8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#4197 TEGYETEL FEL KÉPET! -
Kaleb222 #4196 alicenorbie írj egy novellát és adjuk el :)) -
#4195 víííí most olvasom serphent!!!
jövünk vissza? dejóóóóó!!!!4!!
-
#4194 Mégse indult el ARRGGHHH!!!!!
Széttöröm a klaviatúrát!!!! -
#4193 Nem,nem játszonm csak.
YEAAA ELINDULT A SOUL REAVER 1!!!!!!!
JEEEEEEEEE!!!!!!
Akkor majd kicsit késöbb megyek cohozni:)) -
chefshift #4192 Hugom játszott de sebaj -
chefshift #4191 Tessék itt egy cím ahol levannak írva a badgek meg más jó kis info:
Badgek és még sok más hasznos Info -
#4190 Játdzik vki?
-
alicenorbie #4189 baszki de érthetetlenül írok hogy így visszaolvasom! hát igen az iszonyat sok csetelés után nem csoda! ráadásul össze vissza mindenről és áááááááá haggyuk megin csak hülyeséget írok de ezt mindig leírom csak azt tudnám mér! wáááááááááá! én hülye vok az tuti! pás -
alicenorbie #4188 ejje de korán kel a húgod! minek nektek ennyi szünet a suliban? ott az egész nyár! :))))) csak vicceltem! ő az én cohhúgom és biztos nagyon aranyos és szeretem! na meg aki a cohot szereti az rossz ember nem lehet! :) ma is elég jól elvoltam bár semmi különös! egész nap tot volt! de közben jókat beszélgettünk! főleg most a végén! minden külföldi aszongya hogy szereti budapestet meg hogy nice! hát nem tom! én pl utálom! és aki nem budapesti azok is egy csomóan na meg persze egy csomó pesti is de ők mégis csak ott élnek! nem tom megérteni mi szép benne! jó vannak szép helyek! szinte az összes építmény mint hidak parlamaent stb! de az egész környezet amiben benne vannak azaz pest hát az már elég randa és olyan semilyen max lerobbant! azt vettem észre hogy 11es szintű vagyok és 1 missiont csináltam meg eddig! és semmilyen más bedzset nem kaptam még csak halow badzseket na meg egyet hogy elértem a 10es szinte! tök durva hogy milyen bedzsek vannak! egyik csávónak volt top dog bedzse amit azér kapott mert volt az atlas szobor tetején! tök fun de jó értelemben! kéne találni vmi fasza coh fan oldalt ahol összeszették hogy milyen bedzsek vannak és melyiket hogyan lehet megszerezni! ha vki tud ilyet az mindeképp szójjon lécci mer iszonyat imádok bedzseket gyűjteni de így hogy nem tom melyiket mér kapom így elég nehéz! hát akkor aszem alvás! a speaking bubim meg tök fasza lett! köszi chef mégeccer! a színe aa4400 a háttérnek a többi fekete! tök olyan a színe mint nekem! télleg nagyon baba! azt néztem ha jobban megfigyelem akor a maszkot lehet látni hogy egy nagyon nagyon kicsit elkülönül a felsőtől mint ha ugyanolyan színű csizma van rajatad! rajtam ezér van harisnya! :) gondollom nincs jobb megoldás rá mer k sokáig csináltam a kinézetét de maj azér megnézem hátha van kopasz fej olyan amilyen kell és annak jobban megy a színe a felsőhöz bár nagyon kétlem de ha igen akkor mej egy alter kosztümben megcsinálom! de amennyit cseszekettem ezzel a ruhával csak nem lehet jobb ennél az sem! na ezt aztán lerészleteztem! :) pás all! szép jó reggelt és napot! nekem meg jóccakát! maj du jövök vmikor! rohatt friendlistbe meg nem tudodtam visszavenni csak egy régi friendet mer a többi nem volt bejelentkezve mikor néztem! maj jól elfelejtem mi volt a nevük! na csak nem! csak kérdés hogy én ilyenkor az ő listájukon maradok e! mert ha igen akkor semmi gáz nincs! in medias res kezdés után szabadon hasonló befejezés! pás -
alicenorbie #4187 na az ff9900 aszem jó és safe code szal próba csersznye ha nem hát nem maj finomítom máskor mer most gém! -
alicenorbie #4186 köszi chef mégeccer k jó! még meg kell dizájnolnom de működik és k jó! aszem most nézegetek rgbben narancsot mer az orange kicsit világos nekem átláccó háttérrel és kerettel bár lehet még lesz háttér nem tom! vagy a háttér lesz narancs mer az dominál! :) -
alicenorbie #4185 min lvl 20 és egy küldi ha jól tom de aszem jól tom! -
#4184 Cya,egyébként ha még itten vagy akkor meg tudnád mondani mikor kap a hős olyan fasza kis köpönyeget vagy mija frászt a hátára ami ottan himbálódzik?:)) -
alicenorbie #4183 na akkor léptem coholni! bár először csak bubizni mer ahhoz angol billbeállítás kell aztán ha kész vissza magyarra és úgy! na 8! jóccakát mindenkinek! -
#4182 Hát úgy terveztem hogy 11ig de már majd leragad a szemem,meg ojan lassan fejlődök hogy most már hagyom:)Majd holnap!
Remélem 2-3 napon belül meglesz a lvl14 nomeg persze a fly:) -
alicenorbie #4181 ja gémelsz? okkayos! akkor toljad csak még! kb meddig lenél még fenn? -
alicenorbie #4180 ja hogy gémben kültél mélt! :) én kis naív! :))) akkor megyek megnézem mer ahogy látom nem jáccik senki! ha meg igen akkor előre is szorry a rúgásért csak nyugottan rúgjon vissza is írjon ide ha végzett úgyis fenn leszek megint egész éjjel! -
#4179 Én gémeltem,bocsi leis jövök.Lvl 6 vagyok és jáj de szeretnék mán flyolni -
alicenorbie #4178 gémel vlaki most vagy mi a helyzet mer szeretném megcsinálnia bubijaimat mer az alap hogy narancssérga kell hogy legyen! :) és nem csak azér hanem mer nem tuttam visszaírni rendesre ugyanis ha nem adok meg sztringet akkor nem simán chatbegin van az enternél hanem hibás paraméter és kellet mögé írnom vmit ami szuksz! na elolvasom a bubis mélt amit nagyon köszi chefike! -
alicenorbie #4177 ne meg persze sk meg ex de haggyuk mer még ezer ilyet fogok még írni külömben! :) -
alicenorbie #4176 szeva bobek maj feltollak friendlistre! ja és köszi a rövöket! :) csak a jk-t meg az at-t nem vágom! azér már kikupálódtam azóta! és kihagytad az np-t! :) igaz re-t sem vágom minek a rövidítése de azt használtam eddig is cseten! re mint szia ismét vagy ilyesmi! bár gémben lehet hogy nem ezt jelenti de az engem nem érdkel akkor is úgy használom! :) ja meg a pez/pex is kimaratt ami ugye nem rövidítés hanem az xp bokkok neve a pez cukorka után! :) -
alicenorbie #4175 most értem csak haza havertól! nem hogy coholtam volna! :) -
alicenorbie #4174 köszi chefike a mélt mingyár megnézem! hugit meg csak okícsd a jó dolgokra mint coh! :) -
alicenorbie #4173 hát én tennék fel szívesen képeket mer volt pár dolog amiről kira képeket lehetett volna csinálni! pl eochiat sem láttátok sajnos! de tod hogy nem tok normális képet csinálni! lásd a galériám! nem tom mér van ez! ha vki megmongya mér szar és hogy nem lesz az akkor csinálok én de így semmi értelme! -
#4172 Töök jó. Én dec. 2.-án jövök vissza(egy napon gyemiszilvivel), és jó lesz uj arcokat látni.
Ui.::::: TEGYETEK FEL KÉPEKET HOGY VONZZUNK UJJAKAT és ne csak a bla-blábol álljon az oldal.!!!! -
chefshift #4171 Üdv a csapatban Bobekold :).
Ali: Orangest -névvel nyomja
mindenki aki játszik az írjon Bobekoldnak :) -
Bobekold #4170 Hali magyar COH-os társadalom! :-)
Már nyomatom egy ideje, de én a Liberty serveren(Techn.Blaster lvl29)
mert ott voltak az amcsi barátok és nem is az én accountom és csak vendég vagyok :-)
de Ők már eléggé abbahagyták. Guardian-on indítottam egy scrappert, még elég gyökér(nick=Bobek) tök furcsa volt újrakezdeni, kicsit lassúak a dolgok :-)Nincs super speed. Na ennyit, ha megzavartam a belterjes társaságot akkor bocsi. Jó mob vadászatot!
alicenorbie-nak: afk,bio,brb,re,jk,at,gj, ... :-D
-
#4169 Nah 1 óra az ápdét,majd szóljatok mikor sorra kerülök. -
chefshift #4168 Vagy amíg nem megy senki addig hugi tolja :) -
chefshift #4167 ALi mehetsz gamelni -
chefshift #4166 Reggelt. Eddig hugom játszot ismét bocsesz, most meg én tolom picikét ^^. Ali game E-mailban elküldtem a szinező bubi parancsot majd nézd meg. -
#4165 Millió köszike!!!
Egyébként jóreggelt:)))
Már töltöm,hát 3óra 36perc csak kibirom vhogy:)
-
alicenorbie #4164 te meg nem hogy coholnál ahelyett hogy iszol! :) hány éves is vagy öcsibogyó? tom nem olyan fiatal! nem is azér kérdem csak eszembejutott! a végén még kiderül hogy öregebb vagy mint én amit nem hinnék azér! :) -
alicenorbie #4163 rosszabbkor nem is jöhetett volna a forcibly disconnect! :( csávó elmonta hogy kell megcsinálni a színes beszédbuborékokat de rosszul és kilépett és most el van baszódva a csetem mer nem vágom a stringet és végre találtam vlakit aki elmagyarázza! épp elkezdte erre forcibly! :((( rohatt jó lesz színes bubival beszélni! na vajon milyen színű lesz? :))) még a rohatt angol billbeállítást is visszaraktam pedig mindig leszedem mert kül az altgr miatt nem tok < > jeleket írni a cohban! na megyek alunni mer k elfárattam csak a színezést akartam emgcsinálni vagy legalább kijavítani a setet de csak találok maj mást is aki elmagyarázza mer azé rohangálnak páran színes bubikkal! azon gondolkodtam hogy nem csak a háttér lesz orange hanem a betűk színe is meg a keret! :) értelme semmi de jó poén és akkor télleg orangest leszek! :))) go tu szlíp maj haver meg hív 10kor de aszem elküldöm sokkal melegebb égtájakra had érezze ott jól magát! :) -
chefshift #4162 kicsit bevagyok ugyhogy ha valamit rosszul irtam nezzétek elm -
chefshift #4161 na haliho emberkék! Bocs, hogy nem voltam eddig hugi irogatott accomal (hát nem ennivaló a kis cukorfalat). itt a link ahonnan letöltheted :
CoH kliens
ha megvan írj s küldöm a passt meg az accot
(hogy én milyen kibaszott rendes vagyok) -
alicenorbie #4160 na coh! -
#4159 Na mindeggy ha úgy gondoljátok,lökjetek be 1 linket én viszont most lépek!Jócakát -
alicenorbie #4158 heti hetest nézek maj utána! meg holnap el kell mennem délelőtt haverhoz gépet csinálni szal nem tom hogy lesz! :(