8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
chefshift #7452 nahát nahát ki ez a csira ?
-
#7451 NEEEE??? Ezt nem gondoltam volna... Azt hitem az a pokemonos ahol a ryo a Kenel fightol és akor Scorpion kilővi azt a huzosat Get Over Here! A fene akker nem .
Köszi -
#7450 CoV ugyanaz mint a CoH csak ott nem szuperhős hanem szupergonosz lehetsz... -
medog #7449 heh. NINCS TÖRT SZERVER! <--- még 1 szer nem veszem be, jó hülyegyereket hülyíteni?:D xD -
#7448 Igen a City of Villains kajak hasonló mint a City of Hero. És abból legalább van tört szerver fönt van irva a címe pirossal! -
medog #7447 nemtudtok mondani , vagy eggyáltalán létezik e ilyesmi játék mint ez? -
#7446 Szerintem annyira nem nehéz azt a felűl torka szakadtából üvöltő piros szöveget elolvasni...... -
medog #7445 most akkor van tört szerver vagy nincs? plz help -
Bléd #7444 LMAO -
#7443 ez a videó is totál kész , DANCE GUN -
#7442 eddig legjobban összevágott videók -
medog #7441 nincs is tört szerver. :( ,,, amugy sorry a lent írt kommentjeimért. csak nem nagyon jött be h fizetős. idegesített h ilyen kool game pénzel müxik. -
medog #7440 az van írva hogy nincs tört szerver.
télleg van? ááá most bezsongtam, :D jóóó játék csak zsé kell hozzá :|.
-
#7439 Lan:) minek ez egy netes játék:)
2,5k aszem a havi. De sokkal faszább a fent emlitett ingyenes tört szerveren. -
medog #7438 nem lehet lanba nyomni? -
medog #7437 HelLO
. Mennyi a játék havidíjja? -
chefshift #7436 ÁMEN ! -
#7435 :)))))))))))
Fasza szoval egy párhuzamos dimenzióból özönlenek a homokosok..akkor aszem ideje szétrugni őket jól! -
Bléd #7434 Hero-1 az első hős volt, és mikor a Riktik első alkalommal jöttek a földre, hogy meghódítsák, akkor ő és az Omega team akadályozta meg őket, hogy beteljesítsék a tervüket. Hero-1 ottmaradt a Rikti anyabolygón és bezárta az inváziós kaput. Cserébe a Riktik análszondát dugtak a seggébe, és visszaküldték most a mutáns változatát a 2. invázió alkalmával. (A City of Heroes Beta teszte még anno azzal ért véget, hogy a riktik elözönlötték a planétát).
A félreértések elkerülése végett:
A riktik nem "Élienek" hanem más alternatív dimenzió mutálódott emberei, kiknek célha hogy a mi földünket és embereinket a saját képükre formálják (a lostokkal szövetségben). Paragon cityben amúgy ugyanúgy megtalálhatóak ők a lost, kicsit elkorcsosodva.
Ezt állt Positron naplójában, ami fent van a hivatalos honlapon.
Az új SF/Tf megtervezéséhez rengeteg mítológia elemet felhasználtak, mint pl a Ragnarok, apokalipszis négy lovasa, sárkány, hamis próféta, stb.
Szal a lényeg annyi, hogy most Paragon City szerte, és Rogue Islesen is nyomulnak a Riktik, és minden náluk gyengébb seggébe hatalmas antennát ültetnek, mert ez a perverziójuk... :D -
sagibenceb #7433 Na végre.Tolom a CoH-ot nagyon jó:) a Defiant -on vagyok egy Eamonnevű karival.Plz magyarok gyertel mert sok a külföldi:P -
#7432 nem mind1 hogy US vagy EU verziót installáltál -
sagibenceb #7431 és ha módosítom a játék acc jelszavát.mert a felhasználó név az megegyezik a MA-al -
#7430 Biztos, hogy a CoH-hoz rendelt user/pass kombót próbálod? Ha regisztrálásnál más jelszót/nevet adtál meg mint ami a master accountnál van akkor nem fog beengedni a MA adatokkal. -
sagibenceb #7429 Üdv.Regeltem,a kapott trialos kódot beírtam.De mikor bejelentkeznék akkor kötekszik a jelszóval vagy az acc névvel.HELP:S -
#7428 HURÁÁÁ egy szaros szót sem értek:):) Na mesélyetek ki az a hero-1 -
chefshift #7427 Tudtam ! Mindig is sejtettem , hogy ez lesz ! De halgatott rám valaki is ? Nem ! Azt mondták megörültem, hogy még hogy ő visszafog térni mint valami gonosztevő ! Hah bolondol ! Hát most lásuk ki az örült ! BwahahahahahahahahahahHAHAHAHahahhahahaha *köh* *köh* -
#7426 elcseszték, hero1 lett a leggyengébb a TF alatt , azért egy endAV-nak sokkal erősebbnek kéne lennie. -
Bléd #7425 AHA ! Hero-1 ...
-
#7424 egyszerű.A http://eu.plaync.com/eu/ -n regelsz amagadnak 1 master acountot aztán + ott majd be is irhatod a trial kulcsodat amivel elkészül a játék acountod ,felteszed a játékot azt jácassz -
Freeze447 #7423 Jó lenne ha most már vissza írnátok OK?????????????????
csak ennyi kéne!!! -
Freeze447 #7422 Sziasztok hogyan lehet játszani a city of heroes trialjával???
ha valaki tudja írjon vissza mert nekem nem indul!!! :( -
-
chefshift #7420 Igaz , EU trial de kipróbálásra jó -
chefshift #7419 Itt egy link ahonnan igényelhetsz trial kulcsot amivel kitudod próbálni a játékot. Csak kövesd az utasításokat és töltsed le a klientst.
http://www.scifi.co.uk/cityofheroes/ -
supersheep #7418 CSá all!
szereték kérni egy szivességet.
szeretném ha valameikőtök linkelne egy honlapot ahonna lehet letölteni ingyenes béta verziót a CoH-bol(ha van ien)Mert sok szépet és jot hallottam/láttam a gameről de ki is szeretném probálbi hogy 100%os legyek benne hogy erre költsem-e a pénzem
jah és a link mellé használati utasitást is pliz me nem negyon értek ehez
(használati utasitás alatt nem azt értem hogy kell instalálni hülye azé nem vagyok annyira :P hanem azt hogy itt is van-e realmlist mint a wow-ba hol ke regeni mire kik hol hányszor szal értitek)
thx előre is
szép napot mindenkinek ^^ -
#7417 Keresd a Max inc. nevű csapatot a Defiant szerveren. Ott magyarok a vezetők, onnan meg már eligazítanak. -
#7416 hali skacok. én még új vagyok a játékban.Az Eu-n küldöm a villains-oldalon.Na most az lenne a kérdésem hogy mennyi sélye van annak hogy magyarokba botlok ingamme. . . -
#7415 Hol van mindenki ??
AHHA !
-
#7414 I10 valószínűleg még ma -
atiati #7413 Igazán remek... Pedig azért jó ez a játék, mert messze elkerülik a pénzügyi akciók, vagy legaléábbis nem jelentősek. Vagy voltak eddig. Fene.
Én különben nem haltam ki, és később sztem visszatérek majd, de most a kislányom eleve megakadályoz bármiféle huzamosabb gép előtt ücsörgsét :-D