8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Gyemi Szilvi
    áááh jó regget!!!
  • Gyemi Szilvi
    ezaz uj térkép??? nekem is kőőőő!!!
  • Unipsycho

ezekrol a haromszogekrol volt szo? mer ezeknek kozuk nincs a baddage-hez :)
  • chefshift
    Nem vettük meg csak vicceltem ^^
  • Gyemi Szilvi
    nem hinnám hogy megvették ,mert tegnap este és mais játszott az Uni..bár kitudja... :)
  • Serphen
    grav tényleg megvetted az uni accc-ját?:)
  • Serphen
    mindenki tölcsön le egy ujjabb ingame mappot és akkor látni fogj a a badgeket a mapján
  • chefshift
    a pics lebuktunk :D
  • Kaleb222
    lehet hogy megvették az accountját
  • Gyemi Szilvi
    azért tegnap voltunk 4 is!!!! Igaz hogy nem használtuk ki, mindenki külön játszott, vagyis mégse, én holloval, de jó volt hogy ujra 4en is benn voltunk.
    Örömmel láttam hogy Uni is viszatért.
  • chefshift
    http://www.aeyrie.net/coh/badges.php
  • chefshift
    Aki WoWért hagyta itt a Cohot vagy azzal akar játszani az: fák ju. hihi

itt kifejtetem bőebben mert unatkoztam.
    WoW sucks

és ma jöjjön mindenki CoHolni
  • Kaleb222
    csengetnek ki :)
  • chefshift
    Mit csinálsz Viper? 35kor csengetnek ki ugyhogy addig írj :P
  • chefshift
    Végre valaki :) írj még Viperácska :P, rakj fel pár képet
  • Viperácska
    vazzem tanulj a sulibanm, ne itt lollerkedj :D
  • chefshift
    Addig is írok valami kis játékelemzést amiket az elmult héten tapasztaltam.

Magasabb szinten eszméletlen jó Trialok és TFek vannak. Megcsináltam az Eden trialt, meg a Sewer trialt. Eszméletlen jók.Ott már nemcsak annyi van, hogy ez kell kinyirni, vagy, hogy ide kell menni.Majd rakok fel képeket és írok róluk részletesebben.Ezek a trialok végén egy rakás xpt kapsz +egy SOt am 2vagy3 tulajdonsága van pl.: accuracy+dam egyben stb.

Másik észrevétel: nagy hülyeség, hogy magas szinten senkise teamel hanem mindenki solozik.Magasabb sszinten mindenki teamelni akar.Álltalában egy minimum 4 fős csapatba nyomul mindenki, mert a missionok így jobbak több xp több móka.Engem álltalában 6-8 fősbe szoktak bevenni vagy haverokkal szedünk össze embereket.

Köv: kb a 22-26 lvl ami egy kicsit lepunnyadtabb de az új temkeresővel simán összetudsz rakni csapatot.Attól hogy még valaki valamilyen dam dealer és azert megy egyedül mert úgy is tud, Gondoskodi kell arról, hogy legyen csapat nem csak ara várni, hogy majd valaki bevesz.

majd még folytatom :)

• chefshift
    Szevasztok! Suliból írok ugyhogy valaki írjon valamit gyorsan. :))
  • Gyemi Szilvi
    jaaaaaaa
    oksa,
  • Viperácska
    Szerintem a no comment az Gangri netjének szól, mostanában elég ratyi...
  • Gyemi Szilvi
    nekem szolt hogy no comment?
  • Gyemi Szilvi
    miaz hogy no comment???
  • Serphen
    mehetsz jáccani sziivii no comment.
  • Gyemi Szilvi
    Hát vazz...futószalag nép, imádják a tömegrendezvényeket, van hozzá elég emberke, imádom az ien összehangoltmegmozdulásokat tudok rajtuk ámulni nagyn ...énis szivesen tudnék ieneket csinálni...dagadna is amellem :)
  • Gyemi Szilvi
    Bizony bizony ha gangri megunja tőlem is megszabadultok.
    na de attol még sg megmarad. :)
  • Hmuda
    Ez állati jó lehetett. Szivesen megnéznék egy ilyet élőben, rohadtul látványos.
  • Kaleb222
    OFF:

kinaiak, no comment
    http://www.video-c.co.uk/microshow.asp?vidref=fait002&FileType=ISDNprog
  • Kaleb222
    túl sokat
  • Kaleb222
    ha sul sokat játszol akor beleunsz az biztos
  • Serphen
    Én 4hónap után unok bele.
  • Gyemi Szilvi
    pff :)
  • Hmuda
    Én kb 4 nap után beleuntam mert semmi újat nem tudott mutatni.
  • Kaleb222
    térjetek meg

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1060844271
  • Gyemi Szilvi
    ugyis rég simseztem :D
  • Gyemi Szilvi
    Bocsiika!!! menj vissza! :**** sijja
  • Serphen
    Újra jó a netem.
  • Tatyla
    Kkor szerintem én erröl lemondok!
  • Kaleb222
    csalni nem lehet csak pénzzel tudsz játszani
  • Kaleb222
    az alapjáték 8-9000 forint amiben benne van 1 honap ingyan játék plusz
    havi 3000 a havidij. netes kártyával tudsz fizetni, az kell
    hozzá.
  • Hmuda
    Gondoltam. :-)

Amúgy lehet már unalmas, de muszály hozzáfűzni:

Csak az a gond, hogy ez a játék nem nagyon támogatja a társa életet. A diszkó csak dísz, semmi haszna nincsen, tehát alig látogatják az emberek. Tulajdonképpen maga a játékmenet az ami abszolút nem támogatja a szocializálódást.

Lehet már unjátok a régebbi beszólásaimból kiindulva, de például az SWG-ben még ha a játékmenet miatt is, de a játékosok rá voltak kényszerítve a társas életre, mivel ott minden apró cseprő kis nüanszot a játékosok csináltak és csak őtőlük lehetett beszerezni (tárgyak, gyógyítás, épületek, járművek, állatok, fegyverek, hangszerek, ruhák, páncélok, stb, stb). Ott a szolózás csak a jedik kiváltsága volt, de nekik is csak űbermagas szinten, amit csak teameléssel lehet elérni (nameg azoké akik agyon buffolták magukat, de ők ritkák voltak, igazi buffolók is teameltek). És most jöhettek azzal, hogy ott is tuti csak addig tart az ismeretség amíg a csapat együtt van, de például amíg a kantinban zenéltem esténként, akkor folyton voltak visszatérő vendégek akik mindig szivesen meséltek legutóbbi kalandjaikról és mellettük állandóan ott voltak a társelőadók, akikkel néha órákat szenvedtünk egy egy effektdroid beállításán, egymást ugrattuk ha valaki elvétett egy tánclépést vagy csak símám elkezdtünk bulikat szervezni tüzijátékkal, zenével, tánccal és sok sok piával. És ezt szinte minden este ugyanazokkal az emberekkel mert a játék rendszerének köszönhetően rá voltunk kényszerítve a társas életre és rá kellett jönnie az embernek, hogy bizony a társas élet nem merűl ki a groupXP-ben és ennek a közös felismerésnek köszönhető, hogy minden este öszejött a társaság apraja nagyja és oltári bulikat csaptunk, mégha virtuálisan is.

Egyértelmű hogy ehhez megfelelő emberek is kellenek, de sajnos a COH játékrendszere egyszerűen nem szorgalmazza az ilyen emberek felfedését, mert csak XP-hajkurászás az egész játékmenet.