8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
chefshift #3437 Holnap leírom (de lehet, hogy megelőz valaki) mert ma már fáradt vagyok. Jó éjt.
Hmuda: hát nemtom. Én akikel teamelek azokkal mindig jókat beszélgetünk nomeg nevetgélünk.
Én is szivesen teamelnék magyarokkal csak mindenki abahagyta (de hogy miért ?). Szilvivel szoktam általában mert ő jön fel. Akkor visszont mindig mókával és kacagással füsszerezzük a játékot :).
Én szeretem. ÉS JÁTSZANI KELL NEM MINDIG CSAK AZ XP-t HAJTANI. (Ezt nem pont neked irányítottam Hmuda :)) -
#3436 Skacok valaki elmagyarázná röviden hogyan kell ezzel a játékkal nyomulni(net,fizetésirend...stb...)? -
#3435 azaz :P -
#3434 háát az amcsiktól neis várj beszélgetést.....egész nap zombulnak a gép előtt , és ha találkoznakegy magyarral a szókincsük hirtelen leszűkül 2 szóra, miszerint WOW meg COOL....
énis maygarokkal szeretek teamelni csak nehéz megoldani.... -
#3433 Három hónap elég volt a folyamatos mobgyilkolásból amit néha megszakított egy kis apróság (pl ruházkodás). Alig van benne szocializálódás (a csapatok is csak XP miatt jönnek egybe, alig van bármiféle beszélgetés). -
Kaleb222 #3432 :PPP -
#3431 gyorsan meguntad...
-
#3430 Lehet 19-éig még benézek de nem valószinű. -
#3429 Valószinűleg nem fogom már mégegy hónapra befizetni a játékot, egyszerűen nincs se kedvem se időm. Azért jó volt veletek játszani, majd remélem találkozunk még valamelyik másik MMORPG-ben. -
Kaleb222 #3428 meddig foktok még ezzel jáccani?? -
chefshift #3427 :) akkor itt vanak a fagyi képek: már magát is fagyassza :)
Buzogany:
-
#3426 Nyah Gravitka felraktam 5 képet a jeges albumba tedd fel ameiket vagy amelyikeket jónak látod :)
kössszi -
#3425 Jóóóóóóók a képek!!! a régiek meg vannak bocsájtva.SZAAAA. Én is jáccanék csak suxxxxx a netem:(((( -
Kaleb222 #3424 jaj -
#3423 búúú :))) -
chefshift #3422 Hé Viperácska írj már valamit nekem mert senki nem ír semmit :P -
chefshift #3421 vázze már megint csak a Guardiam men megy :( -
chefshift #3420 MIT TETTEK VELEM ??!?!!?
-
chefshift #3419 Egy indoor aminben a Melat group gonoszkodott valamit.A nagy robotokban az a jó, hogy ha két kisebb herkules robotnak már alig van hpja akkor összeugranak, hogy egy nagy robotot alkossanak :
A nőci ott egyedül pedig a Carnivalik (vagy kiknek) az Archivllainje. lvl 45 volt (ami +5lvl azaz 51).Csak egy lvl 47 scrapper segítségével tudtuk leverni mert hiába ütöttük 6 an lvl 44ek semmi hpt nem vesztet, ha meg vesztett visszaregenerálta.De a végén azért lezuztuk :).
Itt ráhenteltünk rendesen :
Ez pedig a Rikti Crassh siteban van (kellemes egy hely) :
folyik ám az élet ..
a másik kellemes dolog az itt, hogy nemlátsz sennkit, majd hirtelen körülötted Riktitk jelenek meg. Itt nem rohangálnak hanem rádteleportálnak. Mész azt hirtelen a semmiből csak egy hangot hallasz és hirtelen mindenhol Riktik vannak. :).Főkeg az ürhajójuk körül jelentek meg sokan, de nagyon inkább nem kötözködtem.. -
chefshift #3418 köszi Gangri :). Mindjárt rakok fel pár képet. -
#3417 csak a kép maradt le ,ehe
-
#3416 Tzimisce lvl 30 lett, jippí :) -
#3415 Jóéjt!!!! Sija Gangri! Byz all! -
#3414 Ne dumálj! neveldd a gyereket! :PPP :** -
#3413 És csinálj screeneket magas szinten mert siralmas a galériád:)) Kuka meg minden... -
#3412 -
#3411 Chef javitsd az aláírásod és szedd be a gratulációkat! -
#3410 Sija jóéjt!!! jó akokr megyek. :) sija!!!! -
#3409 NEEEEM MEDEk szakadnék már ugyis jáccál csak én simsezem suijjjjjja!!! -
#3408 elnézést gangri azt hittem te már nem játszol cohhal...menjcsak vissza -
chefshift #3407 itt van két fun video:
Coh Video -
chefshift #3406 Sebaj. Akkor ma majd folytatjuk :)
-
#3405 Elnézést a tegnapi szakadásért Gravitka, hüpp hüpp, gigant áramszünet volt, még az utca is tök sötét volt...lehet hogy az egész lakütelep muahahah :DDDD
káár , pedig még kb 2 mission és meg lett volna a 22. szint. -
chefshift #3404 KAJA !!
Egy mosoly :
Segítsen Obi-van Kenobi! Őn az utolsó reményem!
-
#3403 Spongya Bob tuti DE ... -
chefshift #3402 Ja és a martial attackokat tök jól megcsinálták, már sokkal gyorsabbak és a sorozó rugdosást is lecserélték egy pörgő rugásra :). Min Joe visszatér !! -
chefshift #3401 szerintem Skval simán megcsinálhatnánk Gangri, csak most V1per van a gép elött .... :(
u.i.: PvPre én is nagyon kiváncsi leszek mi lesz :) -
#3400 Tv Trial IPben van valamint FFben, amiről tudok. 4 játékos kell hozzá minimum. Ipben a Power Island északi részén van. (TVhez vezető híd északi része, csaj a lepukkant kcsi mellett).
A mobok a legmagasabb hős szintje+2 vagy +3 lesz, szóval csak olyanokat vegyél be, aki a te szinteden van.
Gravittal nem járnál jól, mert lvl42-43asakat kellene ölnöd ;) -
#3399 TV triált holkinélhogykellelindítanimirölszólmilyenszintre??????? ma este ráérsz grav? csináljuk meg! -
#3398 nesze