118
Gunbound - Online INGYENES Worms klón ! http://gunbound.net/
  • antijedi
    ki mondta hogy ut2004 jobb? t enagyon el vagy tévedve ember... :)
  • tigeroo
    a nickem benne: tigeroo , és minden magyart betennék havernak! hogy tudjam, ki-hol nyomja
  • tigeroo
    sziasztok! üzenem, akiknek nem kell semmi "ruhanemű" az adhatna párat,de így is egy hete játszom, és van egy School egyenruhám, egy fejkötényem!:) van magyar szerver??
  • zippofcy
    Na megvan a Metal Axe.
    Aki meg az UT2004-re azt mondta hogy jobb, annak üzenem hogy az UT2004el elletétben ehhez SKILL is kell.
  • tigeroo
    ez tök jó kis game! első nap 3000"aranyat" kaszáltam!:)
  • antijedi
    attól mgé hogy nem jön be az iylen agyament manga stilus és emiatt nem probálom ki lehet hogy nem csak anyi eszem van hanem még többis... :PPP
  • zippofcy
    Hmm elég szar a mérlegem, 128 wins / 125 loses. És még csak 3 járművel vagyok profi a 16ból. (gyk. nincsenek fegyverek mint a Wormsben, 16 jármű van, mindegyiknek 3 különböző lövése, meg lehet még választani 3 cuccost, pl. 2x-es dmg, szélirány-megfordító, ilyesmik) Na mind1, gyakorlat teszi a mestert Ja meg mindenki egyetlen karit irányít, az egy meccsben résztvevő 2-4-6-8 ból. Játékmódok: mindenkinek egy élet, lehet váltani 2 jármű között, 4 élet CSAPATONKÉNT (tehát összesen 4 tag halhat meg 1x vagy 1 tag 4x, stb) meg van vmi gyerekes drágakő vadászat is, gyakorlásra meg pénzszerzésre. Meg lehet kicsit trükközni is, pl. a Stone Axénál mindenki kap ingyen Marine suitot + helmetet, a suitot elcseréltem 5 killre mikor már telt jobbra. Nem kell valakinek a helmet 5 killért?
  • Lacc
    Elég gyík játéknak néz ki. Maradok az UT-nél :D
  • robotnyk
    na egye fene, kipróbálom :D
  • zippofcy
    De innen a kövi rank több napos játék ... bye bye fórum.
  • zippofcy
    Azért a Double Stone Axe is meglett
  • zippofcy
    Na attól tartok innentől már lassabb lesz az előmenetel.
  • zippofcy
    Érdekes mennyi dél-amerikai nyomja ... lehet ott nincsenek 3D kártyás gépek
  • zippofcy
    Akik meg se bírják nézni
  • antijedi
    kire célzol az "ezek" cimszó alatt? :)
  • zippofcy
    Stone Axe lettem !
  • zippofcy
    Ezeknek ugyan magyarázhatod ... annyi eszük nincs hogy elolvassák fenn a fórum címét Kíváncsi lennék rá mennyi időbe telne nekik megtanulni kezelni
    Én bezzeg csak a Gunbound nevet hallottam, beírtam Google-ba és már kenem-vágom
  • Augustus Gigo
    nem olyan rossz sztem, téli estékre megfelelQ:D
  • Augustus Gigo
  • zippofcy
    Double Wood Axe lettem, ohh yea
  • ricsi1
    de
  • zippofcy
    Télleg senki nem nyomja ezt a magyarok közül? Ennyi fantáziátlan népséget
  • zippofcy
    Kiba kiru, elkentem a texasiak száját
  • zippofcy

Ettől most jobb?
  • hen-tes
  • zippofcy
    Nem tudsz olvasni?
  • ricsi1
    hmm...
    emmeg mi a pöcs?
  • zippofcy
    Na már Wood Axe vagyok
  • zippofcy
    Mivel ONLINE ezért nem lehet egy gépen többen játszani. Neten lehet többen játszani. Ami azt illeti ez az egyetlen játékmódja Cserében viszont INGYENES. Valamit valamiért
  • mikike
    egy gépen is lehet többen játszani?
  • M@TriX
    ja
  • antijedi
    na pont emiatt nem probálom ki énse mert nem ajátékal van bajom hanem ezzel az idiota manga környezettel :P
  • M@TriX
    hát akinek ez a manga világ bejön, annak bizti tetszik majd...
  • zippofcy
    Talán ha ki is próbálnád ...
  • antijedi
    hmm, hát igy képek alapján nem valami bejövös... :P
  • zippofcy
    Játszanak magyarok rajtam kívül ezzel a gaméval? Tök kiru, és még gyors gép se kell hozzá. Ráadásul ingyenes.
    Csekkoljátok a http://gunbound.net/ címet, húzzátok le róla a 93MBs install file-t aztán nyomás irtani. HULLJON A FÉRGESE
  • Tufa16
    képeket please!
  • Tufa16
    jó játék?