City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Legalább kerestél volna kisebb képeket. Na mindegy. Végülis ritkán nézek be ide. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ferro_TwL
Mashonnan linkeltem be a kepeket.

A topic utobbi hetek szinvonalat tekintve szerintem jobb ekkora kepeket nezegetni mint a "jo reggelt", "jo estet","mi a palya" hozzaszolasokat.

Abszolut nem az ilyen kepek barmolnak szet egy topicot.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

nembaj!
de ilyeneket is csak képen fogok látni az biztos😊
Elég nevetséges ahogy a "huge" tanker áll egy ilyen
mech gép lábujjánál és hatalmas csapásokat mér az
egyik csavarra 😛 - sok esélye van

Hmuda
És ehhez a bejelentéshez minek kell 12 darab 1280X960-as képet beszúrni? Csak szétbarmolod a fórumot. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ferro_TwL
Na ilyennel akarok en is kuzdeni😊:

Hmuda
Remélem majd lesz valamikor.

nincs semmiféle ingyenes kipróbálási lehetõség!

Hmuda
Nincs még valami trial szerûség? Kipróbálnám (bár a tánc még mindig gagyi 😄).

aztamindenit...

Gyemi Szilvi
ja a jó ecet korán savanyodik az nem szomál...vmi kabaréban volt....de über..naggyon bölcs

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyemi Szilvi
Nem azért de szégyenletes módon nagy a pangás...hogyis mondjam....és itt ehhez szorosan kapcsolódóan hozzáfûzném, hogy...
- Ki-ki maga tudja legjobban, hol viszket.
- Egy ujjal nem lehet arcot mosni.
- Jó ecet korán savanyodik.
- Két adag forró víz nem hûti le egymást.
ezek nagyon hmm lagymatag ksi szomál bölcsességek 😊))

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyemi Szilvi
Tényleg nagyon jól összhangban van a videó a zeével, jól összeállitott kis cucc.

nem elég neki a géped. vagy töltsd le a divxet
www.divx.com/divx

pityogo2
en csak azon idegesedtem fel, hogy szarrasazggatta magat. folyton ujragkellett inditani bizonyos helyeken

Ide mit kéne írni?

pityogo2
sztem sok szep otlet, emg renegtek ido+turelem csak. ilyet ti is tudnatok csinalni

Ide mit kéne írni?

élõ szerepjáték:
http://www.truedungeon.com

Tehetséges srácok.

Ferro_TwL
Talatam egy allati jo Coh videot, naygon zsir nezzetek meg😄

Video

Én még szerintem egy jó ideig maradok mert egy csomó karit még ki se próbáltam, no meg agusztusban jön az új update !

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Serphen
Holnap megkapom a True Crime :streets of L.A.-t! Fogalmam sincs hogy mien de amig nincs accountunk biztos eee-lleszek vele. A képek tetszettek róla...Akinek megvan privizzen érdemes e 1 cd-t rááldoznom.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Gyemi Szilvi
tehát vagytok még de csak egyelõre, és kezdetek eltünedezni azért...=(

Ferro_TwL
Uni chef meg en. Kar, hogy eltuntek a magyarok, bar mostanaban tobbet jatszunk team-ben mint amikor sokan voltunk. Megcsinaltunk jopar Tf-t, es ugy latszik magasabban szinten este fele eleg konnyu csapatot talalni (napkozben nagyon gazos). Ma lettunk level 32-ek, en azt hiszem kimaxolom a karim aztan valszeg abbahagyom hacsak nem jon valami lenyeges valtozas. Mindenestre igy magasabb szinten jobb a jatek szvsz.
Ha esetleg Wow vagy D&l sot akar Matrix online betaba bevesznek valszeg vegeter a Coh-os palyafutasom, de addig elszorakozok vele😄

Én 😊

én néha benéznék

Gyemi Szilvi
mostmár ugy nagyjából hányan vannak akik jáccanának még a játékkal?

Serphen
.thenx.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

holnap megyek az otphez új webkártyáért, kicserélik megkérdeztem

nyugi he deaktiválod akkor sem tudod újraaktiválni...
és ez a legnagyobb baromság! miért nem tudom ugyanazt
az accot ugyanarról a kárytáról újraindítani?
ez nonszensz.

Plaync jól kibabrált velünk nem értem,hogy miért kellett ez a 3 account vásárlás limit 1 kártyárol 😞
Eddig 1 MMORPG-be se volt ilyen és ez elég sokat lehuz a játék értékéböl szvsz.

Sajna nem tudok annyir Angolul 😞
De ha cancel billing-et nyomok akkor már nem tudom ujra aktiválni az accountokat mert ugye ott van az a kurva limit 😞

akkor a cancel billing kell, de valószínû hogy a deaktiválás
és az elõbbi együtt jár. hiszen ha deaktiválod miért
vonnának le? de ha biztosra akarsz menni akkor
cancel-ezd.
ha tudsz annyira angolul kérdezd meg a supportot
egy napon belül egész korrekten válaszolnak.

Hi.

Kérdés:Hogy tudom felfügeszteni az accountom,hogy ne vonjanak le pénzt ha lejárt az elérés?
elég csak ha deaktiválom , vagy cancel billding kell ?

nem 😊 igy, egyszerüen

sziasztok. ha letöltöm ezt a gamét, akkor mit tudok vele kezdeni? lehet valahogy accountot csínálni anélkül hogy fizetnék érte?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

ezt a szart: lejárt 2 account is ami a kártyámon volt,
és nem lehet reaktiválni mert az új account vásárlásnak
számít, ami limitálva van 3 darabra! most már a saját
accomat se tudom újraindítani ezzel a kártyával! mindjárt
megkérdezem az otp-t hogy meg lehet-e változtatni a virtuális
webkártya számát, vagy különben mehet a kukába a plaync
szempontjából.

Reggelt mindenkinek

további jó nemfórumolvasást!

igyvan

Gyemi Szilvi
játék.hu graffiti rulz!!!

közkivánatra:p

kegyelem!

Gyemi Szilvi
a régi rakd már vissza!!!!!!!!

a logózást egy ideig mellõzöm most

tök mindegy hogy ráöntik a kávét vagy felmosóronggyal basszák szét😊

Gyemi Szilvi
aha de z most már gyakran elõfordul...nemmondod hogy ien tisztaságmániások ott ahol csak gépek vannak?

amikor a te jeled elszáll a szerver felé, mögé felsorakoznak
mások letöltései, zeneszámok, játékok, szexfilmek stb
és ha a jeled elveszik a nagy forgatagban a szerver
azt hiszi, leléptél a játékból és lekattint.
a másik esetben a szerverszobában takarítanak és a
felmosóval hozzáérnek a combvastagságú tápkábelhez
és lezombul a szerver, aztán ujraindul.

kb ilyenek szoktak lenni

Gyemi Szilvi
meg tudjátok magyarázni mitõl van a lost connection??? jovanna tudom hogy ezen lovagolok de azért érdekelne

Ha indõm engedi én is jövök néha CoH-ni

Gyemi Szilvi
én még jáccok ha lehet kaleb.....az lõzõ logonak jobbak volt a szinei!!!

Ez a logod királyabb Kaleb