City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát megnézem a dark meleet és aszondom szar! alig van normális attackja a legtöbb powerje inkább trükkös de abból is 2 very long rechargeval! de van 1 attackja a shadow maul ami odabasz és ez szinte elég is hát elég baj! mongyuk szarok rá mer utálom a cone attackokat mindig futkosni a group körül hogy jó helyrõl és jó szögbõl üss hogy minél többet sebezzen tiszta idegesítõ! a touch of fear pedig szintén csak trükkös power de pvpben elég jól használható!
nem csak az end megy le de a hp is szal nem meg lehet halni hanem tuti a halál ha akár 1 ellenfél is van a közelben! nekem nincs is unstopom nem jó semmire hacsak nem duelben hogy a 10 percbõl az uccsó 3at tutira átvészeld! 😊 de egyébként csak emergency powernek jó!
De mindegyik scrapper kurva jó a maga módján, de inkább a Dark Melee-t részesítik elõnybene, hogy miért azt nem tudom, csak a powerjeit néztem meg de még sose volt nekem.
Javíts ki ha tévedek de én úgy tudom hogy az Unstoppable ugyebár ha elmúlik az idõ akkor end nélkül maradsz, és ha nincs end akkor a toggle-ek is leesnek, és könnyen meglehet halni ha épp egy nagyob mob csoport közepén vagy
nem szerintem te olvasd el én mit írtam! nem montam hogy szittad hanem hogy megemlítetted! tudod a nagyon jón már nehéz sokat javítani és mégis sikerült nekik igen is sokat változott hogy minden paramétert xyz kordináta szerint állíthacc az már más kérdés hogy kevesen hasznájják és minden fej full alapon van de erre csináltak még shapekat is vagy mi az!
na most kurvára mellé trafáltál ugyanis az én fõ karim regen scrapper apukám amit kb 3szor gyengítettek és igen túl erõs volt és kellett az összes gyengítés és nem sírok miatta amint látod! sõt se confuse se fear se end drain se regen reduce rezisztet nem kapott az új dolgok ellen márpedig ebbõl 3mal simán ki lehet végezni! és rinyálok? nem!
már alapban hibásan állsz a dolghoz ugyanis olyan hogy balster nincs! van energy blaster ha szólózni akarsz de ki az a hülye aki blastert indít ha szólózni akar? de elárulom hogy lehet vele mer volt 1 lvl 47es energy blasterem és az másra sem jó csak szólózni de arra faszányos!
ezt a fire tank dolgot meg honnan szetted? a fire tankok nem is tankok csak scrapperek olyan szar a defenzük! sokat sebezenk? hát kérlek szépen blasterrel is lehet burnöd! és a spines scrapper sokkal jobban sebez és nagyobb sugárban!
az eludenál megin tévecc ugyanis sr scrappernek nem is kellett más csak elude azaz 1 power hogy maxolva legyen a defje! nem hinném hogy ezt bárki aki normális fernek nevezné! ha még tank lenne... de nem az! és elárulom neked hogyha kiszámolod az sr scrapper így is majnem ki tuggya maxolni a defet csak éppen most nem 1 power kell hozzá ami így igazságos! arról már nem is beszélve hogy az elude nem csak defet adott!
én meg azt nem tudom mire jó hogy te azt hiszed 2 perc gondolkodás után okosabbat mondasz annál amit a programozók 2 hónapig csináltak! elõbb gondold végig a dolgot és akkor talán nem fogsz hülyeségeket írni!
nehezen szólózik a blasterével a gyerek jaj szegény kár hogy nem arra van! na az ilyen felesleges nyihogásokra gondolok! én 2 aoe attackkal leszedtem a minionokat és az ltket arról már nem én tehetek hogy te szar blastert csináltál! egyébként ha szólózól 2 fõs groupok vannak cloackkal még aoe sem kell mer eccerre nem agrózol többet 2nél és ha normális attack 1 lövés 1 ellenfél!
ugye csak tudni kell jáccani ennyi az egész és máris ott a jó kari akár nerfelték akár nem!
És ahogy néztem a PvP nem vonz nagy tömeget bár én csak az EU szervereken láttam így, az US szervereken nem tudom mi a helyzet..
Nekem csak az a bajom hogy az issuekban hogy folyton gyengítenek,ahogy olvastam a blaster régebben sokkal jobb volt, mostanra meg már nem olyan jól funkcionál, mint régebben, magukat nem tudják megvédeni, szólózi is nehéz velük, tudom hisz volt már 2 is nekem 30-as szint fölött, tudom hogy azért kellett gyengíteni mert régebben nagyon erõs volt, de azért ennyire...
Én nem tudom hogy neked milyen karijaid vannak, de nem hiszem, hogy örülnél annak, ha azok is gyengítésen esnének át....
Arról nem is beszélve hogy vannak olyan karik amiket meg fontosabb lenne gyengíteni, gondolok itt pl. a fire tankerre ami ugyebár a legszólóképesebb kari, meg aki irdatlan módon öl, ez a fear effect növelése amit az i4-ben raktak bele kevés volt.....
Viszont a SR-nél az elude perma eltávolítása télleg szívás, mert az SR-nek az a legnagyobb fegyvere, anélkül az SR nagy szerepet veszített...
Én nem tudom mire jó ez hogy ennyire nekitámadsz az embereknek, nyugodtan is lehetne közölni a dolgokat,ha meg inkább durván szeretsz fogalmazni, akkor inkább küld el privibe, és ne csúfítsd el a fórumot, kösz...
a lényeg amit fel kéne fognod hogy próbálták valamennyire egy szintre hozni a karikat fõleg pvphez de pveben is és nem azér csinálták hogy veled kibasszanak! sajnállak hogy ilyet úgy kell elmagyarázni!
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Az csak valami jampó emberke, az a kóreai váltooozat volt de nemtom minek kellett módosítani.Tuti mert igy a jampók jobban örülnek de elég tré volt.
U.I.: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még 1 ember !!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csak egy valamit nem tudok, hogy ki az a jõs aki nekiront a videó elején Lord Recluse-nak meg aki a videó végébn beszédet tart az Atlas Park-i city hall elõtt, mert a másik 2 videóban Statesman van helyette, nem pedig az a hõs, és az a hõs nem lehet statesman mivel õ is benne van a videóban, de ez az új hõs ugyanúgy szerepel a mostani 2005-ös videón is....
Már fogalma sincs hogy mit, hogy merre, arra, szóval sorry ha n00b leszek..
Milyen karit tudnátok ajánlani? affem a legutolsó karim 1 fire blaster volt az elég OP nak tünt 😄, de elég grp orientált vok, szóval azzal jövök ami kéne a grpnak, meg fõleg tetszik😄
QQ more n00bs...
Láttom sok az új arc, én nagyon nagyon nagyon régen játszottam már evvel a gamevel, még az elején Tyson_k9 s blasterem vagy mi a rák voltam.
Szeretném emgkérdezni, hogy hogy érzitek milyen a game manapság ? van e újfejlemény? az a CoV milyen lesz ?😛 Nah köszi szépen az infókat!
Üdvözlöm a régi ismerõsõket ha vannak, affam ha jól emléxem ez a tigrincses nevü Hölgyemény, Dega ?😄 de lehet tévedek...
QQ more n00bs...
cov-ról még pár cucc
E3 CoV képek
Raid video 4 heroe 4 villain ellen
Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
Pl. a 3. Devouring Earth story-archot is nevetségesnek tartom, abból áll az egész hogy ments meg Tanya-t hamidon kedvesét a DE-tõl, aztán megint túszul ejtik, megint mentsd meg és így tovább, mire megfertõzödik és átálakul õ is DE-té, hát komolyan mondom nem sokat kellett ezen a Story-archon gondolkodni mire megcsinálták a devek......
Miután meg elértem a lvl50-et azért csináltam másik karit, mert lvl50 után már nem sok mindent lehet csinálni, szinte semmit, meg amúgy is kiakartam próbálni a többi AT-t is, de ha jól tudom te is miután elérted a lvl50-et mentél csinálni egy PB-t, azt meg fogalmam sincs honnan veszed hogy hogy többször is megöltem Attat és frostfire-t, mindkettõk csak 1-szer azt is csak a controlleremmel, mert vannak jobb fejlõdési lehetõségek annál....
Ja és az issue 4 az egy kalap szar, az egész csak a karakterek gyengítésérõl szól, meg a PvP-rõl, és kevés ember PvP-zik ahogy néztem múltkor is, mert elég gyatrán van megcsinálva a PvP. rengeteg változtatást csináltak az issue4-ben, de ujdonság ami még jó is lenne meg érdekes, az aligha van, az új Costume kreálási lehetõségek se annyira egetverõek, bár megszokhattuk hogy eddig egyik Issue se hozott akkora nagy változást...
Gyorsan azért akartam fejlõdni, mert az alacsony szinteken rengeteg a gyengébb játékos akikkel kész szenvedés játszani mert folyton azon veszed észre magad hogy meghalsz, abba meg mi a jó???
A játékot meg azért hagytam abba, mert egyre kevesebben jászanak az EU szervereken, sok játékos mikor eléri a lvl50-et, úgygondolja hogy vége és abbahagyja a játékot, köztük sok haverom volt, és nekem sincs kedvem játszani.Figyeljétek meg hogy pár hónap múlva lesznek vagy 200-an egy szerveren, európában ennek a játéknak egyáltalán nincs sikere....
"Akinek bejön CoH az játszik vele akinek meg nem jön be CoH az ne játszon ennyi az egész 😊" ja ez volt a lényege rasti van még elég mmorpg akinek nem teccik húzzon máshova! 😊
Valoban nem nekem irtad, hogy ne jatszak ezert bocs. Viszont most nekem irtad.. Azt irtam el tudnek kepzelni olyat is, nem azt irtam, hogy minden vagyam, hogy ilyen legyen. Latszik mennyire ertesz hozza.. eloszor lefikazod a szabalykonyvet, aztanmeg, hogy te mennyire elvezed osszerakni/megtervezni a karid. Nahh ez pont a szabalykonyves resz😊 Te szoktal konyvet olvasni? Ha igen, miert teszed?
Szerintem te leledzel tevedesben, ugyanis az mmorpg epp errol szol, hogy kalandokat elj at real emberekkel. Az persze mas kerdes, hogy ez a jatek nem igazan rpg.(de akar lehetne is)
Nem hinnem, hogy hulye perverz hozzaallas lenne, es teljesen felesleges tuldramatizalnod a dolgot.
Latom megintcsak sikerult belekotnod abba, hogy nem irok sok otletet. De miert is tennem? Ugyis az lesz, hogy belkekotsz, lefikazod atgondolatlanul.
Nahh mindegy, nem is folytatom, mert felesleges szocseples lenne.
Meg egy dolog utoljara: mocskos a szad... igazan kinohetnel mar a tragar szavakbol. Ettol hidd el nem latszol nagyobb fiunak, se vaganyabbnak, es a mondanivalod se lesz ertelmesebb. Nem azt mondom ne hasznald, csak azt, hogy az irasodnak ne az 50 szazalekat ez tegye ki.
Jahh es tudom hogy hogyan fogsz erre reagalni, de teljesen felesleges, mert innentol nem elvasom ezt a forumot.(tudom nem fog erdekelni)
Szal tied a palya szolj jol be nekem, ird le a frankot😊
Akinek bejön CoH az játszik vele akinek meg nem jön be CoH az ne játszon ennyi az egész 😊
Na megyek tovább dolgozni 😞 vasárnap tudok csak játszani jönni 😞Addig is további jó játékot mindenkinek.
na most viszont modom hogy ez a gém neked nem való inkább húzzá szerepjátékozni a hülye szabálykönyvekkel! picsamód jó lenne amikor pont azt élvezem benne hogy megtervezem azt a karit van hogy több órán keresztül gondolkodom csak a pvp részén de nem csak azt nézzük szal hogy tejjesít ilyen tímben olyan tímben szólóban és mindegyik tímhez a jó taktikát megtalálni és lehetõleg jót is használni alkalmazkodni mások powerjeihez de õket is jól lebaszni ha nem alkalmazkodnak a tiedhez és a többi és a többi! (mások a kari jelleméhez igazíttyák meg hogy mennyire teccik nekik az adott power ez nem erõsség függõ ez egyéni szoc prob)
te rohattul nagy tévedésben élsz! te nem mmorpgt akarsz jáccani hanem kalandjátékot! méghogy nincs fejlõdés ekkora baromságot még nem hallottam kb ez az rpg lényege! tom te csak mmot írtál de ilyen hülye perverz hozzáállással inkább ne fejtegesd a coh hibáit mer az mmoRPG! RPG RPG RPG!
az unalmasságról meg annyit hogy még a grav és illu kontroller között is ég és föld a külömbség szal nehogy má ugyanaz legyen amég eljucc lvl 50ig és iszonyatosan sok fajta karit lehet összerakni! ó persze lehetne mindennap vmi újdonság is csak ha azt meg tudnák oldani ennyi pénzbõl akkor biztos nem csak 4 issuet attak volna ki eddig! persze te sokkal jobban gazdálkodnál sokkal jobb ötleteid lennének és programozási megoldásaid de sajnos õk nem ilyen ügyesek és csak enyi telik tõlök! eyébként érdekes módon mér nem csinálta meg még senki a tökéletes mmorpgt ha mindent meg lehet oldani és minden játékban van vmi ami persze cohban nincs csak érdekes módon mindegyik játékban más van és semelyikben sincs benne mind szal ennyit a példáidról is én is tudnék fasza dolgokat mondani cohból kár hogy nem csak annyiból áll a játék és attól a többi része még lehet retek szar vagy akár az egész játék tök jácchatatlan! szal hajrá holdi gyûjcsd össze minden játékból a legjobb ötleteket és gyúrd össze õket 1 gémben én drukkolok neked biztos nagy siker lesz ha nem a saját ízlésed alapján csinálod és azér a fejlõdést hagyd benne ha 1 mód van rá persze ettõl még lehet hogy egy összekutyult szar lesz ahol troll varázslók vállrólindíthatós rakétával ütik az ellenfeled de azé drukkolok!
baszki baszki baszki a tím miatt jáccok mmot mi a faszomér másér a rohatt buzi hülye idegesítõ küldetásied amit kitaláltál azt egy szaros offline játékba is bele lehet pakolni nem ezér mmo az a kurva mmo hanem a tím miatt! persze ennyi erõvel nem kéne havi díjat fizetnünk de tuggyuk mi a külömbség had ne ilyen hülyeségeket irogassak!
temp power amit bármikor meg lehet venni! akkor mi a faszomér indíccsak controllert ha bárki vehet holdot??? ekkora hülyeségeket írsz baszki és akkor csodálkozol hogy belekötök! nem érdekel a rizsa arra enm is reagálok a konkrét ötleteidrõl meg ott a véleményem alul! nem túl pozitív ha nem emlékeznél rá!
és nem baszki nem akarok buzi gondolkodós fos kurvaszájú pöcs küldiket hanem csakis és kizárólag arra a kurva csapat taktikai részre akarok odafigyelni na meg a karim fasza megtervezésére és ezér jáccom cohot! felfogod? a többi rakat szar egy kaptafára készült picsa fos fanatsyra meg jó nagyot szarok! nem érdekel mivel jáccottál elõtt nem érdekel mik jöttek ki hány éve (és igen az nwnnel én enyhén offline jáccottam! de annyit róla hogy hót ugyanolyan mint az összes többi d&d alapú gém lásd baldurs gate icewind dale stb remélem jókat írtam mer jó pár éve volt és kibaszottul épp ilyenek miatt a faszom kivan a középkori fantasykkal ahova még 1 rohatt új szörnyet sem tudnak kitalálni állandóan másik gamekbõl könyvekbõl veszik õket) és az sem érdekel mi fog kijönni milyen gémben mi van mer kurvára nem illik a cohba mer rohatt szar vontatott hülye játékmenetük van és nem nem érdekel hogy milyen festményeket akaszthacc a házad falára! ki a jó faszomat érdekel ekkora baromság??? ha ilyen buziságokat akarsz csinálni jáccá simssel ami a legidiótább legszarabb gém ammit valaha is csináltak csakis full szerencsétlen kis köcsögök jáccanak vele! na nehogy má nekem ilyen fosokkal basszanak tele egy mmot amit az miatt a kurva tímelés miatt jáccok! na ezér jáccom én cohot és nem más agyalágyult szar mmonak nevezett csökött faszságokat amit nem is fejlesztenek akkor vajon mi a jó anyámtól havi díjas??? szal nem földhözragattság és nem mer nekem jó ahogy van hanem ez télleg így jó ahogy van alapjaiban ilyen hibák miatt meg hogy eltolnak a járókelõk jelencsem fel õket? és bármi ami lassíttya a játékmenetet az nem ebbe a gémbe való!
ki a faszom monta neked hogy ne jácc ezzel a gémmel??? legalább ne aggyál már a számba olyat amit nem is montam! azt én rastinak írtam és a báttyáról beszéltem neki montam hogy akkor ne jáccon vele de te hogy a picsába képzelted oda magad azt nem tudom!
a mielõtt meg kielemzemhez annyi hogy én legalább konkrétan válaszolok minden hangyapöcsnyi kis mondatra te meg csak rizsázol egyfolytában hogy nem fogsz írni 10 oldalnyi ötletet meg tököm tuggya mit nem azér sikerült kinyögnöd 3 dolgot amire kb 5 okot montam hogy mér nem jó ha ezek után sem vagy képes megérteni mondhatok még párat ja vagy abból a 10 oldaból pont a legszarabb legunkreatívabb ötleteidet válogattad ki biztos mer ahogy kíséred azt a nyomorék embert ott is az ölés a lényeg vagy kinyírod az ellent vagy azok nyírják ki ölni ölni ölni teccik vagy nem ilyen 1 rpg de mehecc costume contestekre is a sok hülye közé ha gondolod!
részedrõl ez a téma eddig is be volt fejezve ha akarod kikeresem neked hogy hányszor írtad hogy kis millió ötlet meg 10 oldalon keresztül meg sok példát láttál meg rengeteg ötleted van mer tuti megtelne vele 1 oldal és ezt értelmes ember nem nevezné érdemleges hozzászólásnak!
(kéretik nem megsértõdni a stílus miatt mer nem idegességemben született ilyennek szal nem bántó szándékkal csak szeretek így írni és csak vmi izét hivatott kifejezni ami nem jut eszembe de ha vki hangossan olvassa fel színészkedve ahogy írás közben elgondoltam akkor kijönne belõle! 😊 )
(de ez nem magyarázkodás ha vki megsértõdik ilyenen arra úgyis szarok rá! 😊 )
(ez meg nem rád vonatkozik holdi csak van hogy szeretek általánosságban írni! 😊 )
(vége! 😊 )
(legalábbis asziszem! 😊 )
(ja vége! 😊 )
Ugyanmar szerinted megoldas lenne? berakunk meg 10 szintet par AT-t asztan hali? 1 het alatt vegignyomnak a fanatikusok. Te is azt csinaltad, marhara nem erdekeltek a sztorik, csak xp xp xp. Aztanmeg elerted a legmagasabb szintet es keztel uj karit. Majd mit csinalsz, ujra ugyan az az ut.. megolod 213x is frostfiret Attat.. amig bele nem unsz. Hanyszor hallottam, hogy abbahagyod. utobbi, majd akkor jatszom ha lesz benne uj. Pedig most volt issue4😊
Komolyan, szerinted igy jo? Igen en szerepjatszottam is, es en mar megjottem az epitsunk minel erosebb karaktert fele gondolkozasmodbol.
Mellesleg en pl olyan mmo-t is el tudok kepzelni ahol nincsenek szintek, nincs fejlodes, csak a kaland szamit.
Jahh es itt jut eszembe.. PVP-nel is meg kell oldani majd a szintkulonbseg problemajat. Ezert gondoltam, hogy inkabb PVE rendszer a megfelelo, es nem a PVP.. Aki nem tudna itt arrol van szo, hogy csak akkor tamadhatnak meg, ha engedejezed.
És szerintem a builder az teljesen elrontaná a játék hangulatát, mert mindenki ilyen übermodokat akarna létrehozni aminek aztán télleg semmi értelme, az NWN is tele van olyan modokkal amik teljesen elrontják a játék hangulatát, a modok csak eleinte jók, de azután már mindenki csak nyavajog...
Szerintem a CoH így jó ahogy van, csak pár új power és AT meg egy kis szintnövelés kéne bele és máris jobb egy kicsivel, és pont ezért jó a CoH mert különbözik sokban a többi MMORPG-tõl, ha hasonlítana sokban a többire akkor már kicsit unalmas és egyhangú lenne...
Lehet hogy el vagyok szalva.. te pedig foldhozragadt vagy.
Senki nem mondta, hogy konnyu megcsinalni. Es nem is azert irtam, hogy marpedig ezt tegyek bele, hanem akar bele is tehetnenek ilyeneket.Jo, hogy kielemezted amit irtam, de azt is irtam, hogy ne vard mar el tollem, hogy itt 10 oldalban kifejtsem az otleteim. HA levenned a "jo ez igy ahogy van" szemellenzodet talan neked is eszedbejutna nehany otlet. A builderes dolgot pedig igen is meg lehet oldani, es asszem mar iden jon ki ilyen mmo. NWN-ban is mukodik. Nyilvan ehhez az egesz jatekot at kellene alakitani, en valoszinusitem, hogy ebben nem lesz benne soha. Viszont lehetseges, megoldhato.
Azert, mert en azt irom, hogy szivesen latnek ilyeneket benne, csak azert teszem, mert szivesen latnek benne. Ne adj nekem jotanacsokat, hogy akkor ne jatszak vele. Miert ne jatszak? Nem azt irtam, hogy szar, hanem, hogy neha uncsi es egysiku. Tudom tudom, az agyatlan gyakas kikapcsolja az embert, de azt megteheted egy sima lovoldozos jatekkal. Az eletritmussal arra akartam ramutatni, hogy hogyan lehet eletszerubbe tenni. Termeszetesen itt sem arra gondoltam, amire te, nem, nem kellene kisergetned a WC-re😊
Amugymeg nem legbol kapott dolgok ezek. Nem tudom te hany mmo-val talalkoztal, de sejtem, hogy kevessel. Pl. amit joval ezelott irtam, az a dinamikus, zona nelkuli vilag, mar tobb mint masfel eve a Horizons mmo-ban alkalmazasra kerult. Keszul a Dark and Light amit van szerencsem latni mint beta teszter es ott is alkalmazzak egy akkora foldreszen, amit repulve is majd 1 ora atrepulni..(persze van gyorsabb kozlekedesi mod is, mielott belekotnel) Nos szerinted hogy fog egy kis programozo csapat megtolteni tartalommal egy ekkora jatekteret? pl ez a jatek ugy fog indulni, hogy kapasbol mindenkinek lesz egy haza, amit kesobbiek soran akar kastellya is bovithet.Diszitheti belurol, embereket fogadhat fel hozza stb. Es ez a jatek 1 darab halozatba kotott szerveren fut, azaz csak 1 szerver lesz. Tudod, ha nem latnek fantaziat ebben a jatekban, le se sz.. Nagyon sok dolog kiralyul van megoldva itt. De ne is probald nekem azt allitani, hogy ez igy tokeletes. Lehet neked az..
Jahh es mielott ezt is kielemezned, megkerlek, inkabb gondolkodj el rajta, es ne probald ledegradalni. Ismetlem, mindenre lehet megoldas, szinte mindent meg lehet oldani, de hogy mivel, hogyanlehet kivitelezni az mas kerdes. Reszemrol ez a tema befejezve.
Rogue Isles. 7 pve and 4 pvp zones
french colony in the ocean, by bermuda or some place like that. it was overrun by pirates, where everyone went to do their shady deals. then, lord recluse and arachnos showed up and took over. he runs the islands has protection from the world.
do missions for contacts, move up the ladder to eventually have lord recluse as a contact.
lairs
"very customizable" programming team amazed him to no end. they exceeded his wish list. create a base that matches your villains theme and ideas. adjust wall textures, rich man's mansion, down in sewers, do lighting in the rooms, place objects like couches, death ray laser.
pvp is optional
once you build a base it's safe as long as you want it to be safe. take part in supergroup trial to get an item of power. once you get it into your base, it makes your base eligible to be raided by other people who want to steal it away from you. if you have no item of power, your base is not open to pvp. players, even in a pvp supergroup, can opt out of pvp.
villains can attack other villains too.
if you have an item of power, any other group can raid your base, heroes & villains.
robbing grannies is for punks. villains will start by robbing banks and go up from there. missions will be things like taking care of, removing, troublesome people, sinking cargo ships, stealing from crey labs, breaking into freedom force (did he mean freedom corps?) bases.
ezek tuti bennelesznek
builder na kíváncsi lennék hogy oldanák meg a beillesztését! szerintem aki ilyen fokú szabaccságra vágyik az jáccon szerepjátékokat ugyanis egy számítógépes játékban vannak korlátok és nem tartunk még ott hogy ennél kevesebb legyen!
a járókelõk télleg szarok de bõven elviselhetõ nem igazán idegesítõ probléma!
npck életritmusa! te most meg akarsz nevettetni vagy ezt komolyan gondoltad? ki a tököm nem szarja le mit csinál az a hülye npc amikor nem vagyok ott! vagy te azt élveznéd hogy követheted és nézed mi mindent csinál esetleg még a wcre is utána mennél amikor szarik?
minek bele humor? miután 20adszorra hallanád biztos kurva vicces lenne! beszélgess más karikkal elég vicces az hogy némelyik mennyire hülye! 😊 ez 1 humor mentes játék azér mégis csak öldöklünk benne! 😊 mi ez duke nukem??? én meg vért szeretnék és hogy 18 éven felülieknek legyen ez már egyén ízlés dolga! de mondom 1 poén csak eccer max párszor vicces utána meg hajj de jó van benne humor! esetleg havonta cseréjjék le a szövegeket?
dinamikus történések! ez megoldható és javít a játékon csakhogy ilyen eddig is volt benne! volt pl 2 event a riktik támadása a councilok támadása! csak a dinamikus történésekkel 1 gond van szépen leprogramozzák nekünk nem tom én mennyi idõ alatt nem éppen kis dolog ha azt akarják hogy minden szintû hõs részt vehessen benne mer az pöcsség lenne ha pl csak lvl 50ek mehetnének! szal eltart 1 ideig leprogramozni aztán benn van pár napig és mehet a kukába! na ezér nincs olyan gyakran dinamikus történés! hát ha már ez között meg a benn maradó fejlesztések között kell választani alap hogy a másodikra szavazok!
szal ennyit a kis millió dologról amivel "élvezetesebbé" tennéd a játékot!
szvsz enyhén elvagy szállva elvárások terén!
na most ezt a pvp cuccot nem tom mire írtad de pvp természetesen csak az arénában lesz nem is igen lehetne megoldani normálisan uccai keretek között cohban! és valószínûleg az sg bázis letámadása is valahogy az arénához hasonlóan lesz megoldva!
Mas, nem kell annyira komolyan venni a dolgokak, csak vannak dolgok amiket szeretnek egy Jo jatekban latni. Szeretnem, ha eletszerubb lenne, pl legyen benne humor, legyenek benne helyek, amik erdekesek, pl fogadok, ahol vannak italozo vendegek es ahol fellep egy-ket enekes. Praragon dance party.. bementem es sirvafakadtam. Egy raktar epulet valamelyik instant zona nemi disco fennyel.. Allitolag van, de en meg egy tamadast se lattam a varosoreszek ellen. Szal lehetne dinamikusabb tortenesekben De komolyan, kismillio dolgot sorolhatnek, amivel sokkal elvezetesebbe lehetne tenni ezt a jatekot.
Ha jol olvastam, PVE lesz a varosokban es nem PVP. A PVP csak arenaba lesz(nyilvan azert csinaltak igy).
Sajna tegnap és ma este nem voltam - vagyok,legközelebb csak vasárnap leszek 😞
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mert van egy elfekvõ accountom még õsodõkbõl, kaptam is kis kedvet a dologhoz, ksit átmozgatni a karit, meg pvp-zni da ha ez így mûködne az elég lol..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

csak nem field trainereket kell majd néha zuzni ? ^^