118
Gunbound - Online INGYENES Worms klón ! http://gunbound.net/
-
antijedi #38 ki mondta hogy ut2004 jobb? t enagyon el vagy tévedve ember... :) -
a nickem benne: tigeroo , és minden magyart betennék havernak! hogy tudjam, ki-hol nyomja -
sziasztok! üzenem, akiknek nem kell semmi "ruhanemű" az adhatna párat,de így is egy hete játszom, és van egy School egyenruhám, egy fejkötényem!:) van magyar szerver?? -
Na megvan a Metal Axe.
Aki meg az UT2004-re azt mondta hogy jobb, annak üzenem hogy az UT2004el elletétben ehhez SKILL is kell.
-
ez tök jó kis game! első nap 3000"aranyat" kaszáltam!:) -
antijedi #33 attól mgé hogy nem jön be az iylen agyament manga stilus és emiatt nem probálom ki lehet hogy nem csak anyi eszem van hanem még többis... :PPP -
Hmm elég szar a mérlegem, 128 wins / 125 loses. És még csak 3 járművel vagyok profi a 16ból. (gyk. nincsenek fegyverek mint a Wormsben, 16 jármű van, mindegyiknek 3 különböző lövése, meg lehet még választani 3 cuccost, pl. 2x-es dmg, szélirány-megfordító, ilyesmik) Na mind1, gyakorlat teszi a mestert
Ja meg mindenki egyetlen karit irányít, az egy meccsben résztvevő 2-4-6-8 ból. Játékmódok: mindenkinek egy élet, lehet váltani 2 jármű között, 4 élet CSAPATONKÉNT (tehát összesen 4 tag halhat meg 1x vagy 1 tag 4x, stb) meg van vmi gyerekes drágakő vadászat is, gyakorlásra meg pénzszerzésre. Meg lehet kicsit trükközni is, pl. a Stone Axénál mindenki kap ingyen Marine suitot + helmetet, a suitot elcseréltem 5 killre mikor már telt jobbra. Nem kell valakinek a helmet 5 killért?
-
Elég gyík játéknak néz ki. Maradok az UT-nél :D -
na egye fene, kipróbálom :D -
De innen a kövi rank több napos játék ... bye bye fórum.
-
Azért a Double Stone Axe is meglett
-
Na attól tartok innentől már lassabb lesz az előmenetel.
-
Érdekes mennyi dél-amerikai nyomja ... lehet ott nincsenek 3D kártyás gépek
-
Akik meg se bírják nézni
-
antijedi #24 kire célzol az "ezek" cimszó alatt? :) -
Stone Axe lettem !
-
Ezeknek ugyan magyarázhatod ... annyi eszük nincs hogy elolvassák fenn a fórum címét
Kíváncsi lennék rá mennyi időbe telne nekik megtanulni kezelni 
Én bezzeg csak a Gunbound nevet hallottam, beírtam Google-ba és már kenem-vágom
-
Augustus Gigo #21 nem olyan rossz sztem, téli estékre megfelelQ:D -
Augustus Gigo #20
-
Double Wood Axe lettem, ohh yea
-
de -
Télleg senki nem nyomja ezt a magyarok közül? Ennyi fantáziátlan népséget
-
Kiba kiru, elkentem a texasiak száját
-

Ettől most jobb? -
-
Nem tudsz olvasni?
-
hmm...
emmeg mi a pöcs? -
Na már Wood Axe vagyok
-
Mivel ONLINE ezért nem lehet egy gépen többen játszani. Neten lehet többen játszani. Ami azt illeti ez az egyetlen játékmódja
Cserében viszont INGYENES. Valamit valamiért
-
egy gépen is lehet többen játszani? -
ja -
antijedi #7 na pont emiatt nem probálom ki énse mert nem ajátékal van bajom hanem ezzel az idiota manga környezettel :P -
hát akinek ez a manga világ bejön, annak bizti tetszik majd... -
Talán ha ki is próbálnád ...
-
antijedi #4 hmm, hát igy képek alapján nem valami bejövös... :P -
Játszanak magyarok rajtam kívül ezzel a gaméval? Tök kiru, és még gyors gép se kell hozzá. Ráadásul ingyenes.
Csekkoljátok a http://gunbound.net/ címet, húzzátok le róla a 93MBs install file-t aztán nyomás irtani. HULLJON A FÉRGESE
-
képeket please! -
jó játék?