A texasi láncfûrészes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak azért is nehéz lenne a hiányt bizonyítani, ugyanis az emberek 99%-ában fel sem merül, hogy valós sztorit lát. Érthetetlenül állok azelõtt, hogy miként tudtátok ezt bekajálni.
Azt ugye tudod, hogy ez egy sorozat, aminek 5 része van, és szinte minimális a kapcsolat közöttük (a család háza pl. mindig máshol van, biztosan szeretnek költözni) Hogy a 2003-as az elsõ rész remake-e, de úgy, hogy a sztorijuk még csak nem is hasonlít? Akkor most az volt az "eredeti" vagy ez?
De ha kellenek linkek, akkor itt vannak, lehet szemezgetni. Nem fogtok sok olyat találni, ami alátámasztaná a véleményeteket:
http://www.rottentomatoes.com/m/TheTexasChainsawMassacre-1126411/
Érdemes az imdb fórumain is körülnézni, ott hamar le lettek oltva azok, akik azt hitték, hogy valóság, amit látnak.
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója errõl.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Csak mutass 1 bizonyítékot arra h sosem volt videó, sosem volt felvétel, csak kitaláció az egész, és én elhiszem.
Könyörgöm, vedd a tíz perc fáradtságot és olvass utána a neten, ez egy film, gyakorlatilag semmi valóságalapja nincs! Tudod, olyan mint a Blair witch project és a Cannibal holocaust, ahol úhgy próbáltak némi pluszt adni a filmhez, hogy behülyítették a nézõt azzal, hogy valódi dolgokat lát.
A legdöbbenetesebb számomra az, hogy míg az említett két filmben komolyan fáradoztak azon, hogy elhitessék a csalást a nézõvel, addig a Texasiban gyakorlatilag hülyülés szintjéán ráírják a plakátra meg beletesznek egy ál-dokumentium videót, és úgy tûnik az embereknek ez is elég: bekajálják.
De én tényleg kiszállok, ha neked kényelmes azt hinni, hogy olyan dolgokat láttál, ami a valóságban is megtörtént, akkor egészségedre, magánügyed.
Mellesleg mért ne lehetne eredeti videó? Ha aztmondják h az az egyetlen homályos kép ami róla maradt. Mért ne lehetne igazi.
Vagy mért mondanák azt h ez az egyetlen videó ami fentmaradt...
Lehet ez nem éppen az eredeti volt, hanem csak újra forgatták a régi alapján... De a lényeg akkor is ugyanaz.
Ami kicsit ijesztõ volt a filmben, az a kislány a hajába "burkolózva". (amikor a haja a szeme elõtt volt)
Egyébként 1 gyenge kis fantáziálás. De talán 1 tábori rémtörténetet megér :P.
Hogy mi tetszett? Az h nem 1 mese volt, hanem 1 történet ami a valóságban is megtörténhet. És h ténleg vannak ilyen beteg emberek. Nem csak a láncfûrészesre gondolok, hanem az egész "családra" és az "összjátékukra".
De az egészben a legjobb h betették azt az eredeti videót, amikor megtámadja a 2 rendõrt.
"A film alapja igaz ha tetszik ha nem."
Ennek a filmnek nem az az alapja, hogy egy sorozatgyilkos maszkot varr az áldozatainak a bõrébõl.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De ennyi az össz egyezés.
A felsorolt filmek pedig kétpontostól nyolcpontosig terjednek, szóval nem tudok mit kezdeni a hozzászólásoddal :(
A láncfûrészesdi persze kamu...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy pillanattal sem volt jobb a ghost ship-nél vagy a Kör-nél, vagy a Wrong turn-nél (az legalább izgalmas volt helyenként) és a többi szarságnál.
ANNYIRA MEG PLÁNE NEM VOLT JÓ, HOGY TOPIKBAN BESZÉLJÜNK RÓLA....
Véleményem szerint..
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azért agyonfikázni nem kell! A mai horrorokat toronymagasan veri.
Hát igen. Márha azokat NAGY-nak lehet nevezni...
Rakás fos az egész, 0db eredeti ötlettel, vagy bármilyen érdekes fordulattal...
Sajnálom.
Lehet erõlködni, de hát nem igaz.
Bár azt nem vonom kétségbe, hogy a történelemben volt olyan perverz gyilkos, aki bõrmaszkot varrt az áldozataiból, mint ahogy az sem kétséges, hogy perverz, beteg családok is élnek Texasban.
De kb. ennyi.
Amúgy tudtam, hogy a mostanié a topic. Na mindegy ezen ne kapjuk össze, lényeg, hogy mindkettõnknek tetszett a film, nem igaz?:)
Velem egykorú emberek emlékezhetnek még rá SLAYER:Dead Skin Mask -na ez is ugyenerrõl szól...
ennyi.
Nemtom melyikrõl beszéltek, de én biztos h az újról amit most adnak a mozikban...:P
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amúgy 1szer nézhetõ a film...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hülye :))))))
Feliratosan nézted?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Ajánlom mindenkinek.
Ja és igaz történet!!!