8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Sparkie
    na ez a masik ami zavar m énis inkabb nyomnam US serveren csak nemtom h lehet átmenni eusrol us-re...amugy kb 300mega helyem van csak a c meghajtomon, ez lehet a para?
  • Umbralien
    Szia

Nem vagyok nagy szakértő, de nekem ez akkor szokott előfordulni, ha szakadozik a net, illetve olyankor is találkoztam már vele, amikor már régóta játszom, és tele a memória. Ha ekkor pl. megnyitom a Blackmarketet, akkor teker mint az őrült, majd kidob.
    Persze ez nem 5-10 percenként van, hanem több óra játék után.

Amúgy sem túl érzékeny a játék a netszakadásra. Volt, hogy véletlenül kihúztam a kábelt, kiírta a LC-t, majd visszadugtam, és ment minden tovább. Régebben mobiltelefonról ment a netem, és azt is bírta.

A hero SG-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert csak a villain oldalon játszom. Ha az is érdekel, akkor Virtue szerver és ott @Chantaye néven megtalálsz. :)
  • Sparkie
    hellosztok!

énis szeretnek mar vegre magyar hösökkel zuzni, de ket akadalyba utkoztem amihez segitsegeteket kerem. 1. hero oldalon van-e magyar sg és h talalom meg v csak villainkent van magyar sg? a masodik, h kb. 5-10 percenkent ledob, és kiirja h "Lost connection to mapserver". kurva idegesito, mindig ujra kell loggolnom, de ugyanugy ledob és nem tom tovabb fejleszteni a hosomet. tudtok vmi megoldast? koszi, elektrohippie
  • Umbralien
    Sziasztok,

Játszik valaki közületek USA/Virtue-n?
  • Supa
    Köszi az infokat,kezdek akkor villain karit
  • idióta1000
    hello. én olyan szerveren szeretnék játszani, ahol vannak magyarok is. Lécci írjátok meg hogy melyik az. Előre is köszi.
  • Hmuda
    A Max damage inc SG-t keresd (villain oldalon, hősöknél nem tudom, hogy van-e egyáltalán). Nem mindenki magyar, de azért a többség oda tömörült (mivel a vezetőség nagy része hazai). Plusz lépj be a HUN chat-szobába.
  • Supa
    Üdv.Most kezdem el játszani defianton és szeretnék belepni vmi magyar superhero teambe.Szikra néven vagyok elérhetö,ha valaki segit pár jótanáccsal azt megköszönnöm
  • Powerman5000
    http://www.mmorpg.com/freetrials/cohissue10_trial.cfm
  • idióta1000
    hello! nem tudjátok, hogy USA-s trial kulcsot hol lehet letölteni?
  • Hmuda
    El kellene olvasni a tutorialt néha. :P

Be kell rakni a powerek slotjaiba, különben csak a helyet foglalják.
  • Kavics23
    Hy! azt szeretném megkérdezni h az enchamenteket megkapom ugye,deh mit kell velük csinálni,vagy az már aktívan hat ha nálam van?!
  • Hmuda
    HUN csatorna, ott tuti lesz egy-két ember fent, bár nem mindenki. Az is hozzátartozik, hogy a magyarok inkább a Defianton gyülekeznek.
  • herczeg
    tegnap leszedtem a trialt és arra lennék kíváncsi hogy hol találok magyarokat. egy mastermindot kezdtem az unionon, de még csak lvl6 úgyhogy inkább újrakezdem, ha máshol vannak a magyarok
  • Culram #7478
    Hát mikor kedvem van. De mostanában nem nagyon érek rá gémezni.
  • Gordis2k
    Te még tolod?
  • Simee
    Ok . thx
  • Bléd
    Csak annyi, hogy valszeg nem mennek a szerverek
    Nézzed meg a honlapon, hogy online vagy offline.
    Próbáld meg késöbb, akkor tuti menni fog.
  • Simee
    Sziasztok.
    Már megint gond van. Bejelentkeznem már sikerült a játékba, de a szerver választásnál azt írja ki, hogy "Can't connect to DBserver".
    Ennél mi a gond?
  • Simee
    Aha. lehet hogy ez a gond. akkor megpróbálom. kössz a segítséget.
  • Hmuda
    100%, hogy a jó klienst szedted le? Mert pl az US klienssel nem csatlakozhatsz EU-s acc-al. Az account infónál van lehetőség a regisztrációhoz megfelelő kliens letöltésére.

Más tippem nincs.
  • Simee
    Megpróbáltam mégegyszer beindítani, de nem megy még mindig. Pedig már a Game Accountsnál bennvan a jele meg a felhnév.
    de a játékba való bejelentkezésnél még mindig szivat.
  • Simee
    OK. köszi
  • Culram #7469
    Hát plaync accountodon add meg a kulcsot, ha meg volt akkor elméletileg elfogadta és látod hogy meddig érvényes. És a felhasználói neveddel beléphetsz amennyiben ugyan az mint az accountodéé, hanem az amit beállítottál az acc regelésekor másikat.
    Nincs több öteltem.
  • Simee
    Sziasztok!
    Letöltöttem egy trial kulcsot egy kb az oldal közepén lévő címről.
    Már megcsináltam a game accountot is, de amikor be akarok lépni a játékba, az a kóddal vagy a névvel szekál és nem enged be.
    Mit kéne még csinálnom?
    Please segítsetek!
    Előre is köszi
  • chefshift
    Elado CoX account 40.000-50.000 ft ért ha érdekel valakit irjon
  • Bléd
    CoX = City of Heroes + City of Villains
  • Culram #7465
    koksz?
  • chefshift
    Yo emberek nemkell valakinek CoX acc 300$ ért ?
  • Culram #7463
    bakker én el olvastam. :D
  • Culram #7462
    Én már felvettelek az ez előtti hozzászólásodkor. De nem láttalak online. Küldtem privit.
  • Gordis2k
    Ha tudnám az MSN címed könnyeb lenne.

Én elirtam...: [email protected]
  • Culram #7460
    Jah és MSN OKÉ. Én vagyok az a furcsanevű akit még nem ismersz :D az SG forumos nevem is az, ami az Eneath alatt van.
  • Culram #7459
    Az EVE rendszerben pusztítottam a gonoszokat, távol ettől a bolygótól. De eljutott hozzám a hír hogy, van egy város valahol a galaxis másik végén ami tele van hősökkel, de még minden utcasarkon állnak rosszfiúk, és a hősök nem bírnak velük.
  • Gordis2k
    Felejtsd el! A magyarok nem elég hősiesek! Kelet urdu klánt alapítottam! Abba gyere!

És amugy meg gyere MSN és irjál rám mielőt bármit csinálsz!

u.i.Ja és hol az istenben voltál eddig te SZEMÉTTT????:):):):)

[email protected]
  • Culram #7457
    Ahoy all! Üdv Gordi :) A héten kezdtem a gamét. Heroes oldalon a defiant szerveren. Örülnék ha egy magyar csapat tagja lehetnék. Milyen lehetőségeim vannak?
  • Gordis2k
    Elég ritka a single player MMORPG! Biztos azért mert az MMORPG= Massively Multiplayer Online Role Playing Game ami már az elején elég szembetűnö:
    MASSZÍVAN TÖBBJÁTÉKOS!
  • Hmuda
    Mivel MMO, ezért természetesen igen. Az első hónap ingyenes, de magától értetődő, hogy utána fizetni kell a havidíjat.
  • medog
    Hello! ha pl megveszem eredetibe a játékot. Akkor nincsen benne single player lehetőség? rögtön csak a multiplayer van ? megveszem pl 7000 és még minden hónapba fizessek 2500-at?
  • Hmuda
    Heh, végre kirakták, vagy egy hónapja küldtem be. :D

Bár azóta jobb lett az a kosztüm szerintem, elég korai változat van a képen. :P