8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    Holnap leírom (de lehet, hogy megelőz valaki) mert ma már fáradt vagyok. Jó éjt.

Hmuda: hát nemtom. Én akikel teamelek azokkal mindig jókat beszélgetünk nomeg nevetgélünk.

Én is szivesen teamelnék magyarokkal csak mindenki abahagyta (de hogy miért ?). Szilvivel szoktam általában mert ő jön fel. Akkor visszont mindig mókával és kacagással füsszerezzük a játékot :).

Én szeretem. ÉS JÁTSZANI KELL NEM MINDIG CSAK AZ XP-t HAJTANI. (Ezt nem pont neked irányítottam Hmuda :))
  • Tatyla
    Skacok valaki elmagyarázná röviden hogyan kell ezzel a játékkal nyomulni(net,fizetésirend...stb...)?
  • [DCF]SkipeR
    azaz :P
  • Gyemi Szilvi
    háát az amcsiktól neis várj beszélgetést.....egész nap zombulnak a gép előtt , és ha találkoznakegy magyarral a szókincsük hirtelen leszűkül 2 szóra, miszerint WOW meg COOL....

énis maygarokkal szeretek teamelni csak nehéz megoldani....
  • Hmuda
    Három hónap elég volt a folyamatos mobgyilkolásból amit néha megszakított egy kis apróság (pl ruházkodás). Alig van benne szocializálódás (a csapatok is csak XP miatt jönnek egybe, alig van bármiféle beszélgetés).
  • Kaleb222
    :PPP
  • Gyemi Szilvi
    gyorsan meguntad...
  • Hmuda
    Lehet 19-éig még benézek de nem valószinű.
  • Hmuda
    Valószinűleg nem fogom már mégegy hónapra befizetni a játékot, egyszerűen nincs se kedvem se időm. Azért jó volt veletek játszani, majd remélem találkozunk még valamelyik másik MMORPG-ben.
  • Kaleb222
    meddig foktok még ezzel jáccani??
  • chefshift
    :) akkor itt vanak a fagyi képek: már magát is fagyassza :)

Buzogany:
  • Gyemi Szilvi
    Nyah Gravitka felraktam 5 képet a jeges albumba tedd fel ameiket vagy amelyikeket jónak látod :)
    kössszi
  • Serphen
    Jóóóóóóók a képek!!! a régiek meg vannak bocsájtva.SZAAAA. Én is jáccanék csak suxxxxx a netem:((((
  • Kaleb222
    jaj
  • Gyemi Szilvi
    búúú :)))
  • chefshift
    Hé Viperácska írj már valamit nekem mert senki nem ír semmit :P
  • chefshift
    vázze már megint csak a Guardiam men megy :(
  • chefshift
    MIT TETTEK VELEM ??!?!!?
  • chefshift
    Egy indoor aminben a Melat group gonoszkodott valamit.A nagy robotokban az a jó, hogy ha két kisebb herkules robotnak már alig van hpja akkor összeugranak, hogy egy nagy robotot alkossanak :

A nőci ott egyedül pedig a Carnivalik (vagy kiknek) az Archivllainje. lvl 45 volt (ami +5lvl azaz 51).Csak egy lvl 47 scrapper segítségével tudtuk leverni mert hiába ütöttük 6 an lvl 44ek semmi hpt nem vesztet, ha meg vesztett visszaregenerálta.De a végén azért lezuztuk :).

Itt ráhenteltünk rendesen :

Ez pedig a Rikti Crassh siteban van (kellemes egy hely) :

folyik ám az élet ..

a másik kellemes dolog az itt, hogy nemlátsz sennkit, majd hirtelen körülötted Riktitk jelenek meg. Itt nem rohangálnak hanem rádteleportálnak. Mész azt hirtelen a semmiből csak egy hangot hallasz és hirtelen mindenhol Riktik vannak. :).Főkeg az ürhajójuk körül jelentek meg sokan, de nagyon inkább nem kötözködtem..
  • chefshift
    köszi Gangri :). Mindjárt rakok fel pár képet.
  • Viperácska
    csak a kép maradt le ,ehe
  • Viperácska
    Tzimisce lvl 30 lett, jippí :)
  • Gyemi Szilvi
    Jóéjt!!!! Sija Gangri! Byz all!
  • Gyemi Szilvi
    Ne dumálj! neveldd a gyereket! :PPP :**
  • Serphen
    És csinálj screeneket magas szinten mert siralmas a galériád:)) Kuka meg minden...
  • Serphen
  • Serphen
    Chef javitsd az aláírásod és szedd be a gratulációkat!
  • Gyemi Szilvi
    Sija jóéjt!!! jó akokr megyek. :) sija!!!!
  • Serphen
    NEEEEM MEDEk szakadnék már ugyis jáccál csak én simsezem suijjjjjja!!!
  • Gyemi Szilvi
    elnézést gangri azt hittem te már nem játszol cohhal...menjcsak vissza
  • chefshift
    itt van két fun video:

Coh Video
  • chefshift
    Sebaj. Akkor ma majd folytatjuk :)
  • Gyemi Szilvi
    Elnézést a tegnapi szakadásért Gravitka, hüpp hüpp, gigant áramszünet volt, még az utca is tök sötét volt...lehet hogy az egész lakütelep muahahah :DDDD

káár , pedig még kb 2 mission és meg lett volna a 22. szint.
  • chefshift
    KAJA !!

Egy mosoly :

Segítsen Obi-van Kenobi! Őn az utolsó reményem!
  • Viperácska
    Spongya Bob tuti DE ...
  • chefshift
    Ja és a martial attackokat tök jól megcsinálták, már sokkal gyorsabbak és a sorozó rugdosást is lecserélték egy pörgő rugásra :). Min Joe visszatér !!
  • chefshift
    szerintem Skval simán megcsinálhatnánk Gangri, csak most V1per van a gép elött .... :(

u.i.: PvPre én is nagyon kiváncsi leszek mi lesz :)
  • Viperácska
    Tv Trial IPben van valamint FFben, amiről tudok. 4 játékos kell hozzá minimum. Ipben a Power Island északi részén van. (TVhez vezető híd északi része, csaj a lepukkant kcsi mellett).
    A mobok a legmagasabb hős szintje+2 vagy +3 lesz, szóval csak olyanokat vegyél be, aki a te szinteden van.

Gravittal nem járnál jól, mert lvl42-43asakat kellene ölnöd ;)
  • Serphen
    TV triált holkinélhogykellelindítanimirölszólmilyenszintre??????? ma este ráérsz grav? csináljuk meg!
  • Serphen
    nesze