8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
smileydeath #5803 A rad/rad az nagyon szar? -
#5802 milyen magyar sg ? -
chefshift #5801 oh a régi emlékek feltörnek -
chefshift #5800 Venom : lehet törölni és van Magyar SG -
#5799 én még filózok rajta hogy befizessem-e -
chefshift #5798 fire / rad
fire / kin az ütős -
smileydeath #5797 Srácok játszott itt vki CoV bétát? Vagy csak plz adjon tanácsot vki , hogy ha corruptort szeretnék csinálni akkor melyik powerek az életképesek. Köszi! -
#5796 ok akkor KB tudom meik :) tegnap gyors össze dobtam egy karit hogy benézzek reméllem lehet törölni mert irtó béna lett :D
ma valószinü uncsihugom fog játszani mert én nemérek rá meló utánn pfff.
mien neveken lehet titeket elérni ingame? van magyar szupercsapat(guild vagy mittom mi :)) ? :) -
#5795 1.már nemtom mi a neve de alul kikell x -elni a zöld karikát
2.lvl 14 -
#5794 hopp ez lemaradt: lézer szemes akármit 50es szintnél bárki megtanulhatja vagy csak új kari kreállásnál? vagy hogyvan ez? -
#5793 na éjjel valamikor befejezte az updatet reggel bekukkantottam a gémbe kari kreállóba sok jó cucc van :)
lenne egykét kérdésem:
Hogyan festhetem két szinüre úgy a ruhám hogy a hajam ne fesse be?
másik meg hogy hanyas szintöl lehet repülést megtanulni? -
atiati #5792 Ha már benéztél alicenorbie, akkor elárulhatnád, hogy mitől olyan űberbrutál az illu kont? Most nem a hangulatra gondolok, mert az mindenkinek mást jelent, hanem játéktechnikát. Mert visszaolvastam a fórumot és többször is írtad, hogy szerinted ez a legjobb/legerősebb kont. De a többi is ugyan úgy megkapja a holdolásokat, a sebzése meg erős, de egy része visszagyógyul, ha nem hal meg az ellen... Szóval nem bírtam rájönni, hogy miért ez a legerősebb. -
#5791 jaés tessék visszajönni! :D -
#5790 50 ok de meik izének? blasternek? -
alicenorbie #5789 igen van "lézer szem" de csak ha már lesz 50es karid :)
coh a legjobb gém a világon! paragon sziti (nagy sóhaj)! honvágyam van! :) pedig mekkora profi voltam már! ilyen hírónak bűn abbahagynia! :)))
tribal az én kis szemem fénye az av killer! invulfire (baszki má nem jutnak eszembe szavak! na az amikor körbe fut azt begyűjti a fél térképet!) :) a tökéletes plő gép! :) aztán ott van chitinaxe amivel bléd fire tankjával nyomtunk durvákat! még mindig emlékszem minden crey follyban közösen eltöltött pillanatra! :) aztán a defenderek (dark és rad) amikkel defender tímben nyomultunk! aztán kicsit átalakítottam őket há azok is odabasznak! és az uccsó karim guardianon radill aki a legdurvább az összes közül és nem olyan szarul volt összerekva mint a többi illu/rad cont! aztán az elec blasterem és be is telt a 8 hely! mindenből szigorúan a legjobb! :) aztán még ott van muha aki tribal kistestvére csak egy másik szerveren (aminek szintén nem jut eszembe a neve! hiába gyorsan felejtek) az de faszán nézett ki! igaz minden karim kurva jól nézett ki! :) bár ezt a többiek annyira nem osztották de semmi ízlésük nem volt az ilyen hülye kalózcsizmás jelmezeikkel! :))) cefetkével az élen neki minden karija kalóz volt! :))) ja és ki ne haggyam már a sorból az én kis undorító force of dreadomat (röviden fod) (energy blaster volt! hogy az mekkora egy ótvar szar! igaz uni? :))) ) akit lvl 47en töröltem! :) annak volt története személyisége meg minden faszányosan egymáshoz meg a powerjeihez igazítva! igaz nem írtam le mer mi a fasznak meg amúgy sem tok angolul de itt a fejemben a kis agresszív pszihopata őrültem! :) egy ideig main kari volt de törlődött szegény! :) ja és persze a leges legelső karim orangest! az egyetlen női karim és fujj de ronda volt! minden narancssárga volt rajta a talpától a feje búbjáig és semmi cicoma mindenből a legeccerűbb hogy egynemű legyen vagy milyen nehezen fejezem ki magam! :) hát még angolul jézusom miket írtam néha azaz elég gyakran! :))) jajj és az első hami rédem! az mekkora élmény volt vazze! aztán utána már csak végignéztem a szikláról és kiütöttem a megérdemelt hami enhem! :) de jó is a cohról nosztalgiázni meg erről a 3 pöcsről akikkel a legtöbbet jáccottam! 3an voltatok ugye? :) (chef, blade, uni) mikor elkeztem uni milyen menő volt a szememben volt 50es karija össze vissza trükközött meg minden nem is jáccot velünk! :) aztán tímeltünk és kiderült hogy ő is csak 1 szuperhős! :) mongyuk a fantasztik forból állandóan chef döglött meg! :) kicsit szeleburdi a gyerek és túl vakmerő! :) jó há egy storm deftől mit várhat az ember! :))) jaj és az energy kin bubi 3as sem volt gyenge! micsoda hülye összeállítás! :) és micsoda poénok repkettek állandóan! :) na azé eccer legalább minden nap összevesztünk és powerekben sem értettünk soha egyet! :) de leaglább chefet mindig basztathattam azt nagyon élveztem! :) viszont abban összetartottunk hogy minden nyomorékot szittunk mint a szart! :))) de jó is volt! :( -
#5788 ahham namajd megsasoljuk :) -
atiati #5787 Ha jól rémlik, van olyan szemüveg, amit a hősödre aggathatsz, meg mintha volna valami hasonló power is... -
#5786 wtf ménincseditgomb?
uncsihugom kérdezi hogy vane lézer szem mint X-manból ismert kuklopsznak vagy hogyirják :) -
#5785 jó képek :)
jáccaniakarok! :) -
#5784 -
#5783 -
#5782 -
#5781 http://www.imageshack.us/
ide gyorsan fellehet pakolni képeket.:)
fórumra szükséges kódot is kiadja a végén csak bekell ide másolni. -
atiati #5780 A múltkor próbáltam, de nem skerült... Majd még kísérletezek. -
#5779 most nézem vanegy új hösöd Dr. Fekete :D vagy csak én nem láttam eddig?
raknál be képeket a höseidröl? :) -
#5778 nyugi nem felejtettem el hogy G... miis a szerver neve? :D najó Guardian :) -
atiati #5777 Asszem 6 vagy 8 kaller lehet egy szerveren. Hogy el ne felejtsd, súgom megint, hogy Guardian! -
#5776 még 690 MB és lentvan minden. már tűkön ülök :D
lenne mégegy kérdésem: egy szerveren hány karakterem lehet max? -
Bobekold #5775 Na lehet hogy megszoptam a Cov account-al mert az upgrade nem működött az account management-nél viszont most lehet hogy nem upgrade-ként kezeli ha nem különálló játéknak most mintha inactive-vá rakták volna de upgrade nál meg Error upgrade in use van. 2 bejelentkezési nevem van most most mi van hogy a bánatba kell lennie valaki homályosítson má fel supportnak má mail-eztem egyet szerintem akkor tették inactivvá de mégis be tudtam menni a másik névvel viszont global friends üres szóval most jól összezavartam magam lol -
chefshift #5774 issue6 ... -
#5773 azt neszedje énazt nemkértem :D -
#5772 az már a CoV -
#5771 lejött aza 464 MB patch mostmeg elkezdett 1.6 GB valamit szedni :/ -
Bobekold #5770 hát ja igazad van, de ez a jővő buy online. -
chefshift #5769 Azért adhatnák olcsóbban ha már csak egy kulcsot kapsz ... bár tom az ugy nekeik nem biznisz -
Bobekold #5768 basszus igazad van jól eldugták 3,4 helyen néztem bocsesz thx -
#5767 jaés ugyanezt megtalállod a CoV oldalán is. -
#5766 coh.com oldalán jelentkezz be és Manage PlayNC Account résznél PURCHASE CODE-ra klikk ott lehet venni. -
Bobekold #5765 tudom vak vagyok de store részlegbe csak game time card meg box verziót látok
www.coh.com vagy www.cityofheroes.com www.cityofvillains -on -
#5764 tamtaram... CoH oldalánn jelentkezz be ott lehet keyt venni CoV hoz is...