8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#1876 najóvan srácok leszálni ezen a fórumon a Ryl-ről, csak semmmi duma bármiféle konkurenciáról. Nyissatok akkor Ryl fórumot!!! ti hűtlenek! -
Tyson #1875 Van msn d ghost? -
Tyson #1874 És mi a neved? -
Tyson #1873 Még sehogy . a héten jön ki a pach abban leeht változtatni, emg könnyitenek az xpzésen. (végre 1 game amiben belátták, hogy ez csak vonza a játékosokat, és a pvp re akarnak nagyon koncentrálni)Hol kezdtél?
-
#1872 Hogy lehet 1024-be rakni?) -
Tyson #1871 1-2 tudnivaló.
Mint az embereknél mint az orkoknal a varazslo kastok a elgerősebbek (sorci, rune off) De iszonyatosan erősek.. kb 1 óra aaltt feltudnánk huzni a mi szintunkre (lvl 19 nél tartunk az orkoknál) szoval...
Jah és a akrik , hát nagyon sok féle akri van én se igazán értem még mindegyiket de megprobalom vázolni (előre is bocs a nem CoH z tartozo dolgokért:P )
emberek:
assasin : hidebol (rejtőzésből) tud támadni.. elég jol és GYORSAN sebez de nagyon sérülékeny
Archer: adja magat)ő is tud hidebol lőni)
Sorci: a legerősebb akri az embereknél, tüzladba , villam , ilyen nyalanságok:P
deffender: kb coh tanker
warrior: passz
healer kasztok: nah van price és még v mi nah ezeket nem vágom:P
Orkok
Gunner: hát szvsz az egyik legfurcsabb akrakter:P a kezére szerelt agyuval lő iylen lézersugar szerüséget nagyon jol néz ki, meg fun vele gamelni:P
Attacker: warrior megfelelője kb...
rune off: majdnem ua. mint sorc csak van eptje is:P
shadow off: assis kb... csak iylen specko akrommal hadonászik:p
life off: healer..
ennyi kb.. de ha v mi nem világos (ami előfurdulhat az én hülyeségaimből:) ) akkor az oldalon találsz infot
-
Tyson #1870 Hát több kari nevünk is van ... az embereknél
point: Shoots
rasti: rasti
qkac: Qkac
Én : Kymera
Orkok:
Point : skinner
qkac: Qkac
én: Eclips3
sendelni igy tudsz /s név (vigyaz nagy betü fontos !!!!!)
és replayozni a messagéra az M betüvel lehet -
Tyson #1869 Ö 2 szerver van összesen..... a felső serveren az emberekkel vagyunk az alsón az orkokkal!
Miutan letöltötted a gamet és elinditottad ott van alul 1 olyan hogy new account. ott tudsz ujj accot csinalni és ott az oldalrol a dowenloads /game ban van hogy ryl PACH 480-490... kb 4 mg. ezt töltsd le aktivald és utana tudsz servert választani...
Persze ez utan kicsit upgradel -
Kaleb222 #1868 van akinek bejön a ryl? wow -
#1867 Talaltam Linket mar toltom, milyen neven vagytok fenn es melyik serveren (ha tobb server van)? -
#1866 EGy linket adhatnal mert nehezen talalok egyet sok huje kinai oldal jon be:D -
Tyson #1865 Jah és a jegyzőkönyves stori Kurva jó -
Tyson #1864 Sziasztok lányok!
Kicsit eltüntünk (egész family + point), mivel a RyL( risk your lifet) probalgatjuk éppen.Nagyon jó kis game és mivel ingyenes béta ajánlom aki teheti és van kedve, nah emg nem aakr 1 kurva jó gaméból kimaradni az töltse le!!
Googlebe beirod Ryl és rákeres 400mb kb. utana az oldalon 1 4mb os filet kell letölteni és mehetsz játszani. Az account crealas kb 1 perc mig beirod az adataidat.
Nah szoval én csak ajánlani tudom.Persze van 1 nagy problémája agamének, hogy kibaszott messzíról jön és nagyon lagos... de este 8 utan már nem
Ha v kit érdekell írjatok nyugottan -
Kaleb222 #1863 Advanced:
-
Kaleb222 #1862 Mhaha, mit szóltok ehhez a pólóhoz?
Póló -
Kaleb222 #1861 mehetsz -
#1860 Akkor mehetek?:))) -
Kaleb222 #1859 lost connection to mapserver? -
#1858 Én is most kelltem. -
Kaleb222 #1857 na ma játszok egy kicsit igy kora reggel -
#1856 jóreggeltet mindenkinek! -
chefshift #1855 GUD NÁJT OLL -
chefshift #1854 Jah tényleg ti ketten Gemi+kaleb tartjátok a forumot ^^ -
#1853 jó8! -
Kaleb222 #1852 azért még egy privit nézz meg -
#1851 tudom hogy az dehát...ugyse olvassa senki akkor kinek tűnne fel. na mára felmondtam a szolgálatot...átengedem ősmuternek a gépet...thx kaleb hogy ugytettél mintha te figyelnéd a fórumot -
Kaleb222 #1850 ez oldszkúl, de kurva nagy :D -
Kaleb222 #1849 tartsd fenn a fórumot te vagy az utolsó reménysége!! -
#1848 1.
"Tisztelt Uram,
A baleseti jegyzőkönyv 3. rovatába írott válaszommal ("A baleset oka: átgondolatlan tervezés") kapcsolatos, a részletek iránt érdeklődő levelére válaszul, az alábbi -- remélem kielégítő -- leírást áll módomban közölni.
Kőművesként dolgozom. A baleset napján egyedül dolgoztam egy hatemeletes épület tetején. Amikor munkámat befejeztem, láttam, hogy valamennyi (utólag lemérve mintegy 110 kg-nyi) tégla megmaradt. Úgy döntöttem, hogy a téglákat nem fogom kis részletekben kézben lehordani, hanem a 6. emelet magasságában az epület oldalára szerelt (teherszállításra szolgaló) csigával eresztem le. A csiga kötelet a földszinten kikötöttem, felmentem a tetőre, a kötél végén levő ládát oldalra húztam és megraktam téglával. Ezután ismét lementem a földszintre, eloldoztam a kötelet és erősen szorítottam, hogy lassan le- eresszem a 110 kg-nyi téglát.
A baleseti jegyzőkönyvből megállapíthatta, hogy az én testsúlyom 84 kg. Meglepetésemben -- amelyet az okozott, hogy hirtelen elemelkedtem a földről -- elveszitettem lélekjelenlétemet és elmulasztottam elengedni a kötelet. Így aztán, nem is kell mondanom, nagy sebességgel emelkedni kezdtem az epület oldala mentén.
Körülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a téglákkal megrakott ládával, amely jelentős sebességgel tartott lefelé. Ez a magyarázata a koponyatörésnek, kisebb zuzódásoknak és a törött kulccsontnak, amit a baleseti jegyzőkönyvben már leírtam.
Alig lassulva folytattam emelkedésemet, egészen addig, amig jobbkezem ujjai két izület melységben megakadtak a 2. bekezdésben említett csigában. Szerencsére ekkorra már visszanyertem lélekjelelétemet, és a belémhasító fájdalmak ellenére erősen tartottam a kötelet.
Körülbelül ezzel egyidőben a téglákkal megrakott láda a földbe csapódott és az utődés erejétől a láda alja kiszakadt. Ekkor, megszabadulva a téglák súlyától a láda már mindössze 23 kg-ot nyomott.. Hagy emlékeztessem ismét testsúlyomra (2. bekezdés).
Ahogy bizonyára elképzeli, gyorsan zuhanni kezdtem az epület fala mentén. Korülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a felfelé tartó ládával. Ennek számlájára írható a két törött bokám és néhány fogam, valamint a lábaim és altestem súlyos hasított sérülései.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a ládával való találkozás annyit fékezett zuhanásomon, hogy amikor végül a téglahalomra estem, mindössze három gerinccsigolyám roppant össze. Azonban ahogy a téglahalom tetején, iszonyú fájdalmak közepette, mozgásképtelenül feküdtem és láttam a felettem hat emelet magasságban himbálódzó ládaroncsot, ismét elveszítettem józan íteloképességemet és elengedtem a kötelet. Azok a falécek és szálkák tehát, melyeket utólag a tüdombol és a gyomromból operáltak ki, tulajdonkeppen a rám zuhanó láda maradványai voltak.
Tisztelettel: Malter Elemér, kőműves
-
#1847 istenem még él vki!!! -
Kaleb222 #1846 haho -
#1845 vííípoén -
#1844 hahó ó ó ó -
#1843 hazajöttem!!!!!!!!!!!! 8D bár jáccani nem jáccok...8)
comming soon...relativ ez kb annyit ér mintha én azt mondanám ősöknek hogy coming soon kitakarítok, lemegyek a boltba kivsalok és kiviszem a szemetet... -
Kaleb222 #1842 alt+shift? hogy én erre nem gondoltam.... :PP -
Kaleb222 #1841 na ez a fórum is meghalt ha én vagy az arany tigris nem szólunk be :P -
chefshift #1840 hát azt jó lenne ha kijavítanák. Az a megoldás rá, hogy ALT+SHIFT, és utána megint ATL+SHIFT. -
Kaleb222 #1839 azt a játékon belüli "v" gombot beillesztő akciót meg
kijavíthatnák már, vagy ez direkt van igy? semmi értelme.
-
Kaleb222 #1838 ha az ncsoft-ot veszed figyelembe, akik egy konkrét
dátumot is hónapokig tologatnak, gondolj bele mit
jelent az hogy "coming soon" pfff
-
#1837 mi wan az updat-tel már???? NCSOFT