City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Na, csak lesz itt forgalom :-)

én és egy haverom elõfizetünk kb hétfõtõl.

Crazyn
Ez pech 😞

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

pityogo2
kár, hogy náluk van 😞

Ide mit kéne írni?

Crazyn
Fizess elõ te magad! Van rá pénzed! Amirõl nem tudnak, az nem fáj 😄

pityogo2
majd te nekem 😛PP

Ide mit kéne írni?

Crazyn
Fizessen már elõ még valaki rajtunk kívül!! 😄

Crazyn
A beugró az 10625Ft volt nálam, ez alapján a havidíj kb 3200Ft lesz. Az elsõ hónap ingyenes 😄

pityogo2
már mind1, mert csináltam másik email címet...

Ide mit kéne írni?

Laza
elvileg mar nincs beta, vagy mire kell? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

pityogo2
valaki megadná az email címét, hogy elküldhessek rá egy regisztrációt? lehetõleg ne freemailes elgyen, emrt oda eddig nekem nem érkezett új levél 4 nap óta...

Ide mit kéne írni?

Laza
proba nelkul eselytelen hogy megvegyem... 😊
meg van a listamon legalabb 3 varandos, ami elsobseget elvez

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

És a havidija mennyibe kerul gondolom nem annyi mint amikor megveszed a jatekot.

Jimi Hendrix

Ferro_TwL
Van 40-es, de nemsokra jon a patch amiben 50-es lesz. (meg egy csomo ujdojnsag lesz allitolag).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Crazyn
nemtom 😊

pityogo2
van max szint?

Ide mit kéne írni?

Crazyn
igen

Crazyn
A megölt gazfickókért XP-t kapsz, mint a legtöbb RPG-ben. Minél nagyobb a szinted, annál több XP kell a szintlépéshez (színtén mint a legtöbb RPG-ben). A gazfickók megöléséért nem pénzt kapsz, hanem influencet (itt a pénz szerepét tölti be). Ezen vehetsz fejlesztéseket a képességeidhez, és inspirációkat (ezek tekinthetõk heal/stamina/dmg/stb potion-öknek).

Valen
már elõfizetõs?

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

pityogo2
ennek a játéknak mi a célja? hogy lehet fejlõdni?

Ide mit kéne írni?

Crazyn

Crazyn

Crazyn
OTP webkártyával rendeltem, és elfogadták.

Ha esetleg format van vagy véletlenül letörölted a játékot, és még megvan a 800Mb-os install, akkor mákod van. Ha nincs, akkor töltheted le megint. Az ftp-n volt még valami disk1.zip meg disk2.zip
Sztem ez azért van, hogy ha azokat töltöd le, akkor 2 cd-re ki tudod írni, de még nem próbáltam azt a verziót 😄

pityogo2
fájdítjátok a szívemet😞
dejó nektek

Ide mit kéne írni?

Ferro_TwL

Ferro_TwL
44.95$-ert rendeltem az NCSoft oldalanm 49.90.
Rendelhetsz mindeket helyrol csak CD kulcsot, az NCSoft oldalarol egybol kuldik, a masiknal kicsit varni kell (1 nap).
Mikor megvan le kell tolteni a klienst (800 mega) es mehet a jatek. Ha letorolted a gamet szerintem ujra le kell tolteni en meg nem lattam install verziot.
Meg lehet venni a dobozos jatekot is az 44.95$ ill. 49.90$(tehat ugyanannyi, mint a kulcs),csak ilyenkor kell fizteni szallitast is (ha jol emlekszem 7 vagy 10$) plussz 1-2 het mire ideer.
Itt a linekek akit erdekel:
NcSoft
Interactcd

Dombornyomott Visa, Mastercard biztos jo, azt hiszem Otp web kartya is.

Lenne néhány amator kérdesem 10000ft ugye a jaték.és havi 3000ft,nincs dobozos verzio csak letoltod pénzért?vagy ingyen,és a cdkeyert kell fizetni?es mivan ha letorlod a gamet ujra le kell toltened gondolom ingyen?eleg a bankszamlaszam a vasarlashoz es milyen kartyakal lehet fizetni?

Jimi Hendrix

pityogo2
semmi 8)

Ide mit kéne írni?

mivan? 😛

pityogo2
ja, nemmindegy, hogy hova költöd, l2-be, és COH-ba, vagy 1 COH-ba neked, 1-be nekem 😛

Ide mit kéne írni?

csináljatok mát egy movie-t a játékmenetbõl érdemes
erre elõfizetni? Nemtom eldönteni hogy lin2 legyen
vagy ez, és a 10,000ft nem mindegy 😛

--

Crazyn
Én lehet, hogy csak este tudok majd játszani. Még nem döntöttem el, hogy melyik karimat vigyem tovább:
-CrAzNaGrAv: gravity controller / storm summoning
-Radin (aszem ez a neve): radiation defender

pityogo2
brühühü, összefacsarodik a szívem
nektek jó kis karitok van, én meg itt szenvedek a nagy semmivel 8(

Ide mit kéne írni?

Ferro_TwL
Hali megcsinaltam a karim a Guadrina serveren vagyok /ice/energy balster Coldasice neven.

Crazyn
Egyáltalán nem vészes beírni ezt a nevet. Aki privátban akar írni, az meg szenvedjen meg vele. 😄

Ferro_TwL
Aktivaltam delutna megyek akkor Guardian server igaz?

enhancmentek :
Max 6 lehet egy powerhez.
Ha kombinalod oket, mindig a nagyobb kerul elore (pl egy 3-esra raraksz egy 5-ost akkor 5+-os lesz.)
Ugy van a szamozas, hogy pl: van 5-os, 5+ (ez 6-os), 5++ (ez 7-es) aztan ha erre is raraksz 6+ lesz.
Figyelni kell a szinukre: ha piros (azt hiszem ha 5 szinttel kisebb mint te szinted) akkor nem ad bonuszt pl: level 10-en level 5-os. A zold szinu a jo.
Meg van szabva hogy milyen szintten mekkora lehet: Ha jol emelexem, level 5-tol lehet 5-os, level 8-tol 10-es 12-tol 15-os, 13-tol dual origin aztan kesobb single origin.
A dula origin olyan ami ket kulonbozo orgin-nak is jo pl: mutant/magic, a single ami csak egy adott originnek jo.
A dual ketszer erosebb, mint a training (a szamozott) ench, a single meg a dualnal ketszer erosebb.
Ha ugyanabbol a fajtaabol tobbet is lehet rakni egy powerbe (pl tobb damage, tobb accuraty) de ilyenkor nem osszeadodnak hanem szazalekosan novelik. (Tehat 2db 10-es damage ench, nem egyenlo egy 20-al.)

Shala, meg aki tud jojjon jo kis game ez!

pityogo2
én játszanék szívesen, csak ugye a pénz nekem gondot jelent.... :/
és ráadásul még szeretném ki is próbálni elõbb.

Ide mit kéne írni?

Hunnenkoenig
Hat ezt nem tudom, de ugyanazokat a bonikat leket kombinalni! Gondolom azt lattad. Es akkor megint felszabadul egy slot, amibe rakhatsz ujat.

Egy lvl2 meg lvl 5-böl lehet 3++ (nekem valahogy igy volt...)

Ezek a CrAzNagRaV fele nevek gondolod kenyelmesek privatmessage irasakor?
Mikor be kell irogatni, hogy /tel CraZmaGraV es a 8. eliras utan szarnek bele :-)

Meg L337 nevek. Mindenki hülyenek fog nezni (max az nem, akinek szinten ilyen neve van).
Nöjetek mar fel!

Crazyn
lvl3 Technology Controller - Gravity/Storm Summoning

Crazyn
Ezek az enhancmentek hogy müködnek? Nem nagyon értettem õket a bétában sem. Pl ha én lvl7 vagyok, és egy erõn még nincs dmg novelõ, és rakok rá mondjuk egy lvl7-est egybõl, akkor ez a jobb, vagy az, hogy ha mondjuk már alapból van rajta lvl1+lvl2+lvl3+lvl4+lvl5+lv6 és erre rakom rá a lvl7-est? Ezt nem értem csak

Crazyn
Hehe! Már csk fél óra, és telepítem 😄

Crazyn
Ferro: a hivatalos fórumot olvasod?

shala
helo, engem érdekel a téma 😊
elöakarok egyre fizetni még nincs Wow, csak nemtudom hogy lineage2 legyen e vagy ez. 😊

non potest pluere aeternum

hopp ezen még elgondolkodom. Bár most is minden matek felvételi példa után irogatok ide pihenésképp 😄 (nem nagyon van juniusig idõm) illetve lenne de akkor nem vennének fel sehova 😛
Crazyn
Ha esetleg látsz esélyt rá, hogy elõfizetsz, és esetleg pesti vagy, és esetleg nagyon-nagyon szépen megkérsz, akkor talán beugorhatsz hozzám kipróbálni.

Talán! 😛

Felnyomtam az elsõ helyre a topicot 😛 Egyébként tényleg jó lehet a game, mert jókat írnak róla 8magasan a legjobb mmorpg-nek szavazzák itt http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/sort/rating) ez egy kis reklám a kétkedõknek 😊, csak sajnos nem voltam ott az open betán és nem tudtam személyesen kipróbálni, mert azt a szar L2-t nyomtam akkoriban 😊
Crazyn
Az a rikti invázió fasza lehetett, kár, hogy elbambultam.

Lehet, hogy CrAzNaGrAv lesz a neve a controllernek 😄

Crazyn
Köszi a biztatást
Azért gondold át a dolgot, hátha rá tudod magad beszélni!

Crazyn
Azért egy pár másik fórumba (ahova én még nem írtam be), te is írhatnál/nyithatnál új topicot 😄

Látom tartjátok még magatokat. Jól van, kitartás 😄