City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

herczeg
oh közbe törlõdött amire ezt írtam...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

herczeg
hát sztem tökmindegy hogy 500 ember vagy csak 200 van egy szerón ha én úgyis csak max 7-tel játszok. meg eu-n lag is kisebb és az angolokat/íreket/norvégokat is jobban bírom mint az amcsikat, úgyhogy köszi szépen én elvagyok az eu-n

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

http://www.slide.com/r/qlinJSYs5j9NW1kHr03_N1ZE1Ohj2LCR?previous_view=lt_embedded_url

na mind1... ha rajon vki ezt hogy lehet embedelni szoljon... 😄
herczeg
elvileg az enyémmel lehet, de a gyakorlatban nem engedte. mindegy, rendeltem gamecardot, holnaptól elvileg már vagyok EU-n...

Ez bizony így van. Online csak dombornyomott kártyákkal lehet fizetni.

Én úgy tudom, hogy dombornyomott kártyákkal lehet fizetni. Ha ilyened van, akkor jó lesz, az, ha nem, akkor egy próbát megér...

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

herczeg
jah ha esetleg egy email is kellene hozzá [email protected]

herczeg
nah régóta mondogatom már hogy õsszel visszajönnék szóval két kérdésem lenne:

1, otp juniorral lehet fizetni a plaync-n?

2, valaki Eu-s visszahívna (bõven túl vagyok már a 90 napon...)

EU-n holnap délelõtt kb 11-ig fennt leszek, ha segítség kell és ott játszol keress meg. A Defiant szerveren Angelica Green néven megtalálsz.

@JegesH Defiant/Union

herczeg
a http://cityofheroes.wikia.com/wiki/Main_Page oldalt ajánlom. szó szerint minden rajta van.
vagy ha nem tudsz angolul (akkor épp itt az ideje megtanulni) akkor konkrét kérdésekben kicsit jobban tudunk segítnei, mert az egész játékot kicsit elmagyarázni sok (vagy ha EU-n vagy és vársz pár hetet, akkor megint leszek és tudok ingame segíteni)

Hello!

kb. egy fél évvvel ezelött, elkezdte én is játszani! Aztan, kicsit leáltam, és smot emgint elszeretnék kezdeni. De akkor se, és smost se nagyon értettem, a mechanizmusát. MMO-ni már rég MMozok, szoval alapokat nagyábol értem, de a Kaszt rendszert, térképen valo eltájolást, és iylemsi dolgkoat, valaki eltudná magyarázni? Esetleg valakitol elkérhetném az MSN vagy Skype cimét?
Na, visszatértem, rettegjetek gonoszok!! <#mf1> <#nevetes1> Látom, azért a US szerveren mindig akad 2-3 magyar játékos, szóval toljuk ezerrel! <#eljen>

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Akkor most meg én leszek fennt egyedül magyar 😞 Legközelebb szombaton este fogok játszani, ha valaki véletlenül szintén játszik keressen a globálon.

@JegesH Defiant/Union

Én játszotam de meguntam h egyedül vok fent magyar!:S:S

City Of Heroes UK Global név: @Denver

Valaki játszik mostanában az EU szervereken?

@JegesH Defiant/Union

herczeg
ISSUE 13 - Architect bejelentve

feature list

Positron az I13-ról

MarkBlade
Nah erre várok én is! nexushero
valaki hívjon vissza!!!!
ha esetleg nem tudná vki , akkor itt van h kell
http://www.cityofheroes.com/community/reactivation_referral.html

Ha a PlayNC-rõl igénylek serial-t, akkor is USA szerverekre mehetek? Csak mert itt 19 dollár, a Direct2Drive-on meg 29-ért árulják.

INNEN

Ja, a megvásárolt játékkal asszem 30 napos ingyenes játékot is kapsz!

City of Heroes-t ingyen nem tudod játszani. Egyszer meg kell venni az alapjátékot, aztán meg havonta kell fizetni a díjat.
Az alapjáték már egyáltalán nem drága, de most nem tudok pontos árat. Ha itthon veszed meg boltban vagy rendeled valahonnan, akkor Európai szerverekre mehetsz, ha a dirct2drive-ról vásárolod meg, akkor USA szerverekre mehetsz.

A havidíj USA szerverre 15 dolcsi, EU-ra nem tudom, de drágában jössz ki. Gamecard-dal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de lehet venni és lehet azzal is játszani.

Gyere USA-ra, ott van igazzi élet, és ha mégis kiderül, hogy valamiért az EU jobb lenne, még mindig átmehetsz (ha jól tudom, továbbra is él ez a lehetõség, de visszafelé nem, tehát EU-ról nem lehet USA-ra menni).

Sziaztok.Most kötötték be a netet és eddig csak sima RPG-kel jáccottam de most már szeretnék MMO-kal is.Tehát kérdésem ez:lehet ezt ingyen jáccani vagy game caeddal mint a WoW-nál??És le lehet tölteni valahonnan vagy csak megvenni lehet??

Ui.:Bocs a hüly kérdéseké de nem értek az MMO-khoz
herczeg

ezt az egyet találtam de továbbra is a google a te legjobb barátod

Hali, valaki be tudna linkelni ingame screenshotokat, ahol látszik ui is?

Nna ejjóvót, bekopiztam, és nem pofoztam helyre az alábbi üzenetet, azért értitek a kérdést :-D

Ha játszik valaki City of Heroes ccg-t (szuperhõsös kártyjáték), vagy láttatok valahol ilyet játszani embereket, írjátok meg légyszi! Kíváncsi volnék, van-e valaki kis hazánkban, vagy csak a jenkik tolják ezerrel :-))

Slayer256: a Direct2Drive-ot tudom ajánlani. Én onnan töltöttem le annak idején, mert én is a US-re szerettem volna menni :-)

Jerome: A US-en a Guardian és a Freedom szerverek, ahol sok a magyar, de inkább a Guardian.

jerome
sziasztok
azt szeretném kérdezni,hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?
Most kezdek el játszani a játékkal és gondolom itt is több szerverre lehet fellépni.

Sziasztok!

Honnan tudnék serial kódot rendelni?😊 (USA)

MarkBlade
Este megnézem. Tényleg passz.. Hmuda nincs itt? Õ vágja ezt a témát 😊
Kojiro
figyu megint megnéztem a hivatalos oldalon is meg a launcheren keresztül is, de nme találtam semmi ilyesmire utaló dolgot.
léci keresd meg és linkeld be hol és mit kell csinálnom.
a weboldalon az accountotmon belül tuti nincs ilyen opció, a többit meg te is eléred...
amugy az is lehet hogy a te accountodon belül kell keresni?

Kojiro ergo sum.

MarkBlade
Meggyõztél 😊 Nem kellett sokáig..<#vigyor>
Kojiro
akkor az infinity a te servered, ugyanis gonosz oldalon ott van a legtöbb játékos 😄

Kojiro ergo sum.

MarkBlade
köszi szépen😊 Az acc nevem.. gondolom az kell bár be kell valjam gõzõm sincs mit kell csinálni csak tudom hogy van ilyen opció 😊
Egyébként aszt hiszem a gonosz oldalt próbálnám ki visszatérve 😊)
valaki engem is vissza tudna hívni? ( USA-ra )
már rég játszottam, és most ismét szeretnék. 😊 És szomorúan vettem észre h a 14 napos triallal csak lvl 14 ig lehet elfejlõdni.

Kojiro
Én szivesen visszahivlak, US Infinityn játszom.
De csak akkor, ha átjössz az Infinityre <#hehe><#wilting>.
Na jó, csak viccelek. Léci mondd el, mit kell pontosan tennem, mert nem találtam ezt az opciót.û
Az accountneved, az a Nexushero, vagy a global neved @Nexushero ?

Kojiro ergo sum.

MarkBlade
Van olyan opció ha 90+ napja nem léptél be "visszahívhat" a játékba egy aktiv acc. Mint ha trial lenne csak meglévõ acc kell hozzá.. A guardianon van karakterem de szerintem az tök mindegy.
Kojiro
és melyik serveren vagy?
és mit értesz az alatt, hogy visszahívni?

Kojiro ergo sum.

MarkBlade
Sziasztok! Vissza tudna valaki hívni? Megvan a 90+ napom. US szerveren Nexushero vagyok..
Köszi elõre is.
herczeg

Tudom, hogy idegesítõ ilyennel megzavarni a fórumot, de aki tudna nekem küldeni egy trial kódot azt megköszönném!

Elõre is kösz és bocs!
Idõvel majd kitapasztalod, nem kell sietni :-)
Gyúrj inkább a 15 hónapos vetrán szárnyra, mert az sokkal nagyobb, mint a receptbõl összerakható ;-)

értem köszi...de van 1 kis nagy probléma😄😄 nem tudom hogy müködik igazábol az AH!:S:S😄

herczeg
szerzel egy receptet (legegyszerûbb az aukciósházban venni), meg a hozzávalókat (az oda van írva a recepthez), elbattyogsz az egyetemre, vagy a supergruop bázisodra, vagy akárhova a legközelebbi workbenchhez és összerakod a szárnyat aztán elmész a kosztümöshöz és felrakod magadra

receptbõl lehet csinálni??hogy??hol lehet olyet szerezni??

herczeg
az angyal és a démon szárny 15 hónapos veteran reward asszem, ezeket már karaktergeneráláskor fel tudod rakni magadra, de a többi receptbõl elõállított szárny sincs szinthez kötve szóval semmi akadálya hogy lvl 1-en szerezz egyet

értem :S...akkor gyakorlatilag mind1 hogy mit választok az originek közöl?amugy hogy van az hogy néhány playernek az elsõ szintû karijának szárnya van??mert én nem találtam sehol sem...kell hozzá 1 50-es kari??

Ja, és a Fire/Kinetic controller pedig az egyik legjobb szólózó karakter mostanában lvl 32 után. Mondjuk a bossokkal, AV-al meggyûlhet a baja, de nem jellemzõ, hogy a brutálisan feltápolt impjeit bármi is könnyen megállíthatná <#vigyor>

SgDenver: az, hogy az origined Mutant, annyit jelent, hogy a Mutation Enhancementeeket tudod használni, tehát Tecnologyt, Naturalt, stb. nem. Semmi egyéb haszna eltérés nincs a többi originhez képest, tehát nem lesznek mutációid ebbõl adódóan.

Meg a helyedben alacsonyabb szinten inkább Accuracy-t tennék a támadásokba, mint Damage-t: sokkal jobb eltalálni az ellent, mint nem<#vigyor>

Kojiro: azért kicsit általánosítás ez a "controller és defender lassan szólózik" dolog <#vigyor0> Megfelelõen összerakva minden archetype-ból lehet jó szólós karaktert csinálni.
Nekem van egy lvl 25 körüli Dark/Dark defenderem, aki tökéletesen jól nyomja egyedül a küldiket, mindent lever, jó tempóban halad a küldikben. Persze nem egy "beugrok a mob közepébe és hentelek" stílust kell vele játszani, de nagyon biztonságos vele a játék, alig találják el, ha igen, akkor meg gyógyít, szóval <#finom>
Persze a scrapperem gyorsabban aprít, de ez sem lassú.

hát nagyon ugy nézki aminek a kezében ij van az nekem nagyon be jön!😄
csináltam jó kis ijász tech/blastert és tetszik nagyon!😄😄