City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd írok nekik valamikor levelet, hogy nem tervezik-e az összevonást, mert a szerver-karbantartási idõktõl eltekintve nem sok értelmét látom a dolognak, hogy õszinte legyek. Az SWG-ben is remekül megvannak együtt a szerverek.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
A GH-m elvileg @Hmuda.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elég hamar kiadtak róla infót és már indul is a closed Beta test
US szervereken a HUN csatornán szoktunk beszélgetni páran, persze ezt csak akkor hallod, ha a chat ablakodba is beteszed a HUN csatit.
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/Fire controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion Corruptor
Heros oldalon mi is alkottunk Defianton egy magyar SG-t, ha valaki csatlakozni szeretne keressen bennünket a global chaton.
@JegesH
@Holdpenge
Illetve a HUN chanelen tudunk szerverfüggetlenül beszélgetni.
SG neve: MoonLight
@JegesH Defiant/Union
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Ezt a global chat dolgot még nem vágom teljesen, de az elérhetõ karakternevek:
Satanka
Belzebub
Vittorio Corleone
Gyilkos Penge
Wu Jian Dao
Blackhand
Az SG neve a Pokol Gyermekei (ha minden igaz 😊 )
EUról viszont USre sosem lehetett és nem is tervezik.
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/Fire controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion Corruptor
Viszont akkor átmegyek US szerverre mert itt nincs gyakorlatilag semmi és alig találkozok emberrel.
Az Amcsi szerverek jobban látogatottak, már másik hszemben leírtam.
EU 3 szerver átlag nemtom mennyi játékos naponta de vki mintha 500at mondott volna, US szerverek 11 db, Freedom a legnépszerûbb, Hero olyan 1200 körül, villain 6-700.
Amúgy meg aktív játékosok is sooooookal többen vagyunk USen.
Ami viszont megint nem elhanyagolható hogy US szerveren a havidíj is olcsóbb ;D (Ugyanannyi USD-ben az elõfizetés mint Euróban ... )
A másik kérdésem pedig az hogy az amcsi szerverek jobban lakottabbak?
Buddynál nemkell megvenned a játékot hanem ha lejár akkor csak fieted a havidíjat
Defianton nyomom Jó oldalon:Fragile Protector
Csúnyán:Subversive Commander
@ati
@chanteye
@lond
@senaid
@siaynoque
@vovin
@Unispycho
@Chefshift
@Dredd1
@Whendigoo
@Fater
@Apa
@Bled
@Senaid (?)
@Sianaque (?)
ezeket lehet elírtam, majd pontosítom ha hazaértem.
Ha vki esetleg játszik még, akkor irja meg, és összeállítunk egy pontos listát majd <#eplus2>#eplus2>
mi most a Defianton játszunk lvl 10 körül.
Amúgy mostanában a legtöbbet a lvl 28-as Blasteremmel játszom Unionon.
@JegesH Defiant/Union
Unionon játszom én is,jelenleg lv 30-as Warshade-mal szoktam játszani😊
hát tényleg elég kevesen vagyunk magyarok az EU szervereken. Jelenleg rajtam kívül még egy valakirõl tudok, õ kb 1 hete kezdte el a játékot. Pillanatnyilag az Union szerveren nagyobb az élet, a Defianton valamivel kevesebben játszanak.
@JegesH Defiant/Union
Ha viszont tervezed, hogy visszatérsz, és játszol, fel tudok ajánlani 1 buddy kódot ... (nem kell megvenni a játékot, csak a havidíjjat fizetni)
Aki meg ki akarja próbálni, az is írhat ide, el tudjuk árasztani õket trial kulcsokkal.
régen még megvolt anno az US-es coh, viszont mindd az account jelszamavm mindd mindent elgórtam, így vettem egy EU-s mixx accountot.
EU szerveren tolja valaki és melyik szerveren?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Játékból is eltüntem meg még egy jódarabig szünetelteni fogom sztem.
Augusztus fele lehet visszatérek de ez még nem biztos. Addigis legyetek jók 😊
Lehet betárazni a kaját és a piát, mert hatalmas kockulás lesz ...
"Double XP Weekend Returns June 15-17!
Thursday, May 31, 2007
School's out! Father’s Day! Positron’s birthday! So many reasons to celebrate! Yes, Heroes and Villains, the time has come again. Roughly twice a year we turn up the dial and invite players to rack up XP at double the normal rate. Coming soon, Hero and Villain characters will receive double the XP, Influence and Infamy for all of their accomplishments in the game.
Double XP Event Timing:
Start: Friday, June 15th at 8:59am PST / 11:59am EST
Finish: Sunday, June 17th, 8:59pm PST / 11:59pm EST
If you have a friend who wants to join in the fun but hasn’t played before, send them a free 10 day trial and earn free game time through the Referral Program!
The event begins Friday, June 15th! Take advantage of this opportunity to level up your favorite heroes and villains twice as quickly as normal. Good luck and have fun!"
Microsoft Online Crash Analysis
Pl:
Error code 0000009c, parameter1 00000000, parameter2 8053faf0, parameter3 cc0000ff, parameter4 20040189.
vagy vmi hasonlót ? :s
Probáljad meg kicserélni régebbikre, hátha megy vmivel.
CoHban sokak panaszkodtak rá
sose volt még ilyen problémám
megprobálom akkor az auto újraindítás kilkövését
Számítógép:
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Home Edition
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév GEIST-XUYKZVR3V
Felhasználó neve Miksa
Alaplap:
CPU típusa Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
Alaplap neve Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale i865PE
Rendszermemória 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS típusa AMI (10/01/04)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Nyomtatóport (LPT1)
Megjelenítés:
Videokártya ATI Radeon 9600 / X1050 Series Secondary (128 M😎
Videokártya ATI Radeon 9600 / X1050 Series (128 M😎
3D gyorsító ATI Radeon 9600 XT (RV360)
Képernyõ LG StudioWorks / HiSync 700S <17" CRT>17" CRT> (11011)
Multimédia:
Hangkártya C-Media CMI8738 Audio Chip
Háttértár:
IDE vezérlõ Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
IDE vezérlõ Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
SCSI/RAID vezérlõ SCSI/RAID Host Controller
Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
Lemezes meghajtó ST3120827AS (120 GB, 7200 RPM, SATA)
Optikai meghajtó ASUS DVD-E616P (16x/48x DVD-ROM)
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B (DVD+R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:40x/24x/40x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
Optikai meghajtó HN1304H JNK914V SCSI CdRom Device
SMART merevlemezek állapota OK
Kötetek:
C: (NTFS) 20198 MB (2449 MB szabad)
D: (NTFS) 94264 MB (3584 MB szabad)
Teljes méret 114462 MB (6033 MB szabad)
Bevitel:
Billentyûzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyûzet
Egér HID-szabványnak megfelelõ egér
Játékvezérlõ Microsoft PC-botkormány illeszt
Hálózat:
Hálózati kártya Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller (192.168.1.100)
Perifériák:
Nyomtató Adobe PDF
Nyomtató hp LaserJet 1300 PCL 6
USB1 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - USB Controller
USB2 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - Enhanced USB2 Controller
USB eszköz Logitech Cordless RumblePad 2 USB
USB eszköz USB HID
Ahogy mondtam, ezt így elég nehéz kideríteni.
Sztem kérj kölcsön haveroktól:
- Tápot
- Videókártyát
- Memóriát
És cseréljed ki a régi dolgaidat egyenként. (sztem a táppal kezd)
Az újraindulásnál, hogy könnyebb legyen meghatározni a hibát csináld a következõt:
- Jobb klikk a sajátgép ikonra az asztalon
- Legördülõ menübõl TULAJDONSÁGok kattints
- a beugró Rendszertulajdonságok ablakban a SPECIÁLIS fülre kattints
- indítás és helyreállítás részen a BEÁLLÍTÁSOK gombra
- rendszerhiba részen pedig az AUTOMATIKUS ÚJRAINDÍTÁSnál vedd ki a pipát majd okézzad le
Ez megakadályozza a gépet, hogy újrainduljon kékhalál esetén, és meglássad, hogy milyen hibaüzenetet ír ki.
Ha azt felírod, akkor talán többet tudok segíteni.
Memtest
Az is megeshet, hogy a drivereddel van gond, nem biztos hogy a legújabb a legjobb, próbálgassál ki más verziókat is. (Ati kártyáknál szokott ez gond lenni)
Melyik játékok mennek rendesen, meg mi a konfigod ?
Szedd szét a gépet, portalanítsad, ellenõrizd, hogy a ventik forognak-e, valamint a kábelek rendesen be vannak-e dugva.
50re fejlõdni nem nehéz, ha van állandó csapatod. Attól függ mennyit játszol, 1 hét alatt megvan, de ahoz sokat kell kockulni és nem biztos hogy megéri, mert sok mókás és érdekes küldetés kimarad 😞
Ahogy írni szokták, a lvl50 nem cél, hanem út.
"lvl50 is not a destination it's a journey".
Gondolkoztam azon ohgy megvegyem a játékot ezért megcsináltam azt az ingyes próbás dolgot, de valamiért nem kedvel a játék és néha csak úgy újraindul a gép. Felraktam a legújabb drivert és nem az volt a gond. Nem tudom mi lehet a baj és hogy mit tegyek hogy ezt a hibát megszüntessem.
Ha megvan a CoX, akkor sztem Heroessal kezdjél, az soooookal könyebb mint a CoV. A kasztok nagyon táposak, és a mobok is gyengébbek.
Azt azért nagyon bírom, mikor Recluseban az agyontápolt Blasterek (Ice / Nrg / FF) póverkednek, hogy mekkora jók, de csak az übertáp Epic pooljuk miatt.
Dúrvának tartom, hogy a blaster hogyan kaphat personal force fieldet ...
Köszi mindenkinek a segitséget.A játék nagyon tetszik eu szerveren vagyok és ott a defianton(remélem jól írtam a nevét)az Air superiorití-t választottam de még kell egy pár szint a rendes fepüléshez.
Ellenben az Air Superiority alacsony szinten is király, mert amíg a megütött ellenfél felrepül, elesik és feláll, addig nem támad, ami sokat segíthet a gyenge blasterek helyzetén :-)
De persze a Respec igaz, ki lehet próbálni mindkettõt különösebb következmények nélkül, aztán mindenki eldönti, melyik tetszik neki :-)
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati