Gunbound - Online Worms klón !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iko
izé lenne pár kérdésem: az avatar csak akkor használ (plusz sebzés, pajzs...) ha avatar on serveren vagyunk? Mi az amikor 1x egy gyereknek egy full tápos sárkánya volt(vmi 200-300 dmg)? Mielott elkezdodik a játék és lehet itemeket berakni honnan veszil el az összegeket?(dupla töltény 600 stb...) És mit jelent a koporsó?

spam. sry

tigeroo
jah
iko
hehe ezjó =)!

spam. sry

Tigerfx nem tudlak betenni a buddy-ba itt nem tudnánk megbeszélni valahogy?
help pls az avatart nem tudom használni mert szarakodik az email cimemmel pedig már stone axe vagyok miért? Ha tud valaki segítsen PLS
tigeroo
GUNBOUND FOREVA!
tigeroo
Bazz, nem tok bejelentkezni! Elõtte azt írta ki, hogy old verzsön, blablabla! Most a honlapon sincs semmi!!!!!
zippofcy
Gyûjtök ezerrel a petre.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Megvan a Silver Axe meg a klánom is

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Ahhoz minimum Silver Axe rang és 20k gold kell.

tigeroo
majd csinálok egy HUNGS klánt!
tigeroo
Ezek a magyarok akit ismerek: Alex81, geforceLMNT, és zippofcy
tigeroo
hi! Huhh, megvan a Metal Axe is....
zippofcy
Megvan a Double Metal Axe is. Hamarosan Silver Axe leszek, csinálhatok saját klánt is. Bár lehet nem éri meg a 20k goldot

zippofcy
Tegnap megvettem a macét. 65k gold volt, mi az nekem
Most petre gyûjtök, 125k gold körülbe kerülnek.

Aha.... Elég lesz a gold is :-)

Szintet mikor lépek ? Ez a csibe már unalmas a nevem mellett.....

Petet hogyan lehet vásárolni ? A ruha, szemuveg , zászló még megvan....
zippofcy
A cash a gold HELYETTESÍTÕJE, mivel goldot a lejátszott meccsek után kap az ember, ezért gondoltak azokra is akiknek nincs idejük erre vagy túl bénák. Ezek befizethetnek 5-10-15$-árt, és kapnak érte 5000-10000 stb. casht. Aki tud játszani annak felesleges, mert a legjobb cuccokat csak goldért lehet megvenni. Pl. petek, stb.

1 kérdés : a játékban cash-t hogyan lehet szerezni ? sokezer goldom van, de cash nincs egy csepp se.....
zippofcy
Ma megvolt az elsõ double killem . Így 420 játszma után ideje is volt

zippofcy
2798 GPm van. 2800tól Double Metal Axe leszek, és akkor már nem mehetek be a noob szerverekre. Úgyhogy mára ennyi, holnap meg beloggolok és nyomom egyfolytában amíg bírom. Mert utána már csak a profik között játszhatok
És még 22k gold hiányzik a gold macémhoz. 18as dmg addot ad majd, oh yeah

zippofcy
Nem mindegy ha úgyis ingyenes?

csak online? vagy lehet hálóban is?

zippofcy
Naponta 1x van rankfrissítés.

tigeroo
nagy baj van!!! van már 1610 GP-m, de nem változtam át Stone Axe-re!!! Pedig a weboldalon valami 1500Gp-t ír!!!
tigeroo
jah, és akniek nem kell Robin hood vagy indiana gönc azt elfogadnám, cserélném
tigeroo
nem csak mi😊 van egy Alex81 nevezetû ember! vele összehaverkodtam😊 a nicked benne? belöklek "ismerõsnek"
most: voltam csibe, majd sima fakalapács, most dupla kalapács most ilyen dupla nyelû jelenleg van:
egy iskolai uniformisom 10.000-ért,
egy kék szemüveg 16.000-ért,
egy ilyen fejkötõ 5.000-ért
+ 3000készpénzben
zippofcy
Szerintem összesen mi ketten nyomjuk magyarok. A Marine suitot megkaptad már? Asszem Stone Axe rangnál jár. Magyar szerver meg nincs, összesen az a 8 db van amit bejelentkezéskor látsz. Pénzt meg nem olyan nehéz keresni, pl. a Jewel játékmód direkt arra van. Mi a rangod?

tigeroo
gyertek embereeeeeek
tigeroo
tudom, hogy most ingyenélõnek néztek, de gondoljatok bele, mennyire nehéz volt felküzdeni magatokat edáig! inkább eladjátok feláron?
tigeroo
nah, nincs?
ki mondta hogy ut2004 jobb? t enagyon el vagy tévedve ember... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

tigeroo
a nickem benne: tigeroo , és minden magyart betennék havernak! hogy tudjam, ki-hol nyomja
tigeroo
sziasztok! üzenem, akiknek nem kell semmi "ruhanemû" az adhatna párat,de így is egy hete játszom, és van egy School egyenruhám, egy fejkötényem!😊 van magyar szerver??
zippofcy
Na megvan a Metal Axe.
Aki meg az UT2004-re azt mondta hogy jobb, annak üzenem hogy az UT2004el elletétben ehhez SKILL is kell.

tigeroo
ez tök jó kis game! elsõ nap 3000"aranyat" kaszáltam!😊
attól mgé hogy nem jön be az iylen agyament manga stilus és emiatt nem probálom ki lehet hogy nem csak anyi eszem van hanem még többis... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zippofcy
Hmm elég szar a mérlegem, 128 wins / 125 loses. És még csak 3 jármûvel vagyok profi a 16ból. (gyk. nincsenek fegyverek mint a Wormsben, 16 jármû van, mindegyiknek 3 különbözõ lövése, meg lehet még választani 3 cuccost, pl. 2x-es dmg, szélirány-megfordító, ilyesmik) Na mind1, gyakorlat teszi a mestert Ja meg mindenki egyetlen karit irányít, az egy meccsben résztvevõ 2-4-6-8 ból. Játékmódok: mindenkinek egy élet, lehet váltani 2 jármû között, 4 élet CSAPATONKÉNT (tehát összesen 4 tag halhat meg 1x vagy 1 tag 4x, stb) meg van vmi gyerekes drágakõ vadászat is, gyakorlásra meg pénzszerzésre. Meg lehet kicsit trükközni is, pl. a Stone Axénál mindenki kap ingyen Marine suitot + helmetet, a suitot elcseréltem 5 killre mikor már telt jobbra. Nem kell valakinek a helmet 5 killért?

Lacc
Elég gyík játéknak néz ki. Maradok az UT-nél 😄
robotnyk
na egye fene, kipróbálom 😄
zippofcy
De innen a kövi rank több napos játék ... bye bye fórum.

zippofcy
Azért a Double Stone Axe is meglett

zippofcy
Na attól tartok innentõl már lassabb lesz az elõmenetel.

zippofcy
Érdekes mennyi dél-amerikai nyomja ... lehet ott nincsenek 3D kártyás gépek

zippofcy
Akik meg se bírják nézni

kire célzol az "ezek" cimszó alatt? 😊

zippofcy
Stone Axe lettem !

zippofcy
Ezeknek ugyan magyarázhatod ... annyi eszük nincs hogy elolvassák fenn a fórum címét Kíváncsi lennék rá mennyi idõbe telne nekik megtanulni kezelni
Én bezzeg csak a Gunbound nevet hallottam, beírtam Google-ba és már kenem-vágom

nem olyan rossz sztem, téli estékre megfelelQ😄

zippofcy
Double Wood Axe lettem, ohh yea