8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• atiati
    A bázisépítéshez szerintem sok prestige kell (bár még nem néztem utána a feltételeknek), nem hiszem, hogy van annyink... Egyenlőre! Úgyhogy tessék gyűjtögetni szorgalmasan

Jelenleg Captain Hungary van az élen, kb. 33000 prestige-vel

Szeipusz is meg fogja rendelni a CoV-t, főleg a bázis miatt, nem hiszem, hogy sokat játszana a "sötét oldallal"
  • Sith Riana
    Uncsitesóm megvette(egy accontról jáccunk:))
  • Rasti
    Szasztok.

Jó sok üzenet jött az elmult pár napba :D
    Mi a helyzet most CoV-al ???Van aki megvette már???
  • Sith Riana
    Ja most nézem leadernek kell csinálnia
    reméllem minél hamarabb lessz bázisunk :D
  • Sith Riana
    LoL CoV oldalon most nézem bázist hogylehet csinálni :P valaki nemcsináll a magyar Csapatnak bázist? :)
  • Venom
    Hali. lenne olyan kérdésem hogy ha CoV keyt megveszem és upgradelem az accontomon a keyt akkor lekell tölteni a CoV-t? mert CoH az már leszedte patchben vagy még leszed valamit és hozzá pakolja? azé kérdem mert nincs kedvem megint gigákat letölteni :D
  • chefshift
    Erről azért nefeletkezen meg senki :)

http://boards.cityofheroes.com/showflat.php?Cat=&Board=Dev&Number=3840389&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1

Asszem szerverváltás csak USről-EUra megy de megkell kérdezni forumokon.
  • atiati
    Itt nincs olyan :-) Illetve valahol nagyon hátul/lent olvastam 1-2 fanatikusról, akik asszem nem a Unionon nyomják, de már nem emlékszem pontosan...

alicenorbi, köszi a tanácsokat!
  • Kronosz
    szóljon már aki EU-son játszik
  • alicenorbie
    figyu ha illu conttal szólózni szeretnél mindenképp debuffer powerset kell mer csak a sebzéssel lehet gondod ha megdöglik a phantasm szarni rá mer újra rakod addig meg a pa legfoglajja őket úgyis perma! tehát vagy storm vagy rad! gyógytíani mongyuk úgyis mindkettő tud szal tod gyógyítani a phatasmot de nem ajánlom ugyanis túl sok end nem éri meg az illu elég end igényes powerset! na most a stormnak vannak olyan powái amik szétbasszák a népet már pedig azt normális csapatban nem szeretik arra figyelni kell! de egyébként is a radot ajánlanám az am miatt ugyanis írtam hogy az illu ellég end igényes és ez valamicskét segít rajta na meg az sem mindegy hogy kevesebb red rech time enhet kell bepakolnod hogy permák legyenek a cuccaid az mehet másra mongyuk red endre és akkor azzal is kevesebb end ami rohatt fontos! viszont arra figyuzzá hogy szinte logaritmikusan csökken az ilyen enhek hatása! az első még rohatt sokat számít a második már jóval kevesebbet a 6. meg már szart sem! na mongyuk red rech timenál szarni rá mer ha perma kell akkor perma kell!
  • alicenorbie
    a rad/rad jó kis választás! pont csak a lvl 14 alatti def powerek kellenek! :) gyógyítást aszem nem kell ragozni az nagyon fontos! a rad az főleg debuffer szal a 2 toggle debuff power nagyon fontos de az enervating fieldet nem kell fejleszteni elég bele 1 red end enh és eleinte nem kell mer túl sok end! szal első 3 powát kimaxolni a köv 3 meg alapon! bár a rezre azaz a mutationra nem árt pár red rech time ha van fölös slotod meg a lingeringre is mehet néhány slot de azt írtad szólózni is szeretnél vele így meg nem hiszem hogy sok slotod marad! ambe 4 red rech time kell hogy csak pár másodperc híján perma legyen a mardék 2be mindenképp enh end rec! persze kimaxolt hastennel ami annyira alap mint a kimaxolt stamina!!! és persze minden enh +3as so de legalább zöld!
    ja és még vmikor írtad hogy swift na a hurdle sokkal gyorsabb!
  • Sith Riana
    kiegészittem :P /em emotneve
  • Bobekold
    Valaki kérésére új emotionok:

Afraid- Cower in fear
    BatSmash- Hit someone with a bat
    BatSmashReact- React to getting hit with a bat.
    Bowdown- Gesture to someone to bow down before you.
    BuzzOff/GoAway- Dismissive handwave
    cower- Same as Afraid
    CurseYou/Noooo- shaking fist
    DrumDance- Tribal-looking dance
    evillaugh- Evil Laugh
    Flashlight- Look around with a flashlight out
    fear- As 'afraid' and 'cower'.
    [glare- No effect/does not exist.]
    Hand/TalkToHand- "Talk to the hand" gesture.
    Handsup- Raises hands
    HoldTorch- Hold up a torch.
    Laptop- Type on your laptop.
    Ledgesit- Sit on a ledge
    Muahahaha- Evil Laugh
    [monologue- No effect/does not exist]
    PeerIn- Make hand binoculars and look
    Protest- Hold up a protest sign
    Research- Read a book while making gestures with.
    scared- As afraid/cower/fear
    slap- a regular slap
    SlapReact- React to getting slapped
    Slash/SlashThroat- Slashing motion across throat
    Smack- backhand slap
    Surrender- On knees with hands raised
    ThreatHand/SmackYou- threaten to use the Smack emote...
    WallLean- Casual wall lean.
    YataYata- hand talking, dismissive gesture.
  • atiati
    Köszi Slick, jó az oldal!
  • smileydeath
    Srácok, a szerver váltogatás mindkét irányba müködik vagy csak US-röl EU-ra?
  • Licorage
    http://cityofheroes.gameamp.com/coh/viewPowers
  • atiati
    Ha van valakinek tippje, hogy mondjuk az első 14 szinten mit fejlesszek a rad/rad def-nek, akkor ne tartsa magában! Mármint az AM-en kívül, mert az elég egyértelműnek tűnik, nagyon brutál...
  • Sith Riana
    Freedom DOWN
    Justice UP
    Pinnacle DOWN
    Virtue UP
    Liberty DOWN
    Guardian UP
    Infinity DOWN
    Protector UP
    Victory DOWN
    Champion UP
    Triumph DOWN
    Training Room UNKNOWN
  • Sith Riana
    végre tudok irni ide :D
  • Sith Riana
    Akkor várok :)
  • atiati
    Aham
  • Venom
    mikor fognak menni a szerverek? 5-kor?
  • atiati
    alicenorbi: ki fogom próbálni az illu kont, mert valóban jónak tűnik bár másodlagosnak még nem tudom, mit veszek fel neki, erre van tipped? Szólózni is szeretnék, nem csak csapatban akarok jó lenni.

Úgy látom, a Magyar Csapat SG-ben nem nyüzsögnek a def-ek, úgyhogy csinálok egyet, de még ezen is gondolkozok (van időm, még egy óráig server down van ). Erre is várnék ötleteket, hogy milyen legyen, szintén szólózni is szeretnék vele.
  • Bobekold
    Ez igaz, controller főleg csapatjátékos, ahogy a healer is. Nekem is van illusion trollerem tetszik is csak épp bubble nem radiation.
  • Venom
    én inkább maradok az elektromos cicámnál :D majd holnap rakok be róla képet :)
  • alicenorbie
    jó lenne de nincsenek már a régi arcok! kártyám sincs asse tom egyáltalán milyen kártyáról lehet fizetni! na meg meló mellett nem sok szar időm maradna gémelni! de jó is volt a semmit tevés :) aztán a cov is be fog zavarni! csomóan inkább covozni fognak mer most az új! meg ilyenek! :)
  • alicenorbie
    ne a low lvlt nézd az csak 1 átmenet! én mindent lvl 50en szemlélek! na már most a sebzést felejcsd el! a cont az csapatjátékos nem kell neki sebzés! viszont ilyen szempontból pont az illu contra a leginkább igaz hogy magas szinten úgy tép szét mindent egyedül mint a pinty! a lényege hogy összehozol 1 perma pat és 1 perma phantasmot! na már most a pa az sebezhetetlen és tauntol innentől nincs szükség tankra a tímbe! persze a tank jobb főleg ha nem egy ostoba irányíttya ellenkező esetben inkább pa mer én tom magamról hogy tok jáccani! :) phantasm meg energy támadásokat használ ami knockbackol szal a közeledbe se tudnak jönni közben meg tápolod őket a def powerekkel! def powernek leginkább debuffert érdemes választani! radiation az tökéletes rohatt nagy debuffer + tud gyógyítani + ott az am ami igazán jó kis power és a perma dolgot is elősegíti főleg ha az is perma na meg a stamina sem árt belőle! a többi powerje meg nem kell így elég lesz a power slot is és az enh slot is! ja és a cnfuset még nem is említettem ami kurva fun power az mellett pedig rohatt durva tud lenni! a group invis pedig elég jól használható buff! szal ért mindenhez és nem ilyen szar powerekkel van telepakolva mint az immobilize meg az aoe immobilize ami nem mondom hogy rossz de csak bizonyos dolgokhoz van értelme főleg kombókba! már csak egy ice slick power kéne neki! :)))
  • alicenorbie
    ha eléred az 50es szintet 1 kariddal az adott szerveren csak akkor indíthacc warshadet és peacebrngert! na azoknak van "lézer szem" powerjük! akár rögtön első támnak is választhatod már azt!
  • Venom
    Riana mármint neten használatos nevem :D
    ShadowCat a karim neve
  • Bobekold
    írd be a karid nevét venom oszt megpróbállak megtalálni
  • atiati
    Azt nem árt rendesen végigvinni és elolvasni, amiket írkálnak, mert nagyon sokat segít!
  • Venom
    ahham most még csak próbálgatok egysmást tutorial zónában :D
  • atiati
    Ja, különben nem olyan nagy gond, he elrontod a színeket, később, 20. szinten némi influence-ért cserébe olyan ruhát meg színeket veszel, amilyet csak akarsz, tehát nem tudod véglegesen elrontani a rucidat!

És a képességeket sem lehet igazán elrontani, mert ha valamit rosszul csináltál, újraoszthatod később őket... (A first és sec. poer setek megmaradnak, de azon belül lehet alakítani elég rendesen.)
  • atiati
    Jah, de előbb írtam, és csak utána láttam, mi az ábra

Ki kell klikkelni azt az x-et vagy mit alul, ki kell választani bal oldalon a színezni kívánt testrészt, pl fej, illetve az ahhoz tartozó "alrészt".
    Aztán nézd meg a színeket, két fül van, az egyik a skin, azzal csak a bőrszínezés megy (asszem), a másik kell neked szerintem (de most nem a gépnél ülök sajna). Itt klikkelj a választott színre, és színeznie kell. A szín fülnél van két színes kör, két fajta színt is meg tudsz adni a legtöbb helyen, próbálgasd.
  • Venom
    most nem Venom vana gépnél hanem én azaz a unokahuga csak nemtok irni a nickemröl...
    Venom korábban kérdezte ezta hajszinezös dolgot ha kiveszem azta X-et vagy mit ott alul akkor meg egyáltalán nemtudok szinezni semmit :(
  • atiati
    Venom: amit te keresel, az a

Magyar Csapat SuperGroup

Global nevem @medve (tanulmányozd a szabálykönyv idevágó, chat-es részét ), a karaktereim alul láthatók. Elvileg ma éjszaka is leszek egy kicsit, olyan 23 óra magasságában, holnap délelőtt olyan 10 körül szintén, és szerintem Capt. Hungary-vel. Ha jobb nem jut eszedbe, ordibálj bele a Globalchatba jó nagy betűkkel magyarul, hogy megtaláljalak
    Aki pedig benn van már a MCSSG-ben, remélem mindannyian SG módban játszanak!! Kell a Prestige, hogy szép nagy bázisunk lehessen majd

Ja és van magyar channel is, HUN névvel. Klikkelj a chat ablakra jobb gombbal, válaszd a join channel-t, írd be a HUN nevet, és máris megvan a magyarul beszélők privát csatornája De ha belépsz a SG-ba, erre sem lesz szükséged

A repüléshez: ahhoz, hogy 14. szinten fel tudd venni, a flight pool power set-ből fel kell venni egy képességet korábban, csak így lesz elérhető a 3. pool power set képesség. És persze minél hamarabb kimaxolni slotokkal a fly-t (na jó, 3-4 már elég jó), mert ha küldiket csinálsz, baromi sokat kell majd utazni
    És ami baromi fontos (szerintem), hogy 20. szinten fel tudd venni a Fitness pool p. s-ből a Stamina-t! Nagyon kell az Endurance visszanyerés, meg előtte a Health sem rossz. Ha korán felveszed a Swift-et, az is jó, gyorsabban szaladsz, kell az, de erre ne rakj slotot, csak egy enhet neki, mindig a maxot, ami belefér.
  • Venom
    nah sikerült elöbb bejelentkeznem "Sith Riana" néven regiztem... erre mit kapok?
    "A frissen regisztrált hozzáférésedet biztonsági okokból a jelszóváltástól számítva minimum 24 óra múlva használhatod!"
    nah nehogymá sürgösen kelljen valami és frissen regisztrált irhasson... nemtom nem mindegy hogy 1 perc vagy 24 óra? najó mindegy még jóhogy tudok irni uncsitesóm nickjéröl.
  • Venom
    Hali. Venom unokahuga vagyok csak azé ö nickjével irok mert enyémmel valamiért nem enged be a fórum...
    Valaki plz mondja meg mien neveken talállok magyarokat ingame.
  • smileydeath
    valszeg én is olyat fogok csinálni,most h jobban elolvastam a kin powereket
  • chefshift
    AZt nempróbáltam én Rad / Kin el nyomtam