A texasi láncfûrészes

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darko Ferkó
Egyelõre valaminek a létét szokás bizonyítani, nem a hiányát.
Már csak azért is nehéz lenne a hiányt bizonyítani, ugyanis az emberek 99%-ában fel sem merül, hogy valós sztorit lát. Érthetetlenül állok azelõtt, hogy miként tudtátok ezt bekajálni.

Azt ugye tudod, hogy ez egy sorozat, aminek 5 része van, és szinte minimális a kapcsolat közöttük (a család háza pl. mindig máshol van, biztosan szeretnek költözni) Hogy a 2003-as az elsõ rész remake-e, de úgy, hogy a sztorijuk még csak nem is hasonlít? Akkor most az volt az "eredeti" vagy ez?

De ha kellenek linkek, akkor itt vannak, lehet szemezgetni. Nem fogtok sok olyat találni, ami alátámasztaná a véleményeteket:
http://www.rottentomatoes.com/m/TheTexasChainsawMassacre-1126411/

Érdemes az imdb fórumain is körülnézni, ott hamar le lettek oltva azok, akik azt hitték, hogy valóság, amit látnak.

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója errõl.

HuAn82
Kb:3 hónapja olvastam egy irományt a neten, miszerint van valóság alapja. Ott szépen le volt vezetve az egész story. Ha megtalálom újra az oldalt, akkor megmutatom.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Nem vagyok naív típus, de mint elmondtam akár újraforgathatták azt, amit 1szer már felvettek, vagy fel próbált venni 2 rendõr.
Csak mutass 1 bizonyítékot arra h sosem volt videó, sosem volt felvétel, csak kitaláció az egész, és én elhiszem.

Darko Ferkó
Feladom.
Könyörgöm, vedd a tíz perc fáradtságot és olvass utána a neten, ez egy film, gyakorlatilag semmi valóságalapja nincs! Tudod, olyan mint a Blair witch project és a Cannibal holocaust, ahol úhgy próbáltak némi pluszt adni a filmhez, hogy behülyítették a nézõt azzal, hogy valódi dolgokat lát.
A legdöbbenetesebb számomra az, hogy míg az említett két filmben komolyan fáradoztak azon, hogy elhitessék a csalást a nézõvel, addig a Texasiban gyakorlatilag hülyülés szintjéán ráírják a plakátra meg beletesznek egy ál-dokumentium videót, és úgy tûnik az embereknek ez is elég: bekajálják.
De én tényleg kiszállok, ha neked kényelmes azt hinni, hogy olyan dolgokat láttál, ami a valóságban is megtörtént, akkor egészségedre, magánügyed.

De te ezt pl honnan tudod?
Mellesleg mért ne lehetne eredeti videó? Ha aztmondják h az az egyetlen homályos kép ami róla maradt. Mért ne lehetne igazi.
Vagy mért mondanák azt h ez az egyetlen videó ami fentmaradt...
Lehet ez nem éppen az eredeti volt, hanem csak újra forgatták a régi alapján... De a lényeg akkor is ugyanaz.

Darko Ferkó
De könyörgöm, összeteszem a két kezemet: nem volt semmilyen eredeti videó, most forgatták azt is 2003-ban.

A kör izgalmas? Hm...
Ami kicsit ijesztõ volt a filmben, az a kislány a hajába "burkolózva". (amikor a haja a szeme elõtt volt)
Egyébként 1 gyenge kis fantáziálás. De talán 1 tábori rémtörténetet megér :P.

Hogy mi tetszett? Az h nem 1 mese volt, hanem 1 történet ami a valóságban is megtörténhet. És h ténleg vannak ilyen beteg emberek. Nem csak a láncfûrészesre gondolok, hanem az egész "családra" és az "összjátékukra".
De az egészben a legjobb h betették azt az eredeti videót, amikor megtámadja a 2 rendõrt.

Darko Ferkó
Szerintem teljesen parttalan a vita, de én ebben "kötekedtem" (ahogy te nevezed ezt...)

"A film alapja igaz ha tetszik ha nem."

Ennek a filmnek nem az az alapja, hogy egy sorozatgyilkos maszkot varr az áldozatainak a bõrébõl.

fifi
Én is ennyit írtam legelõször! Minek kötekszel akkor?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Darko Ferkó
Igen, volt Ed Gain (ha jól emlékszem) nevû sorozatgyilkos, aki varrónõnek hitte magát :)
De ennyi az össz egyezés.

Darko Ferkó
Azt had döntse el mindenki maga, hogy mirõl milyen külön topikban beszélget.
A felsorolt filmek pedig kétpontostól nyolcpontosig terjednek, szóval nem tudok mit kezdeni a hozzászólásoddal :(

fifi
Én is errõl beszélek!
A láncfûrészesdi persze kamu...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Egyáltalán nem verte a mai horrorokat.
Egy pillanattal sem volt jobb a ghost ship-nél vagy a Kör-nél, vagy a Wrong turn-nél (az legalább izgalmas volt helyenként) és a többi szarságnál.
ANNYIRA MEG PLÁNE NEM VOLT JÓ, HOGY TOPIKBAN BESZÉLJÜNK RÓLA....
Véleményem szerint..

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Meséljétek már el nekem, mint laikusnak, hogy MI TETSZETT EZEN A FILMEN???????

Darko Ferkó
Nana!
Azért agyonfikázni nem kell! A mai horrorokat toronymagasan veri.

Blasta
Nameg a film nagy jelenetei...
Hát igen. Márha azokat NAGY-nak lehet nevezni...

Blasta
Még mindig nem értem miért kell errõl a huszadrangú tinihorrorról ennyit beszélni.
Rakás fos az egész, 0db eredeti ötlettel, vagy bármilyen érdekes fordulattal...

Darko Ferkó
Tetszene éppen, de nem igaz.
Sajnálom.
Lehet erõlködni, de hát nem igaz.
Bár azt nem vonom kétségbe, hogy a történelemben volt olyan perverz gyilkos, aki bõrmaszkot varrt az áldozataiból, mint ahogy az sem kétséges, hogy perverz, beteg családok is élnek Texasban.
De kb. ennyi.

Egyetértek. :)

Alien
Sorry. Én értem, azt hittem te nem értetted, ezért írtam, hogy megértsd, de most már értem, hogy te is érted, érted?:)
Amúgy tudtam, hogy a mostanié a topic. Na mindegy ezen ne kapjuk össze, lényeg, hogy mindkettõnknek tetszett a film, nem igaz?:)

fifi
De de. Csak az eredeti gyilkos nem láncfûrésszel idiótáskodott, meg hasonlók...Lényeg:tényleg volt egy fickó aki a megölt emberek bõrébõl csinált maszkot ésatöbbiésatöbbi...A film alapja igaz ha tetszik ha nem.
Velem egykorú emberek emlékezhetnek még rá SLAYER:Dead Skin Mask -na ez is ugyenerrõl szól...
ennyi.

Kösz a felvilágosítást, de asszem sztem teljesen érthetõ volt h a remake-nek csináltam a topicot.

Alien
Az elsõ Texasi Lánfûrészes 1974-ben készült, amit követtek folytatások, arra gondolnak. Ami most megy a mozikban az egy remake.

2. rész?
Nemtom melyikrõl beszéltek, de én biztos h az újról amit most adnak a mozikban...:P

Bandew
Én csak a második részt láttam. Akkorát nagyon ritkán röhögtem eddig, mint azon a filmen. Legalább azért érdemes volt megnézni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Pfff, ennek a fosnak topikot....

fm
mi sokáig vitatkoztunk a Texasi láncfûrészes gyilkos visszatér film után,hogy milyen módon roncsolható jobban szét az emberi test? ha ráfékezünk a kocsival,hogy a test a kerék alatt legyen,vagy ha ráállunk és kipörgetjük a kerekeket?

Alien
Igen, az szerintem is marha nagy jelenet:)))

Nagyon szívesen!

csabawarchief
köszönjük az ajánlást :P

Az a legnagyodd jelenet sztem amikor kopog a botjával a mozgássérült bácsika és kijön az ajtón Leatherface láncfürésszel a kezében

Bandew
Most ez amerikai, vagy izlandi-francia film? Csak mert a Corvin honlapján az utóbbit írja.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

pofy
A legjobb a filmben az amikor elesik a tollkabátos csaj, és nagy motorzúgás, a toll meg repül felfelé... :D na az tuti

amúgy 1szer nézhetõ a film...

Balo

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

DJ Skyline
www.dazy.de

Taranov
Nekem se tetszett a Magyar Vándor, pedig az ötlet jó volt szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Amerikában minden megtörténhet, ott van a legtöbb eszement õrült kannibál.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Darko Ferkó
"Ja és igaz történet!!!"

Hülye :))))))

hali
az eredeti sokkal jobb :D

www.napisajto.hu

Alien
Jajj, inkább a Texasi Láncfûrészest nézted volna... Szerintem irtó pocsék a Magyar Vándor... Na errõl ennyit, elvégre ez a topic a TL-rõl szól. És láttam a filmet, nekem bejött, viszont ha belegondolunk, hogy igaz történet alapján készült a film, akkor kiver a víz. Azért durva, hogy ilyesmik megtörténnek. A filmet avi-ban láttam, viszont ha minden jól megy kedden megnézem moziban is.:) Egyébként közületek látta valaki a film 1974-es változatát?

Taranov
Mármint abban a teremben, ahol a láncfûrészes ment :)

Taranov
Én csak azt néztem, hogy alig volt hely a teremben, de én a Magyar Vándort néztem :))

Igen.

Balo
Nekem most jött le...
Feliratosan nézted?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Most néztem meg, sztem elég izgi és félelmetes :).
Ajánlom mindenkinek.
Ja és igaz történet!!!

← ElőzőOldal 4 / 4