Gunbound - Online Worms klón !
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hey All! Új Worms Armageddon klán, ami magyar! A lényeg mégsem, ez hanem a Fórum a site-jukon! Szabadon írhatsz, kérdezhetsz, hozzáértõk segítenek!
http://playforfunclan.extra.hu P4F Site
http://playforfunclan.extra.hu P4F Site
Vki meg tudná mondani hogy lehet a guildot alapítani a Gunboundban?
Nem sokan írnak de hátha válaszol valaki<#nyes>#nyes>. Nos az a problémám hogy amikor elindítom a gamet akkor csak fekete képenyõ van és a zene az megy. Mi lehet a baj? Régebben mûködött most megin kedvet kaptam hozzá
Jujj én most keztem nem régen játszani! Kár hogy halott ez a topic!
Nevem pjoco!
Nevem pjoco!
kkthxbye a nevem😄DD
báz alig GB-znek páran magyarországról 😞
bezzem malájziából kábé 120ezren ^^,
báz alig GB-znek páran magyarországról 😞
bezzem malájziából kábé 120ezren ^^,
Látom ez meghalt ez a fórum!! 😄
Jahh!Már ilyen régen írtad!!! 😞(
Mik ezek az x-ek???<#vigyor>#vigyor>
Nekem lesz😊 Pályaválasztás után a 2. félév tök buli lesz..^^,
Bárcsak lenne 2x 22$$ + 18$ egy bankszámlán...😞 Vennék 2x 22.000Cashért Archangel Suit, Head-ot😊 Meg 18.000Cashért Phoenixet😊 MMMM
Bárcsak lenne 2x 22$$ + 18$ egy bankszámlán...😞 Vennék 2x 22.000Cashért Archangel Suit, Head-ot😊 Meg 18.000Cashért Phoenixet😊 MMMM
az sem rossz, csak nagyobb is lehetett volna<#confused>#confused>
Inkább kipótolom 20K-val és papagáj
Inkább kipótolom 20K-val és papagáj
jobb ha jössz😊 szép "kis" magyar tábort szedtem össze!
mivel megpróbáltam hackelni, ezér a 'tigeroo' nevû karim nem kap Gp-t mosma..😞
hakapeszi vagyok😄
mivel megpróbáltam hackelni, ezér a 'tigeroo' nevû karim nem kap Gp-t mosma..😞
hakapeszi vagyok😄
Ez egy online Worms klón és kurva jó ... csak sajna a CSS meg a WoW mellett egyszerûen nincs rá idõm. De még nem töröltem le, szóval I'LL BE BACK! <#nyes>#nyes>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ez pontosan mlyen játék gyerekek?
na lehet hogy innen rakott bele vki az Buddyba de véletlenül elutasítottam. Szóval ha igen akkor kérem küldje el újra.
spam. sry
akkor semmit sem jelet az itemek mellett a szám? a nickem iko88 de mostanában vizsgáim vannak szal 1 het mulva majd megtalálsz 😉
spam. sry
nem vezs le semmit! de ha a shot mode 1-el lõsz, lehet kimaracc! tegyük fel: ellen lõ egy dualt, te utána 2x lõsz! de ha pölö õ lõ egy 2-s móddal, te utána egyessel, te elõtte jössz köv. körben
ha ez is lesz olyan jo mint a worms akkor is csak napi 25 orat jaccok vele
Kosz de egy a kérdés számomra megválaszolatlan maradt: Mielott elkezdodik a játék és lehet töltényeket berakni honnan veszil el az összegeket?(dupla töltény 600 stb...)?
spam. sry
Oldal 1 / 3Következő →
vagyok, még 300Gp és
leszek😊