8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #4277 na végre megvan a teleport! enyhén durva! egyébként simán sokkal többet tok vele tolni mint 5 ugrást! aszem ennyit mondott serp! úgy kb 12őt ami slotolás nélkül 1200 méter! atlasben felteleportáltam egy felhőkrcolóra amilyen magasra csak tuttam és fel tpztem egy 4es szintű csávót! :))) és teleportálástól való esésben nem lehet meghalni! mindig marad egy minimum életed! aszem 5%! iszonyat gyorsan lehet vele utazni! első telót 45 fokos szögben tolom amilyen messze csak elhet és rögtön egymás után a többit és végig a levegőben vagyok nem is zuhanok közben! a végén meg csak simán 45 fokos szögben lefelé telózok és ennyi! aki meg tud halni ill lemenni 5%ra telózástól az vagy lagzik vagy nagyon béna! csak simán kell nyomni egy vagy több telót lefelé és már nem is esik hanem letelózott! és lehet super invis közben használni de az max a végén kell leereszkedéshez ha monszteres helyre telózol! egyébként hülyeség is lenne bekapcsolni mer ugye közben szlopálj az endet! és a sprintet is ildomos kikapcsolni! de hát minek futni ha van teló? :) egyábként meg hogy interrupted az egy baromság! lehet hogy télleg meg tudják akasztani a telót ütéssel de annyira rövid az animja hogy szinte lehetetlen és ha sikerül is nincs recherge time szal már nyomhatod is a következőt! szal még harcból is nagyon eccerű elmenekülni vele! be is raktam az 1es gombra! sokkal jobb mint vártam! méghogy superspeed meg superjump! gagyi! éjjen a teló! :) -
alicenorbie #4276 szia hugi! ha véletlenül benézel ide mindenképp írj ha befejezted mer ma nem alszom! megyek haza és csak holnap este jövök vissza és amíg nem leszek itthon addig ráérek aludni mer nem tok coholni! :) -
alicenorbie #4275 új villainokról írnak a paragon timesban! akkor az volt az az update! mintikórok! az durva! skorpió farok oroszlán test és sas szárnyk ha jólemlékszem! de lehet hogy csak a hírózban volt így ahol meg nem biztos hogy hűek maradtak a mitológiához! harry potter kiegészítő könyvecskében is benne van de az most nincs itthon mer otthon van szal nem tom megnézni! télleg abban van vmi kígyó farkú talán kecske testú és sas fejű lény is! azt hogy hívják?
mádom a skorpiókat meg a rákokat meg a pókokat mint ellenfelet! főleg keverve más lényekkel! mongyuk pók potroh meg lábal és ember felőstest! ennek a nevére sem emlékszem sajnos! de mindegyik közül a skorpió farka viszi a pálmát! de gondolom csak magasabb szinteken lesz és nem mostanában fogok vele találkozni! bár multkor skywayben volt egy csomó 32es színtű osztrák huszárszerűség meg vmi 26os színtű növény lények gomba fejjel meg ilyenek! na coh csak szóltam hogy mantikór! :) -
alicenorbie #4274 séf! :))) én mindig úgy ejtem hogy chef! nem mintha valaha is kimondtam volna hangosan de magamban amikro leírom! :) de legalább jól lehet becézni! chefet chefre stb! :)
és az ott tényleg egy vipera a nikked helyén? :) -
alicenorbie #4273 ha még eccer vki többes számban meri mondani hogy rakjunk fel képket én azzal azt fogom csinálni amit a főszereplő csávó az amerikai história x-ben a néger csávóval a járdás jelenteben! i said nézzétek meg a galériámat! aki írni tud az olvasni is! elég logikusan hangzik azt hiszem! ne kejjen idgeskednem még kurva képek miatt is amikor jáccni sem tok normálisan mer állandóan vagy lost connection van vagy csak úgy simán összeomlik a coh esetleg a ram miatt döglik meg de lehet hogy csak egyáltalán nincs szerver! és ezt tessék lebaszásnak venni! de nagynak ám!
minek nézgessek róla képeket itt is amikor napi 10 órában azt látom? bebebeee :)))
egyébként meg olvassatok vissza! annó azér nyervákoltatok hogy minek kell annyi töménytelen bazi nagy képet berakni! na akkor most döncse el az ember!
ha rákerestél volna a neten ahelyett hogy ezzel a makróval bajlócc már annyi képet találtál volna hogy egy hétig nézegethetnéd!
egyébként azt is írtam hogy ha vki megmondja hogy mér ilyen a kép és hogy tok normálisat csinálni akkor csinálok mer van miről!
ennyit a lebaszásról! elég bunkóra sikerült de ha vki még értetlenkedni szeretne annak megtartottam a bunkóbb dolgokat!
na vissza coholni! és reggeltet maj! -
#4272 hehe, én nem a Séf huga, hanem a bátyja vagyok , nagy a család -
#4271 Ja és tök mindegy mien géped adig felviszed a grafikát amennyire tudod és megnyomod a printscreengombot...nekem se volt jo gépem, de az albumomban megnézhetitek hogy nem letoan roszsa minőségea képeknek!!!
-
#4270 Srácok kicsit már egyhangu hogy csak kék szürke fehér szineket látok az oldalon.
-
alicenorbie #4269 egy kis update! 1,7 mega! -
alicenorbie #4268 aszem mára is kell egy frostfire! ha már minden nap van 1-2 akkor a mai se legyen kivétel! :) iszonyatosan unom már azt a missiont! bár tegnap miután végeztünk még marattunk fél órát korcsolyázni! :) na coh -
alicenorbie #4267 egyébként csak 14 de csak mer nem mentem el lvl upolni szal megelőlegeztem! -
alicenorbie #4266 hú az tök jó! akkor nem kell tévéznem! :) megyek coholni! -
alicenorbie #4265 fontos fontos! :) -
alicenorbie #4264 chef csinájj má serpnek képet mer a végén még bekattan azt vissza se jön dec 2-án úgy megharagszik! :) nem mondom el még eccer hogy én nem tok! :) -
chefshift #4263 Ok szabad a CoH pálya ALi. HMm látom irogatott hugom :). És 20 vagyok ha ez ennyire fontos .. -
alicenorbie #4262 20 vagy 21! :))) -
chefshift #4261 megjöttem ugyhogy mentem CoHolni :). Line nem megy .. -
#4260 képet. -
chefshift #4259 Viperacska a másik bátyám. Én 10éves vagyok, Chef meg 20 vagy 21 :) -
alicenorbie #4258 na mongyuk azt nem fejeztem be hogy mér keztem el írnni az uccsó üziben a vhazis küldit de már nem is tom! :) pás! :) -
alicenorbie #4257 na akkor jó coholást kicsi hugi! mentem alunni! szegény csaj meg csak azé maratt hogy megcsinájjuk a missionom! most képzeld el hogy 2 controller nyomul vhazilokok ellen! én 14 ő 10 és skzva! lvl 15 vhazik 5ös csoportokban! 1 morti 1 reaper és 3 aboizé! pull persze szinte teljesen lehetetlen mindig! és akkor csináld végig! jó időbe bele telt még kb hát talán a feléig eljutottunk! elég hot helyzetek voltak de eccer sem haltunk meg! nagy csapattal vahzikat fun missionölni mer annyian vannak mint a nyű de tök könnyű jó xp és ott vannak azér a bossok meg persze a mortik rezelnek az aboizék felrobbannak! bár volt példa az elelnkezőjére is még a régi orangestemmel az a csatornás mission sima bejárattal és tök nehéz volt! először meg sem tuttuk csinálni! írtam is róla! még jó hogy csak anynit akartam írni hogy elmegyek aludni! :) grrrrrrrrrrrrrrr nem bírom elviselni magam! és minden nap a nap 24 órájában! el tuggyátok képzelni milyen szörnyű nekem? :) alvás! pás! -
alicenorbie #4256 hugi hány éves vagy? és a sutyerák bátyád? mer ő cseszett válaszolni! :) -
alicenorbie #4255 na most azér büszke vok magamra a futkosós hasonlatért! azt nagyon jól kitaláltam! merje vlaki azt mondani hogy nem így van! :))) -
alicenorbie #4254 egyébiránt köszönöm a felajánlást de nagyon nem izgat a magasabb szint így! nekem csak az én kis orangestem van! mit gondolsz te maj megcsalom? jól leveri azt a tzit ha ilyenekre bujtogacc! :) olyan nincs hogy nem tud meghalni! ha te is belerohannál kb 15 fős csoportba aminek a szintje 5tel magasabb nálad és tele van ltkkel meg pár boss hát akkor megnézném hogy élné túl! :)
nekem az az élvezet benne hogy megtervezhetem az egész karaktert nagyon precízen! nem kinézetre gondolok bár az is! hanem powerek slotok stb! amit nem én csináltam nem én vittem végig a szinteken és tapasztaltam ki minden csínnyát bínnyát azzal nem jó jáccani! én így nagyon bele szoktam magam élni! pl tök jó lenne repülés is meg szuper szpíd is! kipróbálnám de orangesthez nem illik! esetleg maj kitalálok vmit és belemagyarázom! :) ez az egyik része amit viszont sima szingle gémekben is lehetne na de a társaság a másik legfontosabb! má megin nem tom mit írok! eccer megrúgdosom magam! -
alicenorbie #4253 viperácska te nem vágom ki vagy! te vagy a hugi? hát így összetársítva a nikked azzal hogy hugi maratoni távot fut a hátamon a borsó meg a hideg versenyben!
meg egy huginm mondhat ilyen okos dolgokat! -
Bobekold #4252 Így van a COH a memória-zabáló de az XP se kismiska igaz nem kéne 1000 prognak fennt lennie nállam, meg tele lenni a 120 G winyónak. :-) -
#4251 Ebben az esetben, nem a winfos a ramzabáló, hanem a CoH ;)
sajna nagyon "szivárog a memória" ... a programozók Lfelejtettek 1-2 dolgot megírni, azért zabál 1 idő után hatalmas memóriát
Ali ha akarod, akkor Lviheted Tzi-t, v1pert, hogy élvezkedj magasabb szinten :)
Tzinél regen + integrarion folyamatosan legyen bekapcsolva, és akkor nem lehet megölni :) -
alicenorbie #4250 és írd át az aláírásod! ezer éve 43as színtű vagy! :) -
alicenorbie #4249 akkó restart a ramzabáló windows miatt és megyek coholni! -
alicenorbie #4248 te mekkora egy állat vagy! :))) de jó értelemben! :) -
chefshift #4247 ok mehetsz hentelni -
alicenorbie #4246 szójj ha kész a mission! :) -
chefshift #4245 még ezt a missiont megcsinálom azt szabad a pálya -
chefshift #4244 whaaaa forcibilit vagy mi ... remelem nemrugott ki senki mert akkor -
chefshift #4243 Jöttem vissza !! Kirugok mindenkit muhaahahahah -
chefshift #4242 ok szabad a palya -
Kaleb222 #4241 PK, PK!! -
chefshift #4240 valakit kinyirok -
chefshift #4239 mentem gamelni picit
-
alicenorbie #4238 sajnos nem bírok tovább jáccania fáraccságtól pedig jó lett volna mer jó és rendes tímet hagytam ott de ez van! na pás! maj este re! ja és toltunk egy missiont bobekkel! :) de most fáratt vok élmény beszámolót tartani mindenről! napot!