8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Sith Riana #5883 még EU verziót is megkell venni? :S -
atiati #5882 hö: én sem azt mondtam, hogy az a fő indok, hogy olcsóbb, hanem az egyebek, amiket leírtam (a legfontosabb számomra a barátibb szerverleállás). És 8735 HUF-ra jön ki, ha _3 HÓNAPRA_ egyben befizetsz!
The monthly subscription fees for City of Heroes in the UK are:
Subscription Price
1-month £8.99 (£8.99/month)
3-month £23.99 (£7.99/month)
6-month £44.99 (£7.49/month)
The monthly subscription frees for City of Heroes in the rest of Europe are:
Subscription Price
1-month €12.99 (€12.99/month)
3-month €34.99 (€11.66/month)
6-month €64.99 (€10.83/month)
Az US-en nem találtam ilyen táblázatot, de 3 hónapra 10e fölött szokott lenni, ha jól tudom.
Rasti: pont ezt lehet megváltoztatni: az US kódod inaktív lesz (de aktiválható marad!!, tehát nem veszik el, és az át nem vitt karakterek is megmaradnak), és kapsz egy EU kódot. A CoV-val ugyan ez van.
De pöcs kivan, hogy nekem sincs ott a agomb, ahol kéne... Majd értekezek a hozzáértőkkel, hogy mivan... Mert a Union szerver erősen hívogat már -
Rasti #5881 Gondolom ha ehez az accounhoz rendelek CoV key-t akkor az is US lessz. -
Rasti #5880 Nekem a Coh-hoz a key USA szerveren van :( -
chefshift #5879 olcsobb a havidíj ? "euróban fizetve 8735HUF-ra jön ki" te mennyit fizetsz havonta USen vagy EUn ? :)
USen kb 3000 rudi havonta -
chefshift #5878 én azért nemmenék át mert ott a havidíj sokkal több mert nem $-al fizetsz hanem Euroval vagy Fontal (eu kb 250ft, font 350ft) és ugyanugy 15font vagy 15euro. Ezért is lett eu szerver , hogy töb lét kaszáljanak. -
Sith Riana #5877 NINCSENROHADTEDITGOMB
naszal aza "entek" az mentek akart lenni... mécsak vipek kapnak fosos editgombot itt? -
Sith Riana #5876 egyáltalán hogy megy eza szerver váltás? mitkell csinálni. jaés meik EU serverröl van szó?
ha ti entek akkor énis mer nincs kedvem egyedül maradni. -
atiati #5875 !!!SZERVERVÁLTÁS!!!
Körkérdést tennék fel az akítv, US szerveres CoH-os játékosoknak (illetve ma délután/este a játékban is megkeresek mindenkit szerintem):
Nem gondolkoztatok el a szerverváltáson? Vagyunk egy páran itt (az US-en), nem volna jobb egy az egyik EU szerveren gyülekezni? Hátha több magyar meg "környékbeli" játékossal összefutunk most, hogy európában is lehet kapni a CoH-t, nem csak a jenkikkel nyomulhatunk
Ami hátrány, hogy a következő dolgok elvesznek a szerverváltáskor:
Your Friends List
All influence
Supergroup membership, including any Prestige earned
Arena ratings
Mondjuk ebből leginkább csak az infu a zavaró...
Ami nagy előny, hogy nem ilyen idétlen időpontban van a szerverkarbantartás, meg gondolom a nagy események időpontja is hozzánk lesz igazítva. Jah, meg olcsóbb a játék havidíja: euróban fizetve 8735HUF-ra jön ki a mai árfolyammal számolva , bár az US-es árfolyamot most nem nyomom fejből, de mintha olyan 10e körül lenne...
Mit szóltok? -
smileydeath #5874 Rasti ,én cov ot nyomom EU-n ,Unionon van egy rad/rad corruptorom, egyelöre lvl 6(tegnap kezdtem ) -
atiati #5873 Meg tudja mondani valaki, hogy respec-hez hogyan/mikor juthatok hozzá? -
chefshift #5872 5 új karakterosztály , teljesen új zónák (amikben a villainok mozognak), grafiaki újitások , új "TF" ek villainoknak , pvp zonák , bázisépítés, báziscsaták , +4 karakter slot ... ööö most ennyi jut eszembe, de a játékmenet az teljesen ugyanaz mint coh. Csak más terület más mobok más karakterosztályok.
Training room , ahogy a neve is mondja ott gyakorló ^^
Ott lehet kipróbálni az esetleges új issuekat mielött live serverekre megy, átmásolhatod live serverekről oda testre a karaktered (respec elött nagyon ajánlott) meg ilyenek. Teszt server :) -
Sith Riana #5871 Training Room az mien szerver? :) -
Sith Riana #5870 amit én észre vettem egyböl hogy kapsz +4 character slotot. Super Groupoknak lehet bázisuk.
lényegében agész egy game csak már van sötét oldal is :)
más újdonságról nemtudok egyenlöre. -
Rasti #5869 Na hát ez nem tul sok :)
Mennyi újitás van CoV-ba CoH-oz képest?
PvP-t az tudom.
Érdemes e rendelni CoV key-t ?
-
Sith Riana #5868 mink bele néztünk a setét oldalba uncsitesómmal de nemsokmindent néztünk meg egyelöre :) -
Rasti #5867 Na probálta már valaki a gonosz oldalt ????
Erősen gondolkodom,hogy rendelek egy CoV CD Key-t :) -
Sith Riana #5866 ehh 18:00kor lessznek csak szerverek? O_O -
atiati #5865 Mi a fene?? Már 17:00-tól van a szerverkarbantartás??? Ennél hülyébb időpontban nem is lehetne...
Nem tudja valaki, hogy az EU szervereken mikor van a napi karbantartás? -
atiati #5864 Mi a fene?? Már 17:00-tól van a szerverkarbantartás??? Ennél hülyébb időpontban nem is lehetne...
Nem tudja valaki, hogy az EU szervereken mikor van a napi karbantartás? -
#5863 nah rakok be pár régi képet
-
Sith Riana #5862 wtf rohatt imageshacknak mibaja a képekkel? :S -
Bobekold #5861 Úgy az igazi az mmorpg lol -
Sith Riana #5860 hagyd biztos bevan piálva :D -
#5859 -
chefshift #5858 KAAAAAAAAAAAAPLAAAAAAAAAAAAAAA -
Sith Riana #5857 most megkapod a magadét :)
elektromos macskát ne simogassatok! :)
tamtaramm :)
-
chefshift #5856 Ma bratyóval mentünk a PvP zónákba a controllerjeinkel ütni. Bloody Bay-ben összeraktuk a meteordarabokat és zuztuk az ellenséges villainokat, Siren s Call-ban ütöttünk mindent, hogy ott mekkora darák vannak, de villainokkal nemtalálkoztunk, majd végül WarBurgban ütöttük a hástársainkat és még rakétákat is löttünk Rogue Islandra :). Összeszettünk kb 4.6 pvp rep ponoto gihih nagyon móka volt. 2 Controllerel szétszedtünk mindenkit -
Bobekold #5855 azé lehet hogy lesznek kellemetlen perceid PVP ben egy kontrollerel :) vagy most egy jó blasterrel (most erősítették őket). na meg egy storm defender közelébe nem tudsz menni :) ezzel szívtam én is :D -
Bobekold #5854 mennék csak melózom, 5- 6 előtt nem leszek. -
atiati #5853 PvP karinak ott lesz Captain Hungary: 1vs1 még a szt is kiveri a kellemetlenkedő alakokból . A MA/Invu nagyon jó pvp lesz szerintem, főleg ha magasabb szinten respecelek.
Szombat délután (olyan fél kettő körül) szívesen csapatoznék az US-es Guardianos társaimmal. Kavics jön velem szerintem, úgyhogy tank lesz, én meg Dr. Fekete vagy Varangy leszek, ami éppen kell (bár inkább Varangy, szóval defender is lesz). Ha lesz még jelentkező, szívesen várunk mindenkit lvl 5-10 körül, főleg az ütőerőt -
Bobekold #5852 persze elvették a régi-t, az semmis -
chefshift #5851 én nemtom melyiken játszanak, keres visza itt a forumon talán írták -
chefshift #5850 És a másik kulcsodat elvették ? ;) -
smileydeath #5849 EU coh ban melyik serveren találok magyarokat?
-
Bobekold #5848 huu vazz most nézem másik serveren mennyi prestigébe kerülnek a cuccok. hát apám milliónál kezdődnek -
Bobekold #5847 Na csá fiatalok. Ma hulla vagyok szal csak finoman Support rendes volt kaptam új COV kódot, de azért figyelemztettek, hogy ez volt az egyedüli alkalom lol Holnap is melózom, de majd benézek .Majd lassan PvP-karikra is kellenének tippek mert ha lesz SG base azt meg is kell ám védeni lol good hunting .
Gratz Riana jó tanárod van j/k :) -
Sith Riana #5846 3. helyen vagyok 8422 Prestigevel :) -
atiati #5845 A játékban klikkelj a chat ablak fölötti supergroup fülre (asszem), és kidobja a SG ablakot. Ezt az ablakot jobb felé ki lehet szélesíteni és a végén ott lesz mindenkinél, mennyi prestige-t gyűjtött eddig. -
Sith Riana #5844 azta prestiget hollehet megnézni?