mit írnom! :) azt húzok erre a faja kis oldalra amit chef dobott mer vannak rajta nagyon jó dolgok ahogy látom! -
alicenorbie #4211 montam hogy tegnap azaz ma hajnalban beszólt egy csaj hogy tuti hogy férfi vok mer azok szokása hogy minél inkább levetkőztessék a női karijukat? há baszki! chef te láttad orangestet! tetőtől talpig ruhában van! egyedül az arca láccik de annak is csak egy része mer full maszkban van! nők!!! -
alicenorbie #4210 gémel most vki? ha igen akkor maj a szokásos időben jövök kb vissza! azt ha még akkor is foglalt a coh akkor nézek vmi filmet addig chefike csak jáccatok! de hugit időben ágyba dugni ám mer holnap suli! :) -
alicenorbie #4209 most esik le hogy velem az életben nem fog magyar tímelni mer én éjjel tok általában jáccani! na eh! de legaláb tanulok angolul! :) -
alicenorbie #4208 te meg no name megveszed vagy sem hogy döntöttél? ahogy látom teccik tehát tessék azonnal megrendelni és jönni tímelni! -
alicenorbie #4207 ne szabadkozzon szilvia kérem meg fogja kapni az önnek kijáró büntetést! :) -
alicenorbie #4206 és igen én is képeket akarok de sajátot csak nem tok! :((( -
alicenorbie #4205 írtam én novellát meg verset régen! há az odabaszott rendesen akkó még hülyébb voltam és a birkák tettei megött meghúzódó eszmékről késztetéesekről írtam és csak úgy általában vieselkedés tanulmányt róluk! :) -
#4204 Jóvanna régen néztem a fórumot :)) :P -
alicenorbie #4203 chefikém édes aranyos egyetlen cohtársam te egy isten vagy! még egy csodát kell tenned és akkor szent lehecc! mer ugye 3 csoda szükséges ahhoz de neked 2 már megvan! szent chefshift! milyen jól hangzik mi? :))))) -
alicenorbie #4202 szilvi rájött hogy dec 2-től coh? mi már vagy fél hónapja tuggyuk! :))) -
alicenorbie #4201 szerintem ebből elég egyértelmű hogy igen én akarok tímelni! :) -
alicenorbie #4200 Orangest -
Bobekold #4199 Ha valaki akar team-elni, írja be a nickjét thx Mine:Bobek -
chefshift #4198 ÉLET A FORUMON !!