City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ide mit kéne írni?
meg van a listamon legalabb 3 varandos, ami elsobseget elvez
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jimi Hendrix
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Ha esetleg format van vagy véletlenül letörölted a játékot, és még megvan a 800Mb-os install, akkor mákod van. Ha nincs, akkor töltheted le megint. Az ftp-n volt még valami disk1.zip meg disk2.zip
Sztem ez azért van, hogy ha azokat töltöd le, akkor 2 cd-re ki tudod írni, de még nem próbáltam azt a verziót 😄
Rendelhetsz mindeket helyrol csak CD kulcsot, az NCSoft oldalarol egybol kuldik, a masiknal kicsit varni kell (1 nap).
Mikor megvan le kell tolteni a klienst (800 mega) es mehet a jatek. Ha letorolted a gamet szerintem ujra le kell tolteni en meg nem lattam install verziot.
Meg lehet venni a dobozos jatekot is az 44.95$ ill. 49.90$(tehat ugyanannyi, mint a kulcs),csak ilyenkor kell fizteni szallitast is (ha jol emlekszem 7 vagy 10$) plussz 1-2 het mire ideer.
Itt a linekek akit erdekel:
NcSoft
Interactcd
Dombornyomott Visa, Mastercard biztos jo, azt hiszem Otp web kartya is.
Jimi Hendrix
Ide mit kéne írni?
erre elõfizetni? Nemtom eldönteni hogy lin2 legyen
vagy ez, és a 10,000ft nem mindegy 😛
--
-CrAzNaGrAv: gravity controller / storm summoning
-Radin (aszem ez a neve): radiation defender

nektek jó kis karitok van, én meg itt szenvedek a nagy semmivel 8(
Ide mit kéne írni?

enhancmentek :
Max 6 lehet egy powerhez.
Ha kombinalod oket, mindig a nagyobb kerul elore (pl egy 3-esra raraksz egy 5-ost akkor 5+-os lesz.)
Ugy van a szamozas, hogy pl: van 5-os, 5+ (ez 6-os), 5++ (ez 7-es) aztan ha erre is raraksz 6+ lesz.
Figyelni kell a szinukre: ha piros (azt hiszem ha 5 szinttel kisebb mint te szinted) akkor nem ad bonuszt pl: level 10-en level 5-os. A zold szinu a jo.
Meg van szabva hogy milyen szintten mekkora lehet: Ha jol emelexem, level 5-tol lehet 5-os, level 8-tol 10-es 12-tol 15-os, 13-tol dual origin aztan kesobb single origin.
A dula origin olyan ami ket kulonbozo orgin-nak is jo pl: mutant/magic, a single ami csak egy adott originnek jo.
A dual ketszer erosebb, mint a training (a szamozott) ench, a single meg a dualnal ketszer erosebb.
Ha ugyanabbol a fajtaabol tobbet is lehet rakni egy powerbe (pl tobb damage, tobb accuraty) de ilyenkor nem osszeadodnak hanem szazalekosan novelik. (Tehat 2db 10-es damage ench, nem egyenlo egy 20-al.)
Shala, meg aki tud jojjon jo kis game ez!
és ráadásul még szeretném ki is próbálni elõbb.
Ide mit kéne írni?
Egy lvl2 meg lvl 5-böl lehet 3++ (nekem valahogy igy volt...)
Ezek a CrAzNagRaV fele nevek gondolod kenyelmesek privatmessage irasakor?
Mikor be kell irogatni, hogy /tel CraZmaGraV es a 8. eliras utan szarnek bele :-)
Meg L337 nevek. Mindenki hülyenek fog nezni (max az nem, akinek szinten ilyen neve van).
Nöjetek mar fel!

elöakarok egyre fizetni még nincs Wow, csak nemtudom hogy lineage2 legyen e vagy ez. 😊
non potest pluere aeternum
Talán! 😛
Lehet, hogy CrAzNaGrAv lesz a neve a controllernek 😄
Azért gondold át a dolgot, hátha rá tudod magad beszélni!