8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Sparkie #7492 na ez a masik ami zavar m énis inkabb nyomnam US serveren csak nemtom h lehet átmenni eusrol us-re...amugy kb 300mega helyem van csak a c meghajtomon, ez lehet a para? -
#7491 Szia
Nem vagyok nagy szakértő, de nekem ez akkor szokott előfordulni, ha szakadozik a net, illetve olyankor is találkoztam már vele, amikor már régóta játszom, és tele a memória. Ha ekkor pl. megnyitom a Blackmarketet, akkor teker mint az őrült, majd kidob.
Persze ez nem 5-10 percenként van, hanem több óra játék után.
Amúgy sem túl érzékeny a játék a netszakadásra. Volt, hogy véletlenül kihúztam a kábelt, kiírta a LC-t, majd visszadugtam, és ment minden tovább. Régebben mobiltelefonról ment a netem, és azt is bírta.
A hero SG-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert csak a villain oldalon játszom. Ha az is érdekel, akkor Virtue szerver és ott @Chantaye néven megtalálsz. :) -
Sparkie #7490 hellosztok!
énis szeretnek mar vegre magyar hösökkel zuzni, de ket akadalyba utkoztem amihez segitsegeteket kerem. 1. hero oldalon van-e magyar sg és h talalom meg v csak villainkent van magyar sg? a masodik, h kb. 5-10 percenkent ledob, és kiirja h "Lost connection to mapserver". kurva idegesito, mindig ujra kell loggolnom, de ugyanugy ledob és nem tom tovabb fejleszteni a hosomet. tudtok vmi megoldast? koszi, elektrohippie -
#7489 Sziasztok,
Játszik valaki közületek USA/Virtue-n? -
Supa #7488 Köszi az infokat,kezdek akkor villain karit -
idióta1000 #7487 hello. én olyan szerveren szeretnék játszani, ahol vannak magyarok is. Lécci írjátok meg hogy melyik az. Előre is köszi. -
#7486 A Max damage inc SG-t keresd (villain oldalon, hősöknél nem tudom, hogy van-e egyáltalán). Nem mindenki magyar, de azért a többség oda tömörült (mivel a vezetőség nagy része hazai). Plusz lépj be a HUN chat-szobába. -
Supa #7485 Üdv.Most kezdem el játszani defianton és szeretnék belepni vmi magyar superhero teambe.Szikra néven vagyok elérhetö,ha valaki segit pár jótanáccsal azt megköszönnöm -
#7484 http://www.mmorpg.com/freetrials/cohissue10_trial.cfm -
idióta1000 #7483 hello! nem tudjátok, hogy USA-s trial kulcsot hol lehet letölteni? -
#7482 El kellene olvasni a tutorialt néha. :P
Be kell rakni a powerek slotjaiba, különben csak a helyet foglalják. -
Kavics23 #7481 Hy! azt szeretném megkérdezni h az enchamenteket megkapom ugye,deh mit kell velük csinálni,vagy az már aktívan hat ha nálam van?! -
#7480 HUN csatorna, ott tuti lesz egy-két ember fent, bár nem mindenki. Az is hozzátartozik, hogy a magyarok inkább a Defianton gyülekeznek. -
#7479 tegnap leszedtem a trialt és arra lennék kíváncsi hogy hol találok magyarokat. egy mastermindot kezdtem az unionon, de még csak lvl6 úgyhogy inkább újrakezdem, ha máshol vannak a magyarok -
Culram #7478 Hát mikor kedvem van. De mostanában nem nagyon érek rá gémezni. -
#7477 Te még tolod? -
Simee #7476 Ok . thx -
Bléd #7475 Csak annyi, hogy valszeg nem mennek a szerverek
Nézzed meg a honlapon, hogy online vagy offline.
Próbáld meg késöbb, akkor tuti menni fog. -
Simee #7474 Sziasztok.
Már megint gond van. Bejelentkeznem már sikerült a játékba, de a szerver választásnál azt írja ki, hogy "Can't connect to DBserver".
Ennél mi a gond? -
Simee #7473 Aha. lehet hogy ez a gond. akkor megpróbálom. kössz a segítséget. -
#7472 100%, hogy a jó klienst szedted le? Mert pl az US klienssel nem csatlakozhatsz EU-s acc-al. Az account infónál van lehetőség a regisztrációhoz megfelelő kliens letöltésére.
Más tippem nincs. -
Simee #7471 Megpróbáltam mégegyszer beindítani, de nem megy még mindig. Pedig már a Game Accountsnál bennvan a jele meg a felhnév.
de a játékba való bejelentkezésnél még mindig szivat. -
Simee #7470 OK. köszi -
Culram #7469 Hát plaync accountodon add meg a kulcsot, ha meg volt akkor elméletileg elfogadta és látod hogy meddig érvényes. És a felhasználói neveddel beléphetsz amennyiben ugyan az mint az accountodéé, hanem az amit beállítottál az acc regelésekor másikat.
Nincs több öteltem.
-
Simee #7468 Sziasztok!
Letöltöttem egy trial kulcsot egy kb az oldal közepén lévő címről.
Már megcsináltam a game accountot is, de amikor be akarok lépni a játékba, az a kóddal vagy a névvel szekál és nem enged be.
Mit kéne még csinálnom?
Please segítsetek!
Előre is köszi -
chefshift #7467 Elado CoX account 40.000-50.000 ft ért ha érdekel valakit irjon -
Bléd #7466 CoX = City of Heroes + City of Villains -
Culram #7465 koksz? -
chefshift #7464 Yo emberek nemkell valakinek CoX acc 300$ ért ? -
Culram #7463 bakker én el olvastam. :D -
Culram #7462 Én már felvettelek az ez előtti hozzászólásodkor. De nem láttalak online. Küldtem privit. -
#7461 Ha tudnám az MSN címed könnyeb lenne.
Én elirtam...: [email protected] -
Culram #7460 Jah és MSN OKÉ. Én vagyok az a furcsanevű akit még nem ismersz :D az SG forumos nevem is az, ami az Eneath alatt van. -
Culram #7459 Az EVE rendszerben pusztítottam a gonoszokat, távol ettől a bolygótól. De eljutott hozzám a hír hogy, van egy város valahol a galaxis másik végén ami tele van hősökkel, de még minden utcasarkon állnak rosszfiúk, és a hősök nem bírnak velük. -
#7458 Felejtsd el! A magyarok nem elég hősiesek! Kelet urdu klánt alapítottam! Abba gyere!
És amugy meg gyere MSN és irjál rám mielőt bármit csinálsz!
u.i.Ja és hol az istenben voltál eddig te SZEMÉTTT????:):):):)
[email protected] -
Culram #7457 Ahoy all! Üdv Gordi :) A héten kezdtem a gamét. Heroes oldalon a defiant szerveren. Örülnék ha egy magyar csapat tagja lehetnék. Milyen lehetőségeim vannak?
-
#7456 Elég ritka a single player MMORPG! Biztos azért mert az MMORPG= Massively Multiplayer Online Role Playing Game ami már az elején elég szembetűnö:
MASSZÍVAN TÖBBJÁTÉKOS! -
#7455 Mivel MMO, ezért természetesen igen. Az első hónap ingyenes, de magától értetődő, hogy utána fizetni kell a havidíjat. -
medog #7454 Hello! ha pl megveszem eredetibe a játékot. Akkor nincsen benne single player lehetőség? rögtön csak a multiplayer van ? megveszem pl 7000 és még minden hónapba fizessek 2500-at? -
#7453 Heh, végre kirakták, vagy egy hónapja küldtem be. :D
Bár azóta jobb lett az a kosztüm szerintem, elég korai változat van a képen. :P