A texasi láncfűrészes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Blair Witch 2: The Book of Shadows

http://www.imdb.com/title/tt0229260/

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Glpetyus

Voltan
Az ideglelésnek? Volt bizony.

Glpetyus
Volt 2.része????

Loál János
Öröm olvasgatni ezt a topikot! 😄D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Voltan
Jaja. Én is szerettem. Nekem még a második része is bejött.

Kész, hagyjuk.
Gumiszoba ez a Filmes fórumon belül.

Egyébként a föld tányér alakú.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Glpetyus
Az ideglelés szerintem baszott jó volt,de arról csak hûlyék gondolhatják hogy igaz...

Glpetyus
Azé'ne húzd fel magad.Egyébként a film után elkértem ismerõstõl egy könyvet(brutál gyilkkosságokról szól,sajna angol nyelvü)de majdhogynem szóról szóra ugyanez!
Ja a könyv már qrva régi.
Egyébként mit véded,tán te voltál?😄D

Voltan
Én befejeztem. Nem mondom el még egyszer...

Glpetyus
Ha beleszolhatok:a film tényleg igaz story alapján készült.Ha ezt tudtam volna még jobban összeszarom magam Egyébként a film király

Voltan
Emlitettem már én is lentebb.

Voltan
Pontosan. Az is mekkora nóta már!

fifi
Slayer-Dead Skin Mask is errõl szól!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Voltan
Jó, jó, igaz. De mondjuk épp a BWP után nem kéne ilyen naivan viszonyulni az ilyen "megtörtént eset" dolgokhoz.

Jano
Akkor biztos be voltam nyugtatózva...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Namost azt a fél világ megkajálta (vagy az egész), nem épp összeegyeztethetõ ezzel a dologgal.
A BWP kissé profibb munka volt az átbaszás terén....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Helyenként az vót.
Attól még trágya az is... :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jano
Wrong turn IZGALMAS??? EEEEEÕÕÕÕÕÛÛÛÛÛÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Voltan
Egek ura! Ideje lenne felnõni...Vagy legalább a józan eszedet használni.

Voltan
Igazad lehet. Biztos olyanok irnak ilyeneket, akik a Blair Witch Project-et is megkajálták.
Sõt, a Csupasz pisztoly sorozatban is mindig kiirják, hogy "Készüld rendõrségi akták alapján" akkor biztos az is igaz.

Hiába minden küzdelem, ez egy megtörtént eset!!!!!!

(Reménytelen, hagyjad. Én is dobtam lejjebb néhány leírást és bizonyítékot, hogy elmagyarázzam az ide beesõ 12 éveseknek, hogy szó nincs arról, hogy ebbõl bármi megtörtént volna, pusztába kiáltott szó volt minden.)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Voltan
Jesszusom. Ez NEM megtörtént eset!!!!! NEM AZ!!! Csak Bõrpofa figuráját mintázták meg egy valós sorozatgyilkosról, egy bizonyos Ed Gein-rõl. Õ az 50-es években gyilkolt, fõleg nõket. Lenyúzta áldozatai bõrét. és különbözõ használati tárgyakat csinált belõle, pl. lámpabúrát. Pszichózisát súlyos anyakomplexusra vezették vissza, õ volt az inspirácó Norman Bates figurájához is a Pszichó-ban.
Ennyi valós alap van benne. A többi fikció. Nem kell feltétlen elhinni, hogy valós a történet, csak mert azt irják a film elején. Fõleg akkor nem, ha horror filmrõl van szó.

Persze, hogy ott van, hiszen megtörtént az eset!!!

gazo
...szerintem Jason költözött be...

Biztos. Kérdés, hogy ki lakja?

Matthewpamer
szerintetek ott van még az a ház?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

wizy
16

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Matthewpamer
hány éves a tesód?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Alien
Ok😊

wizy
jo, nem ANNYIRA, de ha a tesom "parázos" állapotban jött haza, akkor én inkább nem nézem meg:-))

Alien
"biztos jo, meg minden, csak nagyon parázós"

Nem annyira parázós.

wizy
én nem láttam a filmet, ami azt illeti, nem is szeretném megnézni:-)) biztos jo, meg minden, csak nagyon parázós, nem birom az ilyen filmeket:-) a tesom viszont megnézte a moziba egy haverjával, és mikor kijöttek, leültek beszélgetni egy padra. tök elhagyatott hely, az idõ éjfél körül lehet, beszélgetnek a filmrõl, mikor mögöttük a bokorból berregés hallatszott. mindketten hátrafordultak, nagyon be voltak ijedve, aztán mégegyszer olyan hang, mikor a láncfûrészt berregtetik, de most közelebbrõl és a bokor elkezdett mozogni, meg minden. Erre felpattantak, és lefuottak olyan egy kilométert :-))) vki biztos erre várt, hogy a film végén mindig láncûrésszel parába hozzon mindenkit:-))) aztûna tesom mikor hazaért, bezárta az összes zárható ajtó, és még be is riasztozott:-))

Matthewpamer
ha?

Matthewpamer
ez egy kibaszott jó film,de paráztatós mert igazából is így volt.lehet hogy még él a bõrpofa.igazából hogy hívták azt a nõt aki túl élte 1edül?

leszímátva=leszámítva.

Én tegnap néztem meg, és szerintem jó film. Hogy miért? Mert tök parás az egész film hangulata végig. Eleve ha beleképzelem magam a fiatalok helyzetébe, az nagyon rémisztõ. Csak ott rontották el, hogy tudjátok, mikor törõdne az ember azzal, hogy azt a marha seriffet elõkerítse ott az Isten háta mögött. Ha nem jön, hát nem jön, tövig a gázpedált, és kész. Még be is mentek a házba a marhák segíteni annak a marha öregnek. Persze, ha elmentek volna, nem lett volna film.:-) De egyébként ezt leszímátva jól meg volt csinálva, nem kell fikázni.

Alien
Igaz... 😊

PResident Evil
énse dehát ki hogy bírja...

szerintem jó film volt a 13 kísértet, és a csávót is nagyon birom, aki a Sikoly 1 ben is volt a gyilkos, Matthew Lillard. Egyszer volt egy film az hbo-n, amiben az volt a végjáték, hogy ráfogtak egy pisztolyt,(vagy õ fog rá valakire egyet) és minden kiderül ami addig nem volt világos, lényeg az hogy ilyen gyilkosság után nyomozós film volt, és csak erre, meg arra emlékszem, hogy izgalmas volt, csak nem tudom mi volt a címe. Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném. Nem horror volt, hanem asszem valami krimi, csak a Matthew Lillard biztos szerepelt benne.

Túlságosan is

Át lett az beszélve rendesen 😄DD

Alien
No igen egy kicsit elkalandoztunk a témától😊

Bandew
Hát az a jelenet teljesen röhejes volt.

Amúgy fog még valaki beszélni a Láncfûrészes filmrõl? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Úgylátszik érdemes volt megnyitni a topicot, mert
100
😊

Alien
No komment.... 😊

Darko Ferkó
Ott furcsák az emberek.
Blair witch-tõl többen hánytak a nézõtéren, sokan rosszullettek.
Aztán kiderült, hogy nem a film viselte meg õket, hanem a folyamatosan mozgó kamera, attól dobták ki a taccsot.

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

Alien
ez kb olyan mint amikor a Hannibal-nál mondogatták, hogy Amerikában többen rosszul lettek a moziban a film miatt. Azt hiszem az "agyevõs" jelenetnél... Hát nem tudom, én abszolút nem lettem rosszul😊

PResident Evil
hát én sem értettem, mert ény harsány nevetésben törtem ki mindig....