A texasi láncfűrészes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hullajóban zseniális trükkök, iszonyú jó látvány, és kurva sok humor van, kategóriájában alapmû. Ráadásul már lassan kamaszkorban van, ez sem mindegy.
Több szempontból is összehasonlíthatatlan a két film.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Most, ha félek akkor nem eszek, vagy, ha nem ettem egy hete, akkor félek? Az utóbbi már inkább, akkor tényleg félni kezdenék, mert 2 napot már próbáltam kaja nélkül, a 3 nap nem ment volna csak nehezen...
Gratula.
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
Akkor biztos kurvajó film!!!Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mi van???
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ez film ? semmi értelme... közepes történet... meg a fröcsögések... netmom... nem teccett... de a fûrészest megnézem !
De honnan tudod h nincsennek? Lehet h vannak, de még nem voltál, szal nem tudhatod. Rosszul értelmezted 😊.
Annyira következetlen a történet, a közepétõl, hogy borzalmas... Nem jó csak véres... Az utsó fél órát végigröhögtem amikor meg a Körfûrésszel rohantak a csaj után........ hát kész voltam...... Nem csináltam még ilyet de az elsõ félórában be voltam szarva a végén meg röhögtem, hahotáztam a moziban.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem voltam még Európán kívül, tehát nincsenek is más földrészek! Nincs mirõl vitatkozni! 😄
Ennek a filmnek nem az volt a lényege h jól ráijesszen az emberekre, aztán 2 hétig ne tudjanak aludni.
Hanem az együttérzés. Az, h hasonló dolgokat csinálnak meg az életben, és emberek ilyeneket élnek át.
Hogy igaz történet vagy sem, sztem inkább ne vitassuk, mert ha meg is történt azt már senki nem fogja elmesélni, ha pedig nem, akkor nem. Ez olyan mintha arról vitatkoznánk h van e víz a Marson. Voltunk már ott? Nem. Nincs mirõl vitatkozni.
A Kör egy kicsit másabb, újabb volt, mint a többi "vérfolyató", egy kaptafára menõ horror, ezért jött be szinte mindenkinek.
Nem sok jó horror készült az elmúlt 15 évben.
Én épp ezért szeretem az átlagnál kicsit jobban a Cabin fevert és az átlagnál sokkal jobban az Undead-et, mert a "régibõl merít".

- undead
Az Undead az utóbbi öt év legjobb hororra nálam a 28 days után. A befejezése a slusszpoénnal pedig szerintem mindent üt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kb. középtájékon van valóban, de annyi retek szar horror van mostanában, hogy azoknál tényleg jobb.
És ez nem ennek a filmnek a dícsérete sajnos 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nekem bejött a film, voltak jó részek, de "toronymagasan" korántsem veri a mai horrorkat, olyan tipikus 10/5 film, amit nem lehet lehúzni, mert jól szórakozol rajta, de nem marad meg sokáig.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Amúgy nagyon komolyan sikerült az embereket átverni ezzel a dologgal, sok fórumon kérdezgetik, hogy ez most tényleg igaz-e.
Szerencsére a józan hangok mindenhol türelmesen elmagyarázzák mindenkinek, hogy a baglyok nem azok aminek látszanak 😊
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Hahahaha!
Ed Gein amúgy tényleg lenyúzta az áldozatai bõrét, és mindenféle tárgyat, pl. lámpabúrát csinált belõlük. Sokakat megihletett Mr. Gein pszichopatizmusa. Például Hitchcock mester róla mintázta Bates alakját (Gy.K. Psycho), illetve a Slayer is irt róla egy számot Dead Skin Mask cimmel. Mr. Gein amúgy a mai napig az egyik legborzalmasabbként van számottartva az amerikai sorozatgyilkosok között.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Úgy veszem észre nem én vagyok ebben a topikban az, aki a bulvárblõdlit megeszi.
"Nope, TCM is not real nor is the cop footage at the end. This is very very loosely based on the serial killer Ed Gein. He killed two women in the 50's and was a grave robber. He did make furniture and such out of human skin and bones, but he wasn't a hideously deformed man like leatherface is. Other movies that had aspects of Ed Gein in it were the original TCM, Silence of the Lambs, Psycho, and several others. None of the events in either TCM is true, it is all fictional.
De akár az egészet kiemelhettem volna vastaggal, a lényeg benne van.