Zoo Tycoon 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
vagy még kell venni valamit?
Na de komolyan ,hogy ,hogy mit tegyél be ?
Mindent amit a nagymacskák szeretnek.
Free gameban nem számít a pénz.
megvan a zoo tycoon 2
az lenne a kérdésem hogy ezeknek az állatoknak mit tegyek be(milyen cuccokat)?
most már töltöm le
olyan fél 10-re meg is lesz
aztán én is nyomulok vele
Nagyon jó lett a terület editálás és így nagyon szép területeket lehet csinálni az állatoknak(kissebb nagyobb dombok,hegyek ,vízesésekST😎.
Mondjuk az én gépemen egy 3csillagos állatkert már szinte játszhatatlan annyira akadozik.
wanadoo -n biztos fent van.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Bár én nem szeretem a tycoon típusú játékokat ,de ez egész jó lett.
Aranyosak az állatok és egész élõnek hatnak, jõ a guest mód, frankó tutorial, fenemód egyszerû és könnyen megtanulható az egész.
Bár az már most látszik rajta ,hogy hamar unalmassá válik azért most még szórakoztató.
Tisztában vagyok a Vid karim(5600XT) képességeivel ,de ekkora hátast dobni mint ez alatt a játék alatt még sosem láttam.
800x600 ablakban futattásnál nemhogy akadozik hanem egész darabok hiányoznak belõle, egy menü kivélasztásától a megjelenéséig hosszú másodpecek telek el. 1024x768FullScreen -ben már sokkal jobb a helyzet.
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
Elmagyarázná nekem valaki,hogy a torrentével,hogy kell letölteni a ZOO Tycoon 2-õt?Én torrentével még soha nem töltöttem.És ez ingyenes?
Elõre is kösz!<#worship>#worship><#wave>#wave>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
Igen, én már játszok vele. Nagyon szép a grafika és jó a játék is, vagyis ebben a 1/2 órában tetszett, mikor kipróbáltam. <#nevetes1>#nevetes1>
11.03.04.Zoo_Tycoon_2
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Boldog Karácsonyt!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
vajon honosítás lesz hozzá? túl sok szöveg gondolom nincs benne, nem egy TCM 2005 😄
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
Nekem sajna csak a normalis Zoo Tycoon1 demoja volt meg 😞