City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mirõl szól a game? Egymással verekedtek vagy csinálhatok feladatot mint egy hõs? Mondjuk mit tom én egy szakadék szélén álló iskola bust, biztos talajra teszitek vagy akármi!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
mint a lineage2-ben 😊
ti hogy oldjátok meg a server disconectet?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ide mit kéne írni?
tököm tele van a félkész szar játékokkal,
és a pénzéhes amerikai kiadókkal.

és ezért még fizetek 10 ezret hogy szivassanak!
picsaba akkor inkabb single player és az megy is.
100 hogy nem fizetek elõ többet ha nem javítják
egy héten belül.
--
Nemtom tudjátok-e miaz. 😄 Arra jó, hogy a tõlem legalább 5 szintel alacsonyabb játékost ha sidekickként van velem, akkor úgy harcol, mintha az én szintemhez közel lenne (kb olyan mint egy buff).
de ha kell megadol az urlt 😊
karakterrel van 😊 majd ha kiforrott és elhatároztam hogy
melyikkel megyek akkor megmondom a nevét. Ez a haverra is
vonatkozik. Én már játszom õ csak holnaptól.
EZ minden magyarnak szol aki estelge meg jatszik a jatekkal!
(Az en kariajim, /tell karinev, szoveg igy tudsz uzenni:
Coldasice (16-os)ice/energy blaster
EmeraldDragon (8-as) martialart/superreflex scrapper
Hoodhorror (ez tok kezdo 3-as szintu) empati/energy defender, ez a gyogyito.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
hanem ha így bekattanva indul a game akkor végig pattogva
halad a hõs.
😛
a csákó futás közben 3 métert elõrement, majd 1-et visszateleportált,
mintha durván lagolt volna. Csak néha jön be, teljesen
véletlenszerûen.
Biztosan nem lag, videokártyára gyanakszom.
--
Az SWG forumon (az oldal foruman) is folyamatosan adjak-veszik az emberek a jatekot egymastol!
1.Nem fizetik ki nekem, orulok ha ZSP-bol kifizetheztem
2. HA nem tetszene, akkor kinek adnám el?
Ide mit kéne írni?
Meg, ha mar kiadok 50 dolcsit valamiert, akkor azert szeretnek valamit kapni erte, nem csak egy emailt egy sorszammal :-)
á ténleg nemtom mi legyen.....
most pl mást játszok, az is szupi, de ezzel lenne a legjobb 😊
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
En sem engedhetek meg magamnak mindent, de volt ra lehetöseg kiprobalni es majd lesz is.
Addig meg lehet nezegetni videokat, vagy elmenni estenkent melozni, ha annyira jatszani akarnak vele :-)
Ugyanugy, ahogy az amerikai fiataloknak (mar csak mert fel lett hozva az ertekkülönbseg, egyebkent ott sem 10 dollar a minimal oraber), magyarorszagon is van lehetöseg, hogy hetvegen vagy estenkent az ember penzt keressen. Ha jol tudom, akkor 14 eves korodtol mar dolgozhatsz hivatalosan csökkentett munkaidöben.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A csoroknak meg: Ott volt az ingyen beta ket hetig! Szoltunk is! Miert nem probaltatok ki akkor? Most meg sir a szatok, hogy nincs ra penzetek...
Ti bajotok. :-)
Tört szerver mer miert lenne, meg honnan?
Ez nem akkora jatek, hogy barki is csinaljon hozza!
Meg az SWG-hez sincs, pedig azt azert sokkal többen vartak, mint ezt :-)
Jimi Hendrix
az 1 dolog, hogy pl amerikában nem drága, mert ott a min órabér 10 $...
Ide mit kéne írni?
bocsi a nagy képekért
Szivesen kiprobálnám,de nem akarok 10000 ft-t kifizetni csak ugy,mert mi van ha nem tetszik?
Letöltöd a klienst ez "ingyen" van.
De ha regelni akarsz accountot, akkor 1x kiperkálsz
-egyszeri beugró, amibe a CD key miatt kell: $49.90 = 10625Ft-t,
majd utánna minden hónapban
-havidíj: $14.90 ~ 3200Ft
Mivel nincs tört szerver 😊) (a program felépítésébõl adódóan), így nem tudsz másképp játszani vele 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Jimi Hendrix
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Amúgy itt van:
-havidíj: $14.90 ~ 3200Ft
-egyszeri beugró, amibe a CD key miatt kell: $49.90 = 10625Ft
Akkor ez olcsó lehet
."vessetek a mókusok közé" :)
Mennyi a havidíja ennek a MMORPG-nek?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Ferro: mi az új karid neve? Én sztem maradok a defendernél. Jó ez most nekem.
Csinaltam egy uj karit, egy tankert (sebezhetetlenseg/ szuperero szuperkepessegekkel), 5-os szintu akkor ha jottok azzal megyek es tudunk partyzni. (Vagy csinalhatok egy tok ujat is, attol fugg mi kell majd a csapatba, ha kell csinalok egy defender healert en.)
Az jo lenne, ha lenne egy defender, nem muszaj a gyogyito, de azert egy defender kene.
Amit eddig megtudtam az archetype-okrol:
Blaster- Nagyon sok van belole, jo nagy sebzes keves hp, de mivel tavolra lo, meg level 6 van lebeges (nem csak neki mindenkinek!) tok mind1😊 Tuti, hogy kapni fog egy kiados "nerfet"😄 Soloban jo, csapatban sima dmg dealer.
Controller- Soloban nehez vele jatszni, mert alig sebez es sokaig tart megolni egy mobot, viszont mivel tele van hold/sleep stb power-kel konnyu vele solozni, csak lassan megy vele. Csapatban a legjobb.
Defender-Soloban es csapatban is jo. Itt van az egyetlen igazi gyogyito kepesseg (empatia azt hiszem a neve), mas is vehet fel gyogyito kepessegeket, sot controller-nek is lehet ez masodlagos kepessege, de a defender a legjobb gyogyito ha ezt veszi fel. Buffokat, gyogyitast tud es tavolsagi loveseket.
Scrapper- Kozelharcos, kulonbozo fegyverekkel (karom, kard, katana, harcmuveszet stb.). Nagy sebzes, de kevesebb hp, mint a tankernek. Dmg dealer, mint blaster. (Kb olyan a tank es scrapper viszonya, mint Lineage 2-ben az assasin es lovag.)
Tank- Kozepes sebzes, de sok hp es jo def. Taunt kepesseggel a mobokat magara huzzhatja. Soloban is jo, bar kicsit lassab vele, mint blasterrel mert kisebbet sebez.
Valahiogy ugy kene, hogy legyen egy controller (craz az szoval ez megvan😊, egy defender, a legjobb ha healer, egy kozelharcos scrapper vagy tank de inkabb tank.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun