2083
-
Pete Small #157 Madonna - Jump (Axwell remix)
Gyíííílkos jó! -
Pete Small #157 Madonna - Jump (Axwell remix)
Gyíííílkos jó! -
#156 biztos multkor itthagyott valami kacatot amiért vissza kell jönnie. -
OPM #155 Axwell augusztus 12-én az ózdi RIO vendége lesz. -
OPM #154 It was great! I had an awesome time, so much nice party people and very much up for it! Thanks everybody who was there!
Just got home to stockholm...off to ibiza tomorrow :) here we go!
ax
-
zotyo #153 erre a perecre kiváncsi vok... -
OPM #152 MICHAEL GRAY - BORDERLINE (IAN CAREY REMIX)!!!!!!!!!!! AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mellesleg ebben a perecben értem haza :) -
#151 Na ki ért haza először? -
vick12 #150 Azám, és fel is veszik! :) -
OPM #149 HATTTALMAS PARTY LESZ!!!!!!!! MOSTMÁR SENKI ÉS SEMMI NEM TUDJA ELRONTANI A HANGULATOM -
SlayR #148 este bele a közepébe Axwell Live @ Kecskemét RedColt Garden! -
#147 én meg nem mondtam semmi rosszat sem rá sem másra, csak megjegyeztem hogy érdekes egy lista. nem értem mi volt ezzel a problémád. :) -
OPM #146 Dj Viberól nemsokmindent tudok, sőt Daft Punkékat sem hallottam még élőben, úgyhogy ehhez nem tudok érdemlegeset szólni. Ez egy közönségi szavazatokon alapuló lista. Valószínű ha más oldalakon (pl tiesto fórumokban) hirdették volna erősen, teljesen átrendeződne. Semmi komoly következtetést nem vonok le belőle, de jó tudni Ax-et ennyire elismerik mások is. -
#145 én most nem erről beszélek, hanem arról hogy pl DJ Vibe progressive ranglista első? vagy pl összesítettben Daft Punk AvB előtt van? ez inkább vicc nem igazi toplista. de látom kár szólni bármit is mert ha Axwellről van szó akkor sértésnek veszed. -
OPM #144 miért? hányat hallottál ezek közül élőben? -
#143 Hát azért érdekes toplisták ezek :) -
OPM #142 Axwell is currently listed as the No.1 top house dj in the World!!!!
1. Axwell
2. Steve Angello
3. David Guetta
4. Nic Fanciulli
5. Paul Woolford
6. Peace Division
7. Laurent Garnier
8. 16B
9. Desyn Masiello
10. Jacques Lu Cont
11. Steve Bug
12. Terry Francis
13. Behrouz
14. Layo + Bushwacka
15. Felix Da Housecat
16. DJ Sneak
17. Fatboy Slim
18. Erick Morillo
19. Eddie Richards
20. Roger Sanchez
http://www.residentadvisor.net/dj_chart.asp -
OPM #141 törölve :/ -
OPM #140 -
OPM #139 The Essential Mix On Radio 1 - 16th July 2006
After Steve And Seb's wicked run on it last year we finaly have Ax droppin his sound on the most acclaimed mix show know to man.
http://www.bbc.co.uk/radio1/essentialmix/
-
#138 Nektek is szólok: Július elsején Kecskeméten a Red Colt Gardenben Axwell vendégszereplése LE VAN FIXÁLVA!!! Szóval nem marad el :) -
vick12 #137 Aki szeretné, hogy Axwell újra itthon pörgesse a lemezeket, attól kérnék szépen egy aláírást: http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=3660 -
OPM #136 mennyi a jegy? -
Pete Small #135 A Július 1. RedColtGarden AXWELL buli Infovonala:
0620/919-03-92 -
Pete Small #134 HI!
tgmt.try.hu-n nyílt egy Axwell rész oda is írjatok :) -
SlayR #133 Hello all Axwellel kapcsolatos inó akit érdekel vegyen fel msnen [email protected] -
SlayR #132 Megérdeklődöm aztán majd írok ide amint tok valamit :) -
Pete Small #131 slayer léééci kérdezd meg, hogy hol lehet pesten jegyet venni a partyra. ok? -
SlayR #130 Ilyenkor szeretem, hogy kecskeméti vagyok kedvenc hely kedvenc dj-k és még 27.én Ian Carey is és most szombat Hamvai na meg persze Axwell :D -
OPM #129 többieket is illene bemutatni :) hátha nem vágja mindenki
angello, garraud, ingrosso ill. ax -
OPM #128 helyszínen? -
Pete Small #127 Axwell alul
-
Pete Small #126 Jah amúgy hogy szerezzük be a jegyeket???? ezért nem akarok lemenni külön Kecskemétre! -
vick12 #125 bocs, de hozzám még csak most jutott el, de akkor is király! Kecskemét ügyében majd szólok az illetékeseknek! -
OPM #124 #88 -
vick12 #123 Már megint megcsinálta: Bob Sinclar feat. Steve Edwards - World Hold On (Axwell Remix) Hihetetlen ez az ember!!! -
OPM #122 csináltattam már én is, tudod ami márciusban volt rajtam, az a space invaderes, de 3-4 mosás után elkezdett kopni/halványodni... -
Pete Small #121 Szil! Mi csinálunk Vikivel. Én tudok egy helyet ahol csinálnak feliratokat.
Veszünk CundÁban egy egyszínű felsőt és elviszem a helyre a képpel együtt és kész is! Csak nem terjesszük a hírt, mert így egyedi szal pssszt :) -
OPM #120 miccólnátok ha csináltatnánk vmi normális Axwell-es egyenpólót?
ilyesmire gondoltam, de ha tudtok valami magyart, annál jobb :) -
OPM #119 aztán Petinek szólni, hogy a kecskeméti fellépés teljes egészében röhzítve legyen!