City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
City Of Heroes UK Global név: @Denver
a valóság olyan illúzió,amit az alkohol tartós megvonása idéz elő
kipróbáltam egy rifle/energy blastert is 30+ szinten. az aoedmg nem túl erõs (azért a full auto odabasz) de a sniper a legjobb az játékban és az energy meele nagyon jól kiegészíti, nagyon élveztem a vele való hentelést (a meele támadásokat hagytam a francba, nekem nem jön be ez a blapper dolog)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Szóval minden class jó, ha csapatban mész, sõt mindegyik kell is.
Viszont a controlleren és a defenderen kívül a többivel még egyedül is viszonylag jól lehet haladni, de ezzel a kettõvel viszont siralmasan.
Azért nem találod el az ellent, mert érdemes a skillnél hozzáadott slotok egyikébe accuracy-s enhancementet tenni minimum (gondolom mindbe DMG van, az nem éri meg úgy, mert egyre kevesebbet ad egy).
A hatból az egyikbe amúgy blasterrel érdemes End Reduction-öst tenni sztem.
Kojiro ergo sum.
a valóság olyan illúzió,amit az alkohol tartós megvonása idéz elő
folyton lescrateznek. lehet új avatar kéne
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Ami azt illeti a trialunk us volt de eu-n szeretnénk jáccani mert ott talán többen vannak abban az idõben amiko mi játszanánk. Ugyhogy uj acc lesz ebbõl.
G
Én azt mondom gyertek az Unionra!Én ott vok illetve rajtam kivül még jó pár magyar de sajnos eddig csak 1-el tudtam fel venni a kapcsolatot!De most alapitotam 1 Super Grupot csak magyaroknak!A global nevem @Denver reggelente mindig fent vagyok vagy délután ha van csapat!Amugy ha csinálsz 1 karit az Unionon attol még tudtok csinálni a Delfin is vagy akár melyiken!😊 Mikor kezditek el???mert akkor kezdek én is kis karit és csatlakozok hozzátok!😊
kipróbáltuk a trialverziot 2 haverommal és most mennénk rendesen.ha boltba veszem meg a játékot akkor ugye eus szerókra mehetek?mer ugye amerika nem épp a szomszédba van és az a kb 8 óra idõeltolodás nem igen van az inyünkre.hajnali 4kor lehet csak normálisan teambe fejlödni napközbe meg semmi.melyik szerón érdemes karit kezdeni?melyiken játszanak sokan?vagy melyik szerón vannak magyarok? köszi a válaszokat elõre is,
Gohan
lvl24 és 33 között a sky raiders
lvl34 és 43 között a freakshow
lvl44 fölött a rikti
(errõl most eszembe jutott amikor elõször csináltam a villain respec trialt. 5 fõs csapat volt, de gyakorlatilag valami überpro brute és egy corruptor csinálta végig az egészet, mi csak hátul kullogtunk. elõzõ nap valami nyolcfõs csapattal órákig szenvedtünk mielõtt feladtuk, de ezek a srácok 15 perc alatt végigcsinálták, aztán kijelentették hogy hát most sajnos elég lassú lett)
nem kötözködni akartam egyébként csak gondoltam szólok.
A küldi jó grouppal kb 2 óra amúgy.
Meg van egy ritka recept, aminek a neve RESPEC RECIPE, amit ha elhasználsz, szintén respecelõdsz. Ha tudsz ilyet venni az is egy megoldás, de 10-20 millió is szokott lenni az ára.
Kojiro ergo sum.
Nekem is ez volt a második karakterem, nagyon sokat játszottam vele! És õ lett az elsõ Lvl 50-es is :-)
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A legtöbb MMO ma már így mûködik. Lehet kliensed amennyi jólesik, de egy regisztrált kulcs nélkül úgyse érnek semmit.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Azt javaslom, hogy elsõ próbálkozásra ne akarj ilyen role-play karaktert csinálni. Hozz létre egy saját hõst, tapasztald ki a játékot és csak ezután ess neki az ilyesminek.
ui:. Ilyesmire gondoltam ...
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati