8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#1756 http://www.ryl.com.my/dl_game.htm
eleg jonak kinezo open beta.
nekem mar jon lefel :) -
#1755 http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=3180
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=3179
Aki nem latta volna meg, 2 uj coh elozetes a patch hez. -
#1754 mail ment vissza :) -
Nexushun #1753 Addig takán az update is kijön reméljük. -
Nexushun #1752 Én kb hétfőn tudok majd csak jönni mert per pillanat nem tudom befizetni a gamet, majd csak ha megjön a dombornyomott kártyám.
A Justice-n vagyok van ott kb 7-8 low lvl (lvl6-7 kezdő karim) addig meg kipróbálom a SWG-t most jött le a trial mindjárt install. -
#1751 Pite ha meg jatszogatsz melyik server-en vagy (remelem a Justice:) es milyen karid van es mi a neve/nevuk? -
#1750 Ment egy privi Crazyn. -
Rasti #1749 Jó reggelt mindenkinek.
Hehe Szilvit üdvözöljük a munkások népes táborába :) -
#1748 mért, mit fogsz dolgozni? -
#1747 szegeny szilvike, pedig en meg napkozben leszek mostanaban, nem rosz dolog a munka.. -
#1746 Jó reggelt!
na ezentúl egy hónapig nemtok nagyjából egész napközben jáccani, csatlakozok a kedves munkásnéphez. 8/ -
#1745 neröhögj!! elbuktuk. -
Nexushun #1744 lol
-
#1743 brühühü tyson point gyertek vissza lejár a misison time! -
Kaleb222 #1742 egyébként point: rakd be kedvencekbe a fórumot úgy
egyszerűbb. -
Kaleb222 #1741 megyek na jó nem -
#1740 én jácokk! jertek! -
Tyson #1739 Te miért nem játszol? -
#1738 mert dógoznak.....vagy játszanak... -
Kaleb222 #1737 hát a faszért nem ír senki!! -
#1736 Bahh honnan kell mar eloszedni ezt a forumot... -
Kaleb222 #1735 Az EVE-nek kurva jó a zenéje!
-
#1734 Hali Mindenkinek!
CoH forever. Én leszek fent,de most csak ritkábban mert Uni bemutatta az EVE-onlint és nagyon megtetszett. Az nem ennyire pörgős inkább nagyon komplex. Úgyhogy ha egy kis pörgésre, harcra vágyok irány a Guardian/Paragon city.
Ui.: Ha valakit esetleg érdekel az EVE Uni szerintem még tud trial intézni. Persze ezt Ö tudja :) -
Nexushun #1733 Én fent vagyok, de nincs nagyon mit mondani :) -
Kaleb222 #1732 -
#1731 14 éves vagyok szal ez nem igen fog menni :) -
Kaleb222 #1730 -
Rasti #1729 Mi ez a nagy pangás ?
Mirc-re se jöttök :( -
chefshift #1728 Üdv all -
#1727 Tudod mit csinálj Adam. Menj el az OTP-be csinálj electronikus utalásra alkalmas kártyát aztán menj fel az NCsoft honlapjára és rendelj egy jelszót. Csinálj egy csomó karaktert az egyik szerveren egyikkel nyomd át a tutorialt és szólj nekünk ha kész vagy. -
#1726 úgy értve élesben, hogy olan mint egy ingame videó, csak a tömörítés miatt nem veszít a minőségéből. És ezzel ki is tudod próbálni, hogy hogyan fut nálad a jéték. Ez olyan mint pl a quake3-ban a demofelvétel. -
#1725 Élesben azt jelenti hogy nem egy összevágott,megrendezett cafat hanem szimplán felvett jelenetek a játékból -
#1724 1042. hozzászólásba vannak a videók a játékról. -
#1723 Aki ingyen akar jáccani az felejtse el és menjen ki a piacra ócska játékot másolni a 149 ft-os TDK CD-jére. Vagy elmegy dolgozni heti 10 órát és van 1 fasza játéka. -
#1722 "Élesben"
Úgy érted hogy azt látom épp amit csináltok pont élőben? -
#1721 Eladó egy City of Heroes account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom!
Az alapjáték 10kHUF és jár hozzá egy ingyen hónap. A játék havonta 3200Ft.
Én 7k-t kérnék érte.
Ha esetleg ismertek valakit, aki meg akarja venni, akkor nyugodtan reklámozhattok :)
THX -
#1720 kipróbálás nincs, de ha letöltöd a játékot, akkor az általunk készített demókat "élesben" végignézheted a játék saját grafikájával (nem pedig valami kis gagyi felbontású videón) :)
Vagy a másik lehetőség, hogy tőlem megveszed az accountot :) -
#1719 Nincs a gamenek vmi kipróbálási lehetősége?
Amit akár le lehet tölteni? -
Kaleb222 #1718 leléptem -
#1717 szolj ha már nem