8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    USen mi igy vagyunk, hogy Guardian -on gonoszkodunk, Freedom -on meg hősködünk. global neveket tessék kiirni :)
  • Kreeder44
    Szia JegesH :) mi játszottunk sokat együtt :P 1 éve :) remélem emléxel még rá xD feltétlen szólok ha lesz stabil team az tuti h 4 en leszünk ha jössz akkor az már 5... a Test server meg tényleg jó ötlet lenne, de félek h az is külön EU/USA-ra van bontva :/
  • Umbralien
    Nem tudom, külön van-e a teszt szerver, még sosem néztem. Ha egy van, és mindannyian elérjük, akkor próbáljuk ki a dolgot.
    Utána tudnál nézni, hogy megy ez pontosan?
  • JegesH
    Hát én egy darabig próbálkoztam EU szervereken magyarokkal egy közös party-t összehozni, de eddig nem jártam sikerrel. Ha esetleg sikerülne összehozni egy stabil magyar csapatot, akkor én is visszatérnék a játékba :D

Jelenenleg szüneteltetem az accomat.....
  • herczeg
    igen az a fájna átjönni dolog miatt ajánlottam hogy a napi hősködés mellet akárhol, heti egy alkalommal egy közösen kiválasztott szerveren új karit indít mindenki és az lenne a magyar tím, klánt is alapíthatnánk csak nekik (Hungarain Avengers yummi!)
    de így hogy valakik(nek) új account kéne hozzá így nem olyan egyszerű

még az jutott eszembe hogy csinálhatnánk a teszt szerveren, bár nem tudom sose próbáltam, az amcsiknak meg az eusoknak ugye nincs külön teszt szerverük? és mennyire játszahtó a teszt szerver próbálta már valaki?

off
    avengersről jutott eszembe itt valaki olvas marvel képregényeket?
    on
  • Kreeder44
    Sziasztok! 2 embert beprotezsáltam szval ők jönnek majd dec vagy jan elején :) yess de Ők is EU-s szerveren leszenk Union-on... és akkor ott már meg is leszünk 5-6 an nem? :D az jó lenne. Tényleg jó lenne ha együtt lenne a magyar közösség... de USA serverről nekem is fájna átjönni :S valahogy majd csak lesz. Addig álmodozom h egyszer mindannyian találkozunk virtuálisan és együtt hősködünk vagy rombolunk :D
  • Umbralien
    Szerintem csak úgy lehet az USA-ra átjönni, hogy az account ott lesz ezentúl, és utána már csak azt éred el. Tehát az EU-s accountoddal nem csinálhatsz karaktert USA szerveren.

Guardianon vannak amúgy magyarok, bár én múltkor átköltöztettem a karaktereimet Virtue-ra, az jobban tetszik, sokkal többen vannak, mozgalmasabb, főleg a sok 'szerepjátékos' miatt. De egyedül vagyok, úgyhogy ha esetleg az USA-n szerveződik az ötleted, benne vagyok.
  • herczeg
    tök jó, mostmár nincs akkora pangás mint ősszel. csak az a baj én a defianton heroskodom, hmuda ugyanott villain, Umbralien USAn van, Kreeder44 Unionos, Urielst nemtudom hol van, Gaara meg úgy kb mindenfelé található, mások meg nem is tudom hogy játszanak-e. és akkor akik jönnek ide kérdezősködni azoknak mindig a saját szeverünket ajánljuk (emlékszem augusztus/szeptemberbe amikor kezdtem néhányan azt állították a defiánton gyülekezik a magyar, két héttal később meg más azt mondta hogy főleg unionon vannak és persze Umbralien az USAt ajánlotta). ez így persze oké, nem hiszem hogy bárki otthagyná a szerverét, meg a lvl50es karaktereit meg az embereket akiket ismer, mert egy másik szerveren hirtelen geci egyedül érezné magát, de mondjuk kipróbálhatnánk egy magyar csapatot. hetente egy eseteg két este ugyanazon a szerveren ugyanazon az oldalon egy jó kis balanced team (tőlem akár amerikai szerveren is lehet ha tudok ott játszani EU accounttal és valaki megmondja hogyan), persze úgy lenne értlme ha, ha minimum 4-5en lennénk, de ha ősszejönne egy 7-8 fős csapat akkor akár tfeket is csinálhatnánk (amikor mindenki ott van, álltalában ugyis csak 5-6an lennénk)
  • Hmuda
    Ha 90 napig voltál inaktív akkor valaki "visszahívhat" (küld egy levelet benne egy kóddal), amit rendesen beregisztrálsz a master accodra, kiválasztod a megfelelő játékot (esetünkben a COX-ot), befizetsz egy hónapot és akkor fejenként kaptok extra 14-15 ingyen napot.
  • atiati
    Mi is ez a 90+ napi inaktivitás utáni visszahívási lehetőség? Valaki meg tudná írni ennek a pontos részleteit, mikéntjét?
  • Kreeder44
    Gratula :)

Küszi szépen az infókat... ennek nagyon nagyon örülök :)
  • chefshift
    Gratula
  • Umbralien
    Scrat: Gratulálok.

Kreeder44: Mindenki, akinek csak az egyik volt, megkapta a másik oldal elérését is ingyenesen, és ez már marad is.

A repülésfajták bent vannak. /em flypose 1 /em flypose 2 /em flypose 3 és /em flypose 4
    Automatára tedd a repülést, és utána írd be valamelyiket.
  • herczeg
    az első 50esem, ma este sikerült, épp Malaise ellen harcoltunk (nem a legnagyobb av, de akkor is av ellen harcolva értem el az 50 )

és az első peacebringerem

• Kreeder44
    Halihóó!! nem tudtam várni előfizettem decemberre szval aki akar játszani majd velem Unionon vagyok Blade Hungary vagy Zoli :) milyen találó hehe.... este 10 után tuti leszek blade kb 9 es szintű Zoli meg 34 :D és csinálok most egy defender nyilast :D Anguish néven byez ja igen nekem csak a CoH van meg és mégis tudok CoV -al játszani meg sg super group bázisra menni ez hogy lehet?? ideiglenes dolog vagy ez örök :) de jó lenne... ja meg azt szeretném megtudni h a repülés fajták bent vannak már 12 ig van rewardom.... szval elvileg kéne lenni és hol tudom változtatni :) na ennyi :P
  • herczeg
    szerintem akárhányat, elment az email, jó játékot
  • Kabala
    Csak 1 embert hívhatsz meg? Mert ha esetleg többet akkor [email protected] az e-mail címem
  • herczeg
    csak az email címedre van szükségem ahhoz hogy visszahívjalak (vagy bárki mást. vagy egy új játékost hívjak meg) a visszahívás 15 nap ingyen játékkal jár mindkettőnknek

• Kabala
    Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy hányan játszanak manapság az US vagy az EU szervereken összesen?
  • Hmuda
    Nem tudom, hogy megvan-e már a 90 napom, de egy élő accos EU játékos "visszahívhatna" és akkor elvileg mindketten kapunk 30 nap ingyen játékot. A plaync-s master acc oldalon elbvileg van egy megfelelő gomb. Írjátok meg, hogy mit kell magadnom és elküldöm privátban.

SZERK: megnéztem, megvan a 90+ nap inaktivitásom.
  • chefshift
    Még nincs , de van trial akinek kell.

Trial igénylés itt
  • Kreeder44
    Jó benézek majd 6. a körül mert most vanguard meg lotro is be van fizetve... új issue-k nál szokott lenni pár ingyen nap inaktív accountoknak az van most is?
  • herczeg
    eh, Ourboros nem osboros
  • herczeg
    EU-n momentán csak ketten vagyunk se attól még gyere... most jött le nekem az issue 11 gyors megnéztem a weapon customizationt, nagyon jól néz ki... a Willpower meg a Dual Blade meg hát... 80+ lvl 10 alatti scrapper van a defianton, lehet tippelni milyen powersettel... az osborost még nem próbáltam de szerintem ez az i11 nagyon jó....
  • Kreeder44
    Sziasztok! Már vagy egy éve nem játszottam, mert elkezdtem Vanguardozni amit hamar abba is hagytam aztán most LoTRO-zom.... de ha van EU-serveren magyar közösség akivel tudok gamelni szívesen visszanéznék Unionon van asszem 38-9 es blasterem defianton valamivel kissebb blasterem.. inkább unionra mennék de ha defianton vagytok többen új karit csinálnék.Annó azért hagytam abba mert nem voltak valami sokan a servereken magyarral is csak 1-2 vel tudtam játszani aztán ök is szüneteltek egy ideig.... majd írjatok! byez!
  • Umbralien
    A www.plaync.com -on a Game Accounts menüben van egy REFER A FRIEND lehetőség. Csak egy email cím kell, és tudok küldeni ezen keresztül 10 napos (USA) trial kódot.
  • herczeg
    megpróbáltam egy élménybeszámolót írni, de sehogy sem fért ble 600 karakterbe. próbáld ki nem veszíthetsz semmit. nemtudom hogy neten valahol adnak e még triál kulcsot (én augusztus végén még találtam) de nekem van egy, a dobozos GvsE mellé adták. 14 napos EU trial key ha sehol en találsz szivesen odaadom (klienst ingyen letöltheted).
  • WooDooDave
    Hellosztok!Én már régóta akarom ezt a játékot és sztetek érdemes megvennem?Meséljetek róla!!!PLS!
  • herczeg
    én defianton/uinionon is vagyok, ott hajnali négytől kb délig pangás van (50-) de egyébként mindig van kivel játszani
  • Umbralien
    Szia

Én a Virtue-n vagyok (CoV), az egyáltalán nem kihalt.
  • Lerstal
    sziasztok! 1-2 éve Coh illetve Cov -oztam és ujra megjött a kedvem.... Nemrég beléptem a Coh accountomba és nem találkoztam senkivel se akivel tudnék küldiket csinálni.... csak atlas-ban voltak páran de annyira kihalt volt hogy kiléptem... mondom senki se volt.... most ha elkzdenék ujra jáccani a coh-hal vagy a cov-val akkor melyik serverre menjek ahol sokan illetve melyikkel játszak? még mindig ilyen kiürült vagy nem? lécci help.. köszi elöre is !
  • herczeg
    lvl 26
    most sikerült összehozni ma este

a blasterem meg lvl 36os úgyhogy túlesett az első mothership raidjén
  • atiati
    Köszi a képeket, utol is ért a nosztalgikus hangulat, hüpphüpp Terveztem a mihamarabbi visszatérést, de sajnos a kislányom pici még, és teljes mértékben megakadályoz mindenféle huzamosabb ideig tartó gép előtti ücsörgést... De sajnos ez ezzel jár, remélem, azért még apríthatom a gonoszokat a többi Hősökkel vállvetve!
  • herczeg
    nagy pangás van gondoltam linkelek pár képet

ez én vagy az unionon. nindzsák és dark miasma, momentán lvl 19

ez pedig a defianton. fire/fire blaster lvl 32
  • Umbralien
    :D
  • herczeg
    chat ablak nem macska ablak...
  • herczeg
    van a cat ablakon egy olyan gomb hogy tab (asszem ezaz.. ha nem akkor simán jobbklikk a csetablakra) előjön egy legördülő menü (vagy nemtom hogy hívják az ilyet.) és ott van egy olyan opció hogy search channel. beírod hogy hun kidob párat (hunter of the evil cows meg hungry people meg ilyenek).neked a sima hun kell. jobbgomb és join channel vagy valami ilyesmi de szerintem innentől már tuti megy magadtól is...
  • Umbralien
    Xp-n: Vezérlőpult/Rendszer/Rendszertulajdonságok
    Azon belül Speciális fül, ott a Teljesítmény rovat beállításai.
  • Sparkie
    hmm....h kell átállitani a virtualis memoriat?:))) énis defiant hero vagyok. viszont ez a HUN cset hogyan muxik?
  • herczeg
    lehet... és nézd meg a virtuális memória méretét, én 2000 mb-ra állítottam és azótan nem dob ki a WWnél mint Umbralient. én egyébként a defianton vagyok hero és az unionon villain @herczeg a globális nevem, de a HUN cseten is fenn vagyok.