8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    nahát nahát ki ez a csira ?

• Gordis2k
    NEEEE??? Ezt nem gondoltam volna... Azt hitem az a pokemonos ahol a ryo a Kenel fightol és akor Scorpion kilővi azt a huzosat Get Over Here! A fene akker nem .

Köszi
  • Venom
    CoV ugyanaz mint a CoH csak ott nem szuperhős hanem szupergonosz lehetsz...
  • medog
    heh. NINCS TÖRT SZERVER! <--- még 1 szer nem veszem be, jó hülyegyereket hülyíteni?:D xD
  • Gordis2k
    Igen a City of Villains kajak hasonló mint a City of Hero. És abból legalább van tört szerver fönt van irva a címe pirossal!
  • medog
    nemtudtok mondani , vagy eggyáltalán létezik e ilyesmi játék mint ez?
  • Pluskast
    Szerintem annyira nem nehéz azt a felűl torka szakadtából üvöltő piros szöveget elolvasni......
  • medog
    most akkor van tört szerver vagy nincs? plz help
  • Bléd
    LMAO
  • Powerman5000
    ez a videó is totál kész , DANCE GUN
  • Powerman5000
    eddig legjobban összevágott videók
  • medog
    nincs is tört szerver. :( ,,, amugy sorry a lent írt kommentjeimért. csak nem nagyon jött be h fizetős. idegesített h ilyen kool game pénzel müxik.
  • medog
    az van írva hogy nincs tört szerver.

télleg van? ááá most bezsongtam, :D jóóó játék csak zsé kell hozzá :|.
  • Gordis2k
    Lan:) minek ez egy netes játék:)

2,5k aszem a havi. De sokkal faszább a fent emlitett ingyenes tört szerveren.
  • medog
    nem lehet lanba nyomni?
  • medog
    HelLO
    . Mennyi a játék havidíjja?
  • chefshift
    ÁMEN !
  • Gordis2k
    :)))))))))))

Fasza szoval egy párhuzamos dimenzióból özönlenek a homokosok..akkor aszem ideje szétrugni őket jól!
  • Bléd
    Hero-1 az első hős volt, és mikor a Riktik első alkalommal jöttek a földre, hogy meghódítsák, akkor ő és az Omega team akadályozta meg őket, hogy beteljesítsék a tervüket. Hero-1 ottmaradt a Rikti anyabolygón és bezárta az inváziós kaput. Cserébe a Riktik análszondát dugtak a seggébe, és visszaküldték most a mutáns változatát a 2. invázió alkalmával. (A City of Heroes Beta teszte még anno azzal ért véget, hogy a riktik elözönlötték a planétát).

A félreértések elkerülése végett:
    A riktik nem "Élienek" hanem más alternatív dimenzió mutálódott emberei, kiknek célha hogy a mi földünket és embereinket a saját képükre formálják (a lostokkal szövetségben). Paragon cityben amúgy ugyanúgy megtalálhatóak ők a lost, kicsit elkorcsosodva.
    Ezt állt Positron naplójában, ami fent van a hivatalos honlapon.

Az új SF/Tf megtervezéséhez rengeteg mítológia elemet felhasználtak, mint pl a Ragnarok, apokalipszis négy lovasa, sárkány, hamis próféta, stb.

Szal a lényeg annyi, hogy most Paragon City szerte, és Rogue Islesen is nyomulnak a Riktik, és minden náluk gyengébb seggébe hatalmas antennát ültetnek, mert ez a perverziójuk... :D
  • sagibenceb
    Na végre.Tolom a CoH-ot nagyon jó:) a Defiant -on vagyok egy Eamonnevű karival.Plz magyarok gyertel mert sok a külföldi:P
  • Powerman5000
    nem mind1 hogy US vagy EU verziót installáltál
  • sagibenceb
    és ha módosítom a játék acc jelszavát.mert a felhasználó név az megegyezik a MA-al
  • Hmuda
    Biztos, hogy a CoH-hoz rendelt user/pass kombót próbálod? Ha regisztrálásnál más jelszót/nevet adtál meg mint ami a master accountnál van akkor nem fog beengedni a MA adatokkal.
  • sagibenceb
    Üdv.Regeltem,a kapott trialos kódot beírtam.De mikor bejelentkeznék akkor kötekszik a jelszóval vagy az acc névvel.HELP:S
  • Gordis2k
    HURÁÁÁ egy szaros szót sem értek:):) Na mesélyetek ki az a hero-1
  • chefshift
    Tudtam ! Mindig is sejtettem , hogy ez lesz ! De halgatott rám valaki is ? Nem ! Azt mondták megörültem, hogy még hogy ő visszafog térni mint valami gonosztevő ! Hah bolondol ! Hát most lásuk ki az örült ! BwahahahahahahahahahahHAHAHAHahahhahahaha *köh* *köh*
  • Powerman5000
    elcseszték, hero1 lett a leggyengébb a TF alatt , azért egy endAV-nak sokkal erősebbnek kéne lennie.
  • Bléd
    AHA ! Hero-1 ...

• electrodelux
    egyszerű.A http://eu.plaync.com/eu/ -n regelsz amagadnak 1 master acountot aztán + ott majd be is irhatod a trial kulcsodat amivel elkészül a játék acountod ,felteszed a játékot azt jácassz
  • Freeze447
    Jó lenne ha most már vissza írnátok OK?????????????????
    csak ennyi kéne!!!
  • Freeze447
    Sziasztok hogyan lehet játszani a city of heroes trialjával???
    ha valaki tudja írjon vissza mert nekem nem indul!!! :(
  • Powerman5000

• chefshift
    Igaz , EU trial de kipróbálásra jó
  • chefshift
    Itt egy link ahonnan igényelhetsz trial kulcsot amivel kitudod próbálni a játékot. Csak kövesd az utasításokat és töltsed le a klientst.

http://www.scifi.co.uk/cityofheroes/
  • supersheep
    CSá all!
    szereték kérni egy szivességet.
    szeretném ha valameikőtök linkelne egy honlapot ahonna lehet letölteni ingyenes béta verziót a CoH-bol(ha van ien)Mert sok szépet és jot hallottam/láttam a gameről de ki is szeretném probálbi hogy 100%os legyek benne hogy erre költsem-e a pénzem
    jah és a link mellé használati utasitást is pliz me nem negyon értek ehez
    (használati utasitás alatt nem azt értem hogy kell instalálni hülye azé nem vagyok annyira :P hanem azt hogy itt is van-e realmlist mint a wow-ba hol ke regeni mire kik hol hányszor szal értitek)
    thx előre is
    szép napot mindenkinek ^^
  • Hmuda
    Keresd a Max inc. nevű csapatot a Defiant szerveren. Ott magyarok a vezetők, onnan meg már eligazítanak.
  • electrodelux
    hali skacok. én még új vagyok a játékban.Az Eu-n küldöm a villains-oldalon.Na most az lenne a kérdésem hogy mennyi sélye van annak hogy magyarokba botlok ingamme. . .
  • Powerman5000
    Hol van mindenki ??

AHHA !

• Powerman5000
    I10 valószínűleg még ma
  • atiati
    Igazán remek... Pedig azért jó ez a játék, mert messze elkerülik a pénzügyi akciók, vagy legaléábbis nem jelentősek. Vagy voltak eddig. Fene.

Én különben nem haltam ki, és később sztem visszatérek majd, de most a kislányom eleve megakadályoz bármiféle huzamosabb gép előtt ücsörgsét :-D