City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékban (próbakarakter, "már unom" szintü karaktereket NE hozzatok), és beveszünk titeket a klánba.
privát üzi: "/t Név, üzenet"
Serphen -t vagy Fyuron -t keressétek.
csá
Én ma rendeltem meg a CD key-t,ugyhogy 1 ember legalább van aki kezdõ 😊
Én is este szoktam ráérni kb. 20h-tol éjfélig!
Ez engem is érdekelne,hogy ti mikor szoktatok általába játszani?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Kozben meg taltam hol lehet venni CD keyt, de most gondolkodom mi legyen. Itt mennyire szamiot hogy ti sokkal magsabb szintuek vagytok, milyen gyors vagy lassu a szint lepes?
Accountot megcsináltam,kliens file-t szedem de az updatet nem találom.Amit itt linkeltél az a kliens file-ra mutat.
Eloszor szedd le innen az updatert es kezd el letolteni a klienst. Ha jol emlekszem nem kell hozza kod magatol letolti.
Csinalj egy NCSoft-os acc-t itt. Mivel elofizetos leszel erdemes a valodi adataid megadni.
Mikor megvan a kod a lepj be az NcSoftos accodal, valaszd az ADD GAME menut es ott a City of Heroes-t.
Mikor kivalasztottad lesz ott egy ilyen gomb, hogya ativalas vagy valami ilyesmi, na arra klikkelj😊 Aztan megint ad meg a bankkarty adatokat (arra nagyon figyelj, hogy pontosan ugy ird oket ahogy a kartyan van), valaszd ki hany havonta akarsz fizetni. Ezutan (par pec max fel ora) jon az aktivalo email es mar mehetesz is jatszani.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
nevek:
Serphen
Fyuron
EmeralDragon
Unipsycho
Radnir
Ettöl fügetlenül ,meg is rendelem mindjárt a cd key-t mert eléggé megfogott a Game 😊
És utána már én is jövök Gamelni!
Sokat kell meg egyutt jatszanunk, ossze kell szokni a bandanak...DE azert marha jo volt😄
Lawa:
Nekem van egy repulos meg egy ugralos (super jump) karim, az ugras szerintem sokkal gyorsabb es nem fogyaszt szinte semmi endurancet. De azt olvastam, hogy a leggyorsabb a teleport csak ahhoz 3 powert kell venni, mert muszaj hozza a lebeges is.
Vegulk is mind3 utazo szuperkepesseg jo inkabb azt kell venni ami a karihoz passzol.
action!
Ezt ma játszotta a magyar klán és kurvajó volt!
http://kaleb222.uw.hu/heroes.avi
--
Ezeket ma csináltam

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
ti menniy kuldit csinaltatok meg?
Ide mit kéne írni?
a repülés nekem nagyon testszik, csak még nem próbáltam ki...
Kaleb, amit irtál, az hány alkalomra vonatkozik?
Ide mit kéne írni?
heti 1 extra nagy. ezen kívül ezek a kis szarok
Ha visszajon a server (beszaras ezen mennyi karbantartas van😊az epeulet elott tali aztan kedjuk elorol, legalabb sok exp.
DE SEMMI GOND VAN MEGOLDAS, SOT 49.99$ HELYETT 44.95$-ert VEHETSZ CSAK KULCSOT. (En is toluk vettem max 1 nap es kuldik mailben.)
Itt.
Ez egybol a City of Heroes-t rendelo oldalra visz.
Eloszor regisztrald magad, csak egy email cim kell. Aztan kovesed ez utasitasokat nagyon egyszeruen es vilagosan le van irva el se lehet teveszteni. Amikor a szallitast kell kivalasztani a legjobb ha semmit nem valasztasz, a legvegen meg lesz egy comment box oda ird be, hogy ONLY CD-KEY!
Guardian server-en vagyunk, ha megvan a jatek szolj majd segitunk.
csak kicsit zavarõk azok a nyilacskák....
kérdés: ez egyik gépen emgy a coh, akadás nélkül, de a másukon UGYANAZZAL a file-al nem....
vajh mi lehet az oka?
Ide mit kéne írni?
Posta koltseg meg ilyen szarssagokkal egyutt sok.
az online rendelést, vagy jobb esetben ideiglenes kiesés.
questezés helyett
nemtom, hogy mit csináltak vele
biztos nem érte meg nekik
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Valaki nezze mar meg pls, hogy neki sincs e ott.
Ide mit kéne írni?