8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#3397 Újra:Már megint kiengedték ezt a phast.
-
#3396 Már megint kiengedték ezt a phast:))).
-
#3395 Random:
-
#3394 Következő karim: Egyetlen dolog ami hazavághat.
-Gravity controller/Kinetics.
-1.lépésben elszivja az erőm, aztán addig csavargatja a testem amig ketté nem töri.
Ez kihívás volt Grav alig várom hogy PvP-ben kipróbáljalak. -
#3393 :DDDD najó hagy jáccon gangri nem kunyizok :) játszok a simsel. -
#3392 énis ezen gondolkodtam .... -
Kaleb222 #3391 vajon foglalt most az account?
-
#3390 Visszatértem -
Kaleb222 #3389 max holnap este, vagy hétfőn lesz helllllyyyzet
-
chefshift #3388 Csókolom - csókolom ! Mi itt a hellllyyyyzet ? -
#3387 Utálom a Guardian szervert, megint szarakodik már 1 órája, mikor a többi ezer éve megy ... -
#3386 Jó reggelt! -
#3385 rettenet z a coh.... -
Kaleb222 #3384 -
#3383 Viper: Gangri sajnos azért nemtudott ma jáccani mert prakettáznak náluk és nincs net, még holnap se tud jönni. sry. -
#3382 Na mien volt a termés ma viper ? :))) jót huntingoltatok gangrival?? meg lett aza bizonyos mob? Adamastor asszem. -
#3381 ÉLLJEN spongí!!!!
nagyonb jó énis kifagytam jelentkeznek nálam is az update tünetek. -
#3380 http://www.cinematrix.hu/filmveg.php?film_id=17831 -
#3379 A minden bizonnyal LSD-mámorban írt és rajzolt sorozat egyébként az Egyesült Államok legnépszerűbb rajzfilmjévé vált annak ellenére is, hogy főszereplője egy kockatestű szivacs, amelyik cserkészöltözetben szerencsétlenkedik a Csendes óceán fenekén épült kisvárosban. -
#3378 Egyházat alapítottak a Spongya Bob Kockanadrág nevezetű rajzfilmfigura amerikai hívei, számolt be az új vallás születéséről a BBC. Több mint 700 hívő találkozott New Yorkban, Texasban és Kaliforniában, hogy hódoljanak a sárgatestű, kétfogú, bárgyú arckifejezéssel járkáló rajzfilmlénynek. Az egyház kiáltványában célként fogalmazta meg, hogy "használják a képzeletüket és jól érezzék magukat". Az egyház ezentúl kurzusokat is indít a rajzfilm közös tanulmányozására és az epizódok megvitatására. -
#3377 Tényleg csinálhatnánk mi is ilyen gagyi promo demo videót magunkról.Játékbemutatás+magamutaogatás+action. -
#3376 Mikor nyomod fel az Adás demót? -
#3375 Röviden:Azt a botot a CoT-októl lopott kristályokból(kb.7-10 indoor) csináltattam és azért hogy freakshowokat öljek vele.Úgy intéztem hogy kicsit még nállam maradjon utánna is ;). -
#3374 Gangrel civilben:
Gangrel harcban:
Gangrel mágikusupgradeturbochopperpowerjuicer ruhában:
-
#3373 akkor holnap, ma lefexem korábban, hogy legyek 9től. Remélem menni fog, hehe -
#3372 V1PER holnap délelött 9:00-tól várlak 14:00-ig, senki nem fog kirugni, és mindketten szintet lépünk, és lenyomjuk Adát is. -
#3371 na mos tkirugtalak. döntsd el hog mész e jáccani...ezutal szoljál is. -
#3370 figy én nem megyek ha tudom h játszol :))) de nem tudom... -
#3369 búú ha nem akarod hogy megint kirugjalak ha játszol mostkakor szoljál vmit.
-
#3368 nah visszamentéla akkor? -
#3367 neki mindegy....én most kiléptem. nemtom milegyen. döntsd el -
#3366 Ne csinááááld-jácccccál ha akarsz -Rúgj ki medin nyugodtan csak v1per miatt mondtam. -
#3365 mindegy kakor nem játszom ...gyere vissza
-
#3364 Bocsi V1per nem tehetek róla. -
#3363 egész estére kirúgtál? -
#3362 mert nem tudtam, azt hittem marhulsz :D -
#3361 és ezt tegnap játék közben miért nemtudtad neke mondani? :P :) -
#3360 mondom, ha AltGr-t nyomsz, beszar a billentyűzet, és csak a magyar karakterek müxenek. Ezért kell megnyomni párszor a Ctrl billenytűt és akkor visszaáll az eredetire. Nem lehet most olyan egyszerűen jappó szmájlít írni ^^ -
#3359 Látod Viper??? Itt van a második áldozata az "öööö" szindrómának....pfff..tehát nem az én gépemmel van a gond.
de miért van ez??? -
#3358 értem, nincs Alt Gr a játékban, ilyenkor meghülyül, nyomogassad a controllt és akkor jó lesz.