2083
-
vick12 #118 Váááááááááááááá!!!!!!!!! Nincs elég hely, hogy leírjam, mennyire köszönöm! Maximális riszpekt! Kecskeméten találkozunk a bárpultnál -
#117 Felraktam IDE!
-
vick12 #116 már oda se lehet regisztrálni.... Tudnál segíteni? -
#115 Filemp3 -
vick12 #114 Huuuuuuuuuu, az király!!! És honnan van meg, mert vevő lennék rá?
Csak nem a TranceTrafficon, mert oda sajnos még nem tudtam bekerülni. -
#113 Axwell-Live at Inside Hungary-MD-03-03-2006-TrT
A buli óta reméltem h meglesz majd valahol -
#112 Hatalams buli hatalmas embereknek! -
OPM #111 te csak ne olvasgasd a privát üzijeim Ax barátomtól!
u.i.: HATTTALMAS BULI LESZ!!!4 -
Pete Small #110 Na gyerekek! Biztos a hír!
axwell
Administrator
Apr 28, 2006, 8:44pm, HoLiC wrote:Ax, is this true?
01.07.2006. @ Red Colt Garden (Kecskemét, Hungary)
yeah its true, gonna be fun i hope!
ax -
#109 A Till West a mostani No.1 nálam.:) -
OPM #108 02-axwell-club_fresh_guest_mix-sat-29-04-2006-1king.mp3
1. till west - same man
2. angello - straight
3. ???
4. ??? -
OPM #107 meklepi -
OPM #106 dejó, hogy áttették axwellt...
26án lesz trance party bp-n, pedig érdekelne ian is -
#105 A Red Colt Gardenben lesz Kecskeméten május 27.-én szombaton. Eredetileg ezen a napon jött volna Axwell, de áttették Július elsejére. Lesz majd reklámozva, Hamvai PG is és Wallas is bemondta már Jamaicaban a hétvégén. Egészen idáig nem volt túl publikus, úgyhogy én sem akartam nagyon reklámozni. Legutóbb amikor Jerry Ropero járt nálunk akkor is csak azon a hétvégén volt látható a reklám a Viva-n. -
OPM #104 ian carey?? hol? és miért nem reklámozzák jobban? -
#103 Nem konkrétan Hamvai Fan, Modern Tánczene-fan!! Ami igaz Hamvai PG az egyik legelismertebb az országban ebben a stílusban, na meg persze az egész Disco Shit gárda. :) Július elseje viszont egy kötelező dátuim kecskeméten!! Ugyanígy vagyok a május 27.-ével, amikor is Ian Carey vendégszerepel nálunk. -
OPM #102 lál, hamvai fan-e vagy? egyébként király a júli 1, akkora még nincs más progim! -
#101 Így igaz! Axwell Kecskemétre jön július elsején, annyit pontosítanék a dolgon hogy nem a Club Jamaicaban lesz, hanem mellette a Red Colt Gardenben, ahova a Club Jamaica szokott költözni nyárra hogy azért levegőt is kapjunk. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe erre a nagy eseményre készített honlapomat, a http://axwellsite.uw.hu - t. Nem egy multidizájn, de azért van egy-két info, sőt még zeneletöltés is! -
vick12 #100 Naná, hogy voltam és csak ámultam és bámultam
Nem tudom, hogy melyik nap lesz, de lényeg, hogy újra jön!
A Peti annyit mondott róla, hogy nagyon jól érezte nálunk magát és úgy kellett neki könyörögni, hogy abbahagyja a zenélést, mert nagyon élvezte! És már akkor is megígérte, hogy újrajön. Amúgy nagyon tiszteli, szerintem inkább zavarban volt :) -
OPM #99 jade eztmár írtam #84-ben :D mindenesetre iszonyatosan örülnék ha újra jönne!!!4 -
OPM #98 és lehet tudni már melyik nap lesz? remélem nem júni2 -
OPM #97 te voltál a bp-i partyn? hamvai nem tűnt valami lelkesnek, amikor bemutatták neki Ax-t :) -
vick12 #96 A tegnap esti kecskeméti TGMT-s bulin jelentette be Wallas az ottani rezidens Hamvai Petivel karöltve, gondolom ez elég hivatalos! -
OPM #95 honlapján mégcsak ezeket írta bé:
02/06 Club Roots, Mexico
03/06 Festival Nescafe, Mexico
09/06 Club Sound, Belgrade
10/06 Big Ben, Lleida, Spain
17/06 Pacha, La Pineda, Spain -
OPM #94 valószíííínű, valami hivatalos infot kérünk! te kitől hallottad?? -
vick12 #93 Köszi szépen! Amúgy azt tudjátok, hogy júniusban a kecskeméti Club Jamaica vendége lesz Mr. Axwell? Mert én már tudom. -
OPM #92 neeeem, önzők vagyunk
u.i.:este felnyomom -
vick12 #91 Váááááááááá, az király! Esetleg nem tudnád valahova feltölteni, vagy megmondani, hogy honnan jön le, mert már régóta vadászom és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
Köszi
-
OPM #90 -
Pete Small #89 Wáwáwááááááááááá asszem meglesz a Fireworks! Most jön lefele :I) -
OPM #88 ismét térdreborulhatunk a mester előtt!!!4
Bob Sinclar Ft. Steve Edwards - World Hold On (Axwell Remix) -
OPM #87 jólenne már ha eldöntenék... :)
Supermode - Tell Me Why (Data, 2006) -
Pete Small #86 Mync Project - Edge Of Seventeen vocálja ugyanaz mint a
Stretch & Sylvester & Ben Macklin - Fireworks-nek
SZólljatok ha meglesz!
-
#85 Setripbe már láttam nem szedtem le teljesben még semmi :( -
OPM #84 hamvai februári top10ében kapásból 5 axwell :S ahhoz képest nem volt túl lelkes, amikor kezet fogtak... -
OPM #83 ami fönnvan fórumomon mix, abban ez a zárószám -
Pete Small #82 Stretch & Sylvester & Ben Macklin - Firework <---megvan vkinek akár cutba vagy ripbe? NAGYON KÉNE!!!! -
OPM #81 viszonylag új axwell mix a HouSEctioN fórumon!
thx 2 levopappa ;) -
Pete Small #80 HI!!!! JUuuuuuuuuuuuuuuuuj ez az amit én is kerestem, ezt nyomta Axwell utoljára, ezt keverte le Hamvai Pg :))))))))))))))
NAGYON KÖFI :) -
levopappa #79 Mert lehet én Voltam