986
garancia?
-
#146 A telefongurun azt írták, hogy a függetlenítés illegális? Ennek mi a valóság tartalma? Én úgy tudtam, csak a gari ugrik. -
nbs86 #145 Nincs kód, ha kitiltják az IMEIT... Max IMEI számot lehet cserélni, de az meg aztán tök illegális... -
roli166 #144 :D Köszi, csak hogy nem én vettem fel a telót. Engem is át b*sztak! Úgy hogy ha van valami kód akkor lécci segítsetek! Köszi -
nbs86 #143 Igen, fizetsd ki a számlát... -
roli166 #142 Hy. A T-Mobile letiltotta telómat, fel lehet oldani valahogy? Köszi -
veroneeka #141 sziasztok
Köszi szépen a segítséget :) -
1488 #140 Háááát elméletileg ha magyar simet raksz bele, és előtte kifüggetleníted, elméletileg mennie kéne, de garanciát nem vállalok rá... -
1488 #139 Nem lehet kóddal... -
1488 #138 Üdv!
Semmilyen Motorolát nem lehet kóddal kinyitni. A szervízben pár ezer ft-ért megcsinálják. vagy veszel hozzá egy adtkábelt, és azzal ki lehet, csak nem tom hogy. -
roli166 #137 Akkor a Motorola BT50 típusú telómat ki lehet kóddal?
IMEI: 353002-01-916424-2-23 (vodafone)
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nbs86 #136 Meg egy talált SonyEricssont a fene tudja érdemes-e velet sokat szórakozni...
Ha letiltják az IMEI száma alapján, akkor gáz lesz vele...
Totál meghekkelni meg háááát. Te tudod... :) -
nbs86 #135 http://ucables.com
http://www.techgsm.com/UniBlackBox_II_UBB_II,5211.html
http://www.unlockitnow.com/products/product_info.php?cPath=27_144&products_id=249&gclid=CMHg0YTQ9okCFSDgXgodVGT8Sg
Talán itt vannak megfeleő cuccok az N80-hoz.., magyar oldalt sajnos nem tudok.
SonyEricssonok kábelesen működnek, tudok adni elérhetőséget, aki segíthet rajtad, talán... ([email protected])
LG szintúgy kábeles, maszek GSM szervízt ajánlom vagy vkit, akinek van megfelelő box-a hozzá...
-
roli166 #134 Sziasztok! Szeretném kifüggetleníteni LG B2100 típusú telefonomat. Légyszi segítsettek. KÖSZI
IMEI: 3560510044339215 65 (vodafone) -
veroneeka #133 hello
síelés után,Ausztriában találtam egy sony ericson k800i-it. Azt szeretném megtudni hogy a függetlenítés után én tudom-e használni illetve egyátalán ki lehet-e függetleníteni, mert sokan azt mondták nem lehet.
Előre is köszönöm a választ -
#132 ahm....és nem tood mennyibe kerülhet? kb.... -
nbs86 #131 Szerintem elég drága mulatság lenne az neked...
Kell hozzá egy box meg szervízkábel... Meg némi szaktudás.
Inkább keress vkit, aki vállal ilyesmit, esetleg a szolgáltatónál megcsinálják és akkor még a gari sem vész el. -
#130 helósztok!
szeretném megkérdezni h mi kell h függetlenítsek egy Nokia N80-ast?
egyik ismerősömnek van és kellene függetleníteni....egybk vodás a teló -
nbs86 #129 A sony-ericssonok nem mennek kóddal..
Csak kábellel lehet őket kiütni.
A Nokiák egy rész, az kódos. Meg néhány samsung is talán, meg a némelyik motorola meg lg is.., de a sonyericsson semmiképpen.
Tudok valakit viszont, aki talán segíthet rajtuk...
[email protected] -
Helma #128 Sziasztok! K610i-t szeretnék függetleniteni, milyen áron lehet és esetleg tud-e valaki nekem segiteni ebben. -
speedygonzi #127 Qtek S100as hol lehet függetleniteni?
egyáltalán ezeket egyszerübb vagy bonyolutabb mint egy sima telót? -
Programvadász #126 Már nem lényeg... -
Programvadász #125 Korlátozás nem vonható vissza ezt a hibaüzenetet kapom amikor beírok egy kódot ez azt jelenti hogy nem jó a kód??? -
Programvadász #124 Szevasztok.A Master Code = a Korlátozási (feloldó) kóddal???sűrgős,fontos -
Programvadász #123 Szevasztok.A Master Code = függetlenítési kóddal??? ez hibás
-
Programvadász #122 Szevasztok.A Master Code = függetlenítési kóddal??? -
csepene #121 sziasztok!
Nem tudnátok véletlenül egy olyan progit ami már a nokia 6070-est is viszi? Nekem van pár progi,de azt egyik se viszi!
-
#120 nem tudja valaki mikor lehet végre a Motorola K1-et függetleníteni? Köszi! -
Lexo #119 Csá!
Tudna valaki egy SonyEricson T610-es (a telo vodafonos), függetlenitő progit vagy kódot küldeni az email címemre: [email protected]
Előre is kösssz!!!!
-
tdeejay #118 Sziasztok! Kéne függetlenitőkód Sony-ericsson függetlenitőkód! J300-as hoz! Ha valaki tud please irjon! [email protected]. Előre is köszi! -
Mersh #117 jó, hogy van ez a topic, csak itt mindenki kérdez, és nem kap választ a kérdésére.... Ez GAS -
Mersh #116 Sziasztok!
Motorola v3 függetlenítés nagyon kellene... Valakinek van ötlete?
Köszi! -
hsaci #115 Sziasztok!!!Sagem my400v unlock sim.Tudna valaki segiteni? Elore is Koszi! -
ivcsi01 #114 Sziasztok!Valaki tudna v3 motorolához függetlenítő progit, vagy kódot? Jelenleg vodás. -
cseetoo #113 Hell. Sagem myv55 telcsi bizt.kód feltörésére tud-e valaki valami megoldást?módósítottam most meg elfelejtettem mire.:)
Köcce az infókat előre is....
-
bzsoltjoe #112 kmmmmm vagyis: [email protected] -
bzsoltjoe #111 [email protected]
-
bzsoltjoe #110 HELLO KEZDO VAGYOK 1KIS SEGITSEG KELLENE.MILYEN PROGIK KELLENEK EGY FUGGETLENITESHEZ ? HOL LEHET EZEKET MEGTALANI ? UGYE USB-N MUKODIK ?
HOVA KELL BEIRNI AZ IMEIT ?
LEGYETEK SZIVESEK AZ E-MAILOMRA KULDENI A VALASZOKAT.
ELORE IS 1000SZER KOSZ! -
#109 Nem lehet, külföldön pár 10k. -
scotie #108 sziasztok.
tudna valaki segiteni egy nokia n70 kikodolasaban? francia vodafone-ra van kodolva (utalom). ha mas nem mondjatok egy helyet ahol ki utik.
elore is koszi -
#107 ITT a #29.