159
-
Monyika #39 Sziasztok.
Igen, én már játszok vele. Nagyon szép a grafika és jó a játék is, vagyis ebben a 1/2 órában tetszett, mikor kipróbáltam. -
Caterpillar #38 Na milyen valki játszik már vele??? -
#37 De csak ma jelent meg Nforcon! -
aiguo #36 Isohunt Torrent(ketto is van!):
11.03.04.Zoo_Tycoon_2 -
#35 nem, az ingyenes. itt egy másik link. ez tegnap 22:24-kor került fel az oldalra, fél órával azelőtt, hogy megkérdeztem van-e már torrentes link, sorted meg kishíján elküldött a francba -
#34 Fizetni kell a Suprnovára?? Valaki tudd egy másik torrentet? -
#33 jaja. nem vmi nagy amérete. én majd este leszedem torrentről -
#32 skacok létezik az, hogy összvissz 36 fájlos a cucc? -
#31 De állat! Kiadták! Király! -
#30 na én most töltöm, de sajna azt az elérést nem adhatom meg (a jelszót sem tudom :D)
vajon honosítás lesz hozzá? túl sok szöveg gondolom nincs benne, nem egy TCM 2005 :D -
sorted #29 most jött kb 10 perce..várjunk :) -
#28 azt én is... mind1, ha tud vki plz össza meg velünk. suprnova-n nem találtam -
sorted #27 én csak smswebet.. -
#26 király... torrent címet tud vki? -
sorted #25 Hát akkor ezis kijött...nemis lett nagy..1cds -
#24 Na nekem megvannak az eredeti bannerek. Betehetjük azt is.
Kinek mi a véleménye a játékról. -
#23 el lehet vele szórakozni ...
-
#22 aranyon van a gém... igaz, én még az 1-el sem játszottam, valamelyik nap szedtem csak le, de mind1 -
többi új kép itt -
#20 kösz! -
Foglaltnick #19 ősz -
OPM #18 nem tujátok a Zoo Tycoon The Complete Collection-t honnan lehetne leszedni? -
#17 Zoo Tycoon 2 weblapja -
#16 a "Fall 2004" mit jelent? -
#15 Még nincs dátum.:( -
#14 Közbe lehet hogy másabbak a képek... -
#13 Hát igen javithatnák a grafikat.De azért kifogom porbálni.
Nekem sajna csak a normalis Zoo Tycoon1 demoja volt meg :( -
#12 Hát én se csípem a képeket 2d-be jobbb volt!!! -
#11 jo hogy szokott ilyeneket rakni a Microsoft 1epkent en csak sajat topicba teszek bannert -
#10 jó kis banner :) -
#9 bocs :( de csak igy tudom berakni oket:
-
#8 na ezt nekem bonyolult berakni :) -
#7 -
#6 persze attól még lehet jó játék -
#5 pl a játék honlapján.
de a hcgamer.hu-n is vannak képek -
#4 hol? -
#3 hát én láttam belőle képeket, és finoman fogalmazva: "nem voltak valami szépek" -
#2 csak jojjon mar! -
#1 Nagyon jo lesz!
"Amerikában nagy port kavart a Zoo Tycoon, mert mindenki rohant a boltba megvenni. Ezen felbuzdulva a Microsoft Game Studios bejelentette, hogy készül a folytatás. Korunk követelményeihez híven, teljes 3D-ben pompázik majd. 30 különböző áltatot „költöztethetünk” be, melyeket még viccesebb animációkkal láttak el mint az elődben. Igazán ötletes új móddal is gazdagodik a gamma, méghozzá a Zoo Guest-el. Ezt elindítva látogatóként körbejárhatjuk a saját magunk által felépített állatkertet. Sajnos ez esetben sem adtak ki megjelenési dátumot."
Gamestar
itt olvastam:
Gamestar