2083
  • vick12
    Köszi, mintha valami hasonló nevű ember mondta volna meg a hamvaipg.hu-n is!
    Mégegyszer kösz.
    Ben Macklin - Firework
  • OPM
    húú ez tényleg jó, engem is érdekelne!
  • vick12
    Sziasztok!
    A következő szám címét keresem:
    http://www.freeweb.hu/vicktor12/1.wav
    Tudna valaki segíteni?
    Előre is köszi.
  • levopappa
    Nagyon Zsír:)
    BIG THX:)))
  • Nusi
    Egy kis meglepi /nem setripp/

Sugiurumn - Star Baby(Axwell Cyberjapan Remix)
  • EOX
  • OPM
    Part 1

1. Eric Smax & Thomas Gold - Our Roots
    2. Jesse Garcia - Let's Get Happy
    3. ID
    4. Axwell ft Steve Edwards - Watch the Sunrise (Axwell Re-Mode)
    5. Doobie Bros. - Long Train Running (Filo & Peri Bootleg)
    6. Axwell and Ingrosso - Together
    7. Soul Central - Need You Now (Deep Josh Remix) / Accapella?
    8. Deep Dish - Dreams (Axwell Mix)
    9. Steve Angello - Straight
    10. Enersto Vs Bastian - The Dark Side of the Moon (Axwell Mix)
    11. The Drill - The Drill / Accapella Harry Choo Choo Romero ft Jessica Eve - What Happened

Part 2

12. Roger Sanchez - Turn on the Music (Axwell Mix)
    13. Eurythmics - Sweet Dreams (Angello & Ingrosso Mix)
    14. Stretch & Sylvester & Ben Macklin - Firework
    15. Tomaz vs Filterheadz - Sunshine
    16. Full Intention - Its Set to Groove (intro only played)
    17. Axwell - Feel the Vibe
    18. Gadjo - So Many Times (mix?) <--- i want to know this!
    19. Sugiurumn - Star Baby (Axwell Cyberjapan Remix)
    20. Whos Who - Not So Dirty / Accapella Danny Tenaglia ft Celeda - Music is the Answer
    21. Sucker DJ's - Lotta Lovin (Paradise Soul Remix) w/ music is the answer acapella
    22. Soul Central - Strings of Life / Accapella Mr.Fingers - Can You Feel It

Part 3

23. Hard-Fi - Hard to Beat (Axwell Mix)
    24. Erick Morillo, Harry Choo Choo Romero & Jose Nunez - Dancin' (Fuzzy Hair Mix)
    25. Rune - Calabria
    26. Double 99 - RIP Groove
    27. Crystal Waters - Gypsy Woman
    28. Supermongo - Tell Me Why (Axwell & Angello Mix)
    29. Soulwax vs. Lipps Inc. - Funky Excuse
    30. Digitalism - Zdarlight (Axwell Re-edit) / MIA - Bucky Done Gun acapella
    31. Moby - Raining Again (Steve Angello Mix)
    32. Ian Carey and Mohico ft Miss Bunty - Say what you want (Ian Carey Dub)
    33. C-Mos - 2 Million Ways (Axwell Mix
  • OPM

• Nusi
    Axwell ebben a mixben játszotta azt a számot aminek a maxiját sikerült beszereznem

Audioerotica - More Of The Night(Original Mix)
  • Nusi
    Okés
  • OPM
    na majd holnap ha hazamegyek, küldhetnél cuccokat msn-en :) énis megosztom amiket a bulin csináltam
  • Nusi
    Ezt ma találtam 2 órás szett

np: Axwell - Live at Glitter Sabadell-LINE-31-12-2005 "Live at Glitter Sabadell-LINE-31-12"
  • Nusi
    Ezen az oldalon van egy 3 órás szett Axwell & Steve Angello-tol érdemes meghallgatni
    LINK

(vagy letöltésvezérlövel lehuzni majd átkonvertálni mp3-ba rm to mp3 converterrel,egész türhetö minőség)
  • Pete Small
    na akkor mondok még 1-2t ami volt:
    Steve Angello - Straight
    Lifelike.&.Kris.Menace.-.Discopolis
  • Nusi
    Huhu mekkora zeneJátszotta az Insideban np: Evermore - It's Too Late (Dirty South)
  • OPM
    hú ezt kár volt belinkelni, mielőtt meghallgattam volna egyik se tetszik
  • OPM
    Artist: Black Eyed Peas Vs. Axer
    Title: 123/Pump It
    Style: Techhouse
    Date: 27/02/2006
    Tracklist:
    01-black_eyed_peas_vs._axer-123_pump_it.mp3
    02-black_eyed_peas_vs._axer-message_in_the_nile.mp3

link
  • OPM
    "Mr Axwell indö house" :Ð

• OPM
    Aaron Smith Feat Luvli - Dancin' is volt, vagy az csak flash nyomta?
  • OPM
    sztem ott rakta rá azt a vokált, de nem bizti
  • Narcotic Syntax
    uh bocs kicsit félreirtam csak megin ittam aztán ilyenkor ez van:D
  • Narcotic Syntax
    tenaglia - music is the answer-nek ment vmi eszement jo remixe... de vmi bootleg lehetett.. videon rögzitettem belöle részt majd!!! KÉNE A CIME!!!
  • OPM
    "Stardust (vmi fain mix nagyon kéne)"
    link

zdarlight bucky done gun bootleg is volt ;)
  • Nusi
    C-Mos-2 Million Ways (Axwell )
  • Pete Small
    Igen az első közben nekem is beugrott meg a Rune - Calabria :D
  • Nusi
    Első szám np: Eurythmics vs Liebrand - eurythmics - sweet dreams (steve angello bootleg mix) "Remixes Vinyl"
    ez volt a második szám np: Eddie Thoneick & Kurd Maverick - a1 Love Sensation Eddie Thoneick's Sensation Mix "Love Sensation (ETKM001) Vinyl"

eddig ez ugrik be amiket nem irtál...
  • Pete Small
    Hi!!!

Basszus tegnap mekkorát játszott Axwell! Életem egyik legjobb partyja volt, ha nema legjobb! Azokhoz fordulok akik ott voltak.
    Egyszerűen nem volt olyan zene ami ne tetszett volna!
    Szal segítsetek! Miket nyomott? Ki mire emléxik?
    Én ezekre biztos, de ezek meg is vannak főleg azok érdekelnének amik nem annyira ismertek még.

Szal felsorolom én mikre emléxem:
    Watch The Sunrise
    Feel The Vibe
    Together
    Deep Dish - Dreams
    Hard-Fi - Hard To Beat
    Moby - Sliping Away
    Rogher Sanchez - Turn On THe Music
    Supermongo - Why
    Stardust (vmi fain mix nagyon kéne)
    Royksopp - What Else is There (Trentemoller Remix)
    Ernesto & Bastian - Dark Side of the Moon
    pryda - aftermath

MI ment még? Segítsetek!!! Írja le aki ott volt mi az amit tolt és én kihagytam!
    Előre is köszi

• Nusi
    Szia!
    Nagy kérés lenne h elküld, minden memento erdekelne:)
  • Narcotic Syntax
    what else is there-böl csinaltam is egy kis videot a telommal! :)

naon ütös party volt !!!
  • Nusi
    Amit kérdeztél ez volt a második szám:
    np: Eddie Thoneick & Kurd Maverick - a1 Love Sensation Eddie Thoneick's Sensation Mix "Love Sensation (ETKM001) Vinyl"

Ez meg amit én vártam h játsza:):np: Royksopp - What Else is There (Trentemoller Remix) "What Else is There CDM"
  • Nusi
    Hazaértem, hulla vagyok:) AXWELL
  • OPM

AX
  • OPM
    Valaki ott fön úgyrendezte hogy ez a nap nagy jelentősséget kapjon az életemben...

Hajlnalban megszületett bátyám kislánya, délután véglegesen eldől hogy megkapom-é az olyanyirra áhított állást és hát este... ahhoz nincs mit hozzáfűznöm ;)

"Sometimes I feel, that my dreams are only dreams and the future doesnt hold what it seems, but now i see how much better it will be, now i now that future brings anything we need!" Mambana - Libre (produced by Ax :)
  • OPM
    BIBÍÍÍ, ENYÉM A 001-es JEGY!! :DDDDDDDDDDDDd
  • OPM
    naaa ez már normális bemutatószöveg!! de talán 1-2 helyen nem szóról szóra kellett volna az angolt fordítani :)

Axwell 2006

Lezárván a 2005-ös évet, Axwel összeállította és mixelte a legújabb Ministry of Sound Ausztrália cd-t, amelyet egy turné követett februárban. Remixelte a Deep Dish – Dreams-et, és végre a Pharell – Angelt is. Ezenkívül öszerakta az AXER – 1.2.3 Ep-t Eric Prydzzel a Pryda Lebelből.

2006 egy még szorgalmasabb év lesz rengeteg dj-fellépéssel, mix összeállításokkal, valamint jónéhány új slágerrel és produkcióval. Köszönet az eddigi támogatásért!

CV

Reggel 6 óra... a nap már kel fel... nagyon fáradtak vagyunk, alig látunk... azonban egy ritmus hajt minket, és nem tudjuk abbahagyni a táncot,... a tömeg megőrül... és ott az előtérben Axwell... az őrületbe korbácsol minket... és aztán, a semmiből, a basszus elhallgat... ez úgy megüt, mint egy svéd masszázs.

Axwellben, aki a vidéki Svédországból származik, fiatalkorától benne él a zene. 9 éves korától dobolt, de csalódott a haverjai miatt, akik nem bírtak mellette megmaradni, ezért 13 évesen elcserélte a dobokat egy számítógépre, amin az összes hangszeren egyedül játszhatott. Ez egy csodálatos barátság kezdete volt...

Axwell energiája mindent megfertőz, amihez hozzáér, a dj-szettjétől a remixekig, a szóló projektjeiig. Axwell legújabb szóló száma vitathatatlanul a legnagyobb felvétele napjainkban. A ”Feel The Vibe” egy Axwell szám minden jellegzetességét tartalmazza, a feszes produkció, a funky basszus, és legfőképpen a ”Feel Good Vibe”. A szám a svéd Nero Recording gondozásában jelent meg tavaly nyár végén, és nemsokkal később megszerezte olyan DJ nagyságok támogatását, mint Roger Sanchez, Judge Jules és Pete Tong. Aztán idén nyáron a Data Records megszerezte a számot, és újra kiadta vokállal, ami a 16. helyig jutott a UK charts-on.

A lendület nem állt meg itt, Axwell gyorsan tört fel a DJ-k rangsorában, és szorgalmas turnézott Miamitól Ibizáig, Manilától Dél-Afrikáig és Londonig. Bivalyerős szettje szexis vocal house hangzást ad mély basszussal, ami felvillanyozza a tömeget.

A következő pár hónap még élvezetesebbnek ígérkzik; itta a pörgős remix Roger Sanchez új számához, a ”Turn Up The Music”-hoz (Stealth), a Hard Fi – ”Hard To Beat” (Atlantic) masszív himnusz remixe. Ezen kívül friss mixek még a C-Mos "2 Million Ways" (Manifesto), Sabor – “Coracao” (nero)and Rasmus Faber "Get Over Here" (Azuli), Moby, Usher, Faith Evans, Room 5…és a lista még folytatódik.

Éppen ebben a hónapban fejezte be Axwell az első produkcióját új kiadójánál, az Axtone Recordsnál. Az új szám honfitársával, Sebastian Ingrossoval közösen készült el, és találóan a ”Together” címet viseli, és már erőteljes támogatást kapott Pete Tongtól, Roger Sancheztől, Erick Morillótól, Steve Angellótól és Eric Prydztől. Csatlakozz az utóbbi kettőhöz Sebastian Ingrossoval és Axwellel... és meglátod, megtaláltad a svéd maffiát. Ezek a fiúk segítettek kialakítani az új House-t stílust. ”Svédország most bizsereg, és ez nagyon izgalmas!” mondja Axwell. Ez a bizsergés átszivárog Skandináviából mindenhová, minden táncparkettre, mindenhol ott van!

A másodikként megjelent új szám címe ”Watch The Sunrise” és a fantasztikus hangú brit Steve Edwards szerepel benne, latin ritmussal, kielégíthetetlen flamenco gitárral; egy óriási himnusz, amely pillanatnyilag harmadik a Radio 1 Club Charts-on.

Mindeközben, a sok djing, remix, a felvételek és a produkciók közepette... ez a svéd maffiózó nyilvánvalóan jelét sem mutatja, hogy lelassulna!
  • Pete Small
    Háöőőőőő

DííípDisnek a száma az Álmok na annak az Axwell remixje betyár jóú lett!
  • Nusi
    Eddig ez jön be a legjobban az összes verzió közül!
  • OPM
    Axwell Feat. Steve Edwards - Watch the Sunrise (2elements Mix)
    download