8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #5923 csak annyit kell tenned hogy beírod a csetbe hogy gather am és enter! :)
de még jobb ha csak annyit írsz hogy am gi mer akkó jó karid van! :) -
atiati #5922 Kis segítség kéne (főleg a Rad-tesókra számítok, akik előszeretettel kiabálják, hogy Gather AM, vagy mi ). Szóval az a gondom, hogy hiába olvastam el a CoH manual idevonatkozó részét, egyáltalán nem világos, hogyan tudok egy saját magam írt szöveget betenni (gyors)billentyűre vagy akár power tray-re. Ha valaki leírná nekem lépésről lépésre, hogy mit kell tennem, azt nagyon megköszönném! -
Sith Riana #5921 valaki nemtudja hogy a game hova menti a keymapokat? -
chefshift #5920 Smiley ird már ide légyszi, hogy EU szervereken menyien játszanak !
A szerverváltásról nemsokára beírom, hogy hogy is müködik és mit vonz magaután csak most lépek -
#5919 mondjuk sztem aza legnagyobb hülyeség hogy US meg EU külön van...
szal ha EU-n kevesen vannak akkor az ennek a kelekótya megoldásnak köszönhetö sztem. -
atiati #5918 A költözésről: engem is nagyon érdekelne, hogy hányan nyomják jelenleg a két angol nyelvű EU szerveren, erről ugyanis nincs semmi infónk. Most nem magyarokra gondolok, hanem az össz népességre. Az ugyanis nagy pofáraesés lenne, ha átmennénk, és ott 100-200 ember lenne a csúcsidőben... Visszasírnánk még a Bloody Bay lagzást!! Mert ugye vissza már nem lehet jönni, csak egyszeri a lehetőség a váltásra, és csak US-ről EU-ra.
Asszem a magyarok a Union-on voltak nagyrészt, valami ilyesmi rémlik... De nem hiszem, hogy olyan sokan játszanának magyarok, lehet, hogy mi többen vagyunk a Guardianon
Meg az sem mindegy, hogy az előfizetés _nem_ átvihető a másik szerverre! Tehát akkor érdemes költözni, ha lejárt az előfizetésed, és nem is újítottad meg. Azért jó, mert nekem 15-én történik meg a befizetés 3 hónapra, úgyhogy én csak jövőre megyek már sztem... -
Sith Riana #5917 sztem énis mennék :) egyelöre fejlödök meg stb.
most inditottam egy másik Villain karit is.
Mutation/Mastermind(Robotics/Force Field)
tökjól ellehet szórakozni a pettel :D tud emotet meg lehet dumáltatni :D
majd rakok be képeket. -
#5916 lol -
Rasti #5915 Mennénk ha müködne a költözés -
chefshift #5914 imádom , hogy itt nemlehet javítabi az üzeneteidet ... -
chefshift #5913 költözés pillanatnyilag offline amíg meg nem javítják.
Mennyien ember van online délután meg csúcsidőben smileydeath ?
És melyik serveren vannak az emberek ? -
smileydeath #5912 Skacok jertek már EU ra -
chefshift #5911 Olala
-
Bobekold #5910 Megoldottuk a cicussal, szóval már nem aktuális :) -
Sith Riana #5909 hali. elértem a lvl 20 de hola jó francba tudok köpenyt venni? jó icon shop de ott hol mit merre meddig? -
Sith Riana #5908 jóde mégis mi a linkje? -
chefshift #5907 még nemlehet mert offline a kari transfere -
Sith Riana #5906 jaés mien link alatt lehet transferelni?
-
Sith Riana #5905 magyarul lécci :( -
chefshift #5904 Bár pillanatnyilag nemmüködik mert valami gebasz lett vele, de dolgoznak a javításán
Bővebben itt -
chefshift #5903 Karakter és account váltás US-ről EU-ra
GYIK
Hello everyone, I'm very pleased to announce that character transfer from the US to EU servers is now available for no charge.
Customers transferring from the US servers to the EU servers will have an EU game account created as part of the transfer process, to which they can transfer their characters - so you don't even need to purchase CoH in Europe to take advantage of character transfer.
To transfer your characters, you will need to login to PlayNC.com using your Master Account which contains any existing US characters. These characters can then be transferred to any City of Heroes (Europe) account that's part of the same Master Account.
Full details on character transfer are available in the City of Heroes Knowledge Base. Please review the following articles carefully:
Can I transfer characters from my US City of Heroes game account to the City of Heroes (Europe) servers?
I have or do not have X type of account. Can I still use the Character Transfer service?
Also, you should review the thread here on the EU boards where the EU staff is answering questions.
Please read these articles very carefully. There is a lot of information in them, and we feel they will answer almost all of your questions about character transfer.
If after reviewing these articles you still have questions about character transfer, please submit a ticket to the Account Support team.
A special note for anyone considering purchasing City of Villains in Europe: If you already have a City of Heroes (US) account, but would like to purchase City of Villains in Europe, login to PlayNC, and transfer your characters to the European servers before you use a CoV Activation Code. Then use your CoV Activation Code (found in the retail box) to 'Upgrade' your new CoH (Europe) account; you'll be ready to play City of Villains with 12 character slots, plus your transferred CoH characters.
Thanks for your patience on this; we're extremely glad character transfer is finally here, and I hope many of you take advantage of it.
And a big welcome to new players of City of Heroes in Europe.
-
atiati #5902 Jók a fotók :-) -
chefshift #5901
-
Sith Riana #5900 elmondanád hogy ez mi? nemvagyok valami jó angolból. -
chefshift #5899 ED -
atiati #5898 Hátha van itt egy hozzáértő adatgyűjtögető mániákus :-) :
az Ice Armour Wet Ice képessége mennyit véd a smash/lethal sebzések ellen? Alapban 9%-ot láttam a régebbi guide-okban, de mintha azt írta volna valaki, hogy az I5-tel(?) megváltozott 3%-ra. Tényleg így van ez?? Azért nem mindegy, hogy majd 3SO-nel 18% vagy 6% védelmet ad... -
atiati #5897 Remélem, felkerülnek a fórumra a tegnapi csopotrképek! :-) -
chefshift #5896 Akit érdekel itt letöltheti az edig megjelent CoH képregényeket
coh képregény link -
chefshift #5895 valahol még írták , de visszakerestem rá és semmi nyoma ... -
atiati #5894 Idő kérdése, meg kell kérdezni a supportot, de én nem tudok annyira angolul. Szeipuszt majd zaklatom, hogy minél hamarabb kérdezze meg :-) -
Rasti #5893 atiati igérte ,hogy megnézi.én is arra várok :D -
chefshift #5892 valaki megtalálta a Us-ről Eu-ra váltást , hogy müködik mert én nemtaláltam sehol :/
ja és ha valaki EUn van írja ide , hogy ott mennyien játszanak (egy simpla search azt kidobja) -
atiati #5891 Varju nem egy solo karakter, csak csapatban hasznos (de ott aztán életmentő :-) ). Egyedül lehet ugyan nyomulni vele, de kínlódás, mert az azonos színtűeket nem veri le könnyedén, illetve több ellenféllel meggyűlik a baja (egyenlőre!).
De Captain Hungary-val sem tudtam egyedül leverni, a folyamatos fagyasztás miatt (akor még nem volt Unyeldingem :-) ), én is vittem segítséget. De Frostfire küldire mindig van jelentkező :-) -
Sith Riana #5890 én egyedül is legyöztem volna firefrostot ha 1el több heal inspiration van nálam :D na majd legközelebb :) vagy viszek csapatot ha mégse egyedül csinálnám :) -
atiati #5889 Tegnap Varju nevű új kalleremmel (Emp/Psy defender) kétszer is levertem Firefrostot, két különböző csapattal! És kétszer léptem belőle szintet, meg is lett a lvl 10
A második csapat nagyon jó volt és hatékony, pedig messze volt az ideálisnak mondott felállástól: 2 cont, 1 blast és 1 def. A vezető rutinos srác lehetett, igazi taktikus, simán vettünk minden akadályt, igaz, egyszer volt csapathalál, mert valahogy sikerült magunkra uszítani 2 szintnyi mobot (mármint földszinti és emeleti mennyiségűt egszerre), de egyéb gond nem volt. Be is került a vezér a friendlistbe -
Rasti #5888 Az jó lenne maert akkor én is átmennék oda ahova a töbség megy -
atiati #5887 ennek még utánanézek... -
Sith Riana #5886 elnézést szerver váltás akart lenni :) -
Sith Riana #5885 ah ingyenes az jó :) és mégis hogyan történik a kari átváltás? -
atiati #5884 Nem kell... A szerverváltás ingyenes. Tulajdonképpen 2 accountod lesz, csak az US accountod inaktív lesz, amíg nem aktiválod (de mivel az EU-n játszol, ezért ez nem valószínű, hogy megtörténik, hiszen csak egy helyen tudsz játszani egyidőben :-) ).
Ha hagysz karaktert az US-en (nem kell, de lehet), akkor az is megmarad ott, ha egyszer mégis játszanál vele. Az átállás egy napig tart.